آره تازه با پرتاب گوجه و خیار اضافه که یه سالاد هم بشه همونجا درست کرد ...:13:نقل قول:
معنای تماشاگر بافرهنگ رو هم فهمیدیم ...
Printable View
آره تازه با پرتاب گوجه و خیار اضافه که یه سالاد هم بشه همونجا درست کرد ...:13:نقل قول:
معنای تماشاگر بافرهنگ رو هم فهمیدیم ...
حسین کعبی روز بسیار سختی را در تبریز گذراند و جو به حدی علیه او بود که حمید استیلی مجبور شد او را در دقیقه 80 تعویض کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- حسین کعبی همان طور که پیش بینی می شد روز بسیار سختی را در تبریز گذراند و آماج انتقادات و فحاشی های زیادی واقع شد. او همان طور که خودش می گوید جور علی کریمی را هم کشید. کعبی در مورد اتفاقاتی که در تبریز افتاد می گوید:« علی به تبریز نیامد تا آنها هر کاری که می خواستند انجام دهند تلافی اش را برسر من خالی کنند. دوست دارم از داور بازی بپرسید که چه اتفاقاتی در طول مسابقه روی داد. انواع گوجه و خیار بود که به زمین می آمد و لیزر به صورت دروازه بان ما می انداختند و هر کاری که بگویید در بازی دیروز انجام دادند. از ترقه انداختن و لیزر انداختن بگیرید تا بدترین فحش هایی که باور کنید من در هیچ کجای دیگر نشنیده بودم. باور کنید اگر تماشاگران استقلال و پرسپولیس یک صدم این کارها را انجام می دادند یکسال از حضور در ورزشگاه ها محروم می شدند اما نمی دانم چرا در تبریز از این اتفاق ها نمی افتد.»
کعبی ادامه می دهد:« من نمی دانم چکار کردم که مستحق این فحش ها بودم. من در بازی رفت اخراج شدم و تمام جروبحثم با داور بودم و هیچ کاری با هواداران نداشتم. من و علی این قدر برای تیم ملی کشورمان زحمت کشیدیم و آیا واقعا دستمزد ما این است؟ با اتفاقاتی که در تبریز افتاد واقعا برای خودم متاسف شدم که برای چه افرادی چه سختی هایی را تحمل کردم.»
بازیکن استیل آذین در مورد این که آیا باز هم به تبریز می رود یا نه ادامه می دهد:« تا زنده ام دیگر پایم را در تبریز نمی گذارم و با هر تیمی که قرارداد ببندم تنها شرطم این است که به تبریز نروم. من جانم و خانواده ام را از سر راه نیاورده ام که به خاطر یک فوتبال آنها را به حراج بگذارم. باور کنید در طول بازی فقط دعا می کردم که بازی تمام شود تا بتوانم سالم برگردم. امیدوارم فدراسیون این قضیه را حتما پی گیری کند و مثل دفعات گذشته به راحتی از کنار آن عبور نکند. آنها می گویند تبریز بهترین و بافرهنگ ترین هواداران را دارد. هر هواداری که بیشتر گوجه و خیار پرت کند و بیشتر سنگ داخل زمین بیاندازد بافرهنگ تر است؟ تراکتورسازی تا صد سال استقلال و پرسپولیس نمی شود و جایگاه این تیم را پیدا نمی کند.»
کعبی در پایان می گوید:« واقعا خوشحالم که تراکتورسازی این بازی را برد در غیر این صورت معلوم نبود که چه بلایی سر ما خواهد آمد. تنها حرفی که می توانم بزنم این است که واقعا برای این هواداران متاسفم. آنها بدترین توهین ها را به علی کریمی کرده بودند تنها به این دلیل که بعد ازگلش خوشحالی کرده بود. جا دارد از آقای قهرمانی تشکر کنم که بسیار عالی قضاوت کرد و به جز پنالتی ای که اعلام کرد کوچکترین مشکلی نداشت. چون قضاوت کردن در آن شرایط واقعا کار هر کسی نبود.»
اگه باور ندارین برین از ماله سایت استیل اذین نگاه کنین.
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
این چرا نگفت که تو بازی قبل چه فحشی به قومیت ترک داده بود.نقل قول:
حقش بود حقش بود.
وقتی به 35 میلیون ترک توهین کنی نتیجش رو می بینی!
ماجرای لیزر که معلوم شد!نقل قول:
باز شما چی می گی؟؟؟!
هر تاپیکی که می زنن میای علیه تراکتور و ترک ها موضع گیری می کنی!
ترک ها چیکارت کردن؟؟:41:
شما حالا حالا ها خیلی مونده تا بفهمی فرهنگ چیه تماشاگر چیه! شما و دوستانت برین فکر ساختن ترقه و بمب باشین تا بتونید از خجالت سربازهای بیگناه کنار بازی دربیایین و همشون رو کور کنید! کاری که شما و دوستان فهیمتون تو اصفهان می کنید!!!!!!نقل قول:
تو مشکلت چیه که صد تا برام پیام خصوصی کردی و اینو سوال کردینقل قول:
گیرایت کمه:27:
ضمنا من هر جا بخوام پست میزنم ناراحتی برو یک انجمنی که من توش نباشم:21:
من اصفهانی نیستم عــــــــــــــــــــــــ ــــــامونقل قول:
شما حالا حالا ها خیلی مونده تا بفهمی فرهنگ چیه تماشاگر چیه! شما و دوستانت برین فکر ساختن ترقه و بمب باشین تا بتونید از خجالت سربازهای بیگناه کنار بازی دربیایین و همشون رو کور کنید! کاری که شما و دوستان فهیمتون تو اصفهان می کنید!!!!!!
ترک نیستی پس احتمالا فارسی.نقل قول:
تو اصفهان سرباز کور می کنن.تو تهران وقتی تیم باخت به داور رکیک ترین فحش ها رو می دن-به مدیر عامل و مربی لطف می کنن.تو یزد تماشاچی ها ریختن بازیکن کتک زدن.
گیراییم کم نیست تو بلد نیستی جواب بدی مثل اینکه ترکا تو رو/................
آهان پس از اونایی که کله حیوون را می کنی؟!!! :دینقل قول:
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
شما برو فرهنگ رو از دوستای کبوتر کشت یا از دوستای سرباز کور کن یاد بگیر (دوستای دیگت رو هم نمی گم که جاش اینجا نیست)!! هنوز زوده برات بیایی از آذربایجان چیزی یاد بگیری!نقل قول:
ببخشید اونوقت تو تبریز هیچکدوم از اینکارهارو نمیکنن دیگه؟ کریمی و کعبی رو که به عبارتی ***** !نقل قول:
تو اصفهان سرباز کور می کنن.تو تهران وقتی تیم باخت به داور رکیک ترین فحش ها رو می دن-به مدیر عامل و مربی لطف می کنن.تو یزد تماشاچی ها ریختن بازیکن کتک زدن.
فرهاد مجیدی رو سرشو شکستید بعدش گفتین خود تماشاگرای استقلال اینکارو کردن! حتما به جرم اینکه واسه تیمش گل زده! :lol
من به قومیت و این چیزا کاری ندارم کلا تماشاگرای ما 99 درصدشون فرهنگ ندارن ! چه تو اصفهان چه تهران چه تبریز چه انزلی که تو بازی ملوان پرسپولیس دهن دایی رو سرویس کردن و بدترین فحش هارو بهش دادن!
حالا نمیدونم چرا شما خودتون رو تافته ای جدا بافته میدونین و همه مسائلی که تو تبریز اتفاق میفته رو یه جوری توجیه میکنید!
تو بازي استقلال - پرسپوليس وقتي خسارت وارده به آدم ها و وسايل به ميليارد نمي رسه اعلام جشن ملي ميشه:2::2:... بععععد تو تبريز وقتي سه تا صندلي ميشكنه (توسط افراد معلوم الحال) و دو تا خيار به ميدان پرتاب ميشه كه صد البته به كنار زمين نه تو سر بازيكن اين طوري جييييييغ مي زنيد... شماها بي فرهنگي خودتونو با اتهام به ماها پاك نكنين...:27::27::27::27:
پس اینکه ما فکر میکردیم قزوینی ها این کاره اند اشتباه بود:31:ترک ها هم این کاره اند به روایت شما دیگهنقل قول:
گیراییم کم نیست تو بلد نیستی جواب بدی مثل اینکه ترکا تو رو/................
تازه کم کم داره درک بالای شما تو جواب دادن مشخص میشه
اینکه میگید تماشاگرای ایران فرهنگ ندارند یه نوعی خودت رو هم زیر سوال میبری! درسته؟نقل قول:
حالا بر فرض مثال 100 نفری پیدا میشن تو یه ورزشگاه 100 هزار نفری خیار پرتاپ می کنن باید بگیم همشون بی فرهنگن! مطمئن باش اون چند نفری رو که این کار رو کردن اگه بدن دسته من ....!!!
ولی اگه در حالت کلی نگاه کنی باید قبول کنی که تماشاگرهای تراکتور یه فرهنگ و شیوه جدید رو تو لیگ آوردن! ما تافته جدا بافته نیستیم! ولی این حرفایی که شما میزنید میگن که تماشاگر های ما 100% بیفرهنگ هستند!!!!!
خب عزیز من شما مگه خودتون نمیگین که چون یه آدم **** سر یه کبوتر رو کند پس همه تماشاگرای اون تیم قاتلن و فلان و فلان؟! این نتیجه گیری اصلا صحیح نیست ...نقل قول:
من اصلا همچین حرفی نزدم ! حالا قبول دارم که 99 درصد شاید اغراق باشه ولی من فقط گفتم که همه جا آدم بی فرهنگ پیدا میشه و متاسفانه تعدادشون به نظرم خیلی زیاده فقط شاید بعضی جاها تعدادشون کمتر و زیادتر باشهنقل قول:
ولی اگه در حالت کلی نگاه کنی باید قبول کنی که تماشاگرهای تراکتور یه فرهنگ و شیوه جدید رو تو لیگ آوردن! ما تافته جدا بافته نیستیم! ولی این حرفایی که شما میزنید میگن که تماشاگر های ما 100% بیفرهنگ هستند!!!
نه من نگفتم یک نفر یعنی همشون!!! من فقط یک نوع تناسب برقرار کردم بین حرف شما و جمله خودم. شما گفتین که لیزر انداختید یا خیار انداختید (که فکر نکنم منظورتون این بوده باشه 100 هزار نفر داشتن لیزر می انداختن و یا 100هزار نفر داشتن خیار می انداختن) و این رو تامیم دادین به همه ما و فرهنگ همه تماشاگرها رو زیر سوال بردین! من هم از این شیوه شما استفاده کردم و تامیم دادم به همتون، تا بدونید که این حرفی که میزید درست نیست!نقل قول:
من اصلا تعصب کور ندارم رو تراکتور ولی دوستان برخی مواقع حرفهای غیر منطقی میزنن، لازمه بگم که من خودم هم استقلالی هستم و عاشقش هستم (همانطور که عاشق تراکتورم) و تبریزی هم نیستم ولی تو بازیهای دو تیم با هم ترجیح میدم تراکتوری باشم!
من نمي دونم چرا كعبي 10 ثانيه فكر نمي كنه كه چرا استيلي و مهدوي كيا تشويق شدن و فقط كعبي مورد عنايت بود... بعضيا يا اصلا فكر ندارن يا اينكه هوش تحليل ندارن و فكر مي كنن به همه توهين شده ...
سلام
تو ایران با فتو شاپ1000 دلاری همه کاری میکنن.از ریسایز کردن تا کم حجم کردن عکس.دلیل نداره اگه یکی از فتو شاپ استفاده کرده عکس دستکاری شده باشه
البته به نظر میاد این عکس مورد دار باشه
سایت رسمی خود باشگاه هم ممنوع شده ؟نقل قول:
tractorspor.ir سایت رسمی باشگاهه !
حرف خودمون رو هم سالار نمی دونیم ، اتفاقاتی که تو اون بازی افتاد زشت بود و اصلا" جاش نبود که به کعبی حتی ذره ای بی احترامی کنند هر چند او خودش آغازگر کار بود !
در ضمن : 1.دروازبانی که هی جاش رو عوض می کند 2. یک نفر در یک جای ثابت و دور و نزد تماشاگران ایستاده است .
چطور امکان دارد یک دایره 10 سانتی را درست روی صورت او بیاندازند ؟
اصلا" مگر از فاصله ی خیلی دور خودش می داند که لیزر افتاده یا نه ؟
اگر دروازبان ثابت بماند تنظیم یک همچنین لیزری باز هم مشکل است ، حالا بماند که دروازبان هی جاش رو عوض کند !
تنظیم یک تک نیرانداز از فاصله 10 متری و هدف ثابت خودش خیلی کاره ! اون وقت یک نفر تماشاگر از فاصله 100 یا 200 متری ، هدف متحرک و ... عادیه !!!
ما نگفتیم خبرگزاری مهر خودش فتوشاپ کرده ، گفتیم مهر هم از سایت خود استیل برداشته !
مفهوم شد که باید یک ذره شک کرد ؟ ؟
شاید هم واقعا" لیزری بوده باشه ، که اگه واقعا" بوده باشه ، محرومیت حق ماست :(
خوشم میاد طرفدارای تراکتور خیلی شور و اشتیاق دارن.....
90هزار نفر کم نیست:31:
یادش بخیر 2سال پیش 3تا زدیم همین تراکتور با اقتدار رفتیم لیگ برتر:31:
یادش بخیر !
من الان از کملوند اصلا" خوشم نمی یاد بخاطر همون بازی !
راستی الان کجا هستین ؟ :)
یه گزارش از شبکه خبر گذاشت یکی از مسولان خود ورزشگاه می گفت طرف گرفتیم حالا شما می گین فوتشاپ هست :31:
خب لابد هموني كه فتوشاپ كار كرده رو گرفتن!!!!!!!!:27::27::27::20:نقل قول:
آقا من خوب قبول کردم که لیزر بوده یارو کار خیلی بدی کرده ولی مطمئن باشید به اون شدت که استیلیا میگن نبوده اینکه یارو از 100 متری دایره ای به قطر 2 سانتیمتر رو نشانه بگیره اصلا امکان نداره بهترین تک تیر اندازها هم نمیتونن این کارو انجام بدن تماشاگرها واقعا تا قبل از بازی با سپاهان خیلی خوب بودن به گواهی تمام تیمهایی که آمدن تبریز
ولی بازی سپاهان و استیل آذین همه امده بودند انتقام بگیرند چون تو بازی رفت تو اصفهان هر جور شعاری بر علیه قومیت ما داده شد اینها هم آمده بودند واسه انتقام ماجرای کریمی هم که همه میدونن
این دو تیم دیگه رفتند پس دیگه انشالله مشکلی پیش نمیاد
مثل اینکه واقعا" بوده ، اگه بوده باید محروم یا جریمه بشیم !
خبرگزاري فارس: هفته بيست و نهم ليگ برتر فوتبال با كاهش اختلاف امتياز استقلال با پرسپوليس و ساير مدعيان و اميدواري اين تيم به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، هفته بيست و نهم ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران طي 3 روز جمعه، يكشنبه و دوشنبه برگزار شد كه نتايج زير به دست آمد:
ملوان يك - پرسپوليس يك
سايپا يك - ابومسلم صفر
تراكتورسازي 2 - استيلآذين يك
پيكان يك - صباي قم يك
مقاومت سپاسي 3 - استقلال اهواز 2
سپاهان 2 - شاهين بوشهر صفر
راهآهن صفر - ذوبآهن صفر
فولاد خوزستان صفر - مس كرمان 4
استقلال يك - پاس همدان صفر
*جدول ردهبندي ليگ برتر تا پايان هفته بيست و نهم:
1-سپاهان 59 امتياز
2-ذوبآهن 53
3-پرسپوليس 50
4-استقلال 49
5-استيلآذين 45
6-تراكتورسازي 42
7-پيكان 39
8-صبايقم 37
9-ملوان 37
10-مقاومت 36
11-سايپا 35
12-راهآهن 34
13-پاس 33
14-مس 32
15-فولاد 31
16-شاهين 30
17-استقلالاهواز 28
18-ابومسلم 24
*برنامه ادامه رقابتهاي ليگ برتر فوتبال باشگاههاي ايران
هفته سيام
شنبه 14فروردين 89
پرسپوليس-سايپا-آزادي-تهران-ساعت 18:45
استيل آذين-فولاد مباركه سپاهان-ورزشگاه راه آهن اكباتان-تهران-ساعت 16:45
مس كرمان-ملوان انزلي-شهيد باهنر-كرمان-ساعت 17:00
يكشنبه 15 فروردين
صباي قم-استقلال تهران-يادگار امام-قم-ساعت 18:45
ذوب آهن-پيكان-ذوب آهن-فولاد شهر-ساعت 16:45
شاهين بوشهر-راه آهن-شهيد بهشتي-بوشهر-ساعت 18:45
پاس همدان-مقاومت شهيد سپاسي-قدس-همدان-ساعت 16:45
ابومسلم -تراكتورسازي تبريز-ثامن الائمه-مشهد-ساعت16:45
استقلال اهواز-فولاد خوزستان-تختي-اهواز-ساعت18:45
پارسال تو یکی از بازیهای پرسپولیس تو آزادی توی چشم دروازه بان حریف لیزر انداخته شد که اونم خیلی دقیق انجام میداد ... البته بعدش دیگه دیده نشد ... ولی به نظرم از یه دوربینی چیزی استفاده میکنن که اینقدر دقیق این کارو انجام میدن!نقل قول:
آقا من خوب قبول کردم که لیزر بوده یارو کار خیلی بدی کرده ولی مطمئن باشید به اون شدت که استیلیا میگن نبوده اینکه یارو از 100 متری دایره ای به قطر 2 سانتیمتر رو نشانه بگیره اصلا امکان نداره بهترین تک تیر اندازها هم نمیتونن این کارو انجام بدن تماشاگرها واقعا تا قبل از بازی با سپاهان خیلی خوب بودن به گواهی تمام تیمهایی که آمدن تبریز
جالب شد . فاصله نزدیک ترین صندلی تماشگران به دروازه حدود 50 متری میشه .... !!! به قول دوستان هیتمن تو این فاصله که ما حداقلو حساب کردیم به مشکل برمیخوره !!!! اما اگر اتفاق افتاده باشه باید یه جوری جورشو بکشیم دیگه بالاخره تو هر شهر و ورزشگاه و رشته ای تماشگر نما هایی هستند .
پدرمون در اومد با این نفت:40:
واقعا که شیرین فکرینقل قول:
نوشته شده توسط ;4757555
اون که نوشته فتوشاپ بخاطر اون دایره و فلش و نوشته زیرش است ای کی یوستان:27:
یک تیم تماشاگر داره متاسفانه بعضیها چشم دیدنشو ندارن دوست دارن فقط تحقیر کنند :27:
جواب : خاموشی
بیخیال همه میزنن و میکوبن ما هم لیزر انداختیم
آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است .
خداییش خیلی الکی سوت میزد ... فوتبال برخورد داره دیگه هر برخوردی رو که سوت نمیزنن
بعد شما ببینید ملوانیا چند دفعه افتادن رو زمین و وقت بازی رو گرفتن
اگه نمیخوان پرسپولیس قهرمان بشه خب دیگه چه کاریه روی جام بنویسن سپاهان و بدن بره دیگه
نمیدونم کی مبخواد به وضعیت تاپیکهای مربوط یه این تیم و یه سری کاربر که به بهانه هواداری میخوان عقده های قومی خودشون روتوی فروم خالی کنن رسیدگی بشه! پی سی جای تعصب و دعوای قومی نیست...برای این کار کلی سایت و وبلاگ پان ترکی وجود داره!
فرهنگ بالای هواداران تراکتور از همین تاپیکها و پستهای دوستان تراکتوری معلومه!
بازی قبلی هم کاملا مشخص شد...
...
ورزشگاه ما مطمئن باشید خیلی سالمتر از ورزشگاههای شماست یک عده هم آمدن تو این تایپیک فقط بر علیه تراکتور و طرفداراشون بازار گرمی راه میندازن میدونم واستون قبول این همه هوادار سخته ولی باید بسوزین وبسازید
بدون شک فیلیپ تروسیه یکی از بهترین مربیان اروپایی است که تا به حال در آسیا حضور داشته و توانسته دانش خود را به تیمهای آسیایی از جمله ژاپن منتقل کند. طی چند روز گذشته نیز صحبتهای مختلفی مطرح شد مبنی بر اینکه تروسیه مدنظر مسئولان فدراسیون فوتبال قرار دارد تا هدایت تیم ملی را برعهده بگیرد. در همین خصوص گفتوگویی اختصاصی با این مربی فرانسوی انجام دادیم که میخوانید.
آقای تروسیه! بفرمایید که آیا میان شما و مسئولان فدراسیون فوتبال ایران گفتوگویی برای هدایت تیمملی ایران انجام شده است؟
آن چیزی که میتوانم بگویم، این است که چند ماه قبل یعنی اواخر ژوئن (تیرماه) گفتوگوهایی با یکی از مقامات فدراسیون فوتبال ایران داشتم تا برای کار به کشور شما بیایم اما پس از آن صحبت جدیدی نداشتم و مذاکرهای انجام نشده است. من به حضور در ایران علاقهمند هستم اما تماسی میان ما برقرار نشد.
طی چند روز گذشته، در رسانههای ورزشی ایران صحبتهایی مطرح شد مبنی بر اینکه شما یکی از گزینههای هدایت تیمملی هستید. خودتان تمایلی برای این کار دارید؟
بله، به اعتقاد من ایران فوتبال خوبی دارد و جزو قدرتهای مطرح آسیا به حساب میآید. تیم شما میتواند بهتر از این هم باشد و جایگاه بالاتری در آسیا کسب کند.
مسئلهای که اهمیت دارد، این است که جاهطلب باشید زیرا به جز شما، کشورهای کرهجنوبی، ژاپن، کرهشمالی و چین نیز قدرتمند هستند. تیم ایران میتواند به اهدافی که دارد برسد و در مقابله با حریفانش برنده شود. اگر فدراسیون فوتبال شما با من تماس بگیرد، خوشحال میشوم و استقبال میکنم اما در حال حاضر هیچ اتفاقی نیفتاده و در مورد مسئلهای که نامشخص است، نمیتوانم صحبت کنم.
تیم ایران باید تا چند ماه دیگر راهی مسابقات جام ملتهای آسیا شود. اگر شما سرمربی تیم ایران شوید، میتوانید قول قهرمانی در این بازیها را بدهید؟
چیزی که میتوانم بگویم، این است که تیم ایران میتواند در بازیهایش برنده باشد. دوست دارم اگر هدایت تیم ایران را برعهده گرفتم، آن را به جمع 2 یا 3 تیم اول بالا ببرم و حتی قهرمان کنم. اگر میخواهید قهرمان شوید، باید بهترین باشید و این بهترین بودن شامل اجزای بسیاری است. باید مبارزه کنید اما یادتان باشد استرالیا، ژاپن و کره رقیبان سرسختی هستند. اگر به ایران بیایم و شرایط لازم فراهم باشد، میتوانم تیم شما را به قهرمانی آسیا برسانم اما در فوتبال حرفهای قول دادن کار درستی نیست.
برای پذیرش سرمربیگری تیمملی، شرایط ویژهای دارید؟
منظورتان از شرایط ویژه چیست؟
به عنوان مثال گفته شد شما درخواست مبلغ 850 هزار یورویی داشتهاید.
من یک مربی حرفهای هستم و طبیعی است که برای حضور در هر تیم یا امضای یک قرارداد، همه جوانب لازم را در نظر بگیرم. نمیدانم اینکه گفتید 850هزار یورو را بر مبنای چه اطلاعاتی اعلام کردید اما فکر نمیکنم این پول برای یک مربی حرفهای زیاد باشد. البته بستگی دارد که شما با چه مربی قرارداد امضا میکنید. برخی مربیان مثل کاپلو، هیدینک یا ونگر درجه یک هستند و قیمتهای بالایی دارند. هرکس قیمت خودش را دارد و با وجود اینکه من مبلغی اعلام نکردهام، به نظرم 850 هزار یورو مبلغ قابل قبولی است. البته این را هم بگویم که همه چیز پول نیست زیرا اگر یک مربی پول خوبی بگیرد اما شرایط برای اجرای خواستههایش مهیا نباشد، به جایی نمیرسد. مهمترین چیز برای موفقیت یک مربی، مشخص بودن جزییات و امکان اجرای آنهاست. اگر بخواهم در فوتبال ایران فعالیت کنم، باید با رئیس فدراسیون دور یک میز بنشینم و در مورد همه چیز صحبت کنیم.
شما برای حضور در ایران چه انتظاراتی از فدراسیون ما دارید؟
انتظارات عادی. همانطور که گفتم همه چیز باید مشخص باشد از جمله اینکه آنها از من چه میخواهند و دنبال رسیدن به چه چیزی هستند و اینکه من از آنها چه میخواهم. اطلاع داشتن از خواستههای طرفین بسیار اهمیت دارد و این حاصل نمیشود جز با مذاکرات مستقیم.
khabaronline.ir
آخه حیف مربی به این با کلاسی و حرفه ای نیست بیاد توی ایران ؟ که فردا پس فردا 4 تا مثل قلعه نویی و ..... بخوان ازش انتقاد کنن و .... و از همه بدتر اینجا کسی به کسی جوابگو نیست . اصلا معلوم نیست کی رییس فدراسیون است . مربیحرفه ای امکانات و شرایط حرفه ای نیاز داره . . .
امیدوارم یکی پیدا بشه به این وضع فوتبال کشورمون تکونی بده
اما به نظر من اگه مربی تراز اول جهانم نیاد وقتی مثل کفاشیانهایی تو این مملکت و ورزش بر اساس روابط و بدون داشتن هیچگونه تجربه ای حالا بگذریم از تخصصی بودن امور کاره هستند حالا حالاها آب در هاون کوبیدنه
اين فهميده اينجا خوب پول ميدن..!!!
خدایی یه بارم بزارید یه مربی کار درست بیاد ببینیم اون چیکار میکنه تا حالا که تو این چند ساله مربی درست حسابی نیاوردن البته اینم اصلا معلوم نیست بیارن یا نه :|
با این وضعیت فدراسیون و مدیریت ابلهانه اگه مورینیو هم بیاد فرقی نمیکنه.
قطبی به خاطر اینا برگشت ایران!
یه زمان عاشق قطبی بودم! ولیالان ازش یه ..... ساختند!