نویز خطو چطوری میشه فهمید بالاست یا پایین؟نقل قول:
Printable View
نویز خطو چطوری میشه فهمید بالاست یا پایین؟نقل قول:
می گم مگه به شرطی که دیس نشی تا 6:59 رایگان نیست ؟ پس شما توی این عکس که از 6:41 تا 6:47 یه بار دیس شدی دوباره وصل شدی چرا باز رایگان انداخته ؟!نقل قول:
دوستان اینجا چرا 2بار کم شده ؟ :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از بروبچ پارس نیستی ؟ :31:نقل قول:
:دی:دی
سرعت روزانم بده برعکس
شبا 250ه روزا 120ه =))
پارس قاطی کرده:دی
چرا تا ساعت 12:59 شب سرعت 160 هست ولی به محض اینکه وارد 1 میشه سرعت میشه 700 byte/s ؟؟؟
چه وضعشه آخه...تا کی باید تحمل کنیم؟!:13:
دوستان! پارس زیادی حجم کم نمی کنه؟
ای بابا بسوز و بساز و دم هم نزننقل قول:
چرا . من هم فکر می کنم همینطوری باشه . ولی فکر کنم توهمه :31:نقل قول:
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
مگه اینطوری نیست که "فقط" اگه از قبل از 6 تا 6:58 دیس نشیم حساب نمی کنه . شما چه طوری 6:41 دیس شدی بعد 6:41 تا 6:47 دوباره وصل شدی رایگان انداخته ؟ 6:41 تا 6:47 رو باید کم کنه دیگه ؟! نه ؟!نقل قول:
دوستان پست های من چرا اینجا بلا فاصله بعد از ارسال پاک میشه ؟
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
مگه اینطوری نیست که از 6تا7 فقط در صورتی رایگان میندازه که از قبل از 6 وصل باشی و دیسی نشی ؟نقل قول:
پس چرا اینجا 6:41 دیس شدی بعد دوباره تا 6:47 وصل شده از 6:41 تا 6:47 رو رایگان انداخته ؟
حاجی هیات مدیره پارس تو تاپیک هست.... هر ناسزایی بگی بهشون پتاک میکنن پستتو .... اما اگه ازشون تعریف کنی شاید به جای 1 پست 2 بار پستت رو ارسال کنن! این اتفاق زیاد برا خودم افتاده....کسی چه میدونه شاید همین پست منم پاک بشه!
نا سزا چیه بابا !!!! سوال پرسیدم اینجا چیزی نگفتم که !!!!
مارو اسکل کردن 1 ماه داتک داشتم اون از این بدتر الان هم اومدم پارس شاید چیزی فرق کنه ولی هیچ فرقی نکرد بدتر هم شد کلاً دانلود شبانه بی شبانه
دیگه تمدید نمیکنم الان حدود 700 مگ مونده از ظرفیت
راستی اگه ظرفیت تموم بشه قطع میشه یا نه چیکار کنیم این پارس آشغال رو قطع کنیم راحت بشیم
برای ماه بعد میرم سراغ صبا نت ببینم چجوری شاید هم از این ISP های درپید یه چیزی دربیاد
پیشنهاد میکنم وقتی سایزت تموم شد برو littlemore بزن! اینجوری میتونی فکر کن ک تا 1 گیگ اعتباری کار کنی! شما هم که نمیخوای شارج کنی دیگه! اینجوری حداقل ادبشون میکنی!
منم همچین احساسی دارم . ولی فکر کنم توهمه :31:نقل قول:
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------
یعنی چی littlemore ؟!نقل قول:
ِعنی اینکه وقتی سایز ما تموم میشه ولی تعداد روزهای استفاده نشده هنوز هم باقی هست مقلا 1 هفته هنوز فرصت استفاده داری اما سایزی که میتونی استفاده کنی تموم شده!نقل قول:
با استفاده از little more که در پنل کاربریتون هست میتونی تا 1 گیگ از اینترنت استفاده کنی و هر وقت که دوباره شارج کردی ازت کم میکنه سایزی رو که استفاده کردی.....شما هم که نمیخوای دیگه تمدید کنی پس این روش میتونه یه حالی بده به شما!
به نظرتون سرعت پارس انلاین افت نکرده برای من حدود 40 تا افت کرده برای امروز:9::9::9::9::9:
احیانا موقع جم آوری و از رانژه در آوردن نمیگن تا ندی پولش رو از رانژه در نمیاریم !؟نقل قول:
به نظرم یک خورده زیادی ترافیک کم میکنه!
یه خورده نه!نقل قول:
واقعا زیاد کم می کنه
من چند دفعه لیلتل مور استفاده کردم٬ تو شهر ما که ۵ روزه با ۱۰ گیگ هست. یعنی سرویست تموم بشه ۵ روز با ۱۰ گیگ تمدید می کنند٬ اما اگه بعدش تمدید نکنی ۵ هزار بابتش پول می گیرند. دانلود شبانه رایگان هم نداره.
میخوام که در شرکت پارس انلاینو تخته کردن این چه بود دیگه شرکت مسخره سرعت 512 گرفتم سرعت شبانم 40 هست این چه مسخره بازی من شیرازم گندشو در اووردن یک مشت بی عرضه تو پارس انلاین نشستن یعنی سرعتم از حد مجازم کمتره 64 قبلن میگفتن مشکل داریم رفع میشه الان میگن پهنای بند مشکلمونه معلوم نیست حالا حالا درست شه
شما از رئیس ها یا کارکنان پارس انلاین نیستی احیانا اخه داداش همیشه مردم دانلود میکردن از 10 سال پیش تا حالا چی میشه یک شب تو اوایل خرداد سرعت از 200 میشه 40 دیگه همین جور ادامه پیدا میکنه اخه تابلو هست پارس میارتش پایین و گرنه این قوم به قول شما اپاچی همیشه وجود داشتهنقل قول:
بهش پی بردمنقل قول:
سایتشونم که دود شده رفته هوا!
نقل قول:نسبت به ماههای قبل ، سریعتر تموم شد! (همون استفاده ماههای قبل رو داشتم !)نقل قول:
امیدوارم توهم باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا این پارس آنلاینم که شده پارس آفلاین!
من خواستم کوچ کنم بیام پارس با این وضع دیگه نیام؟!
این Little More دقیقا کجای حساب کاربریه؟نقل قول:
رییسش رو خوب اومدی ولی من سهامدار پارس هستم منتها با داتک حال میکنم:31:نقل قول:
آقا سایت براتون بالا میاد ؟
چجوری چک کنیم ترافیکو
این پارس انلاین کلاه برداره من قبلا از یک isp دیگه اینترنت داشتم 128 ماهی 3 گیگ خیلی زیاد که استفاده میکردم 1 گیگ اضافی میخریدم ولی الان ماهی 7 یا 8 گیگ باید ججم اضافی بخرم !
سرعت شبانه هم که 20 یا 30 هست !
سایتشونم که خرابه امیدوارم ه ک شده باشن کلاه بردارهای دزد !
نقل قول:کد:http://91.98.31.86
سرعت روزانه 120 کیلو
شبانه 30 ...
انصافتون رو ...
بنظرم خود کارکنان پارس یه مشکلی رو ایجاد کردن! چون برای من تمامی قسمتهای سایت لود میشه و مشکلی نداره
پارس آنلاین کاربران خودش رو تحریم کرده :)
من همین یک ساعت پیش حجم اضافی خریدم.
سایت مشکلی نداشت ... !
توی سرعت حریف میطلبیم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 دیالاپه :45:
البته این اسپید تست یکم لگ داره و سرعت با IDM بالاتره
مثلا برای من شبا میزنه 1.01مگ
در حالی که 250دانلود میکنم
داش hitman کم کم چشمت میزنیما!
نههههه :دی
من نتمو دوست دارم
احتمالی که من میدم اینه اون 3نفری که اکانتم باهاشون شر هست شرکت هستند و شبا کاری نمیکنن
روزا سرعت من زوری 150میرسه! اونم با 1مگ
کلا چار چرخ کل نت مملکت هواس
چه فکر جالبی داری! .... یه شب که مثل ما ضد حال خوردی همه این حس زیبات تبدیل به نفرت میشه و اون رو ز هم دیر نیست!
راستی تو عکسایی که گذاشتی من توجه کردم دیدم که فقط 3 گیگ دشت کردی!
یه جا گفتی شبا سرعتت میاد رو 250!
اگه 250 باشه که مرد مومن زیر 4300 مگ که نباید دشت کنی جریان چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
من با 190
3800 دان میکردم!
خب بالاخره نت ما هوا..ره ای مون هم راه افتادش و...
حالا دیگه گور بابای پارس آنلاین و دانلود شبانش...
میریم که داشته باشیم دانلود با سرعت بالا رو :8::5:
:31: