آره برای من از دیشب این طوری هست شما کدوم مطقه ای ؟
من تهران پارس هستم الان همین P30 به زوووووووووووور باز شد ! اما دانلودم ثابت مثل قبل 64-65 ! آره با ساکس کمی بهترم میشه حتی ! فک کنم دارن فیلترای جدید تست میکنن !
Printable View
آره برای من از دیشب این طوری هست شما کدوم مطقه ای ؟
من تهران پارس هستم الان همین P30 به زوووووووووووور باز شد ! اما دانلودم ثابت مثل قبل 64-65 ! آره با ساکس کمی بهترم میشه حتی ! فک کنم دارن فیلترای جدید تست میکنن !
من اشرفی ام غرب تهران پس ربطی به منطقه نداره، سرعت دانلود منم عالی اما چه فایده سایت باز نمیشهنقل قول:
نه فکر نکنم از تست هیتلر جدید باشه
چون من الان همزمان از مخابرات هم دارم اون بدون هیچ مشکلی کار میکنه و بروزینگش عالی..
شما هم همزمان پارس آنلاین دارید یا امضاتون قدیمیه؟
ای بابا ! پس این کارشون چه منظوری داره ؟ از یه سایتی که به زور صفحش باز میشه به راحتی دانلود با سرعت 65 انجام میدم اما خود سایت یا باز نمیشه یا بشه 1 دقیقه طول میکشه !نقل قول:
نه اون سرویس قبلی من هست !
الان برای من از دیشب ساعت 3 بع بعد این جوری مونده !
CMD 4.2.2.4 رو 230-250 میده الان ! اما سایتا اصلا راحت باز نمیشن مثل قدیم !
الانم بار سوم هست که آنتن میره و فرکانس عوض میشه ! و هی Rssi و Cnr عوض میشه !!!
بله منم دیشب همین ساعت 3 یا 4 اینا دیگه وایمکس جواب نداد رفتم رو مخابرات
فکر کنم سرویسشون ایراد داره اما نمیدونم چرا از بقیه دوستان خبری نیست کسی نمیاد بگه مشکل داره
درود
من تازه وایمکس گرفتم
برای من هم سایتهای حتی بدون فیل تر هم باز نمیشند
ولی با چیز پی ان باز میشه راحت
اصفهان هستم
امروز عصر بخوب شد 3 روزی بود اینطوری شده بود
سلام
من مشکل ورود به قسمت Welcome to your modem configuration interface را دارم
هر پسوردی میزنم وارد نمیشهuser-user -admin-admin و چیزهای دیگر را چک کردم نشد.مودم را ریست کردم ولی باز جواب نمیده.
سلام دکمه ریست رو 10 ثانیه نگه دارید پسورد ریست میشه اما تنظیمات بهم میریزه مجددا باید مودم رو تنظیم کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من رفتم خونه ی دوستم که وایمکس داشت اما به وایمکسش کانکت نشد !
یعنی وایمکسو میشناخت اما باز وصل نمیشد !
مینوشت :
invalid wep key
با دوتا گوشیه ایکس 6 و 5800 همین پیغام را داد.
حتی پسوورد را عوض کردیم ولی باز همین پیغام را داد.ایراد از کجاست؟
مشکل چیه آقا جون!نقل قول:
افتضاح :37:
کاملا قطع ه :9:
کاملا بلا استفاده شده این وایمکس ایرانسل :37:
سرعت DownLoad مثل بنز!
Browsing افتضاح. Freeze
معلوم نیست بچه های بالا دارن چی کار می کنند، مخصوصا YahooMail
الان با DialUp ِ سپنتا اومدم اینجا
(تهران)
آیا در شهرک میانرود در شیراز پوشش میده؟
سلام دوستان منم 2 روز پیش مودمم خود به خود تنظیماتش ریست شد وصل نمیشد . اسم مودمم تغییر کرد پسوردش شده بود 1234567890 . یوزر و پسمم ( شناسه ی وایمکسم ) از تو تنظیمات مودم پاک شده بود . security type هم تغییر کرده بود باید wpa-personal باشه اینارو که درست کردم وصل شد
سلامنقل قول:
نوع پسورد رو عوض کن شاید جواب داد
مثلا برای مودم FBR105 برو Wifi زیر Security بگذار WPA-WPA2 Mixed PSK بعد زیرش TKIP و ASCII بعد پسوردو بزن یا از تنظیمات وای فای برای این کانکشن نوع پسوردی که الان گذاشتی انتخاب کن
نقل قول:
آقا یک چیز پی ان وصل کن فعلا درست میشه
اگر اینطور باشه اصلا ارزش نداره حتی 512 ، من تازه میخواستم 1 مگ کنم
سلام نه دوست من اگر میانرود اینه نمیدهنقل قول:
میشه واسه مودم wimax mm-130 هم بگی لطفا؟نقل قول:
درود
آیا میشه مودم وایمکس نخرم و با گوشیم سرعت اینترنت بالا رو داشته باشم
یعنی اینترنت 3g سیم کارتم بیشتر بشه و روی گوشیم اینترنت پر سرعت داشته باشم
سپاس
مثل اینکه وضعیت برگشب به حالت سابق ! و سایتا به خوبی باز میشن .
ولی یه چیز که متعجب میکنه ! با ساکس سرعت باز شدن ها خیلی سریع میشه !!!! پس یه ربطی به کنترل شدن ها و فیلتر داره دیگه !!
چون ساکس و خود چیز پی ان رو پینگ اثر گذار هستن و افزایشش میدن !
اینم تست همین الان با سرور داخلی ! ظهر هرچی میگرفتم بالای 100 بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم با باکو که ظهر زیره 500-400 نبود ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من اخه هدف داشتن دغدغه هستش.نقل قول:
میخوان کسی از سرعت نت راضی نباشه که شکمش سیر بشه و باید شاخو شونه بکشه.
بارها شده سرعت دانلود من از اپلود سنتر های فیلتر نشده با وی پی ان بسیار سریع تر از حالت عادی بوده !
این نشون میده که سره والف اینترنت دست خودشونه.من ای دی اس ال دارم و دقیقا همین مشکلاتو دارم.چند وقتیه سرعت وحشتناک افت کرده.
پس وقتی از ساکس استفاده میکنید در حقیقت واقعا دورشون رزدید و این کاربرای معمولی هستن که دودش توو چشمشون میره.
راستش یادم نیست خیلی وقته با پنل اون مودم کار نکردم شما هرجا Security Type دیدی عوض کننقل قول:
نمیشه دوست من، وایمکس 3G نیست 4G هستنقل قول:
شما صبر کن رایتل بیاد اون رو بخر بنداز رو گوشیت
خوب بازم به حالت افتضاح شیفت شد ! و با ساکس هم فایده ای نداره ! 10 دقیقه طول کشید بتونم برسم به این جای فروم :(((((
درود
ببخشید یه سوالی داشتم در مورد سرویس اعتباری و دائمی
این دو با هم چه تفاوتی دارند ؟ زنگم زدم به پشتیبانی گفت فرقی
نداره سرویس دائمی دوماهست ولی اعتباری رو ماهیانه هم میتونید
درخواست بدید ...
من که نفهمیدم چی گفت ... میشه مزایا و معایب این دو نوع خدمات
رو یکی از دوستان برای بنده توضیح بده ... ممنون میشم
اینکه تقاضای تغییر سرعت یا تعرفه را باید یکماه صبر کنیم که خیلی بده
...
با تشکر
دقیقا درسته من مشهدم ولی من هم بدون "شبکه خصوصی مجازی" وبگردی با پینگ بسیار بالایی انجام میشه و فکر کنم پینگ به 2000 هم حتی میرسه ولی وقتی از اون استفاده میکنم سایتا عالی باز میشهنقل قول:
سرعت دانلود هم در هر دو حالت فرقی نداره
معلوم نیست دارن چی کار می کنن یه روز پینگ خوبه سرعت دانلود پایینه ، یه روز سرعت دانلود خوبه پینگ داغونه
امروز هم که کلا قطعه اصلا هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه
واقعا ارزش نداره پول داد برای وایمکس ایرانسل پول بریزیم سطل آشغال بهتره
دوستانی که میخوان وایمکس ایرانسل بگیرن بهتره یه تجدید نظری بکنن با این وضعیت فقط مریضی اعصابه
ادم یاد جک جهنم ایرانیا میفته !نقل قول:
یه روز رز نفت نیست ، یه روز چوب نیست ، یه روزم که هم نفت هم چوب اونی که باید چوبارو با نفت اتیش بزنه نیست ! :31:
فکر نمیکنم مبین نت هم حال و روز بهتری از ایرانسل داشته باشه.جفتشون ماشالا ترکوندن با این سرویس دادنشوننقل قول:
کجا ها وایمکس میفروشن؟
شرایط خاصی داره؟مثل adsl که باید پیش شمارت بخونه ؟؟
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناطق تحت پوشش و چک کن همون جا هم نمایندگی ها رو زده
برای سرعت بالاتر از 128 یه سری مدارک می خوان
وایمکس اصلا ربطی به تلفن نداره
شهر بندرعباس رو نداره
بنظرت کجاش برم که پیشنهاد بدم این شهر هم بزنن؟
متاسفانه امروز هم مثل دیروز، تا صبح خوب بود اما باز اینطور شده و حتی با سوکس هم سخت باز میشه سایتها :41:
ایرانسل اجازه نداره تو هرمزگان سرویس بده، مبین نت میتونه شما از سایت مبین نت مناطق تحت پوشش رو ببیننقل قول:
به عنوان کسی که قبلا adsl داشته و الان وایمکس ایرانسل داره توصیه میکنم که اگه به adsl دسترسی دارید سراغ وایمکس نرید
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
البته مشکل بروزینگ چند وقته که به وجود اومده ولی امروز دیگه افتضاح شده و پشتیبانی هم میگه مشکل از مخابرات هست.
یا تابلو خالی میبندن یا مخابرات باهاشون لج افتاده برای اینها مشکل درست کردهنقل قول:
من الان از خود مخابرات هم ADSL دارم و با اون وصلم پس چرا سرویس خود مخابرات مشکل نداره، تازه با چیز پی ان هم بدون هیچ مشکلی سایتا باز میشن
ایرانسل واقعا تعرفه نا محدود داره یا اینکه نامحدودش مثل بقیه شرکتها ست خواهشا زودتر جواب بدید اخه امروز ایرانسل قیمت مودمهای usb رو 70 درصد ارزون کرده
تا اونجایی که من میدونم نامحدوده.یعنی یه ترافیکی برای شما گذاشتن که هر سرویسی که بگیری هیچ وقت به اون ترافیک نخواهی رسید
دوستان عزیز 2سوال داشتم .
1- من سرویس تعرفم اعتبارری 29 هزارتومان ماهانه هست و اگر سر ماهه پرداخت نشه و بجاش 15 ماه پرداخت بشه من باید چقدر پول به حساب وایمکس واریز کنم ؟
2- می شود در سرویس 512 بجای تعرفه ماهاینانه خوذمون فقط از بسته افزایشی استفاده کنیم ( یعنی برای ماهای بعد بجای پرداخت حق سرویس فق بسته افزایشی 5900 تهیه کنیم )؟؟؟؟
از پاسخگویی دوستان کمال تشکر را دارم
بله نامحدوده همونطور که دوستمون گفتن ، مثلا من الان 512 نامحدود دارم الان 284476 مگابایت یعنی 280 گیگ دانلودم مونده که 1 ماه 24 ساعت هم دانلود کنم انقدر نمیشه در حالی که 4 روز بیشتر نمونده از دورهنقل قول:
اما تو اکانتم یک چیزی هست به نام "در لیست سیاه قرار دارد" که زده خیر ، نمیدونم چکار کنی این بله میشه، شاید اگر یکسره دانلود کنی ، اگه برات خیلی مهمه ازشون بپرس که این چی هست و کی میری تو لیست سیاه
جواب سوالای شما رو دقیق نمیدونم ، من یک بار 2 روز اول ماه نریختم گفت تا 4 روز نریزید سرویس قطع میشه منم سریع ریختم اما تا جایی که یادمه کامل ریختم و اضافش به موجودی حسابم اضافه شد،نقل قول:
تو صفحه "اطلاعات حساب" اکانتتون مبلغ بدهکاری که باید واریز کنید تا فعال شه رو مینویسه تحت عنوان "جزئیات بدهی با احتساب مالیات (ریال)"
در مورد دوم هم اگر منظورتون اینه هیچ پولی برای سرویس ندید و فقط از مصرف آزاد و بسته افزایشی استفاده کنید این امکان فقط برای 128 و 256 هست(مطمئن نیستم بسته افزایشی هم بشه چون اسمشون مصرف آزاد هست) برای بالاتر باید هزینه سرویس پایه رو بدید حداقل
این لیست سرویس های ممکن ماهیانه
ایرانسلم بد نیس کاش طرفای ما انتن میداد
دوستانی که تازه سروریس گرفتند به غیر از هزینه مودم و اشتراک چقدر پیاده شدید؟؟
من زنگ زدم میگه 30 هزار هزینه راه اندازی!
ممنون
نه عزیز! .. فقط باید هزینه مودم+هزینه اشتراک+هزینه نصب ( 8000 تومان) رو بپردازید. پیشنهاد می کنم برای ثبت نامتون فقط از طریق سایتشون اقدام کنید. بهتر هم هست برای انجام ثبت نام از مرورگر اینترنت اکسپلورر یا موزیلا استفاده کنید. چون با بقیه مرورگرها مشکل داره. موفق باشید.نقل قول:
بچه ها من سرویس 512 2 گیگ در ماه دارم.ساعات رایگان داره؟
2-ترافیک یک دوره در صورت تموم نشدن به دوره ی بعد منتقل میشه؟(چون یک ساله هست)
سلامنقل قول:
ساعت رایگان نداره ایرانسل
فقط تخفیف 70 درصدی میده تو ساعات شبانه
ترافیک یه دوره به دوره بعد منتقل نمیشه اگر مصرف نکنید می سوزه ترافیکتون
سلام. من وایمکس ایرانسل مدم bm632w دارم
میخواستم مودمم رو به خاطر یه سری مشکلات ریست کنم .
باید چه اطلاعاتی رو از کانفیگی که الان دارم یادداشت کنم تا بتونم بعد ریست شدن خودم کانفیگش کنم و نیاز به کارشناس ایرانسل نداشته باشم