ببینم دیگه پیرامون back to nature نمیحرفیم؟
من چند وقت نبودم از تغییرات مطلع نیستم
Printable View
ببینم دیگه پیرامون back to nature نمیحرفیم؟
من چند وقت نبودم از تغییرات مطلع نیستم
اینقدر سرعت نتم کمه زده 24 ساعت طول میکشه!:n04:
واقعا!!!
یهو ارور داد قطع شد :n03::n14:
دیگه کسی چیز جدید پیدا نکرد.........نیست که پیدا کنه:n02:نقل قول:
چرا هست...
تو این شروع جدید خودم درشون میارم ..
بچه های قدیم ایمانو لیث هم اگه هستید بیایید..
من یه چیزی پیدا کردم ولی نمیدونم میدونید یا نه.نقل قول:
تو بهار گل که میکارید زنبورا میان رو درخت توی مزرعه جمع میشن.از اون کندو میتونید عسل جمع کنید.
حالا اینو داشته باشید!
99 تا عسل جمع کنیدبزارید تو یخچالتون.99 تا عسلو که جمع کردید روزی سه تا از عسلارو بدید به Louiz که تو خونه ی اون چوب بره زندگی میکنه.همونی که عینک داره لباس سبز مخصوص زنبور داری تنشه!تو پایان 33 روز یعنی روز سی و چهارم میاد یه کاری با کندو میکنه که میتونید روزی سه تا عسل برداشت کنید و هر عسلم دونه ای 3000 ج بفروشید.امتحان کنید خیلی جالبه!:n01:
من نمیدونم تولدش کیه . مگه فرقی هم میکنه کی تولدش باشه ؟
از بین بچه هایی ک تا حالا هاروست مون رو بازی کردند
کسی تونسته تا پایان سال 4 یا حتی 5 بازی کنه ؟
جریان دموی سال 4 ام چیه ؟
اگه تمام دموها رو ببینی یا نبینی چی میشه ؟
اگر کسی جواب این سوال ها رو میدونه لطفا" بگه تا استفاده کنیم
بچه ها باعث شدین بعد از سالها دوباره سراغ این بازی برم و از اینترنت دانلودش کردم!
حدود 9 سال پیش بود با ps 1 میزدیم!
البته یه جورایی توفیق اجباری بود چون که لپتابم خراب شد و از یه سیستم ضعیف استفاده میکنم و بازی های خوب اینجا نمیشه انجام داد!
ولی خدایی خیلی سخته ها !
به نظر شما کدوم دختر برای ازدواج بهتره؟آیا ازدواج با هر کدوم تاثیرات متفاوت و چیزای مخفی خاصی داره؟
من از بین دخترا نوکر Elli خانم هستم! واقعا زنه خوبیه! مهربون خونه دار مامانه خوبیم هست ولی ایشون همسر من هستن اجازه نمی دم بهشون چپ نگاه کنید.:n24::n19:نقل قول:
من از خدامه که چیزای که میگین درست باشه ولی.......:n01:نقل قول:
آورین .......... خسته نباشی :n29: بین همه ی نکاتی که تو کتاب لوح خانه گفته از همه چرت تر و نامرد تر همینه .....کلی وقتتو میگیره ولی آخرش ....... :n02:نقل قول:
خودت امتحان كردي چون نميشه عسلارو پشت سر هم به يارو داد براي اينكه بعضي روزا نيس بعضي روزا جشنه بعضي روز هم طوفانه :n24:نقل قول:
به نظر شما کدوم دختر برای ازدواج بهتره؟آیا ازدواج با هر کدوم تاثیرات متفاوت و چیزای مخفی خاصی داره؟[/QUOTE]
زنتو هرکی باهاش بیشتر حال میکنی بگیر ولی اگه ازدواج کردی زنت گفت حالش بده دکتر نبرش ببین این جریان بیماری زنت که واسش میری دهکده راسته یا نه خودم نمیتونم چون زن دارم بچه هم همین طور سیو هم پیدا نکردم که قبل حاملگی زنت باشه موفق باشی:n12::n16:
قرمز کردن قلبش برای ازدواج سخت بود؟نقل قول:
چیا بهش دادی؟
بعضی از دوستان که واقعا چیزایی میگن که آدم شاخ در میاره یکی میگه میشه رو سگ زین گذاشت اون یکی میگه میشه تو حوض ماهیا شنا کرد و آخری میگه چرا تختا بهم نچسبیده در جواب آخری باید بگم طراح اون قسمت آخوند بوده :n02:
دوستانی که واقعا تا درصد بالای 80 بازی رو پیش بردنند حرف بیخود نزنند و چیزایی هم که بهش شک دارید پیام کنید تا بهتون بگم وجود داره یا واقعیت داره که بتونیم حداقل تا 90% بازی رو پیش ببریم بلکه 1% 1% بره بالا بازی.:n05:
من از کتاب لوح خانه ندیدم!اصلا" نمیدونم کتاب لوح خانه چی هست!کتاب رمزه؟نقل قول:
آورین .......... خسته نباشی :n29: بین همه ی نکاتی که تو کتاب لوح خانه گفته از همه چرت تر و نامرد تر همینه .....کلی وقتتو میگیره ولی آخرش ....... :n02:
نقل قول:
خودت امتحان كردي چون نميشه عسلارو پشت سر هم به يارو داد براي اينكه بعضي روزا نيس بعضي روزا جشنه بعضي روز هم طوفانه :n24:
اصلا" لازم نیست پشت هم بدی بهش!فقط کافیه عسلا تموم شن!:n02:
نقل قول:
قرمز کردن قلبش برای ازدواج سخت بود؟
چیا بهش دادی؟
Elli از همه چی بیشتر گل دوست داره.بهش خیلی گل بده.از حیوونام خوشش میاد.مثلا" سنجاب رو خیلی دوست داره.
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
.........:n29:
SALAM/PC MAN BAZI RO BI KEYFIAT EJRA MIKONE CHIKAR HONAM??
لیست علاقه مندی های elli:
Loves Bandage, Blue Magic Red Flower, Jewelry, Ketchup Recipe, Moondrop Flower, Orange Cup Fruit, Pink Cat Flower, Red Magic Red Flower and Toy Flower
Likes Apple Jam, Apple Pie, Blue Grass, Cake, Cheesecake, Chirashi Sushi, Chocolate, Chocolate Cake, Chocolate Cookies, Cookie, Fish, Grape Jam, Grape Juice, Greens, Grilled Fish, Fruit Latte, Hot Milk, Ice Cream, Milk, Mixed Latte, Popcorn, Pumpkin Pudding, Salad, Relaxation Tea, Relaxation Tea Leaves, Sandwich, Sashimi, Stir Fry, Strawberry, Strawberry Jam, Sweet Potato (dish), Vegetable Juice and Veggie Latte
از سایت:
harvestmoonbacktonatureguide.com
سلام
من ePSXe 1.8.0 به فارسی تبدیل کردم اونم 100% و تراینرم آپ کردم با چندین آیتم جدید مثل
Dog's intelligence هوش سگ
Horse's stamina استقامت اسب
Barn Animal 1-20 Mood Pattern
Barn Animal 1-20 Maturity
Never get sick
Today's Weather
(Sunnyافتابی
Rainباران
Snowبرف
Hurricaneطوفان
Blizzardکولاک)
Values for Harvest Sprite Jobs: کار کتوله ها با تفکیک
Freeرایگان
Harvest the crops (sickle icon)برداشت محصولات (داس آیکون)
Water the cropsآب محصولات
Harvest the crops (watering can icon)برداشت محصولات (آبیاری می توانید آیکون)
Take care of the animalsمراقبت از حیوانات
حداكثر نفس برای مسابقه شنا
حداكثر سرعت برای اسب
فصلها:Season Modifier
بهار- تابستان -پاييز- زمستان
max Heart For Baby
و اکتیو شدن تراینر برای ePSXe 1.8.0
و چند تا دیگه که ب اومدن تراینر میبینید
موضوع نظر سنجی
1 - خیلی خوب
2 - معمولی
3 - خیلی بده
لطفا تو نظر سنجی شرکت کنبد تا درست یشه
نقل قول:
سلام آقا ایمان بعد مدتها یه سری به ما هم زدی خوش اومدی:n16::n12:
شرکت در نظر سنجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لطفا شرکت کنید و نرم افزار اونجا دانلود کنید . مچکرم
بعد از هشتصد صفحه هنوز این بحثای بی سرو ته رو تموم نکردید؟ داداشای گلم برید صفحه های قبلی رو ببینید دیگه... بحث درصدو اینجور چیزا رو بی خیال شید...
آق وحید اول بخون یعد نظر بیده . من نظر سنجی تراینر جدید و ePSXe 1.8.0 برای دانلود دارم میزارم و نظر دوستان پرسیدم که اگه نیازی نباشه خودم آزار ندم
به آقا ایمان رفیق قدیمی کجایی پسر ؟ فروم چی شد داداش؟نقل قول:
نیومدی یه 1 ماهی فرستادمش تو باقالیها . از ماه دیگه شروع میکنم باز
این نسخه بتا تراینر . این نسخه برای این میدم که اگه کسی مشکلی داشت بگه تو برنامش تغییرات لازم بدم .
راستی در باره تراینرم نظرات خوب خودتون مبظول کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 KB | 0 Downloads | Uploaded Aug 29, 2013 at 01:19
سلام ایمان جان. چطوری گل پسر:n02:نقل قول:
همه جوره بیستی:n12:
راستی 1.8 خیلی خوب شده هر چه سریع تر ترینر رو آماده کن براش. پلاگین های گرافیکش هم خیلی خوبن.
نقل قول:مرسی من شرمنده نکن دوستان قدیمی همش یه من لطف ویژه دارن :n12:
اینم نسخه بعدی Trainer 4.2.0 beta . این نسخه برای این میدم که اگه کسی مشکلی داشت بگه تو برنامش تغییرات لازم بدم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7 KB | 0 Downloads | Uploaded Aug 29, 2013 at 03:29
آقا جای اینهمه بحث کردن یکی تجربشو در اختیارمون بذاره:n03: هر کی هر چند تا اتفاقی که توی بازی براش افتاده با ساعت و تاریخش بیاد برامون بگه که یه کلکسیونی از اتفاقات بازی با تاریخ و ساعت دقیق داشته باشیم :n16:
من یه چیزی دادم بیرون به اسم دموی بازی که بیشتر اتفاقات توش داره براید آپ کردم دانلود کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینم ورژن 4.3.0 البته این با تراینر 3 که دادم بیرون یکی شده . ولی چنتا 4.3.0 بیشتره
18 KB | 0 Downloads | Uploaded Aug 29, 2013 at 09:30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توضیح هات لازم
7 KB | 0 Downloads | Uploaded Aug 29, 2013 at 09:29
1- نارنجی فریز یا روش کلیک کنید کم و زیاد نمیشن
2- به قیر از نارنجی فریز یا سابت نمیشن و چون دیدم با یه بار کلیک کردن به نتیجه ای که میخوایم میرسیم دیگه این قابیلیتو بهش ندادم
چنتا کد دیگه مونده که دارم روش کار میکنم بعد از یافتن اونا به تراینر افزوده میشود. در باره تراینر نظر فراموش نشه
سلام دوست عزیز...
من تعریف های بازی رو شنیدم و میخوام به عنوان یه تازه وارد میخوام اینو بازی کنم.
با توجه به اینکه این بازی نسخه های زیادی داره میخواستم یه نسخه از بازی رو که آسون تر باشه برا شروع(اگه نسخه ها داستان پشت سر هم نداشته باشن...) برای دانلود بذارید با مبدل....
البته سیستمم قوی نیست...:n27:
حجمم خیلی مهم نیس ولی یه دفه 1 گیگ نذارید آدم شوکه میشه!:n02:
ممنون...:n12:
Harvet Moon Back To Nature تو گول بگردی هست . پیدا نکردی بگو بیبینم آدرسای قدیمی کار میکنن یا نهنقل قول:
اینم مبدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Harvest Moon Back To Natureنقل قول:
برو لینک پایین راهنمایی کامل بازی و کد گیم شارک :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود سیو 88% بازی برو لینک پایین:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود خود بازیم برای کامپیوتر این لینک:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک دانلود بازی برای PS3:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n26:
اینم ورژن بعدی 4.4.0 بعضی از کدا که ارور مبداد درست کردم و چنتا آیتم دیگه یهش افزوده شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توضیح هات لازم
8 KB | 0 Downloads | Uploaded Aug 30, 2013 at 03:44
1- نارنجی فریز یا روش کلیک کنید کم و زیاد نمیشن
2- به قیر از نارنجی فریز یا سابت نمیشن و چون دیدم با یه بار کلیک کردن به نتیجه ای که میخوایم میرسیم دیگه این قابیلیتو بهش ندادم
چنتا کد دیگه مونده که دارم روش کار میکنم بعد از یافتن اونا به تراینر افزوده میشود. در باره تراینر نظر فراموش نشه
نقل قول:
دوستان کسی مشکل نداره با تراینر جدید؟
این مقدار یسه یا به تراینر آیتمای جدید بیفزایم ؟
آقا ایمان تو ترینرت گل سوارشدن رو گاو و پوکت استیشنم بزار درست استفاده نمیشه ولی ماهم میخوایم ببینیم:n17:
سلام
موشک و جت و بمب اتم نمیخوای بزارم :n08:
تارف نکنیا مال خودته
نقل قول:
آقا ايمان اگه ميشه يه لامبورگيني با يه f5 براي من اضافه كن اگه نشد به فضا پيماي شانل هم راضي هستيم:n08:
سلام .کسی بلد چطوری پاکت استیشن رو میشه گیر اوردد؟؟؟
خواهشن زود جواب بدین؟؟