روی روتر باید پسورد بگذاری. شما میری تو قسمت وایرلس لپتاپ سرچ می کنید شبکه های وایرلس رو میاره وقتی خواستید بهش کانکت بشید اگر پسورد داشته باشه خودش میگه پسورد رو وارد کنید.نقل قول:
Printable View
روی روتر باید پسورد بگذاری. شما میری تو قسمت وایرلس لپتاپ سرچ می کنید شبکه های وایرلس رو میاره وقتی خواستید بهش کانکت بشید اگر پسورد داشته باشه خودش میگه پسورد رو وارد کنید.نقل قول:
دوستان الان بهترین مارک مودم و بهترین مدلش چیه ؟
عادی هم باشه ممنون می شم اگه معرفی کنید
linksys 160نقل قول:
البته 320 هم اومده ولی به درد منو شما نمیخوره دوبانده که یه باندش یرای لپتابای قدیمی 802.11a هستش.
آقا فرق اون tp-link زیر 30 هزار تومانی ها رو نمیگی؟نقل قول:
چیپست(از قطعات داخلی) 8811 برودکامه مال 8817 ترندچیپه.
ماله برودکام مرغوب تر و معتبر تره خرابیشم تقریبا صفره.
8811 قیمت جهانیش 1 یورو گرونتره.
مرسی حالا چرا اخطار گرفتی؟نقل قول:
خودت چه مودمی داری؟ الان 8811 چنده؟
شما از کجا این موضوع رو فهمیدی لینک معتبر هم داری براش ؟ یا عکسی چیری.
آخه من دیتا شیت جفتشون دانلود کردم امکانات مدیریتی 8817 بیشتره
سلام
من یه مودم asus dsl-g31 گرفتم!!!بتوی نصبش شدیدا" مشکل دارم!!!وقتی مودم رو به کامپیوتر وصل می کنم چراغا به درستی روشن می شن ولی نمی تونم به اینترنت وصل شم چون وقتی کابل مودم قبلی رو می کشم local area connection م از بین می ره!!!می شه توضیح بدید چه کنم؟!
ممنون
خب شما اول دقیق تر توضیح بدیدنقل قول:
مودم قبلی رو با usb وصل میکردید؟
مودم جدید رو با چی وصل میکنید؟
بله قبلی با usb وصل می شد اما جدیده به کارت شبکه وصل می شه!!!نقل قول:
درایور کارت شبکه رو نصب کنیدنقل قول:
دوستان من بالاخره توانستم مودمم رو روي حالت PPOE تنظيم کنم اين حالت توي ايکس پي کار مي کنه و لي توي ويندوز سون جوابگو نيست براي ويندوز سون بايد تنظيمات خاصي انجام دهم؟
لطفا مرا راهنمايي کنيد
باز هم متشکرم
نه تنظیمات خاصی لازم نیستنقل قول:
شما فقط باید درایور کارت شبکه رو نصب کنی
مشکل کجاست؟؟
ممنونم با ریستارت کردن سیستم مشکل حل شد.نقل قول:
دوستان کدوم روش بهتره؟
اتصال با کانکشن یا اتصال به صورت خودکار؟
:11: :11: :11: :11: :11:
اگه صبانتی و یک سیستم از مودم استفاده میکنه ، که خب مسلما کانکشن بهترهنقل قول:
ولی در حالت کلی زیاد فرقی با هم ندارن!:19:
سلام دوستان مشکل حل شد و.لی یک درد سر شروع شد
برای کسانیکه pppoe وصل نمیشه ولی با Bridge وصل میشه اینوبخونن
بعضی از ISP آدرس مک شبکه MAC Adress در خود سرور رجیستر میکنند و باعث میشه که فقط درخواست از طرف خود کامپیوتر یا آدرس مک شبکه ذخیره شده بپذیرند شما باید تو مودم سعی کنید جای آدرس مک را عوض کنید یعنی شکل زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 3 تا کامپیوتر دارم که مودمم روی حالت بریدچ هست ولی فقط از کامپیوترم قبول میکنه که وصل بشه ولی دیگر 2 تا وصل نمیشن و خطای 691 میده اشکال از روتر نیست بلکه از ISP هست باید بهشون بگیم که ریست کنند.حالا وقتی من روتر را مجبور کردم از آدرس مک lan کامپیوترم استفاده کنه به جای خودش نتیجه اینطور شد که وصل شد ولی بعد از 1 دقیقه قطع شد.نمدونم علت چیه. شما هم اگر اینطوریه تست کن .
اگر مودم شما خوب کارمیکنه لطفا دست نزنید واگر شما مشکل مرا دارید این کار رو بکنید و نتیجه اینجا را بذارین با تشکر.
دوست عزیز، اگه شما مشترک صبانت هستی میتونی با ایمیل کردن یک فرم،از شر قانون مسخره مک آدرس راحت بشی. حالا بقیه آی اس پی ها رو نمیدونم.نقل قول:
البته آی اس پی من مشکلی با مک آدرس نداره ولی من این کارو قبلا انجام دادم (یعنی مک آدرس مودم رو با سیستم یکی کردم) و PPPOE تنظیم کردم ، هر 10 15 دقیقه اینترنت قطع و وصل می شدنقل قول:
حالا واقعا نمیدونم که مشکل از مک آدرس بود یا از شبکه ، ولی وقتی برگردوندم به همون قبلی مشکل برطرف شد
بقول دوستمون بهتره یه فرم پر کنید و از شرش خلاص بشید
ضمنا بهتره عکسات رو توی tinypic آپلود نکنی ، چون احتمال قیلتر شدنش بالاست و ممکنه بعدا عکسهای شما توی این صفحه دیده نشه
یعنی شما مودم رو روی بریج گذاشتید و می خواهید همزمان با 3 کامپیتور کانکت بشید؟ اگر به اینصورته که در هیچ شرایطی نمیشه. یکسری از شرکتها هم هستند واسه اینکه از PPPOE بری رو بریج حتما به خودشون باید بگی تا برات تو سرور ثبت کنند.نقل قول:
TP-LINK TD-W8901G هم بریج کردم و هم PPPOE رو هیچ کدوم جواب نمیده
سلام. من یه مودم Linksys wag120n گرفتم. بعدش رفتم توی تنظیماتش . MTU رو گذاشتم رو Auto. بعدش Save کردم.
ارور داد و Save هم نشد. الان دیگه توی تنظیمات کاربری هم نمی تونم وارد بشم. ریست هم نمیشه مودم؟ مشکل چیه ؟
چجوری مودم رو ریست کنم؟ دستم رو هم روی دکمه Reset که پشت مودم هم هست گذاشتم ولی ریست نشد.
اینکه همینطور فقط بیایید اینجا بگید وصل نمیشه ، فکر میکنید بشه اشکال کار رو فهمید؟؟:19:نقل قول:
لطف کنید دقیق تر مشکلتون رو مطرح کنید
ضمنا اگه عکس هم از تنظیمی که انجام میدید بذارید ، میتونه راهگشا باشه
نه مودم خودش اتوماتیک وصل بشه روی pppoe و 3 تا کامپیوتر ازش استفاده کنند ولی برام مشخص شده که فقط آدرس مک Lan منو قبول میکنه.الان هم مودم روی بریدج هست و کامپیوترم رو internet share کردم که بقیه ازش استفاده کنند مشکل اینکه که من نمیخوام اینطور باشه و اینکه باید هر 1 یا 20 دقیقه کانشکن که توی ویندوز ساختم را Disconnect کنم بعد وصلش کنمنقل قول:
یعنی شما مودم رو روی بریج گذاشتید و می خواهید همزمان با 3 کامپیتور کانکت بشید؟ اگر به اینصورته که در هیچ شرایطی نمیشه. یکسری از شرکتها هم هستند واسه اینکه از PPPOE بری رو بریج حتما به خودشون باید بگی تا برات تو سرور ثبت کنند
نقل قول:
بقول دوستمون بهتره یه فرم پر کنید و از شرش خلاص بشید
من اصلا نشیدم که فرم باشه ؟ چی هست ؟ اسم فرم چیه ؟ برم پیش منشی بگم چی؟ خط ما DLC هست و یک شرکت که عده ای بی سواد آوردن و چیزی حالشون نیستند.چون من adsl از دولت میگیرم به عبارت بهتر از مخابرات دولتی.یک عالم ادمای بی سواد هستند.چی بهشون بگم ؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز، اگه شما مشترک صبانت هستی میتونی با ایمیل کردن یک فرم،از شر قانون مسخره مک آدرس راحت بشی. حالا بقیه آی اس پی ها رو نمیدونم.
یعنی آدرس مک مودم بهشون بدم ؟ یا اینکه آدرس IP ؟ چون شبیه اون MAC Encapsulation Routing (MER) modeکه میشه این کار رو کرد.نقل قول:
یعنی شما مودم رو روی بریج گذاشتید و می خواهید همزمان با 3 کامپیتور کانکت بشید؟ اگر به اینصورته که در هیچ شرایطی نمیشه. یکسری از شرکتها هم هستند واسه اینکه از PPPOE بری رو بریج حتما به خودشون باید بگی تا برات تو سرور ثبت کنند.
بهترین آپلودر عکس چیه ؟ که فیلتر نباشه ؟نقل قول:
ضمنا بهتره عکسات رو توی tinypic آپلود نکنی ، چون احتمال قیلتر شدنش بالاست و ممکنه بعدا عکسهای شما توی این صفحه دیده نشه
فکر نکنم مشکل شما مک آدرس باشه چون این سیستم وقتی فعال باشه اگر فقط مک مودم تعویض بشه دیگه کانکت نمیشه و ربطی به مک کامیوتر ها نداره چون اونها تو شبکه لوکال با مودم قرار میگیرند.نقل قول:
اون موضوع هم مربوط به صبانت هست که با پر کردن فرم مک فیلترینگ رو از رو سرویس ور میداره.
بهترین آپلودر که معمولا قیلتر نمیشه:نقل قول:
up.--------.com
شما بار اول چطوری کانکت شدید؟
وقتی آدرس مک مودم رو که به مک کامپیوتر تغییر دادید ، روی PPPOE وصل شد؟؟
قبلش نمیشد؟
روی بریدج هیچ مشکلی نداره؟
بعضی از دوستان دیگه هم فکر کنم با مخابرات اصفهان همین مشکلو داشتن
ضمنا من اطلاعاتم ناقصه ، لطفا یکی توضیح بده که اگه فقط مک آدرس مودم توی شبکه ثبت میشه ، این کاربران صبانت که به مشکل برخوردن ، آیا مک آدرس مودم رو عوض کردن یا میخواستن مودم رو از بریدج به PPPOE یا بر عکسش تغییر بدن( یعنی مک آدرسشون از مودم به مک آدرس پی سی تغییر پیدا کرده)؟؟
من خودم از شاتل سرویس میگیرم، اولش میخواستم از صبا بگیرم که به خاطر این قانون لوس مک آدرس پشیمون شدم. چند روز پیش یکی از بچه ها که مشترک صبانته گفت که هر کی بخواد قانون مک آدرس براش اعمال نشه باید یه فرم که فکر کنم تو سایت صبانته رو پر کنه و ایمیل کنه برای صبانت.نقل قول:
راستش من اطلاعات دقیق ندارم.
تا جایی که میدونم مک آدرس سیستمو بهشون میدی که بعدا نمیتونی با سیستم دیگه ای کانکت بشی و در صورت تلاش برای کانکت شدن با سیستم دیگه ارور 691 میده. مگه اینکه مک آدرس جدید رو به شرکت اعلام کنی یا اینکه فرم رو بفرستی و کلا از شر این مسخره بازیا راحت بشی.
دوستم میگفت که مودم رو به یه کامپیوتر دیگه وصل کرده ارور 691 داده.
شما هم که از مخابرات سرویس میگیری و من اصلا چیزی در مورد سرویسهای مخابرات نمیدونم.
من همین مودم رو گرفتم. و از مرکز شهید کرمی سرویس گرفتم. ولی نمی تونم به اینترنت وصل شم . ممنون می شم راهنماییم کنین
کدوم مودم؟؟:19:نقل قول:
اول که من مودم نو خریدم چون مودم روی بریدج بود من اول یار دقیقا یادم نیست با کدوم وصل شدم.یک ماه استفاده میکردم که با PPPOE و بعد روز 5 شنبه (روز قیام 15 خرداد) با مک آدرس خودش وصل بود روی حالت pppoe بعد یک دفعه خطای 691 داد تا روز یک شنبه صبح که داداشم رفت زنگ زد یارو گفت ما ریست کردیم درست شده و من هم عصر یک شنبه برگشتم و مودم هم روی بریدج بود و من با کانشکن خود کاپیوتر روی ویندوز وصل شدم به جای مودم یعنی اولین بار از اون موقع به بعد این مسائل پیش اومده حالا صبح میرم ببینم چی میگن داداشم زنگ زده یارو گفت حتما شما دستکاری کردید.نقل قول:
شما بار اول چطوری کانکت شدید؟
قبلش نمیشد؟
روی بریدج هیچ مشکلی نداره؟
من فکر کنم از روزی که اونا ریست کردن من با مودم بریدج و با کانکشن ویندوز وصل شدم احتمالا مک آدرس ثبت شده.روز 5 شنبه که من گفتم برای خیلی پیش اومده بود که نمیتونستند به اینترنت وصل بشن احتمالا سرور قاطی کرده بود که بعد در روز اداری اونا درستش کردن.
الان من فقط با کامپیوتر خودم وصل میشم اونم با مک lan کامپیوترم وصل میشه
بله وصل شد ولی بعد از 1 دقیقه قطع میشهنقل قول:
همین مشکل دارمنقل قول:
تا جایی که میدونم مک آدرس سیستمو بهشون میدی که بعدا نمیتونی با سیستم دیگه ای کانکت بشی و در صورت تلاش برای کانکت شدن با سیستم دیگه ارور 691 میده.
من فکر میکنم وقتی مودم از pppoe به bridge منتقل میشه و اگه با کانکشن ویندوز وصل کنیم در واقع ما با مک خود کامپیوتر وصل میشیم نه با مک خود روتر اگه با pppoe وصل بشیم که موفقیت آمیز بود یعنی با خود مک مودم وصل شده و بسته با سرور شبکه شاید مک رجیستر بشه اگه وصل نشد یعنی مک اختصاصی ثبت شده که باید روی کامپیوتر هایی که وصل شدن تست کنیم که کدومیک مک قبول میکنهنقل قول:
ضمنا من اطلاعاتم ناقصه ، لطفا یکی توضیح بده که اگه فقط مک آدرس مودم توی شبکه ثبت میشه ، این کاربران صبانت که به مشکل برخوردن ، آیا مک آدرس مودم رو عوض کردن یا میخواستن مودم رو از بریدج به PPPOE یا بر عکسش تغییر بدن( یعنی مک آدرسشون از مودم به مک آدرس پی سی تغییر پیدا کرده)؟؟
حالا من هم فهمیدم چیه این لینک بخونید که اطلاعیه صبا نت است که اینجا گفته
عکس 231 کیلوبایت
اطلاعیه شماره 19کد:http://www.sabanet.ir/mac-address.jpg
به نظرم اونا چه کاری هستن که به هر کاربر باید یک مک اختصاصی داده بشه ؟ اونا اصلا فکر نکردن که وقتی امثال من وشما چند تا کامپیوتر داریم یک روز حیاتی داریم که باید به اینترنت بریم و یهو می بینی که خطا میگیره بعد میری کامپیوتر خواهرت یا داداشت میبینی که ویندوز پسورد داره که اونم رفته تفریح کنه و حاضر نیست بهت پسورد بده عجب آدمای احمقی اینطور قانون وضع کردنکد:http://www.sabanet.ir/allnews.htm
خب مشکل هم همینه ، منم نمیدونم که چرا این وضعیت پیش میادنقل قول:
عصر گفتم که قبلا این کارو امتحان کردم و چند دقیقه یکبار دیسکانکت و کانکت میشه ، دوباره هم تست کردم و همون وضعیت توی هر 15 16 دقیقه پیش میاد
خب منم همین فکرو میکنم ولی گفتم شاید اشتباه میکنمنقل قول:
من فکر میکنم وقتی مودم از pppoe به bridge منتقل میشه و اگه با کانکشن ویندوز وصل کنیم در واقع ما با مک خود کامپیوتر وصل میشیم نه با مک خود روتر اگه با pppoe وصل بشیم که موفقیت آمیز بود یعنی با خود مک مودم وصل شده و بسته با سرور شبکه شاید مک رجیستر بشه اگه وصل نشد یعنی مک اختصاصی ثبت که باید روی کامپیوتر هایی که وصل شدن تست کنیم که کدومیک مک قبول میکنه
منم منظورم همین بودنقل قول:
حالا من هم فهمیدم چیه این لینک بخونید که اطلاعیه صبا نت است که اینجا گفته
وقتی میخوام بریج کانکت شم 678 میدهنقل قول:
خب بازم واضح نمیگین!:41:نقل قول:
بريدج تنظيم ميكنيد و كانكشنتون خطا ميده؟؟
يا اصلا تنظيم نميكنين؟
در هر صورت، لطفا يه عكس از بخش status صفحه تنظیمات مودم بذاريد
بابا یکی به من کمک کنه !!!!!!!!!!!!!!!
من مودمم dlink 2520u هستش از مخابراتم سرویس گرفتم
یه هفته هست که چراغ dslش روشن می شه ولی اینترنت ندارم. چراغ internetش قرمز می مونه
يه سوال روي ي خط تلفن حداكثر چندتا مودم ميشه گذاشت
مثلا من الان دوتا مودم دو پورت دارم ميتونم روي يك خط تلفن هر دوتا مودم وصل و استفاده كنم براي 4 سيستم يا حتما بايد برم مودم 4 پورت بخرم ؟
سلام دوستان من مودم ای دی اس ال tp-link td8811 دارم که متاسفانه بعد از اتصال به اینترنت بعد از چند دقیقه هنگ میکنه که بهم گفتن باید firmware رشو آپدیت کنم ولی من نتونستم به سایت tp-link برم اگه بتونید firmware خوبی واسه این مودم در اختیارم بزارید ممنون میشم لطفا کمکم کنید با تشکر
از این آدرس استفاده کن:نقل قول:
ضمنا منظورتون از هنگ چیه؟؟کد:http://www.tplink.com
چطوری تنظیم کردی؟نقل قول:
خودت تنظیم کردی؟
لطف کنید مشکل رو با جزئیاتش بگید
منظورم از هنگ اینکه ارتباط قطع میشه از اینترنت و چراغ adsl خاموش میشه و ]چراغ alarm روشن میشه من از اون سایت firmware رو پیدا کردم ولی نتونستم بفهمم ver مودم من چیه در قیمت پشت مودم نوشته ver:2.1 که واسه ورژن 2 firmware نبود ولی در قسمت config مودم این اطلاعات هست
Board ID: 96338L-2M-8M Firmware Version: 3.06L.03-T1.0a-080131.A2pB023k.d17m Bootloader (CFE) Version: 1.0.37-6.5 که من از لینک زیر نتونستم ver مودمم رو تشخیص بدم ممنون میشم کمکم کنید
من کدوم firmware رو دانلود کنم؟کد:http://www.tplink.com/support/showfaq.asp?id=46
خیر نمیشه بیش از یک مودم روی یک خط وصل کرد و باید مودم 4 پورت بگیرید.نقل قول:
عکس بگیر مثل خود سایت.نقل قول:
مودم tp-link 8811 همچین امکاناتی رو داره اگر داره یک عکس بگیرید ببینم تا چه حده؟
اگر tplink 8817 هم کسی داشت عکس بندازه از قسمت مشابه تا یک مقایسه بکنیم.کد:http://up.--------.com/Files/3bfec3c968264f4db172.jpg