توی سایتش که دیگه در این مورد چیزی ننوشته بود
خیلی جاها هم که دیدم گفتند که این سرویس دیگه نمیدن !:(
:(
توی سایتش که دیگه در این مورد چیزی ننوشته بود
خیلی جاها هم که دیدم گفتند که این سرویس دیگه نمیدن !:(
:(
ایرانسل دیگه این سرویس را نمیدهنقل قول:
با سلام به عزیزان
اقا این قضیه mms چی هست چه جوری می شه فعال کرد؟
در مورد هزینه هم بگید لطفا
ناراحت شدم
سلام دوستان.
من با یه محاسبه ساده می خوام شما رو متوجه این موضوع کنم که آیا طرح های رنگی ایرانسل به صرفه هست یا نه. البته من فقط پیرامون بحث اس ام اس و انتخاب طرح قرمز بحث می کنم. در مورد کاهش هزینه مکالمات، GPRS و طرح های دیگه هم کاری ندارم!!
شما اگر طرح قرمز رو انتخاب کنید، هزینه 2000 تومان برای شما محاسبه میشه که معادل 125 اس ام اس هست.
و اما برای مقادیر بیش از 125 اس ام اس در ماه داریم:
اس ام اس به خطوط ایرانسل:
روند صرفه عدم انتخاب طرح تا 166 اس ام اس ادامه پیدا می کند ولی از 166 اس ام اس به بالا این چرخه معکوس می شود و هزینه با طرح قرمز کاهش پیدا می کند. پس اگه بیش از 166 اس ام اس در ماه ارسال می کنید، حتماً طرح رو فعال کنید!! (البته کاهش هزینه مکالمه و GPRS به کنار!!)
125 اس ام اس:
بدون طرح: 2000 تومان
طرح قرمز: 2500 تومان
166 اس ام اس:
بدون طرح: 2656 تومان
طرح قرمز: 2664 تومان
167 اس ام اس:
بدون طرح: 2672 تومان
طرح قرمز: 2668 تومان
برای بالاتر از این مقدار هم داریم:
200 اس ام اس:
بدون طرح: 3200 تومان
طرح قرمز: 2800 تومان
300 اس ام اس:
بدون طرح: 4800 تومان
طرح قرمز: 4200 تومان
اس ام اس به خطوط غیر ایرانسل:
اینجا هم روند عدم صرفه برای عدم انتخاب طرح تا 250 اس ام اس در ماه ادامه می یابد و برای اس ام اس بیش از 250 عدد در ماه این طرح به صرفه خواهد بود.
125 اس ام اس:
بدون طرح: 2000 تومان
طرح قرمز: 3000 تومان
200 اس ام اس:
بدون طرح: 3200 تومان
طرح قرمز: 3600 تومان
250 اس ام اس:
بدون طرح: 4000 تومان
طرح قرمز: 4000 تومان
300 اس ام اس:
بدون طرح: 4800 تومان
طرح قرمز: 4400 تومان
حالا دیگه به خودتون بستگی داره که آیا می خواید طرحتون رو فعال کنید یا نه.
با تشکر از شهاب سامسونگ
تا اطلاع ثانوی دسترسی به این سرویس امکان نداردنقل قول:
چرا طرحها برای من فعال نمیشه؟
می گه 24 ساعت دیگه Sms فعال سازی می آد ولی چند روزه خبری نیست!!!
دوستان از طريق اپراتور طرح آبي شركت كردم گفت 24 سايت بعد sms مي دن كه فعال ميشه اما 2 روز ميگذره اما خبري نشده مي ترسم شارژ تموم بشه طرح Cancel بشه :41:
ثبت نامت را کامل کردی؟
مهدي جان دقيقا نميدونم اما فعالش كردم و اينكه بدونم ثبت نامم كامل شده چي كار بايد بكنم و اگه تكميل نباشه و من توي طرح شركت كردم طرحم Cancel ميشه ؟نقل قول:
نقل قول:
اين كد ها رو بزن احتمالا SMS بار شده
# 16 * 0000 * 35 #
# 16 * 0000 * 33 #
# 16 * 0000 * 330 #
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
آقا شاهين رو كه ميشناسي ؟!
گفته تا آخر سال تمام شهر ها تحت پوشش ميرند
ولي معلوم نيست كي BTS ها فعال ميشند
چون شركت سياست هاي فروش هم داره
ولي از نشانه هايي كه تو شهر هاي ديگه ديده شده
اينكه چند هفته ايرانسل آنتن ميده تا نقاط كور و ضعيف پيدا بشه
بعد دوباره قطع ميشه تا رسمي آنتن بده
نقل قول:
اگه گوشيت سوني اريكسونه تو تنظيمات جاوا هم بايد كانكشن رو براش فعال كني
تو اين لينك تو ضيحات بيشتر هست
کد:http://www.mtnclub.ir/showthread.php?tid=231
نقل قول:
اگر داييمي هستي
چون حد اعتبار رو پايين اوردند
تو اين لينك ميتوني خبرش رو بخوني
کد:http://www.mtnclub.ir/showthread.php?tid=379
دوستان gprs من یه هفتس قطعه مال بقیه هم اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان پيش شماره 936 اينطوريه يا ايرانسل كلا مزخرفه ؟ من گوشي رو كامل پاك كردم تا ببينم مشكل دريافت اس ام اس به دستم حل مي شه يا نه. دو تا فرستادم، حالا نمي تونم بفرستم چرا ؟ مدام پيغام faild مي ده،اين چه وضعيه ديگه. لعنت بر ايرانسل.
به جای اینکه این همه نفرین الکی کنید به ایرانسل یه زنگ به پشتیبانیش بزنید!!!
سلام
میخواستم بدونم مگه طرح طلایی به طرح های تشویقی زمستانی سیم کارت اعتباری اضافه نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا من #2*7*140* رو میگیرم فقط طرح آبی و قرمز رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا جواب بدید
ممنون
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
میخواستم بدونم مگه طرح طلایی به طرح های تشویقی زمستانی سیم کارت اعتباری اضافه نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو رو خدا جواب بدید
ممنون
آقا چرا اینجا هیش کی به هیش کی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا من اینترنتم یه هفتس قطعه باید چیکار کنم؟؟؟ برای بقیه هم اینطوریه؟ تو تهران؟؟؟؟؟؟
نه عزيز براي من وصله .اين موقتيه اگه درست نشد, به نمايندگي يا 140 تماس بگيريد:20:نقل قول:
دوستان براي تكميل ثبت نام اعتباري من رفتم نمايندگي ايرانسل و مشخصات رو فكس كرد
ديگه كاري نبايد كنم؟
چون طرح قرمز براي من فعال نميشه
شماره مسیجرسنتر را عوض کن درست میشهنقل قول:
989350001420+
مطمئنی برات فکس کرد؟ خودت با چشای خودت فکس کردنشو دیدی؟نقل قول:
iدوستان براي تكميل ثبت نام اعتباري من رفتم نمايندگي ايرانسل و مشخصات رو فكس كرد
ديگه كاري نبايد كنم؟
چون طرح قرمز براي من فعال نميشه
چون زیاد نمیشه به حرفهای اینا اعتماد کنی
نقل قول:
آقا چرا اینجا هیش کی به هیش کی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا من اینترنتم یه هفتس قطعه باید چیکار کنم؟؟؟ برای بقیه هم اینطوریه؟ تو تهران؟؟؟؟؟؟
برای منم وصله....همین امروز صبح ازش استفاده کردم و پنج- شش صفحه را باهاش باز کردم
اره جلو خودم فكس كردنقل قول:
راهي هست كه بفهميم ثبت نام تكميل شده؟
بله دوست عزیز یک sms خالی به شماره 7777 ارسال کن.نقل قول:
من باید چیکار کنم با این ایرانسل خوب یکی بگه این که شبا مکالمه ی رایگان بود هم الان هست البته برای اعتباری ها؟؟؟ اگه بخوام فعالش کنم دوباره که نباید هزینه اضافی بدم؟؟؟؟
دوست عزیز با طرح های زمستانی فقط شبهای جمعه رایگانه...
یه سوال دوستان! طرح قرمز یکی از دوستام از اول مهر تا حالا هنوز تموم نشده! فقط هم یه بار پولش رو داده.دلیلش چیه؟؟؟ ماله من که سر ساعت قطع شد!!!!!!!
با سلام
دوستان ..
همانطور كه ميدانيد وارد زمستان شديم و ايرانسل طرح زمستاني خود را ارائه كرد. همانطور كه از آمار سايت جهت آمارگيري طرح زمستاني ميتوان ديد بسياري از دوستان كه حدود 70 % ميباشند از اين طرح راضي نيستند.. لذا متن اس ام اسي ترتيب داديم تا اعتراض خود را به گوش مسئولين ايرانسل برسانيم .. بدين ترتيب از شما خواهشمندم شما هم كه هنوز در طرحهاي پاييزي هستييد و اس ام اس رايگان داريد اين اس ام اس را براي دوستان خود بفرستيد و به آن عمل كنيد .... ( تاكنون براي 5000 شماره ايرانسل فرستاده شده )
از شما دوستان ميخوام همكاري كنيد ...
متن اس ام اس
" Etesabe sarasari moshtarekin MTN Irancel :
Hamegi dar eteraz be tarhe zemestani va taghazaye tamdid tarh paeizi az tarikh 8 dey be modat 1 hafte gushihaye khod ra khamush mikonim vase Hame befrestid"
دوست عزیز! اولا که این اعتراض هیچ تاثیری نداره... دوما همونطور که خیلی از دوستان گفتن ما نباید از ایرانسل طلبکار باشیم.درسته، طرحهای پاییز و تابستون خیلی خوب بود و منم نهایت استفاده و لذت رو می بردم ولی منطقی که فکر کنید می بینید که شما 15000 تومن پول سیم کارت دادید و 10 برابر اون رو تو پاییز استفاده کردید پس چیزی از دست ندادید.با این اعتصاب فقط خودتون رو 1 هفته از ایرانسل محروم کردید.شرکت معتبری مثل ایرانسل الکی یه تصمیم نگرفته که بخواد عوضش کنه...
من که طرح طلایی فعال کردم و سیم کارت دولتی رو کامل گذاشتم کنار.
نقل قول:
سلام دوست عزیز
سیم کارت شما اعتباریه یا دائم؟؟؟؟
تو رو خدا جواب بدید
ممنون
كي سرعت اينترنتش ميرسه به دايل آپ ؟
************************************************** ************************************************** ************************************************** *********نقل قول:
آره.سیم کارت من اعتباریه و همین دیروز طرح طلایی رو با این کد فعال کردم :نقل قول:
دوست عزیز مفت خوری چیه؟ من ما طرفدار مفت خوری نیستیم ... طرفدار حقیم.
الان توجيحت ميكنم...
بيبن هر موقع كيفيت ايرانسل شد مثل همراه اول ميتونه اين قيمت ها رو بذاره و هيچكس حرفي نداره..
آخه وقتي هنوزم كه تو طرح زمستوني هستيم وسط مكالمه ( دقيقه اول ) قطع ميشه چه 30 دقیقه = 3 دقیقه باشه چه نباشه.
اصلا نكته اينجاست كه ايرانسل ادعاي بهتر بودن از ديگر اپراتورهارو داره پس بايد واقعا نشون بده بهتره ( فقط نگو مهلتش بده كه جوابت اينه : ما داريم كيفيت الان رو استفاده ميكنم پس بايد پول اين كيفيت رو بديم . هر موقع كيفيت رو برد بالا پول بالا هم بگيره ) ( قبول كه تو آينده خوب ميشه )
حالا يه حرف حساب
1) مگه ايرانسل نميخواد رضايت مشتري رو داشته باشه؟؟؟؟
2) مگه ايرانسل تو طرح پاييزي داشت ضرر ميداد؟؟؟
1+2 و طبق آمار خود اين سايت و سايتهاي ديگر بيش از 70% مردم از طرح زمستوني ناراحت و خواستار مجدد طرح پاييزي هستند...
پس نتيجه؟؟؟؟؟
ديدي كه اصلا ربطي به مفت بودن نداره و يه مسئله اقتصادي و اجتماعي هست....
تا حدی با amirlipm موافقم
ببینید حداقل میشد در ساعات خلوت شبکه مثل 12 تا 6 مکالمه و اس ام اس رایگان باشه....
ولی خود من تا حدودی رایگان بودن در طول روز رو موافق نیستم
فقط 12 تا 6
نقل قول:
# 5*7*140*
براي طرح هاي زمستاني هست
خوب منم نا راضیم چون من همش یه هفته مونده بود پاییز تموم شه خریدم به این دلیل که فکر نمیکردم اصلا ضرر کنم و دیگه طرح زمستونیش انقد افتضاح باشه من فقط واسه 3 دقیقه 30 دقیقه و مکالمه ی رایگان شب خریدم وگرنه این 15 تومن رو با همون سیم کارت دولتیم حرف میزدم هرچند حالا بماند که اونا هم پول خون باباشون رو میگرفتن در کل یبار گفتم خیلی نامردن چون من از دوستم خیلی دورم و این تنها راه ارتباطی ما بود که حالا داره کم وکمتر میشه البته اینم بگم که چون هنوز طرح قرمزم فعاله مکالمه ی شب هام رایگانه حالا سوالم اینه تو طرح قرمز زمستون این مکالمهی رایگان شب هست؟؟؟
چیکار کنیم که باشه؟؟؟
در ضمن amirlimp جون من یکی که چشمم آب نمیخوره اینطوری حل شه باید یه راه اساسی پیدا کنیم حالشون رو بگیریم چطوره یه شب بریزیم شرکتشون همه چیز رو آتیش بزنیم؟؟؟؟
من یکی پایم چون واقعا نامردن
در کل به نظرم این مفت خوری ما نیست سو استفاده اوناست هرکی بگه سودی نداشته واسشون حرف مفت زده اما با مالیاتش دیگه بماند که هزینه sms و مکالمش گرونه و باید خودمون رو بکشیم تا از ثابت باهاش تماس بگیریم
نقل قول:
مهدي جان، من دقيق متوجه نشدم اگه يك كمي واضح تر توضيح بدهي متوجه مي شم، قضيه اين شماره چيه ؟
ممنون
سلامنقل قول:
خب این شماره سرویس سنتر service center ایرانسل دیگه!
اگه با این سنتر خوب کار نمیکنه یکی به اون عدد قبلی اضافه کن ببین بهتر میشه یا نه
منم از طرح های ایرانسل قبلا راضی تر بودم...می دونین چرا؟ چون تو مملکتی که همه چی پولیه ایرانسل معنای رایگان بودن رو آورد... و اینکه 70 درصد یا 100 درصد ناراضی باشن دلیل بد بودنش نیست.آخه چه دلیلی داره مجانی کنه؟ چرا به ارزون قانع نیستین؟ حتما باید مفت باشه؟ خوب قیمت سیم کارتش که مفته.آبونمان هم که نداره.خوب پس چی؟ پول زیادی ازتون گرفته؟ خداییش حساب کنید با این 6 ماه طرحش چه حالی به همه داد!!! تا کی می تونست ادامه بده؟ خوب واسه گسترش شبکه پول زیادی لازمه که از فروش سیمکارت همش جور نمی شه.یکم منطقی تر باشین دوستان.بازم میگم.هیچکس از طرح های تابستانی و پاییزی اندازه من استفاده نمی کرد ولی الآن به ایرانسل حق می دم.با اینکه خرجم زیاد شده.
از این اعتصاب ها واسه همراه اول بکنین که واسه اس ام اس های fail شده هم پول می گیره...
نقل قول:
من متوجه نشدم. اين گزينه تو كدوم Option گوشي است. پيدا نكردم. دوستان يك كم راهنمايي را قشنگ تر توضح بديد. :41: