سرعت 0 صفر کیلوبایت در هر ثانیه...!
الان چندین دقیقه هست نشستم تا یه فایل 7 مگابایتی دانلود بشه نوشته برو نیم ساعته دیگه بیا.
اگر با سرعت 1 کیلوبایت یا اصلا 200 بایت در ثانیه میرفت, نمیگفت برو نیم ساعت دیگه بیا. میگفت چند دقیقه دیگه.
Printable View
سرعت 0 صفر کیلوبایت در هر ثانیه...!
الان چندین دقیقه هست نشستم تا یه فایل 7 مگابایتی دانلود بشه نوشته برو نیم ساعته دیگه بیا.
اگر با سرعت 1 کیلوبایت یا اصلا 200 بایت در ثانیه میرفت, نمیگفت برو نیم ساعت دیگه بیا. میگفت چند دقیقه دیگه.
حروم خوری دیگه تو این مملکت رایج شده. شده پول رایج مملکت!
به محض اینکه ساعت شد 7 سرعت رسید به 250 کیلوبایت در ثانیه. تا قبل از 7 سرعت زیر 5 کیلوبایت بود و گاهی میومد تا 7 و اکثر زیر 2 بود.
سرویس آرت - پنجشنبه - از ساعت 00:00 :31:نقل قول:
تا شنبه ساعت 00:00
------
پست شماره 20000 مال خودمه !:40:
نقل قول:
عزیزم خواب دیدی خیر باشه :دی :دی (بالاخره صاحب پست رند تی دبلیو دوتا هستن اینجا فقط یکیشون میبره :دی :دی )
نقل قول:
کسی اینجا هست که آرت1 تهران باشه .اما سرعت شبانش خراب باشه مثل اکوها ؟
دوستان لطف میکیند این سوال رو هم جواب بدید من میخوام بیام روی آرت1 گویا اکوها دانلود رایگانشون خرابه ولی آرت ها خوب هستن از شما کسی هست که آرت1 تهران باشه ولی از سرویسش توی دی ال شبانه ناراضی باشه و مشکل سرعت داشته باشه ؟؟؟؟؟
شب قبل به زور 400 مگ دانلود کردم.:41:
چند روزه این ارور رو برای من هنگام ورود به قسمت کاربران میده!
متاسفانه شما مجوز دسترسی به این صفحه را ندارید .
برای همه همین جوره؟
بچه ها شیراز کسی رفت شکایت کنه ؟
بخدا بیشتر از 5 دقیقه نمیشه نوشتنش . اصلاً هم نیاز نیست بری اینور و اوونور که بخوای ثبت کنی و ....
فقط مینویسی و فرم میدی تحویل . من که رفتم و مطمئن باشید حقمو میگیرم . نذارید آدمایی مثل اینا حقتون رو بخورن . بای
دوستان یک سوال :دی
من دورم تموم میشه فکر کنم فردا پس فردا
چند روز بعد قطعی خط رو از رانژه در میارن ؟ من تا 24 ام امتحان دارم نمیخوام شارژ کنم
مشکل این کار اینه که 24 روز از دوره بعدیت میپره!:41:نقل قول:
تازه اگه از رانژه خارج نکنن!:13:
یعنی جائی نیست که بهش شکایت کنیم ؟؟؟
آخه اینا دارند خلاف قرار داد که با ما دارند عمل میکنند و شب ها سرعت رو می دزدند ... دقیقا کلمه دزدی درسته
همه بیاید تو قسمت شکایات یه متن رو بنویسیم و ارسال کنیم و به همه دوستانمون هم بگیم اینو بفرستند ..
مثلا : دزدی فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست ... کم کردن بی دلیل سرعت دانلود در شب ها هم همین معنی رو میده ...
اگه موافقید تا همه اینو بفرستیم ... ؟؟ اگه جمله بهتری هم دارید بگید .. فقط زود