کسی نظری ندادا:دینقل قول:
Printable View
کسی نظری ندادا:دینقل قول:
1- شوخی می کنی؟! نه!!!نقل قول:
2- باید تا 31 شهریور مدرک پیش رو بگیری.
3- یه ساندیس با کیک می دن!
4- من که می دم!:31: فراتر از شیرینی...
بین 2200 تا 2400 منطقه 3نقل قول:
ممنون/:5:
دوستان یه سوال خواهشا جواب بدین:
دوستانی که تخمین رتبه دارن ، سوالای خارج کشور رو گذاشته؟
شکل و شمایلش درسته؟ میشه خوندش؟ یا مثل اونیه که تو سایت کانون هست؟
شما که سیاسی نبودی ! چرا حرف سیاسی میزنی؟نقل قول:
3- یه ساندیس با کیک می دن!
برا همین منو تعلیق کردن دیگه
vahid-p جنابعالی مگه سوم نیستی؟
از الان برای جمع بندی خیلی زوده ها:31:
خوشم می آد، خوب حواست هستا.:46:نقل قول:
vahid-p جنابعالی مگه سوم نیستی؟
نه این درصدای کسی دیگست. تحویلم داده بود تخمینش رو از دوستان بپرسم.
فکر می کردم بهتر از این بشه. ولی به هر حال ممنون :20:نقل قول:
بین 2200 تا 2400 منطقه 3
چند صفحه قبل این شعر رو دیدم یاد این شعر جالب افتادم ...نقل قول:
یک روز رسد خوشی به اندازه کوه
یک روز رسد غمت به اندازه دشت
افسانه زندگی چنین است مهربانم
در سایه کوه باید از دشت گذشت.
چقدر شبیه من زدی! من امروز 88 رو زدم.نقل قول:
ادبیات : 62
عربی : 46
دین و زندگی: 76
زبان: 68
ریاضی: 54
فیزیک: 61
شیمی: 53
برای عمومی ها وقت کم نیاوردی؟؟ من واسه یه ریدینگ زبان و نص توی عربی وقت کم آوردم!! نزدم.
اختصاصی ها ... مثل هم زدیم دیگه! :31:
فیزیک و شیمی چون خودم بهتر می شم شما هم بهتر می شی!! :31: (آخرِ منطق!)
اگر اینکه سعی کنی غلط نزنی هم خیلی خوب میشی. نمی دونم چقدر غلط زدی.
من ریاضی 8 تا و فیزیک 4 تا و شیمی 5 تا غلط زدم!!!
پس فردا، شب، شب آرزوهاست...
منبع اینی که می ذارم، مفاتیح هستش که از توی سایت تبیان برداشتم:
" "رجب"، ماه خداست؛ ماه پر بركتی است كه اعمال بسیاری برای آن ذكر شده است. باید خود را در دریای زلالش بشوییم تا پاک شویم. پیامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) فرمود: هر كس یك روز از ماه رجب را روزه بگیرد، موجب خشنودی خدا می شود و غضب الهی از او دور می گردد و دری از درهای جهنم بر روی او بسته می شود.
اعمال ماه های رجب و شعبان، جهت آماده ساختن روح برای شركت در میهمانی ماه مبارك رمضان می باشد. برای درك عظمت ماه رمضان باید از قبل خود را آماده نمائیم.
پیامبر اكرم(صلی الله علیه و آله) فرمود: ماه رجب، ماه استغفار امت من است. پس در این ماه بسیار طلب آمرزش كنید كه خدا آمرزنده و مهربان است.
اولین شب جمعه ماه رجب را لیلة الرغائب نامند. در این شب ملائك بر زمین نزول می كنند. برای این شب عملی از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) ذكر شده است كه فضیلت بسیاری دارد و بدین قرار است:
روز پنج شنبه اول آن ماه - در صورت امكان و بلا مانع بودن - روزه گرفته شود. چون شب جمعه شد مابین نماز مغرب و عشاء دوازده ركعت نماز اقامه شود كه هر دو ركعت به یك سلام ختم می شود و در هر ركعت یك مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود. و چون دوازده ركعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذكر" اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله" گفته شود. پس از آن در سجده هفتاد بار ذكر "سبوحٌ قدوسٌ رب الملائكة والروح" گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذكر "رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انك انت العلی الاعظم" گفته شود. دوباره به سجده رفته و هفتاد مرتبه ذكر "سبوح قدوس رب الملائكة والروح"گفته شود. در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد.
پیامبر اكرم( صلی الله علیه و آله) در فضیلت این نماز می فرماید: كسی كه این نماز را بخواند، شب اول قبرش خدای متعال ثواب این نماز را با زیباترین صورت و با روی گشاده و درخشان و با زبان فصیح به سویش می فرستد. پس او به آن فرد میگوید: ای حبیب من، بشارت بر تو باد كه از هر شدت و سختی نجات یافتی.
میّت میپرسد تو كیستی؟ به خدا سوگند كه من صورتی زیباتر از تو ندیدهام و كلامی شیرین تر از كلام تو نشنیدهام و بویی، بهتر از بوی تو نبوئیدهام. آن زیباروی پاسخ میدهد: من ثواب آن نمازی هستم كه در فلان شب از فلان ماه از فلان سال به جا آوردی. امشب به نزد تو آمدهام تا حق تو را ادا كنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دمیده شود و قیامت بر پا شود، من سایه بر سر تو خواهم افكند. "
آرزو کنیم که آرزوهامون برآورده بشه(الآن چه آرزویی بهتر از قبولی توی رشته و شهر مورد علاقه؟!:31:)...
امیرجان و پدرام جان که 88 رو زدین یه سوال اگه میشه دوتاتون جواب بدید:نقل قول:
درصد های زبان و شیمیتون تو این آزمون چقدر نسبت به آزمون های قبلی فرق کرده؟
كنكور بيشتر تو كار تقسيمه. اونم با 2-3 رقم اعشار. اينم اگه ذهني بلدي كافيه.نقل قول:
چه جالب:دینقل قول:
البته من توی فیزیک اشتباهات الکی زیاد داشتم...تو ریاضی هم همینطور...تو این یک هفته حتما جبرانش میکنم!
زمان هم کم نیوردم...من کلا خیلی سریع تست میزنم!
اینم زمان بندیم:
ادبیات :20
عربی :17
دینی :11
زبان :15
ریاضی :75
فیزیک :55
شیمی :35
زبانم نسبت به قبلیا بهتر بود...نقل قول:
امیرجان و پدرام جان که 88 رو زدین یه سوال اگه میشه دوتاتون جواب بدید:
درصد های زبان و شیمیتون تو این آزمون چقدر نسبت به آزمون های قبلی فرق کرده؟
فقط سه تا غلط داشتم که یکیش هم به خاطر بی دقتی بود!
شیمی معمولا بین 50 تا 60 میزنم اما میتونستم اینو بیشتر بزنم که بنا به دلایلی نشد..
ولی در کل شیمی زیاد تغییری نداشتم!
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ممنون از پاسخ تمام دوستان .. :11:
آخرش جواب ما چی میشه ؟ :20: با توجه به رشته ی انتخابی و محل سکونت ؟ با توجه سه سال آخر تحصیل ؟ ( که اگه اینجوری باشه من از سه سال آخر دوسالش اهواز بودم و یه سالش دزفول ،، اصلا" منظورتون از سه سال آخر سه سال دیپلم هست یا دوم و سوم + پیش ؟ ؟ )
یا اینکه با توجه به محل تولد ؟؟؟
یا اینکه اصلا" الان واسه ی این سوالات زوده ؟؟؟
آقا وقتی میگن |Cosx| و x ---> +π/2 , این یعنی چی؟
آیا به این معنی هست که x داره از طرف ناحیه 2 به طرف ناحیه اول نزدیک میشه یا x داره از طرف ناحیه اول به ناحیه دوم نزدیک میشه؟ (مثلا وقتی میخوایم از تابع بالا Hopital بگیریم چرا Cosx منفی میاد بیرون؟)
من مطمئن هستم بر اساس محل تولد بومی گزینی صورت میگیرهنقل قول:
یعنی ممکنه شما هم بومی تهران باشی هم منطقه 3 حساب شی.
زبانم نسبت به آزمونای قبل 10 - 20 درصد کم تر زدم! وقت کم آوردم!نقل قول:
شیمیم نسبت به آزمون های قبل هیچ تغییری از نظر درصد نکرده. از اول جمع بندی تا الان هیچی شیمی نخوندم! انتظار داشتم وضعم بدتر هم بشه. که نشده!
- اگر روی سخنت با من بود که.. من امیر نیستم. :27: فیروزه مومن زاده ام!
کلاً مفهوم حد راست و حد چپ اینطوریه که وقتی می گیم x به +a میل می کنه یعنی داره با مقادیر بیشتر از a به a نزدیک می شه. و حد چپ یعنی وقتی x به -a میل می کنه یعنی x داره با مقادیر کم تر از a به a نزدیک میشه.نقل قول:
توی سوال شما: x----> پی دوم مثبت. یعنی با مقادیر بیشتر از پی دوم به پی دوم نزدیک میشه. یعنی توی ناحیه2. و اونجا هم cosx منفی هست.
بچه ها یه سوال گسسته دارم.یه نگاهی بهش بندازین لطفا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یادتون باشه دارین جواب کنکور رو میگیرین جواب سنجش رو هم بگیرین احتمالا تا اون موقع میاد:46:
بچه ها تو این چند روز مونده تا کنکور فضولی نکنین !
امروز من هم خودمو به برق وصل کردم ! و هم انگشت اشاره دست راستمو نزدیک بود ناقص کنم که خدا رو شکر فقط برید!
:31:
ظرفیت پذیرش علوم پزشکی 1389
قائم مقام معاون آموزشي و مديركل اعتبار بخشي، ارزيابي و دبير خانههاي آموزش پزشكي و تخصصي وزارت بهداشت با اعلام نهايي شدن ظرفيت پذيرش دانشجو در رشتههاي علوم پزشكي كنكور سراسري 89 از پذيرش حدود20 هزار داوطلب در رشتههاي علوم پزشكي خبر داد.
دكتر سيد امير محسن ضيائي، با اشاره به افزايش 15 درصدي ظرفيت پذيرش دانشجو در رشتههاي علوم پزشكي در كنكور89، گفت: بيشترين ظرفيت پذيرش رشتههاي علوم پزشكي در رشته پزشكي است.
وي با بيان اينكه در رشتههاي دكتراي حرفهاي چهار هزار و500 داوطلب پذيرفته ميشوند، اظهاركرد: سال گذشته در رشته پزشكي 2 هزار و 400 نفر و رشتههاي داروسازي و دندانپزشكي هزار و500 نفر پذيرفته شدند كه در كنكور امسال هم تعداد پذيرفته شدگان رشد 15 درصدي خواهد داشت.
ضيائي با تاكيد بر اجراي طرح بومي گزيني در كنكور امسال همانند سال گذشته، خاطرنشان كرد: بومي گزيني در كنكور امسال همانند آزمون 88 در 9 رشته علوم پزشكي همانند رشتههاي پرستاري، مامايي و گرايشهاي مختلف رشتههاي بهداشت انجام ميشود.
مدير كل اعتبار بخشي، ارزيابي و دبير خانههاي آموزش پزشكي و تخصصي وزارت بهداشت در خاتمه در توصيه به داوطلبان كنكور 89 كه متقاضي ورود به رشتههاي علوم پزشكي هستند، اظهاركرد: متقاضيان اين دسته از رشتهها بايد بدون استرس و نگراني در مهلتهاي باقي مانده به تست زني بپردازند و مطمئن باشند كه خارج از منابع آزمون هيچ سوالي طراحي نميشود.
10 توصیه طلایی به داوطلبان کنکور 89
1. در فرصت باقی مانده تا آزمون سعی شود از خلاصه نویسی ها، تأکید بر روی نکات کلیدی و هم چنین رفع نقاط ضعف غفلت نشود و مرورها حتماً با حل تست و تمرین صورت پذیرد.
2. با توجه به نوع سؤالات آزمون سراسری که دارای نمره منفی و زمان محدود است، ضرورت مدیریت زمان و استفاده حداکثر از فضای رقابتی موجود امری اجتناب ناپذیر است. لذا به داوطلبان توصیه می شود که تست زدن سؤالات کنکور سال های گذشته را با ثبت زمان تعیین شده تمرین کنند.
3. یکی از عواملی که باعث می شود داوطلب با کاهش کارآیی در جلسه آزمون مواجه شود استرس و فشارهایی است که او بدون هیچ دلیلی با آن روبروست، گاه از طرف خانواده و گاه از طرف خود. لذا توصیه می شود که با امید و توکل بر خدا و حفظ روحیه پشتکار و تلاش، در تمام شرایط داوطلب مانند یک فرمانده فقط به پیروزی فکر کند.
4. در این روزهای پایانی کیفیت مطالعه نباید فدای کمیت شود و داوطلبان عزیز باید مفهومی و دقیق و با تمرکز هر نکته ای را که احتمال می دهند مرور آن بتواند موجب تقویت بنیه علمی و افزایش سرعت عمل آن ها در پاسخگویی به سؤالات باشد در اولویت نخست قرار دهند.
5. با توجه به این نکته که خواب کافی، آرامش روحی و تحرک مناسب به همراه مطالعه دقیق رمز موفقیت در آزمون سراسری است از این رو به داوطلبان به طور موکد توصیه می شود که از تحرک و ورزش غفلت نورزند و روزانه به طور منظم نیم ساعت ورزش یا پیاده روی را در برنامه خود داشته باشند چرا که این ورزش موجب تقویت مغز می شود، ضمن این که ورزش هایی مثل شنا و دو که اکسيژن زیادی را به مغز می رساند می تواند ضمن افزایش فعالیت های مغزی و کاهش خستگی فکر و ذهن، میزان یادگیری را به طرز قابل توجهی افزایش دهد.
6. یکی از مشکلات رایج میان داوطلبان، وقت گذاری فراوان برای مطالعه است در شرایطی که این امر، نتیجه مورد انتظار را در جلسه آزمون برای آن ها به همراه ندارد و مشکل فوق معلول این است که این گروه، در تست زدن و حل تمرین به صورت زنجیره ای عمل نمی کنند، یعنی تست فراوان می زنند اما نمی دانند که باید گزینشی و انتخابی و با هدف و ایده به سراغ تست بروند و از تست زدن زمان دار، تستی که در حل آن حتماً زمان محاسبه شود، غفلت نکنند چرا که در این صورت مغز طوری تربیت می شود که جهت پیدا کرده و آمادگی پاسخگویی به سؤالات را پیدا می کند یعنی حداکثر یادگیری در حداقل زمان.
7. یکی از دلایل دادن پاسخ های اشتباه در آزمون سراسری، اصرار بر پاسخگویی صحیح به تمام سؤالات است که این موضوع بعضاً موجب حل 2 یا چند باره یک مسدله می شود و در نهایت ضمن اتلاف شدید وقت، موجب ایجاد استرس برای فرد خواهد شد. لذا توصیه می شود با پاسخگویی به سؤالاتی که توان علمی لازم و تسلط بیشتری بر حل آن ها داریم فرصت را برای امتیازگیری از دست ندهیم و با خود عهد کنیم که هیچ سؤالی را به طور شانسی و تصادفی پاسخ ندهیم.
8. در رشته انسانی دروس ریاضی، اقتصاد، ادبیات و عربی از دروس مؤثرتر و تعیین کننده برای کسب رتبه های بالا هستند و خصوصاً تراز آن ها در انتخاب رشته بازتاب بیشتری دارد اما این بدان معنا نیست که سایر دروس اهمیت کمتری دارند. همواره به یاد داشته باشید که باید از نقاط ضعف دیگران در این زمینه برای خود عامل موفقیت ساخت.
9. در رشته های ریاضی و تجربی دروس مثل عربی و دین و زندگی نباید مورد غفلت قرار گیرند زیرا ترازآوری خوبی خواهند داشت و مطالعه آن ها باید مانند دروس اختصاصی در برنامه مرور هر روز قرار گیرد.
10. و نکته پایانی این که با اتکا بر توانایی و داشته های خود و توکل و امید به دریای رحمت الهی بر نگرانی و اضطراب غلبه کنید و با بدرقه دعای خیر والدین در جلسه آزمون حضور به هم رسانید.
منبع:
کد:http://www.kanoon.ir/misc/news/fullnews.aspx?postid=57313
ببخشید اگر تو کنکور همین درصدها رو بزنیم, رتبه در منطقه 1 تو چه مایه هایی میشه؟نقل قول:
بین 5500 تا 6000نقل قول:
زبانم واقعا شاهكاره!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها !! يه سری همايش هست که نزديکه کنکور ميزرن که از صبح ميری تا عصر 1 درسو از اول تا آخر برات دوره ميکنن !!! کسی از تاريخش و مکانش خبر داره؟؟؟؟
salam
omidvaram halle hame khoO be khOOb bashe:31:
mish eltfaaaaaaaan yeki javabe soale 137 va 140 daftarche sarasary 88 riazi ro behem bege
ba tozih
bye
86 خارج :
ادبیات: 62
عربی: 57
دینی: 42 (دیگه دین و زندگی نزنم سنگین تره! :31:)
زبان: 89
ریاضی: 47 :19::19: (سابقه نداشتم!!)
فیزیک: 77
شیمی: 73
اخه از رو کاغذ بهتره.نه؟:8:نقل قول:
ببخشید فکر کردم Amir_Oscar هستش.نقل قول:
ماشالله پیشرفتنقل قول:
86 خارج :
ادبیات: 62
عربی: 57
دینی: 42 (دیگه دین و زندگی نزنم سنگین تره! )
زبان: 89
ریاضی: 47 (سابقه نداشتم!!)
فیزیک: 77
شیمی: 73
(قبلش به تخته زدم)
دوستان 6-7 تیر فرصت برابر چی کار میخواد بکنه به نظر شما؟
نقل قول:
غیر از این قبل از آزمون پیش خودت بگو این دفعه اصلا نباید بی دقتی کنم
یقین داشته باش 50 در صد بی دقتی ها درست میشه
آخرین وضعیت ظرفیت رشته های پرطرفدار در کنکور 89
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور آخرین وضعیت ظرفیت 13 رشته پرطرفدار کنکور شامل رشته های برق، مکانیک، کامپیوتر، عمران، معماری، صنایع، پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی، حقوق، روانشناسی و حسابداری را اعلام کرد.
محمد حسین سرورالدین افزود: در جلسات رسمی وزیر علوم تأکید کرده است که نباید در کل ظرفیت رشته های کارشناسی در کنکور 89 کاهش داشته باشد حتی می تواند افزایش نیز داشته باشد اما دانشگاههای مختلف روند مختلفی را باید در پذیرش دانشجوی کارشناسی داشته باشند.
وی اظهار داشت: بر این اساس دانشگاههای مادر باید تا حدودی ظرفیت کارشناسی را پائین بیاورند و در مقابل در دوره های تحصیلات تکمیلی افزایش ظرفیت داشته باشند.
رئیس سازمان سنجش تأکید کرد: به طور قطع به همین میزان که در دانشگاههای مادر ظرفیت دوره های کارشناسی کاهش می یابد در سایر دانشگاهها افزایش می یابد.
وی درباره میزان کاهش و افزایش ظرفیت دوره های کارشناسی در دانشگاههای کشور گفت: این میزان از یک رشته به رشته دیگر و از یک دانشگاه به دانشگاه دیگر متفاوت است و به طور قطع در 13 رشته پرطرفدار مانند سال گذشته کاهشی داده نمی شود یعنی ظرفیت این رشته های پرطرفدار در دانشگاهها تغییری نمی کند.
به گزارش مهر، در کنکور سال گذشته 13 رشته پرطرفدار رشته های مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، مهندسی معماری، مهندسی صنایع گروه آزمایشی ریاضی و فنی، در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی در گروه آزمایشی علوم تجربی و در رشته های حقوق، روانشناسی، حسابداری در گروه آزمایشی علوم انسانی اعلام شده بود.
کد:http://www.kanoon.ir/misc/news/fullnews.aspx?postid=57286
این سایت سنجش همیشه اینقدر دیر درصد ها رو میزاره؟
مال همه اومده الا مال من...:19:
بفرما:نقل قول:
کد:http://www.pcparsi.com/upload/images/oqht0szaugtcnpgfcsjb.jpg
کد:http://www.pcparsi.com/upload/images/8uy020uehfpup1besdkr.jpg
کسی جواب نمی ده ؟نقل قول:
چون درصد زبان رو نذاشتی زبان رو صفر گذاشتمنقل قول:
شد این:
منطقه1 1500 تا 1600
منطقه2 1000 تا 1100
منطقه3 150 تا 200
دوستان عزيز من سال90 كنكور دارم شما توصيه ميكنيد تابستون آزمون ثبت نام كنم؟
لطفا دليلتون را هم بگيد.وضعيت درسيم هم مناسبه
صددرصد شک نکن ، از تاستون شروع کن. اشتباه منو نکن. من الان خیلی پشیمونم که از مهر شروع کردم. 3 ماه عقب میفتینقل قول: