خودم حضوری باید برم یا اینکه با فکس قبوله؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
خودم حضوری باید برم یا اینکه با فکس قبوله؟؟؟؟؟نقل قول:
دقیقا نمیدونم ولی شما باهاشون تماس بگیر ببین چی میگن شاید با همون تماس کار حل شدنقل قول:
ولی حتما قبل از شروع دوره بعد تماس بگیر و درخواست کن که بهانه نداشته باشن
احتمالا اون دوستمون از کارمند های شاتل زیاد تعریف کرده.:21:...فلذا!!!به خاطر این که مشکلی پیش نیاد سایت شاتل رو خیلتر کردند...نقل قول:
با تشکر از شما دوست عزیز من باهاشون تماس گرفتم یه نامه واسم میل زدن گفتن که این نامه رو باید رئیس گروه امضا کنه... :10:نقل قول:
سلام.
خصوصیات این مودم Zyltex که خود شاتل داد بهمون چیه؟خوبه؟مشکلی نداره؟
اگه خواستم از یه شرکت دیگه استفاده کنم بازم این مودم جواب میده؟
ازاد باشید
چه جوریاست شرکت شاتل به هرکی یه مودم پیشنهاد میده...؟؟؟:13:
اين سرور مال كجاس؟نقل قول:
پينگ من با اين سرور 380-400 و با اسپيد تست 350 - اكو 128
اين ديگه چيه؟:)نقل قول:
من نشنيده بودم، ايسوس بگير خلاص، هم كيفيتش خوبه، هم همه ي isp ها قبولش دارن
am 602 : 46 toman
am 604 : 86 toman
فكنم هر دفه يه مودم تو انبار ميمونه ميشه اولويت ساپورت:)نقل قول:
البته خدا داند شايدم نه، كسي چه ميدونه:)
دوستان چرا هنوز پینگ انقدر بالاست ؟
600-500
سلام دوستان
اخیش
امتحانام هم تموم شد فعلا از 20واحد 3 واحد افتادیم ببینیم بقیش چی میشد ولی از روزی که adsl گرفتم وضعیتم بدترم شد به طوری که کارم فقط اینترنت شده بود
سلام به همه ي شاتلي ها!
دوستان راهي پيشنهاد نمي كنن كه كمتر مصرف كنيم:31:من روزا هيچي دانلود نمي كنم و ECo128 هم دارم كه البته به لطف شاتل سرعتم 512 هست ، يعني dl بالاي 60 هست،ولي آخرش كه نگاه مي كنم براي يه روز نوشته شما 200مگ مصرف كرديد:18:. تازه خيلي هم احتياط مي كنم. من امروز تا الان 4 ساعت هم تو نت نبودم، وچيزي هم dl نكردم ولي نوشته تا الان 90 مگ مصرف كرديد!! راهي نيست اين سرعت كوفتي رو كنترل كنم؟؟:41:
شاتل از قیاتر اومده بیرون حالا!نقل قول:
همیشه با speedtest تست میگیرم
از مرورگر جديد اپرا استفده كنين. (Opera 10 Beta)نقل قول:
فعلاً نسخه آزمايشي هست و نسبت به نسخه 9 خيلي عيب داره ولي فعلاً Opera Turbo كار ميكنه روش كه كيفيت عكس ها رو كم ميكنه و حجم خيلي كمتري مصرف ميشه.
کد:http://www.opera.com/browser/next/
بچه ها سوال من فراموش نشه!!
من برای استفاده از خیلتر شکن در قسمت option<proxy دانلود منیجر IDM روی get from ie کلیک میکنم اما از حالت معمولی سرعت دانلود خیلی پایینتره (در حد دیال آپ).نقل قول:
برای دانلود از مگاآپلود میخوام...:41:
اگه تعداد لینک هات 2 -3 تا هستش بده من برات یک جای دیگه آپلود کنمنقل قول:
دوستان این مودمی که شاتل داده به ما ZyXEL P-660RU هست.
کسی چیزی نمیدونه در باره ی این مودم؟خوبه یا بده؟
این IP یکی از IP های شبکه Level3 که سرویس دهنده معروف Backbone اینترنت است. شرکتهای سرویس دهنده ایرانی معمولا میگویند آنرا Ping کنید تا ببینند وضعیت اتصالتان به اینترنت چگونه است. علت استفاده از آن هم اینست که این سرویس دهنده به خاطر کیفیت سرویس و وضعیت عالی UP بودن سیستمشان قابل اعتماد هستند و مبنای تست ها قرار میگیرند. شما اگر Ping مناسب تا 4.2.2.4 ندارید اتصالتان مشکل دارد و باید بررسی شود. ممکن است علت در سمت خودتان یا از ISP تان باشد.نقل قول:
برای منم الان حدود 280 290 هست!
تایید میشه asus بگیر!
نقل قول:
--------------------------
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
من هم اين مودم رو گرفتم و راضي هستم
دوستان سرعت دانلود Art3 چقدره؟
سلام به شاتلیون:دی
تاپیک به اعماق فرو رفته , 1 تست میذارم بیاد بالا:27:
eco-512
سلام دوستان
لطفا منو راهنمایی کنید
مشکل اول اینکه شاتل بعضی پورت هارو بسته به عنوان مثال SSL تو بعضی سایتها که https هستش لاگین نمیشه؟
مشکل دوم هم که SKYPE هستش کلا بلاک کردنش
من از تبریز هستم
با تشکر
سلام من میخوام این هفته از شاتل adsl بگیرم.
کسی اگه کارت طلایی داره بده وpm بده.
ممنون
سلام من آرت1 دارم با دانلود منجر ذانلود میکنم عکسی در ضمیمه گذاشتم لطفا بگید کدوم گزینه رو انتخاب کنم با کاذر قرمز در عکس مشخص کرده ام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط faramarz_norton222 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای برطرف شدن این مشکل از قیلتر شکن استفاده کنید
نقل قول:
فکر کنم اون ISDN 128 رو باید بزاری
شما بذار رو 512 که اگه یه موقع بیشتر از 128 شد محدودیت نداشته باشه، چون خیلی از دوستان تو این هفته 128 داشتند ولی خود به خود 512 شده. البته فکر نکنم این گزینه تاثیر خاصی داشته باشه.نقل قول:
مثلا من: اکو 128 :20:نقل قول:
آخه واقعا تاثیر داره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها میتونین تو کنترل پنل شاتل لوگین کنین؟من امروز هرچی زدم میگه ورود به سیستم ناموفق بود!!
درستهنقل قول:
واسه منم ناموفق میزنه
فک کنم دوباره پوکید
نقل قول:الان من لوگين شدم، مشكلي نبود.نقل قول:
فکر نکنم تاثیری داشته باشه. چون من تا حالا دستکاریش نکردم ولی با 60-70 دانلود دارم. بعضی وقتها 100 هم میشه ولی زود کم میشه.نقل قول:
مشکل داشت الان درست شد.نقل قول:
سلام به همگي:20:
نه بابا پنل كاملنگ درسته
يه سوال:
شماها شبا چي چي دان ميكنيد؟:whistle:
1 ماه ميشه شبانه استفاده نكردم:5:
همون چیزهایی که روزها دان میکنیم:20:نقل قول:
خب فیلم موزیک کنسرت(به خصوص کلد پلی)و.....
دوستان پایه اید همه ایمیل+تماس اعتراضی به شاتل بزنیم که چرا مگاآپلود رو ف ی ل ت ر کرده
واقعا این کار بی دلیل بوده و از طرف خود شاتل داره این کار صورت میگیره
با سلام به دوستان.نقل قول:
شاتل در این چند روز تمام سرعت های 128 را عمدا به 512 ارتقاء یافته که خود به خود نشده.
البته به زودی به حالت قبل بر می گردد.
قبلا هم شاتل بعضی وقت ها از این کارها کرده.
مثلا 298 اسفند تا 5 ام عید هم بدون اطلاع ، کلیه ترافیک های زیر 512 رایگان بود
احتمالا شاتل می خواد یک سری آمار گیری هایی کنه که ممکنه توی سیایت های آتی اش تاثیر داشته باشه ،
مثل اضافه شدن 2 گیگ به سرویس های Art بعد از اون جریانی که گفتم
برای شما هم :
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ورود به سیستم ناموفق بود
من سرویس arthome را یک ماهی هست گرفتم اما به نظرم eco خیلی به صرفه تر هست! زیاد دانلود چیزی نمیکنم و باتوجه به اینکه eco هم ارزونتره و هم سریعتر بهتر نیست تبدیلش کنم به eco؟؟اصلا شدنی هست؟
من پرسيدم گفتن: -------- دست ما نيست دست مخابراته الان سايت ها براي ما هم فيلتره.نقل قول:
آره ميشه، قبلش درخواست بده تغيير ميدننقل قول:
برای من هم این مشکل رو داره وارد نمیشه:13::13:نقل قول: