اقا این اینترنت دی اس ال ما چرا با وجود اسپلیتر/اسپیلتر/اسپویلر/اسپلویر!! و اینجور چیزا،تا تلیفون زنگ میخوره،قطع میشه؟!
داستان این صبانت چیه؟ اجازه میده با سرعت بالاتر از حد معمولی دان کنی/ دیگه کی اینجوری میذاره؟!
Printable View
اقا این اینترنت دی اس ال ما چرا با وجود اسپلیتر/اسپیلتر/اسپویلر/اسپلویر!! و اینجور چیزا،تا تلیفون زنگ میخوره،قطع میشه؟!
داستان این صبانت چیه؟ اجازه میده با سرعت بالاتر از حد معمولی دان کنی/ دیگه کی اینجوری میذاره؟!
نویز گیر رو درست وصل کردید؟نقل قول:
صبانت من هم هیچ داستانی نداره فقط من 128 گرفتم دارم با 240 دانلود معمولی انجام میدم ولی دیشب اقایی کردن و سرعت دانلود منو کردن 380
همین
البته اینم بگم که پینگش هم خیلی عالیه
در کل بهتر از این نمیشه:31:
به احتمال زیاد سیم ها رو جا به جا بستینقل قول:
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
آقا چرا دروغ میگی من 128 داشتم به زور خودشو می کشت به 50 میرسید حالا شما با 240 دانلود میکنینقل قول:
احیانتا اشتباهی 512 نگرفتی:31:
وااسه عضویت یه بار پول میدید + عکس . مبلغشم فکر کنم 15000 تومنه که 5 تومنش واسه صدور کارته . دیگه راهنمایی از اینا تابلو تر (کجا کارت صادر میکنن و عضویت واسه همه امکان پذیره و یه بار پول میگیرن ؟:21: )
اینم تست سرعتی که گفتم (البته از این بالاترم بود )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت سرویس یه شرکت تو شهرهای مختلف فرق دارهنقل قول:
شما تهرانی با اون همه کاربر و جمعیت ایشون تبریز تشریف دارن:20:
---------- Post added at 10:02 AM ---------- Previous post was at 09:59 AM ----------
:18::18:چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!همزمان؟؟؟!!! !!!!!!!!!!!!!نقل قول:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::19::19::19::1 8::18::18::18::18::18::37::37::37::37::37::24::24: :34::34::34:
بیخیال
:25::25:
یه طرف دستگاهش نوشته شده هیچی نوشته نشده دروغ چرا؟!نقل قول:
به احتمال زیاد سیم ها رو جا به جا بستی
کابل تلفن که از تو دیوار میاد رو به اینجا وصل کردم!!
اونورش نوشته باز هیچی ننوشته و فقط عکس یه کامپیوتر کشیده! کابل مودم رو به اینجا وصل کردم، تلفن هم که یه اتاق دیگه هستش و به این وصل نیست اصلا!
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
اخه عزیز،داستان اینه که من با 512 60 تا دارم دانلود میکنم،قانونا هم 128 باید 1/8 سرعت داشته باشه که میشه 16 تا حداکثر!!!نقل قول:
صبانت من هم هیچ داستانی نداره فقط من 128 گرفتم دارم با 240 دانلود معمولی انجام میدم ولی دیشب اقایی کردن و سرعت دانلود منو کردن 380
حالا شما چرا داری میتونی!! با این سرعت دانلود کنی؟! خدا میدونه.....
کلا صبانت همه جا اینجوریه؟
ای کاش یه همچین جایی هم تو تبریز بودنقل قول:
اگه بود من از صبح تا شب میرفتم اونجا
به نظرم اونا اینترنت ماهواره ای ارائه میدن:31:
احتمالا پهنای باند هستش!!نقل قول:
ای کاش یه همچین جایی هم تو تبریز بود
یعنی یه شرکت ثبت کرده،پهنای بالای چند مگی گرفته و بعدشم ملت میرن اونجا،بدون هیچ مشکلی دانلود میکنن!!
تقریبا هر کسی میتونه راه بندازه،البته فقط تو شهر های بزرگی مثل تبریز و تهران و کرمانشاه و اینا!!
دوست عزیز این یکی از سیاست های صبانته که اینترنت ناحدود ارائه نمیده تا سرعتش کم نشه و به همین خاطر برای اکثر کاربراش سرعت بالایی ارائه میده:10::31:نقل قول:
نه آقا شرکت چیه ؟ :31: . خوب چون هیچکس نتونست بگه کجاست یه راهنمایی دیگه : یه کتابخونست تو تهران که Wireless رایگان داره. موقعی که عکس گرفتم یکمی شلوغ بود . حیف حال ندارم صبح زود برم ولی یه موقعی تو تابستون نفر اول می رفتم اونجا طرف فکر میکرد عجب خرخونیه . :31: سرعت میرفت طرفای 8MB/S . میذاشتم دانلود کنه خودم رندم کتاب برمیداشتم میخوندم . واسه خودم کتابخونی شده بودم :5:نقل قول:
اگه اینجوری باشه که من خیلی جاها تو تبریز میشناسم که وایرلس رایگان داره میده ولی سرعتشو نمیدونم در حدود 8 هست یا نهنقل قول:
ولی من 3 جارو تو تبریز میشناسم که یکیش مال ایرانسله که حدود 1 مگ در ثانیه میده:31:
در ضمن رایگان نیست باید پول عضویتت رو بدی:31:
.نقل قول:
نه آقا شرکت چیه ؟
دیگه دیگه!!
من یه خورده اقتصادی تر فکر کردم!!
به هر صورت،اونا همه مجبورن پهنای باند بگیرن!! فقط نوعش رو اشتباه گفتم!!
حالا بذار تا سرعت دانشگاهمون رو برات بگم:
3کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنه!!تازه اگر مسئول سایت بهت بده یوزر رو!!
ولی برا اساتید،هو!! لامصبا باهاش سیدی دانلود میکنن!
خوب بگو کجاست دیگه کشتی مارو:Dنقل قول:
منم درس خونما :- " :D
جالبه اینو ببینید
اینو با وی پ ی ان گرفتم
ببینید نوشته یواشتر از 80 درصد مردم امریکا:41: در حالیکه تو پاینی سریعتر از 94 درصد ایرانیا ، تفاوت رو ببینید:41:
تست امروز صبح ساعت 9
اینم سرعت دانلود شبانه دیشب:
فكر نكنم ايران توي نت به جايي برسه =))
بچه ها سرعت دانلود 128 نامحدود شهراد چنده؟
کلا بیشترین سرعت دانلود رو کدوم شرکت میده؟
از شاتل کوچ کردم به باور نت (نمایندگی داده گستر )
واسه سرویس 128 نا محدود 39.000 تومن دادم البته 3 ماهه
با سرعت 60-70 دانلود می کنم شب و روز
خیلی حال می ده
من اردبیل هستم
اقا کسی میدونه چه گلی من باید به سرم بگیرم؟!
هر کی زنگ میزنه،دی اس ال من قطع میشه!!
اسپیلتر وصل هستش،ولی تازه یکی دو هفته هستش که این مشکل رو پیدا کردم!!
برای منم این طوری میشد ولی یه بار مودم و اسپیلیتر رو از جا درواردم و بعدن وصل کردم درست شد. اشکال از اسپیلیتر هستنقل قول:
یا عوض کن یا کاری که من کردمو انجام بده.
به نظر کاری که آقا alivw71 انجام دادن رو انجام دادیننقل قول:
ظاهرا باید اسپلیترت خراب شده باشه دیگه عوضش کن 2 یا 3 تومنه دیگه
اره یه بار باید بازش کنم بعدش میرم میخرم....نقل قول:
ظاهرا باید اسپلیترت خراب شده باشه دیگه عوضش کن 2 یا 3 تومنه دیگه
مشکل اینه که وقت ندارم برم یه شلوار بخرم از بازار! چه برسه به اینکه برم بگردم ببینم اسپیلتر کی داره! راستی از الکترونیکی ها باید بخرم دیگه نه؟
آقا یه سوال:
یه راهی یه چاهی وجود داره که adsl رو دستکاری کنیم که وقتی یه نفر غیر خودمون میشینه براش یه زمانبندی ایجاد کنیم که یا دسترسیش قطع شه یا خلاصه یه بلایی سرش بیاد که کمتر بتونه استفاده کنه؟البته طرف متوجه کلک نشه
عزیز جای بدی پست دادی باید داخل تاپیک زیر پست میدادید:نقل قول:
برید داخل اون تاپیک طبق اون روش از ضفحه مربوط به snr خطتون عکس بگیرید یکبار هم تلفن رو بردارید و بعد از چند لحظه عکس بگیرید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=409273
بله راهش وجود داره ولی شما باید مدل مودم خودتون و سوالتون رو داخل تاپیک زیر بگید به جواب میرسید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418
چه شركتي هست ؟؟نقل قول:
پهنا؟؟
هزينه؟؟
صبا جوننقل قول:
128 سه ماهه 5 گیگ ترافیک (27 تومن)
2 مگا بیت
داداش 128 چیه؟ 2 مگابیت چیه؟نقل قول:
سرعتت که 128 بود
2 مگابیت دیگه چیه؟؟؟
یعنی اینکه سرویس 128 منو (2 مگابیت) بستننقل قول:
با سلام. دوستان من می خوام adsl بگیرم و ترجیحا می خوام pingtime خوبی برای بازی آنلاین داشته باشه و ساعت 1 شب به بعد هم خراب نشه (به علت دانلود رایگان). من از تهران هستم و منطقه مخابراتی من هم جماران هست. بین شرکت داتک .پارس آنلاین . شاتل کدوم بهتر جواب میده؟ در ضمن آیا waimax هم میشه جزء انتخاب ها گذاشت؟
به نظر من داتک خوبهنقل قول:
البته پارس انلاین هم به پارس افلاین مشهوره پس به درد نمیخوره
واگه یه سر هم به تاپیک شاتل بزنی میبینی که چقدر وضع شاتل ناجوره:13:
سلام
میدونم که بهترین سرویس تو هر منطقه ای فرق داره , الانم که وضعیت نت کلا داغونه , ولی ازنظر عقلانی به نظرتون بهتره کدوم سرویس رو بکیرم !؟
آسیاتک / 10 گیگ محدودیت / 22900 تومن
پارس آنلاین / 14 گیگ محدودیت / 29950 تومن
شهراد / 10 گیگ محدودیت / 35000 تومن
(همه 128 kb/s )
با توجه به اینکه ملت شبها هجوم میارن واسه دانلود ! من ترجیح میدم میزان بیشتری محدودیت در ماه بگیرم ( یعنی در واقع میزان کمتری محدودیت واسه دانلود در روز داشته باشم !) و در ضمن چون شاکیان پارس آنلاین کمتر بودن ( فقط یه خورده !) در کل نظرم رو همین پارس آنلاینه ..
نظر شما هم همینه آیا ؟؟
به داتک هم میگفتند دزدتک به شاتل هم می گفتند شاشتل همه اینها رو کنار بگذارید هموشون سر و ته یکی هستند چون مخابرات می خواد اینجوری باشند.نقل قول:
آسیاتک فکر نکنم 128 رو سرعت بیشتر ببنده ولی پارس آنلاین روی 2 مگ میبنده شما در روز می تونید تا 140 KB/s دانلود کنید شب هم بستگی داره.نقل قول:
این کجاش 2 مگه که میتونه تا 140 دانلود کنهنقل قول:
مال من با اینکه گفتن روی 1 مگ میبندن1.71بسته شده و دانلودم روی 240 ثابته
نمیشه گفت که کدوم شرکت چجوریه الا اینکه یکی از همون سرویس استفاده کرده باشه و بدونه که چجوریاس:13:
تا اونجا که من می دونم داتک تو تهران سرعت حقیقی میده و بالاتر از قرار داد نمی بندهنقل قول:
بین این 3 تا پارس بهتره به نظر من
آسیا تک قطعی زیادی داره و نهایت سرعت 128 هم تو بهترین وضع به 90 میرسه من آسیاتک داشتم تخلیه کردمنقل قول:
با اون قیمت های بالاش و سرویس های داغونش اصلا نمیارزه
شهراد رو اطلاعی ندارم
پارس باید بهتر از اینا باشه
سرعت ها تو مراکز مهتف متفاوتهنقل قول:
کسی بوده رو 2مگ بسته شده 200 دانلود میکنه
کسی دیگه رو 2 مگ 148 میگیره
یکی هم 30-40
خیلی متفاوته
از شرکت ابل بگیرین-
قیمتاش هم خوبه-
پشتیبانیش هم خوبه
کد:www.abel.ir
اقا یه سوال. من میخوام از شرکت اوراکل سروویس 256 نامحدود با سرعت 256 نامحدود میشه انلاین ویدئو نگاه کرد بدونه اینکه فریز نشه یا نه؟
این شرکت همون نمایندگی پیشگامان هستنقل قول:
کسی در مورد مخابرات اطلاعاتی نداره؟نقل قول:
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
اگه 256 واقعی باشه و مثل شرکت ها دیگه مثل صبانت سرعت رو بالا نبرده باشه، سرعت دانلودش باید حدود 30 باشه که برای فیلم نگاه کردن اصلا کافی نیستنقل قول: