سلامنقل قول:
بله پیگیر باشید از طریق معاونت اموزشی و از تخفیف استفاده کنید
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
بله پیگیر باشید از طریق معاونت اموزشی و از تخفیف استفاده کنید
موفق باشید
بچه ها حالا که کنکور سراسری و آزاد یکی شده و سوالات آزاد همیشه آسونتر بوده نسبت به سراسری الان چجوری حساب میشه؟ بما که رسید وا رسید:n04:
نقل قول:
سلام
هیچ تفاوتی نیست که شما در یک ازمون سخت نمره کمی بگیرید یا اینکه
در ازمون ساده تر نمره بهتر
پس تفاوتی نداره با سال قبل.
نگران نباشید.تلاشتون رو بکنید شما حتما به نتیجه خواهید رسید ...
موفق باشید
صد در صد مخالفم ...نقل قول:
سوالات آزاد همیشه آسونتر بوده نسبت به سراسری
موقع ما که اینجوری نبود و سوالات آزاد فوق العاده سخت تر بود
بنده هر سه ترم این کار رو کردم و وقتی ندادن اینو عرض کردم!نقل قول:
سلام
باید به معاونت دانشجویی مراجعه کنید ...
تا تخفیف برای شما در نظر گرفته شود ...
حتما پیگیری کنید .درصد تخفیفیش فکر میکنم حدود 10 درصد کل شهریه باشد ...
موفق باشید.
ممکن نیست همچین چیزی.چون طبق قانون هست و همیشه در اول ترم باید یک فرم پر کنید و نوع تخفیف (دو دانشجوی دانشگاه ازاد باشند از یم خانواده تخفیف داره-دانشجوی ممتاز-و ....)نقل قول:
و برای همه اعمال میشود.
شاید شما در موقع مقرر اقدام نکردید
مطمئن باشید که تخفیف برای شما هست ...
موفق باشید
دوست عزیز
دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان
بنده بلافاصله هر سه ترم اقدام کردم ...
اون فرم مربوطه هم که میگید پر کردم ولی هیچ تخفیفی تعلق نگرفت ...
معدل هم عرض کردم بالای 19 هر سه ترم
تنها یه لیست زدن تو برد دانشگاه که فلانی برو باشگاه پزوهشگران جوان خودتو معرفی کن !
اونجا هم چون سایت مربوطه یعنی bpj.ir همیشه خراب بود ........ دیگه کلا هیچی به هیچی
حتی واسه تخفیف رفتم اعتراض کردم گفتم 10 درصد میخواین بدین اونم اینجوری هر ترم بهونه و ... میارین
گفتن قانون همین هست !!!
سلامنقل قول:
فکر کنم نشه ها آخه تو سایت ها چیزه دیگه ای می گفتن
من دیپلم ریاضی دارم و درس های پیش دانشگاهی رو کامل پاس نکردم
الان از دیپلمم 2-3 سال گذشته
مشکل سربازی هم ندارم
یعنی می تونم برم کاردانی کامپیوتر؟
آزاد تهران جنوب تا 26ام کلاسا ادامه داره - از 28ام تا 21 خرداد هم امتحاناته
بقیه آزادا وضعشون چجوره ؟؟
رودهنم تا 31 کلاسا هست(البته هفته اخر کسی نمیره) دیگه از یک تا 22 خردادم امتحانانقل قول:
دوستان یه سوال فنی
شهریه ثابت دانشگاه آزاد واسه مقطع ارشد تو گرایش قدرت چقدره ؟؟
آماری از هزینه هر ترم ارشد واسه رشته برق دارید ؟؟
نقل قول:
شهريه ثابت: 10729900 نظري: 691500 عملي عمومي: 934900 عملي تخصصي: 934900 عملي كلينيكي: 0 هزینه سرویس : ......... بيمه : .......... عملي پايه: 934900 عملي اصلي: 934900
شهریه ثابت ممکنه هر ترم تغییر کنه
بینید رشته ایی نظری باید مدرک پیش رو داشته باشید ولی رشته های فنی در ازاد سما گفته میشه رو با دیپلم میشه وارد شد ...نقل قول:
یعنی شما با دانشجویان فنی در یک کلاس هستید.
مشکلی نیست.
برای ثبتنام میتونید اقدام کنید .
موفق باشید
چون امتحانات تقریبا از دوم شروع میشودنقل قول:
فرصت چند روزه برای مطالعه هم قرار میدهند .
و تقریبا همه دانشگاهها تا حدودو 24 هستند ..
سلام
یه سوال؟
من شنیدم امسال ترم تابستانی ارایه نمی دند...آیا جایی اعلام کرده؟
و آیا همه دانشگاهها اینطور شده امسال؟
کسی نشنیده اینو؟
با تشکــــر
سلامنقل قول:
واسه ما که ارائه میده
سلامنقل قول:
ترم تابستان واحد ها مطابق قبل هست..
ولی اینکه چه دروسی در ان ارائه شود مشخص نیست ...
نمیشه فوق دیپلم واسه سما نرم برم واسه دانشگاه ازاد؟نقل قول:
بینید رشته ایی نظری باید مدرک پیش رو داشته باشید ولی رشته های فنی در ازاد سما گفته میشه رو با دیپلم میشه وارد شد ...
یا تمام کاردانی های کامپیوتر باید تو سما برن؟
دانشگاه ازاد محسوب میشه ولی به دانکده فنی ها سما گفته میشود ...نقل قول:
کاردانی ها اگر با مدرک دیپلم باشه سما
و اگر با مدرک پیش باشه با رشته های نظری همگروه خواهید بود ...
اعتبار سما در حد دانشگاه ازاده؟نقل قول:
بله معتبر هست ...نقل قول:
میتونید تماس بگیرید راهنماییتون کنم .خیلی مردد هستید برای رفتن ...
0935-974-9790 علوی
سلام
ببخشید هزینه مرخصی چنده؟ کارشناسی پیوسته
شهریه ثابت رو باید پرداخت کنید ...نقل قول:
سلام دانشگاه ازاد رودهن ( عمران یا معماری ) بدون کنکور هست ؟ من الان اگه سراسری جایی قبول نشم میتونم برم ؟
عزیزم امتحان کجا از دوم شروع میشه !؟نقل قول:
چون امتحانات تقریبا از دوم شروع میشود
فرصت چند روزه برای مطالعه هم قرار میدهند .
و تقریبا همه دانشگاهها تا حدودو 24 هستند ..
فرصت چند روزه ؟؟ کــــــــــــــــامــــــ ــــــــان
والا ماها تا 26ام سر کلاسیم 27ام جمعه کلاس جبرانی برا روزای 4شنبس و شنبه 28ام هم دقیقا اولین روز امتحانیه ک خودمم فولاد2 دارم اون روز :)
خیلی از دوستامم ک بررسی کردم همین بود وضعیتشون
سلامنقل قول:
در واحد رودهن رو نمیدونم.
ولی به طور کلی رشتهای پر طرفدار مثل معماری با کنکور هست .عمران بدون کنکور ...
سلام دوستان من یه کم توی عمومی ها عقب هستم هنوز کلی واحد مونده... حالا برای گرفتن درس عمومی توی ترم تابستون توی دانشگاه شهر دیگه ای غیر از دانشگاه خودمون (مهمان) باید نصف شهریه ثابت رشته خودم رو بدم؟
چون دانشگاهی که بخوام تابستون بگیرم رشته خودمون رو نداره ....من هم میخوام عمومی بگیرم پس مبنا رو بر نصف شهریه ثابت چه رشته ای میذارند؟
شنیدم وقتی که اون دانشگاه رشته شما رو نداشته باشه مبنا بالاترین شهریه ثابت اون دانشگاست درسته؟ممنون
سلامنقل قول:
شما در ره شهری ترم تابستانی بگیرید باید نصف شهریه ثابت تون رو + هزینه واحد ها رو پرداخت کنید ...
هزینه واحد ها بر مبنای دانشگاه مقصد شما است ...
البته اگر میخواهید عمومی بگیرید میتونید طرح ضیافت شرکت کنید که هزینه پرداخت نکنید
موفق باشید
ممنوننقل قول:
طرح ضیافت چیه؟ درموردش یه کم توضیح میدین؟
طرح ضیافت در طول ماه رمضان در دانگاه برگزار میشه و یکسری کلاس میرید.و 15 روز کلاس میروید ...نقل قول:
و در انتها یک ازمون میگیرند. 2 درس عمومی رو میشه بگیرید ...
قبل از شروع طرح باید ثبت نام کنید ....
دوست عزیز خواهشا اگر امکان دارد به سوالات من به طور کامل پاسخ دهید
ممنون
1من رشته ی عمران هستم (کارشناسی ناپیوسته ولی از ریاضی فیزیک) بعد من طبق محاسبه ای که دانشگاه کرده به غیر از این ترم 12 واحد دیگه دارم که باید پاس کنم تا فارغ التحصیل بشم که شامل 4 واحد عمومی ، 2 واحد پروژه (2 درس) و 6 واحد تخصصی هستش، حالا من میخواستم 6 واحد را تابستان بگیرم و 6 واحد دیگر را معرفی به استاد کنم ولی مشکلی که برایم پیش آمده این است که شنیده ام برای اینکه بعدا بتوانم در نظام مهندسی مشغول به فعالیت شوم بایستی دو درس دیگر که اضافه شده اند را پاس کنم (البته یکی از این دو درس قطعی است و دیگری 100 درصد نیست!!) حالا مشکل من اینه که اگر این 4 واحد اضافه شود بایستی یک ترم کامل دیگر بگیرم یا اینکه طرح ضیافت شرکت کنم
الف-1- دانشگاهمان میگوید که احتمال دارد طرح ضیافت اجرا نشود، اگر نشود میتونام برای تابستان جای دیگری میهمان شوم و آنجا ضیافت را بگیرم تا بتوانم 16 واحد را کلا پاس کنم؟
الف-2- اگر دانشگاهمان طرح ضیافت را اجرا کند یکی از دو درسی را که باید جدیدا پاس کنم (جزو 4 واحد اضافه شده) ارائه نمیکند اونوقت تکلیف من چه میباشد آن 2 واحد باقیمانده را چه کنم؟
2- اگر کلا نتوانم طرح ضیافت شرکت کنم دو حالت دارم یا اینکه 12 واحد را معمول تابستان پاس کنم و 4 واحد را که فقط برای نظام مهندسی قطعی هستش بذارم برای بعد فارغ التحصیلی و آن موقع پیگیزی کنم ولی میترسم که بعد از فارغ التحصیلی آن واحدها را نظام مهندسی بخواهد و اونوقت نمیدانم تکلیفم چیست آیا دانشگاه باید بگیرم پاس کنم یا خود نظام مهندسی ارائه میدهد؟ (این مورد را آیا شما اطلاع دارید؟)
3- من دو ترم واحد گرفتم ولی به علت مشغله کاری سرکلاسها حاضر نشدم و با اینکه اساتید برای امتحان مرا حذف نکرده بودند ولی سر جلسه ی هیچکدام از امتحانها حاضر نشدم بعدا متوجه شدم این ترمها را برایم " مشروط " زده اند با اینکه من اصلا امتحانی نداده ام و معدلی ندارم در رابطه با آن ترمها، خود آموزش میگوید که بعدها در مدرک اصلی این ترمها به عنوان مشروطی نخواهد بود آیا همچین چیزی صحت دارد؟
4- اگر دانشنامه ی موقت که بعد از پایان مقطع کاردانی میدهند گم شده باشد تکلیف چیست؟ یعنی برای گرفتن مدرک اصلی کاردانی که پیش نیاز آن تحویل همین مدرک موقت (دانشنامه) هستش چه باید کرد؟
5- و سوال آخر اینکه آیا من ترم آخر محسوب میشوم یا خیر (12 واحد تاستان برایم باقیمانده باشد) یعنی تابستان هم جزو ترم اصلس محسوب میشود؟
خودم فکر کردم که اگر بتوانم 20 واحد این ترمم را تبدیل به 24 واحد کنم(به سختی) دیگر هیچ مشکلی از بابت 8 واحد + 4 واحد اضافه شده برای تابستان نخواهم داشت
سلامنقل قول:
معرفی به استاد یک درس هست ان ه مبه شرط نداشتن دروس دیگر و یا درس عملی دیگر ...پس نمیتونید 6 واحد معرفی استاد گبیرید.
همونجوری که خودتونم گفتید ترم تابستان +طرح ضیافت رو میتونید شرکت کنید ...
در صورتی که در سی از شما باقی بموند حتی یک درس باید در ترم بعد اون درس رو بگیرید ...
البته ترم اخر میتونید 24 واحد بگیرید و درسهاتون رو پاس کنید...
برای گرفتن مدرک باید به دانشگاه و امور دانشجویی فارق التحصیلان مراجعه کنید ...
شما اگر ترم اخر باشید میتونید 24 واحد رو بگیرید بدون توجه به معدل ...
موفق باشید
سلام
من این ترم یک درس دو واحدی عمومی برداشتم ولی متاسفانه نتونستم سر هیچ کدوم از کلاس هاش برم و کلا غایب بودم و
حالا می خوام ببینم که اگر سر جلسه امتحانش هم نرم من رو حذف می کنند؟( من خودم دوست دارم حذف بشم :n02: )
و آیا ممکن هست که حذفم نکنند و نمره -0- برام توو کارنامه بذارن؟ ( وایی )
با تشکـــــر
دوست عزیز اتفاقا باید سرجلسه امتحان نرید تا درستون حذف بشه البته ممکنه خود استاد :n26: هم زودتر شما را به خاطر عدم حضور در کلاس حذف کرده باشه:n09:نقل قول:
سلام.نقل قول:
در مورد سوال2 و 5 : تابستان، ترم محسوب نميشه و سقف 6 واحدي هم داره(البته اگه فقط 7 واحد باقيمانده باشه ميشه تا 7 واحد هم گرفت).
3: شما تا 3 درس رو اگه سرجلسه حاضر نشيد، حذف ماده 35 ميشه و توي معدل تاثير نداره، بيش از 3 درس اگه غيبت كنيد صفر محسوب ميشه و توي معدل هم به حساب مياد. معمولا دانشجويان در اين گونه موارد يك گواهي پزشكي با تاييد پزشك معتمد دانشگاه ارائه ميدن و ترم رو حذف پزشكي ميكنن.
يه مورد هم درمورد معرفي به استاد بگم اينكه اگه حداكثر دو درس نظري به ارزش حداكثر 4 واحد باقيمانده باشه ميشه بصورت معرفي به استاد گرفت. البته تبصره هايي هم داره:
دروس عملي - نظري رو هم به شرط اينكه يه بار گرفته باشي و افتاده باشي و يا امتحان نداده باشي ولي از قسمت عملي نمره داشته باشي ميشه معرفي به استاد گرفت.
همچنين كميسيون موارد خاص مجوز تا 6 واحد(حداكثر 3درس) رو برا معرفي به استاد ميده.
تا 3 درس رو اگه سر جلسه نريد حذف ميشه. بيش از 3 درس غيبت، صفر رد ميشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر استاد درس شما را حذف نکرده باشد .شما سر جلسه نروید خود به خود درس حذف میشود و نمره ای نخواهید داشت.
توی کارت ورود به جلسه چک کنید درستون هست یا خیر ..
موفق باشید
سلام.
میخواستم بدونم اگه سر جلسه امتحان نرم(ماده 35) ترم بعد میتونم درسهایی که اون درس پیش نیازشون هست رو بردارم؟؟
سلامنقل قول:
بله میتونید ...
بله، به شرطي كه اون درسي كه سر جلسه نرفين رو هم بردارين. يعني پيشنياز تبديل به همنياز ميشه.نقل قول: