حقیقتا اگر شانس باهات یار باشه تو آسیاتک میشه چون فعلا با ما یار هست شبی راحت ده گیگ دانلود داریم ولی خب از اونطرف میبینی هر شب 1 گیگ تا 2 گیگ کم میکنن نامردا از حجمنقل قول:
Printable View
حقیقتا اگر شانس باهات یار باشه تو آسیاتک میشه چون فعلا با ما یار هست شبی راحت ده گیگ دانلود داریم ولی خب از اونطرف میبینی هر شب 1 گیگ تا 2 گیگ کم میکنن نامردا از حجمنقل قول:
کدوم تعرفه ش ؟ طرح کیمیا 10 گیگ با سرعت 2مگ،شبانه سرعت دانلودش چند کیلوبایت هست بنظرشما؟نقل قول:
اقا من درخواست جمع اوری دادم 4 روزه ولی هنوز جمع نشده تازه امروز تماس گرفتن دلیلش
رو گفتم کی جمعش میکنن
سلام دوستان من الان 1 مگ 6 گیگ در ماه دارم می خواستم ببینم سرعت روز و شبم چقد باید باشه؟
اگه لطف کنین جواب بدین ممنون میشم
اینم تست سرعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر از 6 گیگ نمیشه دانلود کرد با آسیاتک در ساعات شبانه. تازه اونم با سرویس 10 مگ. سرویس های پایین تر که از 3 گیگ شروع میشه به پایین.
==============
یعنی در 10 سال گذشته ای که اینترنت داشتم تا حالا کسی در مجموع به اندازه این یک ماه مثل آسیاتک از حجم من نخورده بود !
زنگ زدم امروز گفتن بررسی شده 4گ و 500م برمیگرده:n09:نقل قول:
دیشبم باز یه 300مگ کم شده بود گفت اونم روش!
کلا پشتیبانیش تعطیله هرچی داد میزنی آقا من سیستمم بعد ساعت 8 خاموش میشه مودم روشنه باز میگه نه:n02:
آسیا تک فعلا بهترین است به نظرم.من با چندین شرکت کار کردم همه نا امیدم کردن
من همین سرویس رو دارمنقل قول:
سرعت توی روز بالاس حدود 400
ولی شب از من که حدود 120 تاس
البته برای هرکسی فرق داره برای من محدود کردن روی 120
شبی 2.4 گیگ میتونی دانلود کنی
دیگه خبری از شبانه که بشه 4 -5 گیگ دانلود کرد نیست
منم نمیدونم چیکار کنم ، هزینه این سرویس برام زیاده و شرکتای دیگه هم سرویسای خوب ندارن
سرعت شبانه سرویس 2 مگ برای همه افراد روی 120 هست فرقی نداره . الان تقریبا یکسالی هست که اینطوری شده.نقل قول:
هنوز اینترانت برای کاربرها موجود هست ؟ ؟ :n13: