سلام کسی میدونه فوقدیپلم کجا میافته کد مازاد نیرو انتظامیه میگن اموزشی نیرو انتظامی با فوق دیپلم کجاس؟همون روز اعزامم؟
Printable View
سلام کسی میدونه فوقدیپلم کجا میافته کد مازاد نیرو انتظامیه میگن اموزشی نیرو انتظامی با فوق دیپلم کجاس؟همون روز اعزامم؟
با سلام.نقل قول:
اگر تا 3 خرداد دفترچه رو پست کنید غیبت شما بخشیده میشه.موفق باشید
سلام
بچه ها کسی اطلاعاتی از مرکز اموزش شهید باهنر کرمان داره؟
ممنون میشم زود ج بدید
کسی ار دوستان اطلاعاتی راجع به 02 نزاجا داره؟
اصلا کجای تهرانه؟ وضعیتش نسبت به 01 چطوره؟
کد مازاد یعنی اینکه روز اعزام نظام وظیفه استان هر جایی که خالی باشه شما رو اونجا اعزام می کنه بستگی به شانس و داشتن پارتی داره لزوما هم نیروی انتظامی نیست هر چند معمولا بیشترین جای خالی رو نیروی انتظامی و نیروی زمینی ارتش داره (دوست من با فوق دیپلم برق مازاد بود که روز اعزام افتاد وزارت دفاع قزوین!)نقل قول:
نقل قول:
سلام.
بچه ها علاوه بر سوال بالا این رو هم جواب بدید ممنون میشم.
ایا دوره ی اموزشی نیروی انتظامی 45 روزه هست؟ یکی از دوستام با توجه به اینکه کرمان بیفتی میگه 45 روزه هست دوره ی اموزشش
نقل قول:
فکر می کنم کنار پادگان 01 تو افسریه باشه ولی بازم بپرس .
اگر منظورت 01 هست از تمام پادگان های ارتش بهتره . هم از نظر تجهیزات هم از نظر شعور .نقل قول:
اگر بچه تهرانی که عالیه مثل مدرسه صبح میای عصرم میری:31:البته غیر تهرانی هم باشی می تونی بری صبح برگردی
من دو تا فوق لیسانس می شناختم یکی بچه فیروزکوه بود افتاد تهران فکر کنم لویزان یکیم افتاد مشهد چون متعهل بود و مشهدم شهرش بود .
منبع :نقل قول:
طبق قوانين جديد تصويب شده ، خدمت دوره ضرورت چند ماه مي باشد؟جواب: باتوجه به اختيار قانوني ستاد كل نيروهاي مسلح مدت خدمت دوره ضرورت براي مشمولاني كه از اول فروردين سال 1391 به خدمت اعزامي مي شوند به نسبت قانوني 24 ماه كاهش داده شده و مدت آن براي كاركنان وظيفه مامور به دستگاه هاي غير نظامي به جز يگان هاي حفاظت 24 ماه مي باشد.مدت دوره ضرورت براي نيروهاي مسلح ويگان هاي حفاظت 21 ماه ومناطق عملياتي و امنيتي درگير 18 ماه وبراي كاركنان وظيفه غير بومي مناطق امنيتي غيردرگيرعملياتي مناطق محروم وبد آب وهوا 19 ماه مي باشد.
الان یعنی خدمت برای کسانی که امسال اعزام میشن شده 24 ماه؟
گفته بودن از آخر 92 خدمت 24 ماه میشه!
نقل قول:
سلام
بچه ها کسی اطلاعاتی از مرکز اموزش شهید باهنر کرمان داره؟
ممنون میشم زود ج بدید
نقل قول:
سلام.
بچه ها علاوه بر سوال بالا این رو هم جواب بدید ممنون میشم.
ایا دوره ی اموزشی نیروی انتظامی 45 روزه هست؟ یکی از دوستام با توجه به اینکه کرمان بیفتی میگه 45 روزه هست دوره ی اموزشش
ایا این درسته؟
بچه ها تورو خدا کمک کنید. فردا صبح اعزامم.
من چند ماه کسری جبهه پدر دارم اما موقع پست کردن دفترچه نتونستم توو پلیس +10 ثبتش کنم.
دفترچه ام رو اسفند 90 فرستادم، فروردین 91 نامه کسری خدمت رو گرفتم. الان باید چه کار کنم ؟
هر چه سریع تر تا قبل از اعزام برو پلیس+10 یا نظام وظیفه تا ثبت اش کنن یادآوری کن که دفترچه رو اسفند فرستادی و الان نامه کسری ات اومده احتمالا طبق قوانین سال 90 اعمال بشهنقل قول:
با سلام
1-پایه خدمتی 1/6/90 هستم و هم اکنون در پی کارت کسری جبهه می باشم.میگن باید برم لویزان برای تأیید کارت.
آیا اگر کارتم طی یک ماه آینده آماده بشه میتونم در پلیس +10 ثبتش کنم. یا باید سال پیش اینکار را انجام میدادم؟
2- راستی برای دریافت کارت ایثار به اصل مدرک دانشگاه نیاز است یا گواهی داشنگاه هم بیارم کفایت میکنه؟
یکی مشخص کنه بالاخره ما که 91 اعزام میشیم، 2/2/نود و یک 24 ماه خدمتیم یا 18 ماه؟
کسری جبهه داریم یا نه؟
----------------------------------------------------------------
همون 18 ماهه. در مورد کسر خدمت من الان یه 2 ماه گرفتم واسه جانبازی 5% برای حضور در جبهه هم باید از یگان نامه بگیرم. ببرم سپاه تا کسری رو ثبت کنن.نقل قول:
شما مطمئنی؟از جایی پرسیدی؟(18 ماه خدمت)نقل قول:
من امروز تو سایت نظام وظیفه یه مطلبی دیدم که خیلی نگران شدم:
امیدوارم درست نباشه!نقل قول:
طبق قوانين جديد تصويب شده ، خدمت دوره ضرورت چند ماه مي باشد؟جواب: باتوجه به اختيار قانوني ستاد كل نيروهاي مسلح مدت خدمت دوره ضرورت براي مشمولاني كه از اول فروردين سال 1391 به خدمت اعزامي مي شوند به نسبت قانوني 24 ماه كاهش داده شده و مدت آن براي كاركنان وظيفه مامور به دستگاه هاي غير نظامي به جز يگان هاي حفاظت 24 ماه مي باشد.مدت دوره ضرورت براي نيروهاي مسلح ويگان هاي حفاظت 21 ماه ومناطق عملياتي و امنيتي درگير 18 ماه وبراي كاركنان وظيفه غير بومي مناطق امنيتي غيردرگيرعملياتي مناطق محروم وبد آب وهوا 19 ماه مي باشد.
چون قبلا چیز دیگه ای گفته بودن!
البته برای اطمینان بیشتر از سیستم مشاوره نظام وظیفه هم سوال پرسیدم که هر وقت جوابش اومد اینجا میذارم!
من دفترچمو بهمن ماه 90 فرستادم و شامل این قانون جدید نمیشم. دو تا شماره پشت دفترچه نوشته زنگ زدم پرسیدم. گفتن تا تاریخ 90/3/3 هر کس دفترچه رو پست کنه شامل این قانون نمیشه. بعد از این تاریخ اگر کسی دفترچه پست کنه 24 ماه و اگر هم غیبت داشته باشه 28 الی 30 ماه خدمت باید کنه.نقل قول:
در مورد کسری جبهه چی؟نقل قول:
واسه اونم اگر تا 3/3 اقدام کنیم میشه ازش استفاده کرد؟
ویرایش: منظورم اینه در این مورد هم پرسیدید یا نه؟
من که تا 4-5 روز پیش رفته بودم بنیاد ایثار گران . هنوز کسری خدمت ثبت میشد. پرسیدم گفت هر وقت اعزام شدی باید از فرمانده نامه بگیری تا برات کسری رو ثبت کنم. در مورد لغو کسری هم پرسیدم. که گفت چون دفترچه رو قبل 91 پست کردی کسری به شما تعلق میگیره.نقل قول:
سلام
1-پایه خدمتی 1/6/90 هستم و هم اکنون در پی کارت کسری جبهه می باشم.میگن باید برم لویزان برای تأیید کارت.
آیا اگر کارتم طی یک ماه آینده آماده بشه میتونم در پلیس +10 ثبتش کنم. یا باید سال پیش اینکار را انجام میدادم؟
2- راستی برای دریافت کارت ایثار به اصل مدرک دانشگاه نیاز است یا گواهی داشنگاه هم بیارم کفایت میکنه؟کارت ایثار را بعد از لویزان باید ببرم کجا؟چقدر طول میکشه تا کاراش تموم بشه؟
خدا رحم کنه ! من زیر 17 ماهش دارم تلف میشم ! 24 ماه واقعا ستمهنقل قول:
امیدوارم درست نباشه!
چون قبلا چیز دیگه ای گفته بودن!
البته برای اطمینان بیشتر از سیستم مشاوره نظام وظیفه هم سوال پرسیدم که هر وقت جوابش اومد اینجا میذارم!
7 ماه دیگه از شر خدمت راحت میشم میره پی کارش ، هر روزش عذابه
وای خدا نکنه 24 ماه شده باشه خیلی بده..تو زو خدا یکی پیگیزی کنهنقل قول:
داداشم تو رو خدا زود جوابمو بده..اینو کی پرسیدی؟ تو این 2-3 روز پرسیدی؟ چون پنج شنبه یه نفر اینجا پست داد گفت همین امروز بخش نامه اومده. اگه تو این 2-3 روز پرسیدی بگو یه جماعتی رو راحت کن.نقل قول:
دوستان ...
یکی از دوستهای من معافیت از رزم داره!
الن دوره کد خورده برای خرم آباد!
میشه یکی دقیق بگه چی هست؟
دوستان میشه یه توضیحی راجع به دوره کد بدین
ارتش از کجا می فهمه رشته ما چیه تو برگ سفید که چیزی نننوشته!فقط نوشته لیسانس!
بعد این دوره کد چقدر طول می کشه؟
و اینکه دوره کد ها شامل چه آموزش هایی میشن؟
ممنون
واقعا سربازی شانس خدمتی میخواد .. یکی میفته شهر خودش یکی مثل من میفته آخر ایران .. یکی تو شهر خودش واسه خودش لنگاشو دراز میکنه احترامشم سرجاشه یکی مثل من بدترین کابوس یه سرباز یعنی مانور نظامی رو تجربه میکنه .. بی غذایی .. بی آبی ...بی جمومی .. گرمای طاقت فرسا .. بی احترامی ..
بخدا ظلمه این انصاف نیست .. !!!!!
لیسانس گرفتم دلم خوش بود احترامم سر جاشه .. منو انداختند نیروی دریایی منطقه سوم کنارک .. جایی که لیسانس کوچکترین ارزشی هم نداره .. چند ماه پیشا مانور نیروی دریایی بود 13 روز شکنجه کردن مارو ..
دلم پره .. اینا هم دردو دل یه سربازه . میدونم شماها منو خوب درک میکنید
شاید هم پستم پاک بشه توسط دوستان ..
سلام داداش شاید با این پست من پست تو رو هم پاک کنند ولی خداوکیلی درکت میکنم و امیدوارم هر چه زودتر و با سختی کم تر تمومش کنی...نقل قول:
کاش میشد از تخصصت استفاده می شد بجای کارای بیخود
داداش خدا بهت صبر بده من دوستم فوق دیپلم بود اونجا بود خیلی ازش بد میگفت من تو خدمت احترام نداشتم ولی اقلا تو شهر خودم بودم شانس منم شده بودم مسوول امور اداری گروهان هر کی گند میزد من باید جواب میدادم ولی این کجا اونی که شما گفتی کجا بابا یه بند پ چیزی پیدا میشه حلش کن...
داداش معزرت میخوام شرایط من رو که دیدی پست دادم...نقل قول:
میخواستم بدون راهی برای من وجود نداره؟؟
سلام داداش گلم.نقل قول:
ممنونم از اینکه وقت گذاشتی و همدردی کردی. خیلی اقائی کردی.
من صبح ساعت 6 اعزامم. فکر نکنم برسم پست بعدی شمارو بخونم ولی باز هم تشکر میکنم.
خداکنه بعد یه ماه اون 7 روز مرخصی رو بدن بهمون. 7 روز هم که پایان دوره بدن خیلی عالی میشه. حداقل دلم خوشه 14 روزش کم میشه و واسه خودمم. بعدشم خدا بزرگه. ما که دستمون درست به جائی بند نیست ولی توکل به خودش.
بچه ها دلم گرفته...
برگردم میام اینجا تعریف میکنم چی بهم گذشت.
امیدوارم همتون موفق و شاد باشید.
یا علی
خدا نگهدار همتون
سلام رفقا
نیروی دریایی سپاه
احمد بن موسی
چه جور جایی هست ؟ کجاست ؟ چی میدن ؟ چی ببریم ؟
سلام
2- راستی برای دریافت کارت ایثار به اصل مدرک دانشگاه نیاز است یا گواهی داشنگاه هم بیارم کفایت میکنه؟کارت ایثار را بعد از لویزان باید ببرم کجا؟چقدر طول میکشه تا کاراش تموم بشه؟
سلامنقل قول:
داداش همونطور که از اسمش مشخصه معاف از رزم یعنی معاف از رزم...
یعنی کسی که از پست دادن و رژه رفتن و کار با اسلحه و اینجور کارهای سنگین معافه .......هرچند تو بعضی پادگانا اصلا به این چیزا اهمیت داده نمیشه....(به خصوص تو نیروی انتظامی)
سلام
من اعزامی برج 10 یعنی سردترین دوره بودم
سلام
لوازم زیر برای فصل سرما ضروری است:
شلوار گرم 2 تا که روی هم می پوشید و آن را حتما از نظامی فروشیها تهیه کنید تا گرمتر و ارزانتر باشد:
جوراب حوله ای مخصوص 2تا
جوراب ساق بلند که روی جوراب حوله ای میپوشید.
در تهران، جورابها را از مغازه معروف داوود کلک در تقاطع خ ولیعصر و امام خمینی، 200متر داخل امام خمینی، با قیمت نازل خریداری کنید.
یک کیلو خرمای خشک که مقوی ترین چیز در طول روز است و نمیدانید که چقدر به کار می آید.
حتما هر روز با کرم جی دستانتان را حسابی چرب کنید تا ترک نحورد.
لیمو شیرازی در کنار غذایتان بخورید تا سرما نخورید.
شربت چهارتخم را بگذارید حسابی خیس بخورد و بخورید که بسیار کارآست.
:11:
سلام
پول بیخود برای تعویض لباس ندهید و در عوض روی پوتین خوب و نرم و سبک سرمایه گذاری کنید تا نه خسته بشوید و نه پاهایتان تاول بزند:40:
---------- Post added at 08:46 AM ---------- Previous post was at 08:44 AM ----------
سلام
اگر در فصل سرد اعزام می شوید، دستمال کاغذی کیلویی خیلی بکار می آید. چون مصرفتان زیاد است.:46:
منبع:نقل قول:
سازمان وظيفه عمومي ناجاطي اطلاعيه اي اعلام كرد: باتوجه به اينكه برخي مصوبات مربوط به ايثارگران از قبيل كسرخدمت به سبب سابقه جبهه و جانبازي والدين و همچنين كسرخدمت مربوط به مدارك تحصيلي دانشگاهي مشمولان، در قانون جديد وظيفه عمومي ذكر نشده است لذا در سال جاري ، اين نوع كسرخدمت ها اجرايي نخواهند شد و صرفا افرادي مي توانند از امتيازات مذكور بهره مند شوند كه در شمول مصوبه سال 1390 قرار داشته باشند.
لازم به ذكراست: كليه كسرخدمت هايي كه در سال 1390 براي افراد مشمول قانون خدمت وظيفه عمومي (اعم از كاركنان وظيفه در حال خدمت و مشمولين داراي برگ اعزام ) صادر و در دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) و سامانه وظيفه عمومي ثبت شده است ، داراي اعتبار بوده و لازم الاجرا مي باشد.
همچنين سربازاني كه در سال 1390 به خدمت اعزام شده و تاكنون به هردليل كسرخدمت آنان صادر نشده است ، همچنان درشمول مصوبه سال 1390 قرار داشته و صدور كسرخدمت آنان تا پايان خدمت بلامانع است.
اين سازمان در خصوص نحوه اعمال كسرخدمت براي مشمولاني كه در سال 1390 خود را معرفي و برگ آماده به خدمت براي آنان صادر و تاريخ اعزام آنان سال 1391 تعيين شده خبرداد : گواهي كسرخدمت آنان مي بايست در سال1390 صادر شده و حداكثر تا تاريخ 15/2/ 91 توسط يگان مربوط در سامانه وظيفه عمومي به ثبت برسد. همچنين اين دسته از مشمولان بايد در موعد تعيين شده در برگ آماده بخدمت ، به خدمت اعزام شوند درغير اين صورت از اين امتياز بهره مند نخواهند شد درضمن از تاريخ 16/2/91 ثبت كسرخدمت در سامانه وظيفه عمومي براي اين دسته از مشمولان امكان پذير نبوده و اين مورد از سامانه حذف خواهد شد.
همچنين كسرخدمت بسيجيان در سال 1391اينگونه مي باشد: در اجراي قانون احتساب خدمت بسيجيان جزء خدمت دوره ضرورت و قانون مقررات استخدامي سپاه ، در سال 91 نيز همانند سال گذشته ميزان صدور كسرخدمت براي بسيجيان حداكثر6ماه خواهدبود.
شايان ذكراست : كسرخدمت به سبب مدرك تحصيلي دانشگاهي در سال 1391 متوقف گرديده و صرفا شامل مشمولاني مي گردد كه تا پايان سال 1390 به خدمت اعزام شده اند.
سازمان وظيفه عمومي در پايان ، در خصوص توقف اجراي بعضي از معافيت ها مانند معافيت سه برادري و توقف بعضي از امتيازات مانند كسرخدمت در سال 91 ،اعلام داشت : ازآنجايي كه تمامي معافيت ها و امتيازات مورد نظر در ارتباط با ايثارگران ، امداد جويان و سايرگروه ها، در قانون جديد وظيفه عمومي ( مصوب 22/8/90 مجلس شوراي اسلامي) پيش بيني شده است لذا تصميم براين گرفته شد كه كليه معافيت ها و امتيازات سربازي برمبناي قانون جديد اجرايي گردد.
[HTML]http://www.police.ir/portal/Home/ShowPage.aspx?Object=News&ID=5130b81e-cfbc-4e3a-95bd-46a4d982107f&LayoutID=26e2a87c-aaf5-4502-ba49-4b1e474cd4de&CategoryID=a1e98947-f745-40c1-83c2-578db36d1e55[/HTML]:18::18::18:
آدم دردشو به کی بگه!:19:
اینم از شانس ما!:2:
دلمون به یه کسر خدمت لیسانس خوش یود که اونم....
سربازی گند بود هی دارن گندترش هم میکنن
نقل قول:من اگه ساله 87 که دانشگاه قبول شدم میرفتم سربازی 3 ماه داشتم کلن!! پارسال 10 ماه!! امسال 24 ماه تمـــــام!!! بدبخت تر از من تو این فروم هست؟؟؟نقل قول: