تشکر میکنم دوست عزیزنقل قول:
Printable View
تشکر میکنم دوست عزیزنقل قول:
خواهش می کنم دوست عزیز قابلی نداشت همون دکمه تشکر کفایت می کرد و نکته ای که باید بگم اینه که احتمال اینکه شما پچ پایین تر از 1.03 رو نصب کنید صفر هست واسه همین کرک های مربوط به 1.03 و 1.04 رو آپلود کردم. من خودم 1.03 رو پیشنهاد می کنمنقل قول:
من این بازی رو چند ماهیه دیگه انجام نمی دم هر چند، هر وقت دلم تنگ می شه یه سری بهش می زنم اصولا من غیر بازیای ورزشی بازیه دیگه ای نمی کردم ولی این منو چند ماه جذب کرد... (خب حالا که چی؟؟)
دیشب یکی از دوستام که X360 داره گفت یه بازی ای هست به نام wheel man که gta رو قورت می ده!!! البته ایشون تا حالا gta4 رو بازی نکرده فقط یه بار حدود 5 دقیقه خونه ی ما دیده!!
می خواستم بدونم نظر دوستان چیه ؟
آیا این بازی واسه pc هم هست؟
و یه چیز دیگه اینکه افتخارات و جوایز gta رو با منبع می خواستم ( یه جا دیدم می گفتن بهترین بازی تاریخ شده ، درسته؟)
ممنون
wheel man یه بازیه که یکم شباهت به gta داره ولی با وجود سر وصدای زیاد یه بازی متوسط و سطحی از اب در اومد و از هیچ نظزی(گرافیک،صدا،گیم پلی)به پای gta نمیرسهنقل قول:
جوک گفته بهت wheel man که اصلا یه بازیه شکست خورده از آب در اومد به قول پسرخالم Just for Fun بود. اصلا کسی این دوتا رو مقایسه نمی کنه. در ضمن همون گیم اسپات IGN و ... که نمره 9 و بالاتر رو به بازی دادن شاهد این مسئله هست.نقل قول:
آره GTA IV برای PC هست فقط بد پورت شده واسه همین یه سری باگ هایی داره که ناجور شده
ممنون دوست عزیز !! خوشحال می شم بقیه ی دوستان نیز نظرشون رو درباره ی این موضوع چیه؟:10:نقل قول:
ویرایش شده:
جناب کرازر دست شما هم درد نکنه ...
نقل قول:
ضمنا منظورم ویل من بود که آیا واسه pcهست یا نه وگرنه Gta رو که خودم مدت هاست با pc دارم بازی می کنم و خدا رو شکر ایراد آن چنانی ای نداشته
اهان آره ویل من واسه PC هم هست.نقل قول:
مدرک نمی خواد اصلا تابلوئه که هیچ بازی در سبک GTA نمی تونه هم پای اون باشه. نمرات بالای GTA و نمرات پایین ویلمن هم گواه بر این گفته هستند. طرف احتمالا جو گیر شده:31:
من در هنگام نصب یک ترینر برای GTA IV اشتباها فایل binkw32.dll را از پوشه ی بازی پاک کردم و بازی دیگه بالا نمیاد. اگر کسی بازی رو نصب کرده لطف کنه این فایل رو (حجمش زیر 100 kb) برام یه جا آپ کنه. ممنون
کسی به من کمک نکردا....چند صفحه قبل...
ممنون، میشه یه چند تا از این سایتای معتبر که به این دو بازی نمره دادن رو معرفی کنید ... واسه جمع آوری مدرک!!:31:نقل قول:
شما باید کرک همون پچ رو بریزید مثلا اگر پچ 1.0.3 دارین کرک همون رو باید بریزین می تونین تو گوگل هم سرچ کنین تو سرچ بار بنویسین gta iv patch 1.x.x crack به جای x هم ورژن پچ رو بنویسین مثلا 1.0.4نقل قول:
چیت کد های بازی به طور کامل:نقل قول:
Get Full Health and Weapons:
Call GTA-555-0100 (482-555-0100) on your phone. (Blocks the Cleaned the Mean Streets achievement)
Get Weapons:
Call GUN-555-0150 (486-555-0150) on your phone. (Blocks the Cleaned the Mean Streets achievement)
Get Advanced Weapons:
Call GUN-555-0100 (486-555-0100) on your phone. (Blocks the Cleaned the Mean Streets achievement)
Get Full Health:
Call DOC-555-0100 (362-555-0100) on your phone. (Blocks the Cleaned the Mean Streets, Finish Him, One Man Army & Walk Free achievements)
Wanted Level Down:
Call COP-555-0100 (267-555-0100) on your phone. (Blocks the One Man Army & Mean Streets achievements)
Wanted Level Up:
Call COP-555-0150 (267-555-0150) on your phone.
Change Weather:
Call HOT-555-0100 (468-555-0100) on your phone.
Spawn Cognoscenti:
Call CAR-555-0142 (227-555-0142) on your phone.
Spawn FBI Buffalo:
Call CAR-555-0100 (227-555-0100) on your phone.
Spawn Turismo:
Call CAR-555-0147 (227-555-0147) on your phone.
Spawn Comet:
Call CAR-555-0175 (227-555-0175) on your phone.
Spawn SuperGT:
Call CAR-555-0168 (227-555-0168) on your phone.
Spawn NRG900:
Call MBK-555-0100 (625-555-0100) on your phone.
Spawn Sanchez:
Call MBK-555-0150 (625-555-0150) on your phone.
Spawn Police Chopper:
Call FLY-555-0100 (359-555-0100) on your phone. (Blocks the One Man Army & Walk Free achievements) Spawn Jetmax:
Call WET-555-0100 (938-555-0100) on your phone.
دوستان من شنیدم که میگن تو مجسمه آزادی داخل بازی یه قلب تپنده وجود داره!میشه بگید دقیقا این قلب کجاست؟یعنی کجایه مجسمه قرار داره؟ممنون
Gamespot , IGNنقل قول:
هر دوتاشون دات کام هستند:46: این دوتا رو براش رو کنی دیگه شاخ نمیشه برات
قلب؟؟؟؟؟؟:18::18::31:نقل قول:
دوستان من شنیدم که میگن تو مجسمه آزادی داخل بازی یه قلب تپنده وجود داره!میشه بگید دقیقا این قلب کجاست؟یعنی کجایه مجسمه قرار داره؟ممنون
اصلا نمیشه رفت تو خود ساختمونش.....فقط یه لباس اونجا هست....همین....
چرا عزیز با هلیکوپتر میری زیر مجسمه یه جایی هستش که 4 تا در داره با هلیکوپتر باید بپری اونجا بعدش از یکی از این درا میشه رد شد یعنی در دکوری هستش بعد که رفتی تو خودت میفهمی بهت بگم بی نمک میشه !
من که نتونستم بپرم توش هی میفته زمین می میره:41:نقل قول:
آقا تو این دو سای رفتم چرا به نسخه ی پی سی 9 داده به کنسول ها 10 !! مگه یکی نیستننقل قول:
واسه ی ایرادایی که بعضی سیستما تو نسخه ی پی سی دارن اینجوری داده؟
نقل قول:
کی میگه نمیشه نرفت توش ؟ خوب هم میشه رفت توی ساختمون من خودم رفتم و قلب هم دیدم داخل مجسمه هم که میشم یه قلب خیلی بزرگی هست که در حال تپش هست ولی یه نردبون هست که وقتی ازش میری بالا نمیتونی بگیریش و از میوفتی من از اونجایی که امار گرفتم ظاهرا اصلا توی نسخه پی سی نمیشه گرفتش و فقط برای نسخه کنسول هست اون هم باید اصلا از هیچ رمز و ... استفاده نکرده باشی...:40:
دو تاش تقریبا یکیه. تازه نسخه ی PC امکانات بیشتر از جمله ادیت ویدیو و گوش دادن به موسیقی دلخواه رو هم داره. ولی نکته ی مهم بد پورت شدن بازی برای PC ایه که باعث شده بازی مشکلات فنیه زیاده مثل سایه های بدشکل و فریم پایین و ... داشته باشه.نقل قول:
آقا تو این دو سای رفتم چرا به نسخه ی پی سی 9 داده به کنسول ها 10 !! مگه یکی نیستن
واسه ی ایرادایی که بعضی سیستما تو نسخه ی پی سی دارن اینجوری داده؟
نه اینطوری که شما میگید نیست. من خودم به راحتی در PC از نردبون بالا رفتم و به راحتی در کنار قلب ایستادم.نقل قول:
کی میگه نمیشه نرفت توش ؟ خوب هم میشه رفت توی ساختمون من خودم رفتم و قلب هم دیدم داخل مجسمه هم که میشم یه قلب خیلی بزرگی هست که در حال تپش هست ولی یه نردبون هست که وقتی ازش میری بالا نمیتونی بگیریش و از میوفتی من از اونجایی که امار گرفتم ظاهرا اصلا توی نسخه پی سی نمیشه گرفتش و فقط برای نسخه کنسول هست اون هم باید اصلا از هیچ رمز و ... استفاده نکرده باشی...
دوست هلیکوپتر رو بیار بچسبون به مجسمه و بزار پره هاش به مجسمه بخورهنقل قول:
اولش یخورده سخته ولی میتونی :10: .. !
سلام
کسی می تونه رمز های بازی رو برام بزاره؟
همین صفحه ی قبل یکی از دوستان زحمتش رو کشیده بود!نقل قول:
منظورم این بود که به فارسی باشن.
کامل شدن سلامتی و تعمیر شدن ماشین و گرفتن تمام اسلحه ها:نقل قول:
Call (482-555-0100) on your phone.
گرفتن تمام اسلحه ها:
Call (486-555-0150) on your phone.
گرفتن اسلحه های پیشرفته:
Call (486-555-0100) on your phone.
کامل شدن سلامتی:
Call (362-555-0100) on your phone.
پایین آوردن ستاره های پلیس:
Call (267-555-0100) on your phone.
بالا بردن ستاره های پلیس:
Call (267-555-0150) on your phone.
تغییر آب و هوا:
Call (468-555-0100) on your phone.
گرفتن ماشین Cognoscenti:
Call (227-555-0142) on your phone.
گرفتن ماشین پلیس FBI Buffalo:
Call (227-555-0100) on your phone.
گرفتن ماشین Turismo:
Call (227-555-0147) on your phone.
گرفتن ماشین Comet:
Call (227-555-0175) on your phone.
گرفتن ماشین SuperGT:
Call (227-555-0168) on your phone.
گرفتن ماشین NRG900:
Call (625-555-0100) on your phone.
گرفتن ماشینSanchez:
Call (625-555-0150) on your phone.
گرفتن هلیکوپتر پلیس:
Call (359-555-0100) on your phone.
گرفتن ماشین Jetmax:
Call (938-555-0100) on your phone.
ببخشید برای xbox360 هم کار میکنهنقل قول:
ذاتا این بازی xbox360 هست دیگه فقط پورت شده رو PC اصلا همین که چیت ها بصورت تایپی نیست نشون میده که کدهای xbox هست. البته شاید فرق داشته باشه و من خبر ندارم حالا شما یه امتحانی بکن دیگه چیت رو اشتباه بزنی که xbox ت خراب نمیشه که فوقش جواب نمیده معلوم میشه برای xbox چیز دیگه اسنقل قول:
برای xbox360 هم همین رمز ها هستنقل قول:
من يه جاييه بد جور گير كردم
35% از بازي گذشته رومان به من زنگ ميزنه من ميرم دنبالش بعد ميگه بيا بريم دنباله تالبوت بعد ميرم يه ماشين 4 در ميگيرم ميرم تالبوتم بر ميدارم ديگه هيچ چيزي تو نقشه نيشت ميگه به حرفا تالبوت گوش كن اين مردتيكه هم هي ميگه برو چپ برو راست هميشه مارو ميبره توي خرابه هاي يه قسمت از شهر توي كوچه پس كوچا كه هيچ كس نيست اما اونجا هيچي نميشه پياده هم ميشم هيچي نميشه بعد ديگه نميفهمم چي ميگه دوباره از كوچه خودسرانه ميرم بيرون دوباره هي چپو راست ميگه ما رو ميبره يه كوچه خلوت ديگه اما بازم اونجا هيچي نميشه منم نميفهمم اين چي ميگه
ميشه بگيد بايد چي كار كنم ؟؟؟خستم كرد اين مرحله
دوستان این چیه داره تو ماه اکتبر میاد مربوط به IV
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز به حرفاش گوش بدی میرسیدرست جلوی در. مسئله اینه که شما به حرفاش گوش نمیدی وقتی میگه بپیچ به چپ شما نبید جا به جا بپیچی به چپ منظورش اینه که توی پیچ بعدی به سمت چپ بپیچ احتمالا شما همون وقط که میگه بپیچ فرتی (به قول مهران مدیری) می پیچی و باعث میشه که نتونی پیدا کنینقل قول:
دو تا اکسپنشن هست که قراره بزودی منتشر بشه یکی همینه و اون یکی هم Ballad of Gay toni هست. فقط همگی امیدواریم هر دو اکسپنشن همزمان واسه PC هم بیاد که نمونیم توی خماریشنقل قول:
بازی خوبی بود، یعنی بد نبود
بازی از نیمه که میگذره شدیدا تکراری و خسته کننده میشه
من نمی دونم نسخه کنسولی رو چه حسابی امتیاز 10 دادن، مگه گیم پلیش فرق داره با pc؟
لطفا تصوير محل instunt jump را قرار دهيد يا به ايميل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال كنيد. thank
بله دوستمون درست گفتن ...نقل قول:
البته بازم اگه نتونستید من فک کنم بدونم حدوداً کجا می ره ...
البته این جوری که راک استار گیم اعلام کرده این بازی حداقل تا 6 ماه بعد از انتشار بازی در انحصار Xbox باز ها خواهد ماند ... و حتی ps3 دار ها هم باید منتظر بمانند که تمدید می شود یا نه ...نقل قول:
این اپیزود ها در آخر ماه اکتبر بر روی یک دی وی دی مجزا و شامل دو 10 ساعت بازی با شخصیت های مختلف عرضه خواهند شد ... تازه تایپیک مخصوص هم داره اما رفته صفحه ی 4 ، 5 ...
خدانگه دار ... :5:
نه اشتباه نکن :دی !نقل قول:
دو تا اکسپنشن هست که قراره بزودی منتشر بشه یکی همینه و اون یکی هم Ballad of Gay toni هست. فقط همگی امیدواریم هر دو اکسپنشن همزمان واسه PC هم بیاد که نمونیم توی خماریش
یکی GTA IV : Lost & Damned هست که خیلی وقته اومده (من هر بار که لایو وصل میشم می بینم واسه دانلود هست هی حرص می خورم :دی (پولیه)
یکی هم GTA IV : The Ballad of G-a-y tony که هنوز نیمده ولی در 29 اکتبر در لایو برای دانلود میذارن (و البته فروش ! :دی)
و همزمان این دو اپیزودی که گفتم روی یه دیسک عرضه میشن به نام GTA IV : Episodes from Liberty City
در مورد پی سی هم ابدا ! (دلت بسوزه :دی) Ps3 دار ها تو کفش موندن چه برسه به PC !
باز بگید پی اس 3 بهتره !
بله منم عرض کردم دیگه یکی همین Lost & Damned هست (منظور یعنی Already وجود داره) اون یکی هم که The Ballad of Gay Tony هست که قراره بیاد فقط همونطور که گفتم من منتظرم که هر دوی ایم DLC ها برای PC بیاد.
سلام.
میخواستم بدونم که الان فروشگاه پی سی میفروشه این رو یا نه؟ میشه الان سفارش داد؟؟؟
من که نگاه کردم چیزی ندیدم !نقل قول:
فکر کنم دیگه نمیفروشن.
من یه جایی گیر کردم.
علامت Bروی نقشه می یاد. وقتی می رم اونجا می نوسه که LOVEMET FRENCH TOM(اگه درست نوشته باشم.)
ميشه بگيد بايد چي كار كنم ؟