خوب وقتی خطط بیشتر از 4 مگ نمیکشه چرا پول مفت بدی بریزی تو این های وبنقل قول:
هر سرویسی هم خواستی برداری (به نظر من 1مگ بردار) با کمترین گیگ ترافیک بردار بعد فشفشه فعال کن
این جوری ارزون تر در میاد
Printable View
خوب وقتی خطط بیشتر از 4 مگ نمیکشه چرا پول مفت بدی بریزی تو این های وبنقل قول:
هر سرویسی هم خواستی برداری (به نظر من 1مگ بردار) با کمترین گیگ ترافیک بردار بعد فشفشه فعال کن
این جوری ارزون تر در میاد
ایکاش مدیرای اقتصادی های وب یکم درایت داشتن. انصافا من این مدتی که های وب دوباره وضعش خوب شده مصرف ترافیک خیلی بالاتر رفته ، چرا ؟ چون ویدئویی که تو زمان فاجعه میترسیدم بازش کنم الان با خیال راحت بازش می کنم ، به راحتی تصاویر سنگین رو لود می کنم ، با دوستا و آشناها به راحتی مکالمه سکایپ میزارم و خیلی چیزای دیگه که تو زمان فاجعه اصلا ممکن نبودن!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا حجم دزدیشون کم بود حالا دو روزه دوبرابر شده حجم دزدیشون چه خبره اخه :41::41::41:
نقل قول:حجم من داره خیلی زود تموم میشه از 1 تا 7 که امروز باشه 12 گیگ کم کردهنقل قول:
1- یا اینکه سرعتش بهتر شده که مثلا توی ی--و--ت--و--ب با کیفیت 480 به راحتی میشه دید که من برای حجم کمتر مصرف بشه کیفتیش را پایین میارم
2-یا داره برای همه این طوری کم میشه ؟
3-برای من از ساعت 15 تا 23:30 زده 860 مگ که من وسطش اصلا خونه نبودم
برا منم همین اتفاق افتاده حجمم خیلی کم شده چند بار هم زنگ زدم پشتیبانی اما هر بار سوزنش گیر کرده بود رو اینکه منتظر نباشید بیشتر از 50 نفر جلومند :n03:
این حجم دزدی برای منم بلاخرا اتفاق افتاد، یک گیگ با مودم خاموش مصرف شد :دی
Sent from my HTC One using Tapatalk
وضعیت نویز تلفنم چطوره ؟
خط شما خیلی خیلی عالی هست انگار از کافوی داخل مخابرات کابل مستقیما به پشنت مودمت وصل کردن و خط شما را روی 2 مگ بستن ---نقل قول:
واقعا این شرکت مردم رو ... فرض کرده تو شهرستان ما الان زنگ زدم میگه مشکل پهنای باند خیلی زیادی داریم و از اون طرف هر روز 3 الی 4 تا پورت جدید به مردم میفروشن کیفیت افتضاح دوستان کرد به هیچ وجه سرویس نگیرید بدجور پشیمون میشید پولتون رو رسما دور ریختید.
من که شنبه میرم از مخابراط یه سرویس جدید میگیرم اینم 20 روزه گرفتم با اکانت 1 ساله کوفتشون باشه به درک اعصابمون لا اقل سرجاش بمونه از پولمون بهتره.
آخه تو ایرانی که هیچ چیزی ثبات نداره چطوری 1 ساله میگیرید؟؟
من که همه رو امتحان کردم و همشونم دزدند فقط این آسیاتک مونده که اونم تاپیکش مشخصه چه وصعی داره.
دقیقا اینطوریه دیگه پهنای باند کم دارن اما مشترک میگیرن. های وب به هیچ چیز غیر از پول فکر نمی کنه . با تبلیغات رنگی تو خیابونا و تو استادیوم غیره.... مردم و فریب میده من که اینجا سه چهار ماهه دارم میگم اما متاسفانه باز دوستان یکساله میگیرن .نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نميىونم ىوباره بركرىم هاي وب:n09:
چــــی میخوای برگردی؟ چرا؟؟؟نقل قول:
برا من صبا سرعت تك كانكشن يكم شوخمي هستش باي وب كه بوىم خيلي بهتر بويز:n02:البته احتمالش كمه:n02:نقل قول:
من ساعت 2 پنلمو چک کردم زده بود 900 مگ باقی مونده حالا اومدم دیدم تموم شده !!!!:n04: نمی دونم دزدی کردن یا پنلشون قاطی کرده
اصلا صبح خونه نبودم. این مصرف امروز
خو این باگ چیه ؟؟؟؟؟اگه نمیخوای اینجا بگی تو پخ بگونقل قول:
لطفا به من هم تو پخ بگو
برای منم پخ کن
چی رو پ.خ کنه گفته توسط بنده به مسئولین شرکت اطلاع رسانی شده دیگه حتما حلش کردن دیگه:n14:
منم یه باگ چند ماه پیش پیدا کردم اگه همون باشه و اطلاع رسانی کرده باشی :n28: من میدونم و تو :n24::n02:
خیلی هم خوب نیست ولی میصرفه :n10:
بابا به مام بگید دیگه اگه شده یه مبلغی هدیه میدیم حداقل بگید :n22:نقل قول:
دوستانی الان در حال حاضر سرویس های وب چه جوری من بیشتر به خاطره دانلودش میخوام .
امروز زنگ زدم گفتن فعلا تو آیت اله کاشانی پورت خالی نداریم کسی اطلاع داره کی ممکن پورت خالی داشته باشن و این زمان چه مدت طول میکشه من در حال حاظر 256 نامحدود مخابرات دارم .
دوست عزیز های وب الان بسیار داغونه سرعت پایین و پینگ بالا با تایم اوت بستن اکثر چیز ش ک ن ها . حجم دزدینقل قول:
شما چند صفحه اخر تایپیک و بخونید متوجه خواهید شد. به چندتا تست خوب هم که دوستان میزارن اعتناع نکنید چون توی تهران به معنای واقعی داغونه.
بازم تصمیم با خودتونه.
این بای وب دیگه غیرقابل تحمل شده ، همش یا سرعت 60-70 هستش،یا کلا" قطعه :n21:
امیدوارم این شرایط ناپایدار زودتر رفع بشه. وقتی خوبه واقعا خوبه ولی وقتی خراب میشه غیر قابل تحمله!
روزبه جان، تو که اینترنت کارخونت خیلی خوبه که!! از همون استفاده کن! :n02:نقل قول:
دلم نمیاد از اینترنت کارخونم استفاده کنم ،:n05: این بای وب فقط تا ساعت 12 ظهر خوبه،بعدش دیگه همه که آن لاین می شن پهنای باندش کم میاد ، به نظرم های وب یا باید پهنای باند اضافه کنه یا این گیگ فشفشه رو حذف کنهنقل قول:
سلام امروز های وب داغون شده ....من ای پی اختصاصی خریدم امروز دیدم ای پیم عوض شده زنگ زدم پشتیبانی ...یارو گفت اینترنت کلا قطعه شما چطوری داری استفاده میکنی
اینا طبیعی مگه بقیه شرکت ها روزای اولشون عالی بودن ؟ همین الانش آسیاتک و شاتل و پارس انلاین و ... هنوز یوزراش ناراضین با این که خیلی وقت اینترنت پرسرعت ارائه میکنن مطمعا های وبم درست میشه یکی از دلایل انتخاب های وب با خیلی ها حرف زدم اتفاقا به خاطره همین فشفشه هاش که میان سمتش که اگر نباشه تفاوتی نداره با شرکت های دیگه کلا سیاست های های وب خیلی بهتر از بقیه شرکت هاست . الانم اگر کسی بخواد سرویس بگیره توی این تاپیک ها سر در گم میشه چون نه همه از یه شرکت خاصی راضین نه همه از شرکت خاصی ناراضی . دوستان به صورت بازه های زمانی مختلف وقتی شرکتی سرویسش خراب شد کلا اونو نهی میکنن و وقتی خوب کلا اونو تایید . ک
کسی که میخواهد سرویس بگیره باید با توجه به شهری که داخلشه و ارزش افزوده های که نیاز داره سرویس بگیره
عملا از ساعت 8 کلا اینترنت قطعه! شماره های پشتیبانی هم که کلا اشغال! حتی دیگه به خودش زحمت هم نمیده بگه 50 نفر تو صفن! آدم یاد شرکت هایی میفته که بعد از کلاهبرداری یه دفعه همه چیزو جمع میکنن و غیبشون میزنه.
برای من از ساعت از 8 تا حال قطع و وصل میشه --به پشتیبانی زنگ زدم گفن تا فردا این مشکل پا برجاست و اشکال از طرف ما هستنقل قول:
به نظرم دوستانی که اطلاع رسانی میکنن چه میگن خوبه چه میگن بده مرکز مخابراتشون با محلشون اعلام کنن خیلی بهتر میشه .
خوبه که تونستی باهاشون تماس بگیری و خوبه که میدونن مشکل از طرف خودشونه. الان یک ماهه با این قطعیهای پیاپی و گاهی طولانی و بعضی اوقات افت سرعت اوقات خوشی رو برای ما رقم میزنن.نقل قول:
اینجا بیاین
نظر بدین
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
امروز صبح تو ساعات رایگان کلا قطع بود
ولی همین که ساعت شد 8 وصل شد :n02:
صد رحمت به دزد های سرگردنه
آقا خداییش 512 مخابرات خیلی خیلی بهتر از 8 مگ های وب کار میکنه.
تازه 8 مگ مارو هم کردن 7 مگ، از هر مشتری یک مگ کم کنن چند گیگابیت به دست میارن. :n02:
های وب به شدت کم بود پهنای باند داره قصد اضافه کردن بهش هم نداره.
همش از صبح قطع و وصل میشه موقعی هم که وصله مثل همیشه داغونه
Sent from my iPhone using Tapatalk
اصلا" 9 شب به بعد غیر قابل استفاده می شه ، اگه این وضع ادامه داشته باشه این ماه فقط شاتلم و تمدید می کنم :n15:نقل قول:
نقل قول:
این پشتیبانی ما رو گیر آورده ، نمی خوان قبول کنن پهنای باند کم دارن ، ازشون سوال کن چرا تا ساعت 11 ظهر مشکل نداره ، مشکل فنی شون از ساعت 12 ظهر به بعد سراغ سیستماشون می آد .