خیر طرح نامحدود از نظر اقتصادی برای مخابرات مقرون به صرفه نمی باشد وقیمت های آن در آدرس ذیل وجود داردنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعرفه اینترنت نامحدود
Printable View
خیر طرح نامحدود از نظر اقتصادی برای مخابرات مقرون به صرفه نمی باشد وقیمت های آن در آدرس ذیل وجود داردنقل قول:
تعرفه اینترنت نامحدود
تعرفه های اعلانی سازمان تنظیم و مقررات میباشدنقل قول:
جدیدا طرح شب رایگان جدیدی اعلان خواهد شد
نقل قول:
بله دوستان برای مشهد توجیه اقتصادی نداره سرویس حجمی بهتره برای مخابرات تو کشور تنها استان گدا ما هستیم و استان قم خیر سرمون استان های مذهبی هستن که بعضی ها این بزرگوار ها رو خراب می کنند
نقل قول:
خوبه که اعلام میشه ولی اگر هزینه اش خدا تومن نباشه
نه کاملا درست است در متن اشاره شده سرعت روز خوب است ولی شب پایین میآید و اون هم بخاطر استفاده شب رایگان ها مثل همان مثال سینمانقل قول:
مهندس به این سوال من جواب میدین؟نقل قول:
پست های دوستان رو که از شما سوال داشتن آدرس میدم (روی شماره ها کلیک کنید)
ممنون میشم هر پست رو جداگانه و سوال خودش رو پاسخ بدید
به عنوان مثال در پست 7931 دوستمون طرح خانواده بدون دانلود شبانه رایگان داره و از ساعت 1 سرعتش شدیدا کاهش پیدا میکنه!
یعنی ایشون عملا از ساعت 1-7 به صورت غیررایگان هم استفاده ای از اینترنت نداره (اینترنت 18 ساعته در شبانه روز!!)
البته بعضی سوالات هم مشترکه و یک جواب کفایت میکنه
سازمان تنظیم مقررات واسه طرحهای (بعثت . الماس . طلایی. خانواده .و ..)اینترنت مخابرات خراسان رضوی قیمت میزاره جناب ملک جعفریان؟نقل قول:
دوست گرامی اینترنت مخابرات از شرکت زیر ساخت تامین میشود از 2 شب گذشته تا بخال حداقل 3 مرتبه بمدت 4 ساعت اینترنت از طرف شرکت زیر ساخت دچار مشکل شده و بدنبال آن کاهش سرعت مشترکین مخابراتنقل قول:
خواهشا از این به بعد اگه خواستین طرح ارائه بدین اسمشو همونی که هست بزارین مثلا اگه سرعتش قراره یک مگ باشه و شبانه اش هم رایگان باشه بزارین شبانه رایگان یک مگابیتنقل قول:
نه اینکه یه اسمهایی که اصلا معلوم نیست چی به چیه و وقتی می ری بخری بهت می گن سرعتش 2 مگ ولی بعد می بینی سرعتش 20 کیلوبایتم نیست وقتی هم اعتراض می کنی می گن این طرح سرعتش همین بوده.
خطاب به دوستان عزیزم که مدتهاست با هم اینجا هستیم و خون دلم می خوریم: همانطور که گفتم این گفتگوها به جایی نمی رسد! بزرگترین و شاید تنها تخصص اکثر مدیران ما باز تعریف سوالات و دادن پاسخهای مورد نظر خود است.
با تشکر از شمانقل قول:
راستی جناب مهندس من فلسفه این طرح الماس رو نفهمیدم اگه نمی خواین بدین از تو طرح ها حذفش کنین
الان 1 ساله زنگ میزنم میگم طرح الماس می خوام
میگن اگه ما برای شما ثبت هم کنیم وصل نمیشه!!!!
منظورشون چیه ؟
من بسته به محیط کاریم به اینترت زیاد احتیاج دارم میشه توجیهشون کنید که این طرح رو به بنده هم بدن:n03:
فقیر شدم از بس حجم خریدم
اقای ملک جعفریان خدایی این گلدنت هیچی بلد نیست واقعا اخه چرا دارین با این شرکت همکاری میکنین یه سیستم اکانتینگ ساده بلد نیستن درست کنن همون سیستم قدیمی مخابرات خیلی بهتر بود
مطمئین باشید اونها هم دیگه ارائه نمی دهندنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
این جواب از شما شایسته نبود !!!!!!!!!!!!
خوبه یک زیر ساختی هست که همه تقصیرا رو بندازن گردنش !البته تروجان ها هم مقصرن :دی
نه واگذار میکنیم با من تماس بگیرید تا پیگیری نمایمنقل قول:
والا جناب مهندس از دوشب گذشته که هیچ ما الان نزدیک 2 ماهه وضعمون همینه شما می گین از 2 شب گذشته به مدت 4 ساعت!!!!!!!!!!! :n04:نقل قول:
یکی ندونه فکر می کنه ما اومدیم اینجا سر یکی دو ساعت خرابی اینترنت بحث می کنیم.
و در جواب:نقل قول:
اینترنت شرکت تله کام (و البته تمام شرکتهای دیگه!) هم از زیرساخت تامین میشه و در طی همین شبهای اخیر که شبانه مخابرات به مشکل برخورده
طرحی که من از تله کام دارم برخلاف شبهای گذشته که در ساعات رایگان 50-60 بود به 100+ رسیده!
آیا وقتی زیرساخت به مشکل برمیخوره فقط سرعت مشترکین مخابرات کاهش پیدا میکنه؟
متشکرم از یادآوری شما آره اونا هم هستننقل قول:
در صفحه 797 پست 7968 لینک سوالات هست
اقای مهندس جواب لطفا
با عرض معذرت میتونم خواهش کنم شماره تماستون رو بدیننقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم شما مهندس نباشی چون این جواب ها از مهندس بعید بود
مگه مشکل اون چیه آیا همگاری با یک شرکت مشهدی که در شهر خودمان فعالیت میکته خوب نیست خب در ادامه توسعه مشکلاتی هم پیش می آید که با صبر میبایستی حل شودنقل قول:
چرا؟نقل قول:
اگه بی احترامی شده عذر خواهی میکنم
نقل قول:
بله دیگه مابشینیم تو خونه خون دل بخوریم از دست اینا حجم هامون هم هدیه به مخابرات بابت اشتباه اینا
از شما عزیز هم تشکر میکنمنقل قول:
09151150001نقل قول:
جناب مهندس ما توسعه نخواسته باشیم کی رو باید ببینیم والا این توسعه دادن شما جز ضرر برای ما هیچ چیز نداشتهنقل قول:
از جیب ما داره پول میره بعد شما می گین صببببببببببببببر!!!!!!!!! پس حداقل به این جونای مشهدی که با این شرکتشون می خوان تازه چیز یاد بگیرن بگین از جیب خودشون خرج کنن نه ما
دوست عزیز اگه مشکلی در حجم خود دارید شماره سرویس ارسال تا بررسی و رفع نمائیم همانطور گه عزیزانی در همین سایت اعلان و حجم انان برگشت شدنقل قول:
نقل قول:
چطور تا یک ماه قبل شبها همه تقریبا نسبت به الان راضی بودن اون موقع هم ضریب اشتراک 1 به 8 بود--- الان 2 هفته است طرح طلایی افتضاح شده تعداد زیادی هستند که سرعتشون راس ساعت 1 بامداد میشه بین 7 تا 10 کیلو بایت بعد شما اصلاح کردید
بعضی روزها هم که دی ان اس ها تون هم خرابه --------وقتی سرعت ظرف 4 ثانیه از شروع دانلود سریعا سقوط میکنه و فیکس میشه روی 7 تا10 یعنی چی ؟ یعنی ما محدودیم ضریب اشتراک 1 به 100
یعنی شما فقط هر چند شب پهنای باند رو زیاد می کنید (هر چند شب یک منطقه) تا کمی از عصبانیت ما کم بشه باز روز از نو
ما که ببو گلابی نیستیم ------خداییش تو خونه شما فرزندان شما همچین مشکلاتی دارن ؟
کاش ما از شما درخواستی نمی کردیم قبلا در شرایط بد تا 40 50 میرفت ---------هی نگید شماره بدید بررسی میشه
-شما ساعت 1 بامداد تشریف بیاورید فقط 2 الی 3 نفر طلایی خوبند بقیه از مجبوری می روند می خوابن
ممنون اقای ملک جعفریان ولی این شرکت واقعا در حد مخابرات نیست شما نگاه کنین خیلی از مشکلات با شروع همکاری با این شرکت ایجاد شد این دوستان یک سیستم اکانتینگ ساده بلد نیستن .نقل قول:
الان شما باید با یک جای حرفه ای همکاری کنین تا یک سیستم اکانتینگ دقیق طراحی کنن مثل شرکت شاتل که مثلا ترافیک داخل ایران (اینترانت-شبکه داخلی) که قیمت کمتری داره برای شب ها برای دوستان محدود نشه یا مثلا اون دوستانی که ترافیک شبانشون پولی هست سرعتشون کاهش پیدا نکنه و امثال این ها که من شک دارم شرکتی مثل گلدنت بتونی همچین کاری کنه.:n16:
اگه ریالی برای شما مشکلی ایجاد شده بررسی میشود واقعا اگر مشکل از سمت مخابرات باشد جبران میشودنقل قول:
خدا از سر تقصیرات این تروجان ها نگزرهنقل قول:
جناب ملک جعفریان من منتظر جواب شمامنقل قول:
دئست عزیز هر شرکت موفقی ابزار کسب و کار خرفه ایی خودش را در اختیار کسی قرار نمی دهد از جمله شاتل در گشور هیچ نرم افزار حرفه ایی در حد مخابرات که بتوتند با ایت حجم را پشتیبانی نماید وجود ندارد بهمین دلیل استان تهران هنوز نا محدود واگذار مینمایدنقل قول:
لذا مت هم بدنبال تین میباشیم برای سایتهای داخل در همین نرم افزار سرعت در حداگثر خودش باز باشد در ضمن شاتل هم شب رایگان خودش را حذق کرد و مبلغی دریافت مینماید
منهای اون عقربه که سرعت 3مگابیت رو القا میکنه(!) لطفا تعبیرتون رو از واژه های سرعت بالا و کیفیت مطلوب بگیدرک بگم: می که طرح آشنای خانواده دارم اگه بخوام تو روز استفاده کنم باید گیگی 4200 پول بدم که به هیچ وجه نمیارزه میمونه شب
حالا سرعت بالا و کیفیت مطلوب چیه؟ چه عددی برای سرعت دانلود? چه عددی برای سرعت آپلود? چه عددی برای ping؟
این سوال دوستمون رو هم خیلی مایلم جواب بدید:
نقل قول:
ابونمان ثابت برای ارائه سرویسهای 128 -256- 512- 1024 . 2048 با حجم مصرفی قرار داده است میتونم آدرسش را فردا برای شما در همین سایت قرار دهمنقل قول:
مهندس ملک جعفریان هنوز منتظرم تا جواب این پست رو بدین