سلام
دوستان کسی از سرویس مبین نت در منطقه 7 تیر کرج استفاده کرده ؟ می خوام بدونم کیفیتش چجوریه
Printable View
سلام
دوستان کسی از سرویس مبین نت در منطقه 7 تیر کرج استفاده کرده ؟ می خوام بدونم کیفیتش چجوریه
نزدیک به سه روز است که اینترنت بعضی از کاربران در اهواز قطعه و فقط میگویند که باید منتظر بمانید.
روز دوم که زنگ زدم پشتیبانی بهم گفت مشکل از ویندوزه خودم هست و منم 3 بار تا امروز ویندوز عوض کردم ولی درست نشد و امروز که دوباره زنگ زدم گفت مشکل از اهوازه.نقل قول:
این چه شرکت چرندی هست که این بلاها را سر کاربراش میاره و حتی حاضر نیست در نهایت همین 3 روز را به حساب اشتراک کاربرایی که ازشون زده اضافه کنه
ظاهرا ایرانسل در شهر اراک پشتیبانی نداره متاسفانه!(طبق خود سایت ایرانسل).در کل انگار پشتیبانی سراسریش کمه.نقل قول:
وقتی حاظر باشی همچین مبلغ هنگفتی رو بدی که البته من 3 ساله دارم همین کارو میکنم، ولی یدونه isp بدردبخور هم پیدا نکنی خیلی دیگه مصیبته!
سلام
دوستان من adsl صبا دارم ازش هم راضی هستم.حالا می خوام مودم جیبی 1ساله بگیرم
با128بابرنامهidmدانلودم روی چند هست؟؟؟کسی از دوستان می تواند زحمت بکشد وجند لحظه از لود کردن صفحات اینترنتی فیلم بگیرد.می خوام ببنم لود کردن صفحاتش چطور می باشد
من رد تهران هسنم.بشترین استفادم هم در ونک ونارمک می باشد
با تشکر فراوان
دوست من تا جایی که اطلاع دارم زنگ می زنید و بهشون می گید این روز ها قطع بوده و چک می کنن و وظیفه دارن که به همون مقدار روز به اشتراکتون اضافه بکنن( البته تا جایی که اطلاع دارم اگه اشتباه هست دوستان تصحیح بکنن )نقل قول:
معلوم نشده چند روز باید منتظر بمونیمنقل قول:
بعد وصل شدن اگه علت این قطعی رو فهمیدید حتما اعلام کنید لطفا
تنها چیزی که به درد شما که دانلودر هستی میخوره همون سرویس1 مگ نامحود ایرانسل.نقل قول:
موبین به دردت نمیخوره.
اینم از شانس شماست که اراک سرویس نمیده:3:
دوستان اهوازی هم اکنون اینترنت درست شد :10::7::26::thumbsup:
دقیقاً بعد از سه روز.نقل قول:
من دفعه قبل تا ازشون شکایت نکردم زیر بار نرفتن.نقل قول:
قعطی شما به خاطر گردوخاکتون نبود؟نقل قول:
نه عزیز! قطعی منطقه ای بوده. من قطع نبودم. نادری.نقل قول:
آقا زنگ زدید علت خرابی رو بپرسید ؟ اگه متوجه شدید علت دقیق قطعی چی بود ما رو هم بی خبر نزاریننقل قول:
دیگه سرعت پراک*سی https هم کم شده و برای دانلود بهتر نمیشه ازش استفاده کرد. دیشب کمتر از 100 مگابایت تونستم دانلود کنم.
اهواز به دلیل مسائلی... تحت فشار بیشتری هست
چه مسائلی ؟ توضیح بدین لطفانقل قول:
ت ظ ا ه را ت ازین حرفا
بچه ها 512 کسی داشته ؟ من 1مگ دارم 130 میده.
512 روی چند بسته میشه دوستان ؟؟؟؟؟؟
96kbنقل قول:
بستگی داره منطقتون تا چقدر کشش داشته باشه
من قبلا داشتم حدود 70 تا 80 بود اما تقریبا هیچ وقت یادم نمیاد که زیر 64 اومده باشهنقل قول:
سرعت دانلود از سرورهای خارجی به کیلوبایت هم نمیرسه.
جا داره از دوستانی که بالا راهنمایی کردن و جواب دادن تشکر کنم
دقیقا . معلوم نیست این شبکه چه بلایی سرش اومده . دیروز هرچی تست میگرفتم صفحه speed test ارور قرمز میداد. اینقدر وضعیت خراب بود:2::42:نقل قول:
دوستان نزدیک یک ماه شده و هنورز مشکل داره من سرویس 2 مگ گرفتم همش 70 - 80 کیلوبایت دانلود داشتم زنگم زدم دعوا پس کی درست میشه!!!!!!!!!!!!
منکه الان دارم و بالاتر از 64 نمیرهنقل قول:
ببخشید دوست عزیز اگه اینطوری جواب میدم :نقل قول:
طبق قوانینی که توی ایران هست و اپراتورها بر اساس اون سرویس میدن سرعت رو اول باید تقسیم بر ضریب اشتراک بکنی و بعد تبدیل به کیلوبایت کنی چون مثلا سرعت 2048 بر حسب بیت هست.
و اگه سرعت شما از اون کمتر بود حق با شما هستش، در غیر اینصورت نمی تونی شکایتی ازشون بکنی، حالا بعضی اپراتور ها به کاربرانشون حال میدن و سرعت رو بالاتر می بندن و در نتیجه سرعت بالاتر میره بعضی ها هم مثل این مبین نت کفر آدم رو در میارن!!
من خودم از کسایی هستم که با این قانون مشکل شدم و هنوز قانع نشدم اما چاره ای نیست ! :41:
نقل قول:سرویس 2 مگابیت + اشتراک 1 به 4 برای شما همون 64 تا 70 کیلوبایت میرسه :دینقل قول:
دوست عزیز من نزدیک یک سال مبین دارم با 512 تا 100 کیلوبایت دانلود داشتم حالا با 2 مگ باید 64 تا 70 باشه!!!!!!!! من تو این تاپیک خوندم 20 روزه همه این مشکل رو دارننقل قول:
نمیدونم شما کی مشترک مبین شدی دوست عزیزنقل قول:
اینجا ایران است :دینقل قول:
نقل قول:اینا سرعت بالا میدن ولی با ترس و لرز میدن چون اگه همین 2 مگ رو سرعت واقعی بدن (دانلود شبانه) سرور منفجر میشه و ممکنه افراد حاضر در اونجا کشته بشن پس، آهسته ران همیشه راننقل قول:
دوست عزیز م بیشتر از 2 سال هست که مشترکشون هستم.نقل قول:
بله حرفتون رو قبول دارم تا چند ماه پیش همه چیز خیلی خوب بود و حتی سرعت شبانه هم خیلی عالی بود ، قبلا که 512 داشتم سرعت روز 80 به بالا بود و شب ها از 64 کمتر نمیشد. الان که حدود 7 ماه هست 1024 دارم سرعت تا چند ماه پیش روزا 140 به بالا حتی بعضی اوقات 300 ، شبا هم از 128 کمتر نمیشد. این جز اون حال دادن بود ( چون پهنای باند بالا بود و مشترکان کمتر)
اما الان چند ماهی هست که خیلی افتضاح شده روزا 120 و شب ها هم خیلی افتضاح شده.
الان پهنای باند رو زیاد نکردن و مشترکان خیلی زیاد شدن.
و طبق قوانین موجود که توضیح دادم مثلا سرعت 1024 حداقل باید 16 کیلوبایت باشه(البته طبق قوانین موجود داخلی ) حالا یه شرکت دوست داره حال میده و پهنای باندش رو زیاد می ده و در نتیجه سرعت بالا تر میره
1024 یک به چهار حداقل باید 32 کیلوبایت باشه.نقل قول:
نه منظورم خودم بود که 1به 8 هستم آخه طرح قدیمی هستش و بنظرم از لحاظ قیمت و ترافیک خیلی بهتر از این جدیدا هستنقل قول:
سلام دوستان
من به این نتیجه رسیده ام که در ساعات رایگان، سرعت را کم میکنند. امکان داره؟
چون درست پس از ساعت 8 صرعت من بالا میره و به سطح مورد انتظار میرسه.
آخه همیشه که همه آنلاین نیستند. چرا هیچوقت سرعت در ساعات رایگان در سطح مطلوب نیست؟
شما هم دقت کنید ببینید همین طوره؟
بله یکسری دستکاری ها می کنن، مثلا از راس ساعت 2 تا 8 صبح تایم اوت بالا میره ، معمولا تغییر فرکانس ایجاد میشه و یکسری دستکاری های دیگه ، و تمام این کندی های سرعت بخاط دانلود همزمان کاربران نیستنقل قول:
از دوستان کسی با مودم usb کار کرده؟ من میخوام از طرح ویژه استفاده کنم ولی نمیدونم آیا این مودم کیفیتش مناسب هست یا خیر و یکی هم موقع ثبت نام هم اصلا در لیست مودمهاش این مدل رو نداره!
در اهواز به طور معمول البته نه مثل این مشکلی که گفتین 3 روز قطع بود...به طور معمول چقد قطعی در طول روز وجود داره و هربار چقد طول میکشه؟ و جدا از افت سرعت که خیلی واسم مهم نیست اگه فقط آنلاین بودن 24 ساعته رو بخوام چقد به هدفم میرسم؟؟؟ گفتم به طور معمول نه اینکه مشکل خاصی باشه.....و اینکه اختلاف سیگنال دریافتی با مودم داخلی و خارجی چند درصده؟و اینکه تو اون منطقه تعداد کاربرها چندتاست تاثیری تو کیفیت خدمات داره؟اگه جواب مثبته راهی هست واسه فهمیدن تعداد کاربرای او منطقه؟؟؟ببخشید سوال هام زیاد شد
سلام یک مودم دست دو ایرانسل میخوام بگیرم در کنار مودم جیبی شدنی ؟!