مال منم هنوز همون طوره منتها کمی بهتر شده ولی تاحیر رو تو باز کردن داره - دیده بان دارمنقل قول:
Printable View
مال منم هنوز همون طوره منتها کمی بهتر شده ولی تاحیر رو تو باز کردن داره - دیده بان دارمنقل قول:
مال من سرعت اینستام دوباره عادی شد ، الان استوریارو بدون دیدن اون دایره لودینگ باز میکنه -۱۶ مگ دیده بان
تایید یا رد ؟
طرح هایجشنواره جدید پارس انلاین هم جالب است. البته برای تازه گیر هاست:n09:
مشکل اینستا حل شده انگارنقل قول:
عاره چند روزه درست شده و مثل سابق خوبه سرعتشنقل قول:
گیر این پارس آنلاین مزخرف افتادم، نمی شه یه ویدیو ساده رو دید
مخابرات می گه فاصله چون 3 کیلومتر از مرکز، سرعت بیشتر از 8 مگ نمی شه گرفت
چه کنم به نظرتون؟
حدود 150 گیگ مصرف ماهانه دارم، چی پیشنهاد می دید؟
از کجا می خوای ویدیو ببینی که اینقدر دردسر داری؟؟؟:blink:نقل قول:
نمی تونی طرح16 مگ بگیری و بعد بگی سرعت رو محدود به 8 کنن؟؟
جشنواره تمدید ندارند الان؟
پخش زنده ها مشکل دارم، الان 300 گیگ رو گرفتم می شه 104 توماننقل قول:
مثلا توئیچ، یوتیوب ( وقتی زنده هست) و ....
زیتل هم منطقه ما رو ساپورت نمی کنه
تایم اوت خیلی زیاد داره، خیلی
آقا کسی میدونه چرا اینقدر سرعت تک کانکشن برای من داغونه !!؟
سرویس 4 مگ هست و خط روی 4 و اپلود 1 مگ هست
حتی سرعت سرور داخلیش هم افتضاحه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس انلاین جشنواره و سرعتش چطوره ؟
دوستان نظری ندارین ؟ سرعت تک کانکشن شما خوبه ؟نقل قول:
اینم وضع امشبم
اگه خوب باشه عجیبه، الآن عادیهنقل قول:
سلام کسی از کرمانشاه پارس آنلاین داره؟ اگه هست یه عکس از پینگتون بدید پینگ چندتا میزنه تو کرمانشاه اگرم مشکلی نیست منطقه هم بگید
بابا چند وقت ( مثلا یک ماه پیش ) اصلا این جوری نبود ، راحت ویدئو میدیدمنقل قول:
الان یه کلیپ یک دقیقه ای تو ایستاگرام یا کلا کلیپ تو هیچ سایتی رو نمیتونم بدون گیر کردن ببینم !
من زمانم بعد از نیمه شب تست کردم درست بود... گرچه شاید بخاطر این بوده همه ان موقع خواب بودن.:n27:نقل قول:
نقل قول:اگر تونستم در ان ساعتی که گرفتی تست می کنم ببینم چطوری هست ولی فکر کنم مال من وضعش بهتر باشه چون پکت لاست و مشکلی تو چند وقتی که تست کردم ندشتم.:n41:نقل قول:
اینهایی که گذاشتم مال بعد از نیمه شب است.
دوستان مشکل خط وقتی از سمت پارس آنلاین نباشه باید چکار کرد؟
از مرکز چک کردن خط مشکل نداره، از پست و جعبهی محله چک کردن مشکل داره ( در نتیجه تا منزل ما هم همین مشکل پابرجاست)
بنابراین مشکل اصلی از مرکز تا کافو یا از کافو تا پست و جعبهی محلهی ماست
پارس آنلاین به صورت قطعی اعلام کرده مشکل از سمت ما نیست و از مخابرات هست، درخواست داده مخابرات نمیاد ابزارش رو بیاره و چک کنه...
حالا تکلیف چیه؟!
خطت رو چند مگ هست ؟نقل قول:
پینگ 6 داخلی !؟ من تا حالا همچین پینگی نداشتم
وضع خطت خیلی خوبه مال من داغونه تک کانکشن
اینم یه تست همین الان ساعت 12 ربع شب ، تازه سرور داخلی ! تک کانکشن
متاسفانه تا اسفند هم قرارداد دارم
قدیما یادمه یک بخش شکایات مخابرات داشت باسه عدم پیگیری، هنوز هستش؟:n13:نقل قول:
اگر هنوز باشه، بعد از چند بار درخواست دادن مخابرات برای چک ،شماره پیگیری داشتن از همش و زمان زیادی که گذشته فکر کنم بشه از ان مسیر پیگیری کرد.... فقط یادت باشه محترمانه بنویسی:دی.
گرچه من تا به حال اصلا با این موارد سر کار نداشتم و تجربه ای ندارم که چطوری هست بررسی اش. اگر کابل باشه نمی دونم می تونن سوییچ کنن روی کابل دیگر تا خونه یا اینکه باید از اول کابل کشی کنند.( داخل باکس هم اگر باشه که ان هم داستانش باز برای من نامعلوم است.):worried:
نقل قول:
تست در زمان شب
البته سرور هایی هم هستش که درست سرعت نمی ده یا اصلا برگشت پینگ نداره. این فقط نمونه بود سطحی. اگر سرور خاصی می خوای بگو تست کنم ببینی فرقی دارد یا نه
تویچ رو هم چک کردم رو یکی که fortnite بازی می کرد 1080p دوم شد تو بازیش و یکی که grid بازی می کرد 720p و درپ فریم یا میکرو فریز نداشت. گرچه یادمه قبلا اصلا بدون دور زدن پخش نمی کرد ولی الان ظاهرا محدودیت رو رفع کردن....( من تویچ استفاده نمی کنم بخاطر همین امارم مثل اصحاب کهف است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوتوب رو نمی شه نظر داد چون بدون دور زدن عملا نمی شه دید و سرعتش کاملا نسبت به چیزی که استفاده می کنی و لود سرور تاثیر می زاره تو کیفیت و نرخ انتقال اطلاعاتش.:n15:
سرعت من رو حدود 12 مگابیت دریافت بستن البته قبلا بیشتر بود ولی چون قطع و وصل می شد کمتر کردن که پایدار شه.( از قدیم)
اون برای کسی هست که خودش مشترک مخابراته، نه من!نقل قول:
اگر مشترک مخابرات بودم که اصلا مشکلی نبود خودم حضوری میرفتم تا کسی نمیفرستادن بیخیال نمیشدم...
الان نت پارسآنلاین هست، بستر مخابرات! مشکل اصلی اینجاست
وضعیت الان ( تک کانکشن )
سرویس 4 مگ :sad:
پینگ 4.2.2.4 و کلان پینگ اروپا شدید رفته بالا سرعت افتضاح شده اصلا قابل تحمل نیست دیگه.
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=167ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=164ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=171ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=187ms TTL=48
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 164ms, Maximum = 187ms, Average = 172ms
خیلی هم عالی گندش بزنن.
نقل قول:نقل قول:مال من نصف شماست تو محدوده 80-90 می چرخهنقل قول:
شما دو تا کجا هستید که اینقدر اینترنتتون خرابه؟:blink:
می گم اگر پارس انلاین تو منطقه داغون هست شرکت دیگر هست ازش بگیرید؟:n27:
چند ماهه گرفتین؟
من لرستان زندگی میکنم و خیر شرکت های دیگه مخابرات هست اسیاتک های وب که همه اشغال هستن باید از وزیر جوان تشکر کنیم که همه امکانات رو توی شهر های بزرگ قرار داده و شهر های کوچیک رو به حال خودش ول کرده. با تشکر از وزیر جوان.نقل قول:
کرماننقل قول:
بله همه شرکت ها هستن !
الان 1 ماهه تک کانکشن برام اینجوری شده ، قبلش در حد همون مولتی کانکشن یعنی برای سرویس 4 مگ 3.5 مگ سرعت میداد
متاسفانه تا اسفند قرارداد دارم به خاطر همین نمیتونم عوض کنم
شهر بزرگ فکر کردی چه خبره این اختلالات عمدی و عموما سراسری هست ما در شیراز هم با پارس آفلاین وضعیتی بهتر از شما نداریم کلا اینها میخوان اینترنت فقط داخلی باشه و دسترسی به خارجی رو به هر نحوی مشکل کنند البته پارس آفلاین تو این زمینه و بستن و کند کردن سرورهای خارجی از بقیه جلوتره اشغال ترین شرکتی بوده که تو این چندین سال ازش سرویس داشتمنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
نقل قول:
مرکز تهران سرعت من بالای 8 مگ نمی شه، پینگ هم مشابه شما هست
تهران اینطوره دیگه بقیه شهرستان ها چطوریه
خاک تو سرشون کنن، هرچیم زنگ میزنی همیشه میگن نویز داره خطت :weird:
اینهمه تبلیغ سایتهایی مثل نماوا و ... میکنن ، بدون اشتراک رایگان ، بدون حجم اینترنت کدومشون هست ؟
بدون اشتراک یا اشتراک رایگان که نداریم فقط ترافیک مصرفی برای تماشای فیلم از این سایتها رایگان هست یعنی محاسبه نمیشه وگرنه اشتراک اون سایتها باید تهیه کنی اینکه کدوم سایت با کدام سرویس دهنده ترافیک رو رایگان حساب میکنه تو خود اون سایتها که بری مشخصه و نوشتن با کجاها قرارداد دارننقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
آقا وزیر گفت قرار پینگ بازی ها درست بشه و پینگ ها کم بشه ما که چیزی ندیدم آیا برای شما درست شده پینگ کم شده ؟؟
نقل قول:
پارس آنلاین، پینگ به شرکت خودش افتضاح! چه انتظاراتی داری
این شماره عضویت رو از کجا بیارم ؟
تو باشگاه مشتریان میخوام ثبت کنم !
رای دریافت ترافیک هدیه باشگاه مشتریان، شماره عضویت خود را در قسمت " اطلاعات عضویت در پارس آنلاین " ثبت نمایید و سپس با امتیازاتی که کسب نموده اید برای خرید ترافیک هدیه به قسمت فروشگاه باشگاه مشتریان مراجعه فرمایید
فکر کنم همون شماره مشتری باشه . وارد پروفایلت بشو روی اون عکس ادم گوشه سمت چپ بالا کنار اسمت کلیک کننقل قول:
من جشنواره 6ماه 240 گیگ + 300 گیگ شبانه گرفتم ، ولی تو باقیامنه فقط 240 رو نشون میده ، و شبانه رو نشون نمیده ! از کجا بفهمم اصلا دارم و چقدر از شبانه مونده ؟
من ی بار ازشون پرسیدم گفت خود سیستم بیشتر از حجم مورد نظر نمیذاره دانلود کنی و بیشتر بشه محدودت میکنه غصه شبانه نخورنقل قول:
نامحدود که نگرفتم ، حجم مشخصه و تو سیتسم زده شبانه دارد: فقط نمیدونم کجا مینویسه چقدر از حجم شبانم موندهنقل قول:
من هم همین گفتم ازشون پرسیدم این جواب بهم دادننقل قول:
هدیه دیجی کالا ویژه کاربران پارس آنلاین
هر موقع خود دیجیکالا جشنواره فروش و کد تخفیف و ... میزاره پارسانلاین هم همون موقع یه پیغام میده که "هدیه دیجی کالا ویژه کاربران پارس آنلاین"
که قبل از باز کردن پیام با خودت فکر میکنی که لابد چی هست :n19:و وقتی باز میکنی با این پیغام مواجه میشی :thumbsdow
هدیه دیجی کالا به کاربران پارس آنلاین در جشنواره فروش "لازمت میشه"
25 هزار تومان تخفیف برای خرید های بیش از 100 هزار تومان- ویژه اولین خرید
برای اقلام شگفتانگیز قابل استفاده نیست.
اعتبار 30 آذر
:n31::n31::n31: