سلامنقل قول:
حدود 1500 الی 1700 باید باشه.
مدل 922 هم در حدود 1500.
Printable View
سلامنقل قول:
حدود 1500 الی 1700 باید باشه.
مدل 922 هم در حدود 1500.
سلام
من امروز پایونر 727 گرفتم فعلا که شدیدا تو ذوغم خورده
دوستم یه مدل خیلی معمولی ال جی داره صداش اینو قورت میده :n28:
چیزی به اسم بیس که اصلا نداره صدای ساب بینهایت کمه باید بری سرتو بزاری کنارش در صورتی که همون الجی معمولی دوستم زیره پاتو میلرزونه دارم دق میکنم که چرا بدون اینکه صداش رو بشنوم خریدم
من از خروجی پلیر کابل hdmi رو وصل کردم به arc تی وی حالا باید چیکار کنم که صدای تیوی از توی سینما پخش شه
ضمنا تلویزیون هم سری 7 سامسونگه
ممنون میشم راهنمایی کنین
همه چیو درس کردم الان شد همون چیزی که تو ذهنم بود فقط یه خورده عجول بودم :n19:
مبارک باشه.نقل قول:
ولی خب این کار شما هم اشتباه بود که بدون اینکه صداش رو بشونید خرید کرید.خداروشکر که راضی هستی ولی دوستان دیگه همیشه این نکته رو مد نظر داشته باشن که اول باید صدای مدل مورد نظرشون رو بشنون و بعد خرید کتتد.
سلامنقل قول:
دستگاه بسیار خوبی گرفتی بیشنر از پولی که دادی بهت بهره خواهد داد و مطمئن باش از ال جی و سامسونگ خیلی سر تره هم از لحاظ صدا و هم از لحاظ امکانات فقط باید درست تنظیمش کنی
عجله هم نکن :n24:
با سلام به شما دوست عزیز میشه بگید چند گرفتید و از کجا؟؟ چون اگه خدا بخواد فردا من هم میخوام برم یه دونشو بخرم ... مرسینقل قول:
سلام
از لطفتون ممنونم
دوست عزیز از فروشگاه راستین گرفتم 1300 سینما شد یه کابل hdmi هم گرفتم 58
20 تومنم هزینه حمل تا باربری در کل کارشون خیلی درسته از همون روزی که میخری برات گارانتی میکنن
تو کمتر از 24 ساعت هم به دستت میرسونن
اول که نصبش کردم خیلی تو ذوغم خورد خیییییییییییلی
ولی یه خورده باهاش ور رفتم هم باندهای عقب رو فعال کردم هم حجم صدا مخصوصا بیس رو بالا بردم
در کل به عنوان اولین تجربه راضیه راضیم
ضمنا یه فیلم 3D اوریجینال full hd با کیفیت خیلی بالا هم واسه پخش گذاشتم بدون هیچ مکسی اجرا کرد
(بعضی از دوستان میگفتن فیلم سنگین با بیت ریت بالا بزاری دستگاه یه خورده کند میشه برا من هیچ کندی نداشت عالیه عالی)
سلام
تو کار صدا خیلی تازه وارد و کم تجربه ام
فوق العاده عشق فیلمم (فیلم های حجم بالا مثلا GB 13 - 14 )
تلویزیونم LG 42 LM66100 سه بعدیه
می خوام یه سیستم صوتی 5.1 کانال داشته باشم
توان مالیم در حد یه تومنه
بلندی صدا برام زیاد مهم نیست فقط می خوام تو رینج قیمت خودش کیفیتش حرف نداشته باشه
می شه راهنماییم کنید
ممنون
سلام. ند وقتی هست که به فکر خرید سینمای خانگی هستم. دوستان 727 رو بهم پیشنهاد کردن که به بودجه من هم می خوره. ولی مشکلم با اینه که اصلا به درد من می خوره یا نه؟؟؟ من همیشه فیلمها رو دانلود می کنم معمولا با کیفیت 720p حالا بحث اینه که این فایل ها اصولا صداب 5 کاناله دارند یا نه چون اگه نداشته باشن خریدن دستگاه برام ارزشی نداره اهل موسیقی و صدای بلند نیستم. فقط می خوام فیلم ها رو با صدای خوب ببینم. به نظرتون اصلا بهدردم می خوره که بخرم؟ ؟؟
این 720p ها اگر از این m720 های درست حسابی یا بهتر از اون هستند آره. هنگام پخش فیلم با kmplayer یا potplayer پایین سمت چپ می نویسه چند کاناله و البته قبل از دانلود معمولا می تونید از مشخصات رلیز متوجه بشید. (مشکل زیرنویس فارسی با 727 دارم البته دوستان راه هایی گفتن که من جواب نگرفتم البته نیاز هم ندارم)نقل قول:
دوستان سلام
من یه سینمای بلوری LG lh 975 xbh خریدم اما هر کاری میکنم زیرنویس فارسی رو نشون نمیده
اسم فیلم با زیرنویس srt یکیه بصورت data روی dvd رایت کردم فیلمو پخش میکنه اما زیرنویس نه
ممنون میشم یکی کمک کنه
سلام پلیر های oppoرو از کجا میشه تهیه کرد؟ حدود قیمت؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید میشه بگید چه مشکلی با زیرنویسش دارید. یعنی کلا نشون نمیده؟؟ چون واسه من خیلی مهمه:confused: تازه فردا می خواستم برم بخرم چون چک کردم همه فایلها 5.1 بودند.نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام، با سپاسنقل قول:
تست شد، جالب و كوبنده بود؛ اينقدر كه رفت رو اعصابم.
دليل اينكه توي يك آلبوم يه آهنگ بهتر از بقيه در مياد چيه؟ مگر آهنگ هاي يك آلبوم توي يك مكان ضبط نميشه؟
امين جان سلامنقل قول:
تا الان با 414 مشكلي براي زير نويس نداشتم، اما چنتاdvd ديسك دارم به صورت sher divix كه توي هركدومش 4 تا 5 فيلم با فرمت avi وجود دارد كه در كنار هرفيلم يكي دوتا فايل srt و txt و sub وجود داره؛ دستگاه بعضي هاشون بازيرنويس فارسي نشون ميده بعضي ديگه رو اصلا نشون نميده بعضي هم خرچنگ و قورباغه. حالا راه حل هايي كه ازشون جواب نگرفتي را بگو تا من هم انجام بدم. شما معمولا با چه جور فيلم هايي(فرمت) مشكل زيرنويس داري؟
من srt رو با نرم افزار تبدیل به sub کردم و 727 راحت فارسی پخش کرد
توی اینترنت بگردید برنامه های رایگان زیادی هست که این تبدیل رو انجام میده
دستگاه 727 چون فونت فارسی یا عربی نداره فایلهای زیر نویس srt رو اصطلاحا خرچنگ قورباغه پخش میکنه
سلام.شما اگر می خوای فیلم هایی که به صورت دانلودی هست ببینید برای نمایش زیرنویس فارسی اونها تو سینما با مشکل بر میخوری.اگر زیرنویس فارسی برات مهم نباشه میشه پیشنهادی بهت داد.نقل قول:
سلام.نقل قول:
تو ایران ندیدم.
ممنون قبلا هم توضیح داده بودید اگر ممکنه نرم افزار (چه ورژنی) و همینطور تنظیماتش را قرار بدید اگر یک نمونه کم حجم (چندتا خط باشه کافیه) برای تست بگذارید ممنون می شم.نقل قول:
زیرنویس مهم نیستنقل قول:
DVD یا Blu-Ray اصلا مهم نیست
چون اکثر فورمتایی که کار میکنم تلویزیونم جواب میده
فقط تو حدود قیمت یه تومن کیفیتش خوب باشه
چه مارکی و چه مدلی پیشنهاد می کنید بخرم
ممنون
مدل pioneer HTZ-424 پیشنهاد می کنم با قیمت 900 تومان.نقل قول:
ولی اگر بخواید تلویزیون رو با اپتیکال به سینما وصل کنید این مدل مناسب شما نیست و پبشنهاد می کنم با 300 افزایش بودجه نسبت به مدل قبل یعنی 1200 مدل BCS-424 pioneer تهیه کنید که هم سینما بلوری هست و هم از لحاظ ورودی و خروجی ها وضعیت بهتری داره.
و اگر نمیخواید تحت هیچ شرایطی بیشتر از یه تومن هزینه کنید مدلPanasonic SC-XH175- پیشنهاد می کنم با قیمت 900 تومن و دارای ورودی اپیتیکال.این مدل هم مدل خوبیه.
ممنون داداشنقل قول:
چرا تو هیچ کجای سینمای من ننوشته 727!!!!
فقط زده S-BD 421:n13:
اگر دفترچه را ببینی سیستم BCS-727 تشکیل شده از بلوری پلیر XV-BD421W و مجموعه اسپیکر S-BD421نقل قول:
حتما ، پیداش کردم انجام میدمنقل قول:
خوب پیداش کردم
برنامه ای به نام txt2vobsub هست(یه تک فایل با نام txt2vobsub.exe ) که وقتی اجراش کردید در سمت چپ صفحه روی دگمه load srt,txt کلیک کرده و فایل srt رو open میکنید بعدش سمت راست روی دگمه generate vobsub کلیک میکنید نرم افزار شروع به تبدیل میکنه و دوتا فایل با پسوندهای sub و idx تولید میشه که این دو فایل رو در فولدر فیلم بجای فرمت srt قرار میدید و فیلم رو پخش میکنید
توضیح اینکه این دو فایل حتما باید همنام فایل فیلم باشد
بابا من که دیگه دیوانه شدم از بس حرفهای متناقض خوندم توی این فروم. خواهش می کنم یک نفر که مطمینه به من جواب ابن سیوالا رو بده :
1 - اتصال م ا ه و ا ره به ورودی hdmi توی 727 صدای 6 کاناله می دهد یا نه؟
2- اتصال از طریق arc در 727 صدای 6 کاناله می دهد یا نه؟
3- اصلا به غیر از فیبر میشه به روش دیگه ای از 727 صدای 6 کاناله گرفت ؟؟؟
1- برای م ا ه و ا ره را نمی دونم احتمالا (باید 6 کانال از خروجی HDMI را رسی ور ساپورت کنه) من ایکس باکس را وصل کردم از ورودی HDMI صدای 6 کاناله دارم.نقل قول:
2- تلویزیونی نمی شناسم که به غیر صدای شبکه تلویزیون (و یا پخش فیلم از روی USB با خود تلویزیون که البته من با سامسونگ سری es7 تست کردم) صدای خروجی 6 کاناله از طریق اپتیکال و یا arc بده. (در واقع arc و اپتیکال خروجی از تلویزیون هر 2 مثل هم هستند) یعنی چون ورودی های HDMI تلویزیون استریو هستند خروجی از تلویزیون از این سورس ها هم استریو می باشد.
3- پخش فیلم از طریق DVD, Blu-ray, USB ، ورودی HDMI و arc برای موارد گفته شده (که البته ایران شبکه دیجیتال با 6 کانال نداریم :دی)
امین جان ممنون از جوابت پس اگه خروجی hdmi م ا ه و ا ر ه 6 کانال باشه مشگلی نیست. من معمولا از usb تلویزیون برای پخش استفاده می کنم با این حساب اگه فایل 6کاناله باشه و این که تلویزیون 6960 سامسونگ هست باید بتونم از arc هم 6 کاناله بگیرم.نقل قول:
درست متوجه شدم؟ ؟؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من دیشب کل اهوازو گشتم ولی سینمای پایونیر گیرم نیومد دیگه مجبور شدم از سایت چاره اینترنتی یه سینمای پایونیر bcs-727 و کابل hdmi و یک عدد کابل اپتیکال و یک عدد میکرفون خریدم 1.430.000 تومن و امروز صبح هم پولشو پرداخت کردم ولی خب یک هفته طول میکشه به دستم برسه :n03: خدا کنه ارزششو داشته باشه...فقط از دوستانی این مدل رو دارن لطفا بگن واسه باندهای عقبی نیاز به اضافه کردن سیم دارند؟ یا سیم خودش به اندازه کافی بلند هست؟؟
مرسی
آره فقط هر موقع که بخوای م ا ه و ا ر ه ببینی باید سینما روشن باشه.نقل قول:
برای فیلم هم موقع پخش کافیه به منو تلویزیون صدای خروجی و گزینه اپتیکال بری و باتوجه به فایلت DTS یا Dolby را انتخاب کنی اونوقت خروجی ARC می شه 6 کاناله.
مبارک باشه. پایونیر خیلی کم توی شهرهای دیگه جز تهران گیر میاد. اگر اشتباه نکنم سیمش حدود 5 متره برای ما که کافی بود. بحث میکروفون شد من میکروفون معمولی به 727 وصل کردم صدا نتونستم بگیرم میکروفون خاصی باید بگیرم؟نقل قول:
تو فرمت های صوتی شبکه های م ا ه واره صدای دالبی 5.1 نداریم حتی dts هم نداریم در بهترین حالت dolby digital 2 کاناله س.نقل قول:
من روی شبکه های HD صدای دالبی 5.1 شنیدم (ورزشی (صدای گزارشگر فقط از سنتر)، مستند (شیر پشت سرت نعره می کشه :دی)و فیلم ) البته با کابل اپتیکال وصل بودهنقل قول:
یکی از دوستان از من خواسته بود که صدای ورودی های hdmi رو تست کنم که ۵.۱ کاناله پخش میشه یا ۲.۱ کاناله و من با دوربین فیلمبرداری HD سونی خودم یکبار فیلم با صدای پنج کاناله ضبط کردم و از طریق یکی از ورودی های hdmi دوربین رو به سینما وصل و فیلم رو پخش کردم و صدا دقیقا ۵ کاناله پخش شد و یکبار هم بصورت استریو ۲ کاناله فیلم ضبط کردم و روی سینما پخش کردم صدا فقط از دوتا باند جلو و ساب پخش شد
در مورد کابل hdmi و اپتیکال قیمت های خیلی عجیب و غریبی توی چاره دیدم. 400 - 500 واسه یه کابل خیلییییه. چه برندی بگیرم که با قیمت معمول کیفیت خوبی رو در اختیارم بذاره؟؟؟؟
من نميدونم چرا كيفيت ها متفاوته! فقط ميدونم اين تراك لودش زمين زمون ميلرزونه:n19:نقل قول:
فیلمThe Amazing Spider Man نسخه 3D پیشنهاد می کنم ببینید.ارزشش رو داره.:n06:
اين فيلم و با دوبله فارسي با كيفيت hd ديدم ولي صداش به نظر بعد از دوبله افت پيدا كرده بود.نقل قول:
سلامنقل قول:
من كابل hdmi با مارك دايو(DAIYO)
ورژن 1.4 مدل 6321، 2 متري 57 هزار تومان خريدم. ضمنا كابل اپتيكال هم با همين مارك 43 تومان وجود داشت. ساخت سنگاپور هست كاملا از كيفيتش راضي هستم. سايت چاره همين مدلو زده 45 هزارتومان البته اگه سنگاپور باشه مي ارزه.