ایمان ادرس سایتشو نداری؟نقل قول:
Printable View
ایمان ادرس سایتشو نداری؟نقل قول:
باز اینترنت ملی شد ک:n28: سرعت لینک ملی فول ولی لینک خارجی 10 تا 15
سرعتش الکیه!همزمان با task manager چکش کردم حدود 30 کیلو بایت کمتر از این نرم افزار سرعت را نشان میده.یعنی سرعتی که آدی ام نشان میده واقعیه.نقل قول:
مطمئنی؟من ظهر یه فیلم باهاش دانلود کردم از نظر زمانی نسبت به فایل مشابهی که با idmدانلود میشد سریعتر دانلود شد ها.نقل قول:
یه خوبی دیگه که داره دانلود مستقیم از ی.و.ت.و.ب با وارد کردن لینکه.
=-=-=-=-=-=-=-=-=
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت را 140 میزنه در صورتی که task manager 110 میزنه.با آدی ام هم 110 است.نقل قول:
الان نرم افزار win rar را با حجم 3.6مگا بایت اول با آدی ام گذاشتم دانلود که بعد از 38.05 ثانیه دانلودش تکمیل شد.همین نرم افزار را با eagleget گذاشتم که سرعت را بالای 150 کیلو بات و زمان را 20 ثانیه نشان میداد اما زمانسج موبایلم پایان دانلود را 42.03 ثانیه نشان داد یعنی چیزی حدود 4 ثانیه زمان بیشتری نسبت به ای دی ام برد تا فایل را دانلود کنه.سرعت دانلودی را که نشان میدهد الکیه.
من همین الان فلش پلیر رو از لینک زیر با هر دو نرم افزار دانلود کردم.زمانهای به دست اومده رو مینویسم:نقل قول:
IDM: 3min,40Sec
EagleGet: 3min,4 Sec
واسه من که این نرم افزار زودتر دانلود میکنه واقعاً.
اینم لینک دانلود فلش پلیر:
این.برای اونایی خوبه که سرعت تک کانکشنشون واقعا کمه...
برا من که فوقش،۴ کانکشن برای گرفتن تمام پهنای باند لازم باشه.
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
امتحانش کن.جدی میگما.امتحانش کن.نقل قول:
سلام ایمان مشتاق دیدار .چطوری ؟نقل قول:
میگم این پارس انلاین هم مثل مخابرات دچار کندی و نوسان و .... میشه یا نه ؟
سلام بچا،منظور از 1مگ و دومگ ،0گیگ چیه؟1مگش فک کنم 7500؟
من یه فایل 10 گیگ را از دیشب ساعت 8 واسه دانلود گذاشتم الان که ساعت 11 صبحه تازه 50 درصدش بیشتر دانلود نشده اونم با سرعت 140 کیلو بایتی که این نرم افزار نشان میده،با حسابی که کردم دیدم با سرعت 140 باید این فایل را درعرض 20 ساعت دانلود میکرد یعنی 5ساعت دیگه باید دانلودش تموم میشد اما زمان باقی مانده را 9 ساعت دیگه زده یعنی 4ساعت بیشتر از زمان معمولش.بنابر این سرعت واقعی دانلود چیزی بینه 95- 110کیلوبایته نه 140کیلو بایت.نقل قول:
سلام
دیشب اینترنت جالب نبود و مشکل داشت
نتونستم به راحتی به فروم بیام
اینترنتت مال کدوم شرکته ؟ کدوم استان ؟نقل قول:
تاپیک مخابرات خوزستانه دیگه :دینقل قول:
منم از مخابرات خوزستان اینترنت دارم :دی
زنگ میزنم میگن هنوز بچه ای دی
میگم برادرم اصفهان دانشجو از اون قبول میکنین میگه باید همینجا درس بخونه
منم گفتم ---- به همتون
:n02::n19::n04:نقل قول:
رابطی داشت به موضوع تاپیک
فکر کنم اشتغال به تحصیل برای خرید اینترنت مخابرات بود...نقل قول:
ولی اگر نبود هم میان برنامه بود :-D
Sent from my Xperia Mini using Tapatalk 4
یکی بم بگه چطوری 512 بگیرم
اخه ناظر انجمنی توی همه تاپیک ها هم حضور فعال داری و این منو گمراه کرده:n10:نقل قول:
مشکل جديد براي مشترکان ADSL مخابرات
این فقط شامل خوزستان نمیشه و راجب مخابرات کشور هست .اینکه از این به بعد وضعیت سرعت مخابرات چه جوری میشه واقعا مشخص نیست..:n10:
دوستان
من چطوری 512 بگیرم کمک دیگه
نع اشتغال به نحصیل میگیرن مک
نمیدونم چه کنم
2020 هم میگه
peraror ها اراد نیستن اصلا ر..م به مخابران
فعلاً که خیلی بهتر از مخابرات بوده.خیلی ها.نقل قول:
در مورد سرعت دانلود باهات موافقم.اما با حفظ احترام خود idmهم سرعت واقعی رو نشون نمیده.من تا حالا چند فایل رو هم زمان با هر دوشون گذاشتم دانلود و این نرم افزار سریعتر عمل کرده.نقل قول:
ضمناً یه فایل 10گیگی اصلاً ملاک خوبی نیست برای تست چون قطعاً شما نمیتونی بگی که توی تمام طول دانلود سرعت ثابت بوده.
داش ایمان من تو ایذه هستم مرحله مرحله بگو از مخابرات چه جور برم ارس انلاین
من با دانلود منیجر eagle سرعت دانلودم با 256 نامحدود تا 6 هم میره بالا! و معمولا بین 40 تا 50 هست. ولی با IDM سرعت 32 هست!
بچه ها امشب پینگ خیلی زیاد شده با گیت وی ترکیه به 200 میرسه و با گیت وی های دیگه به 400 هم میرسه لطفا" یه تست بگیرید نتیجه رو اعلام کنید
مخابرات از فروش اینترنت محروم شد:n19:
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04:نقل قول:
در هر صورت آرزوی ما به فنا رفتن و برچیده شدن اینترنت مخابرات:15: :n09: :n10:
سر چه حسابی ؟ کی گفته ؟نقل قول:
450میلیارد تومن بدهی مخابراتنقل قول:
اول برو نمایندگی مخابرات که اینترنتو ازش گرفتی و درخواست تخلیه بده.بهشم کلید کن که زود تخلیه کنه.نقل قول:
بعدش برو پارس و درخواست اینترنت بده.همین.
نقل قول:خدا رو شکر.نقل قول:
اینم منبع:
بیشرف مخابرات... لعنت به مخابرات
امیدوارم کامل مخابرات رو ناک اوت کنن و بدنش دست شرکتای خصوصی.
اپراتورای مخابرات رو یادمه هنوز.وقتی بهشون زنگ میزدیم جوری باهامون برخورد میکردن انگار...
الله اکبر.
اما خداییش الان پارس آنلاین.من سرویس 512 دارم.واسم رو 4مگ بستن.اما خط تلفنم مشکل داره.غروب تماس گرفتم گفتم بذارین رو 512.گذاشتن.بعد چند دقیقه پیش تماس گرفتم گفتم لطفاً بذارین روی 1مگ.گذاشتن.بدون چونه زدن و آزار دادن.گفت ما مشکلی نداریم و روی هر مقداری بخوای میذاریم اما خطت نمیکشه.الان واسه اینکه خطم بکشه دانلود رو روی 1مگ و آپلود رو روی 256 گذاشته.من که راضی هستم.
خط تلفنم میکشید روی همون 4مگ میذاشتمش و حال میکردم.
اینم تست همین الانم:
پس با این حساب دیگه سرعت ما هم بالا نمیره .دیگه امیدی به مخابرات نیست سرویسم تموم شد تخلیه میکنم ...
از ماست که بر ماست
فرقي كه به حال ما كه نميكنه، ته تهش همين وضعيتمون ثبات داشته باشه.
البته من نظرم اين نيست كه اين وضعيت ثابت بمونه! اونا كه نميان بگن شما چند تا مشترك داشته باش فقط پهناي باند مي فروشن. قانونش هست كه ضريب اشتراك مثلا 1 به 8 باشه ولي مطمئنم مخابرات رعايت نمي كنه.
در نهايت اتفاقي كه مي افته اينه كه پهناي باند جديد به مخابرات نمي دن ولي اون همينجور مشترك جديد مي گيره و روز به روز سرعت خراب تر ميشه.
راه حل هاي ديگه هم براي مخابرات به ذهنم مي رسه مثلا اين كه بياد بگه بابا ما كه خصوصي هستيم اصلا بيا مي ريم توي ليست شركت هاي خصوصي با يه اسم جديد! بعد خيلي راحت پهناي باند جديد هم مي گيره!
راه هايي ديگه هست كه مسئولين مي تونن pm بدن:n02:
اگه دولتيه مخابرات كه نمي تونه مشترك زياد بگيره كه خب پول نمي خواد بده كه بدهي داشته باشه مال خودشونه! اگه هم خصوصيه پس چرا ميگن دولتيه بايد جا رو براي خصوصي ها باز كنه!
:n13::n02:
پس با این حساب چون دیگه پهنا بهش نمیدن یوزر جدید میگیره ولی ضریب رو بیشتر میکنه درسته ؟نقل قول:
ایمان پارس سرعت روزانه رو از اکانتینگ محدود میکنه یا هز چقدر داون استریم باشه همونقدر میره ؟نقل قول:
و سوال دوم که سوال خیلی ها هم هست :
با توجه به تجهیزات پارس و مخابرات نویز خط روی مخابرات بیشتر بود یا پارس ؟ از کدوم میشه داون استریم بالاتری گرفت ؟
1. کاملاً آزاده و هر چقدر دان استریمت باشه ریت دانلود میگیری.نقل قول:
2. واسه من تفاوت چندانی نداشته چون خطم داغونه.اما با پارس آنلاین لینکم نمیره.یعنی در مقابل SNR-های پایین مقاومت بیشتری داره.
خوب وقتی ازشون اشتراک میگیری پیش فرض خط روی چنده و چه جوری میزارنش روی 5 -6 مگ ؟ یعنی میشه 128 بگیریم بعد بگیم بزارن روی 5 مگ به اندازه 5 مگ استفاده کنیم ؟نقل قول:
پارس هم مشکل گیت وی داره مثل مخابرات یا روی همه سرعت یکسان میده ؟
بستگی به سرویست داره.اگه 128 بگیری فکر کنم روی 1مگ میذارنش.اگه نامحدود باشه تا 20 گیگ همین سرعت رو داری اما بعدش میشه 128.اگه حجمی باشه تا آخر دوره همون 1مگ میمونه اما توی ساعات رایگان سرعتت کمتر میشه.نقل قول:
اینکه واسه سرویس 128 با تلفن بالا بببرن یا نه رو نمیدونم.اما واسه من که راحت انجام داد.