برو سایت نصیر(nasir.ir)یا سایت ÷ارسه اونجامنبع ÷یشنهادی خوبی داره...
برو سایت نصیر(nasir.ir)یا سایت ÷ارسه اونجامنبع ÷یشنهادی خوبی داره...
از جوابای کاملت ممنون راستی منتظرتم که بهم بگی یادت نره بازم ممنون که به فکرمی..:11:نقل قول:
یه سوال میگم من که مبحثی ادبیات میخونم حالا سه جلد سبز رو بگیرم یا بعد که مبحثی ادبیاتو خوندم تموم شد؟:5:
کسی میدونه تست هایی که تو کتابهای درس و تست گسسته و تحلیلی فار هستن مال کنکورا قبله یانه همش تالیفیه؟؟:18:
تو کتابای ازمونشون چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
خوب من امروز رفتم كتابارو كامل بررسي كردم ، خواستم يه پست واستون بذارم كه ديگه حرفاي آخر باشه واسه كسايي كه هنوز كتاب نخريدن!
فقط خواهشا!!!! حرفامو گوش كنيد ، من همه كتابارو ديدم و خوب بررسيشون كردم ، پس ميدونم چي به چيه!
سعي ميكنم همه چيو خيلي واضح توضيح بدم!
دين و زندگي : انتشارات همگامان (ويرايش مرداد 90)
من الگو رو داشتم ، خيلي سبز رو چند بار از دوستم گرفتم ، گاج سفيدم امروز ديدم!
و بهتون ميگم هيچ چيزي واسه دين و زندگي كنكور جز اين كتاب به دردتون نميخوره!!!
هيچ چيزي!
كتابيه فوق العاده مفهومي! با زوم 500% رو پيام آيات! بررسي كامل دروس! تستاي واقعا عالي!
اگه جز اين كتاب چيز ديگه اي بگيرين واقعا ضرر ميكنين! از من گفتن بود!
در ضمن اين كتاب فوق العاده پرحجمه!!! 600 صفحه!!! آدم بايد رواني باشه مثلا با خودش بگه خوب اينو ميگيرم كنارشم الگو يا مثلا آيات و روايات گاج :31: چون اين كتاب تهشه!
بهتون اطمينان ميدم كامل تر از اين كتاب وجود نداره!
عربي : بانك تست خيلي سبز
اگه كسي عربيش تو مدرسه تا يه سطح قابل قبولي بوده اگه بره سراغ اين كتاب ، تستاشو كامل بررسي كنه بهش قول ميدم عربي رو كمتر از 100 نميزنه!!! مگه اينكه يه مشكلي داشته باشه ديگه ، مثلا اون بالا جاي مغز چيز ديگه باشه :31:
اين كتاب تمامي مدل هاي سوالاتي كه در كنكورهاي آينده مطرح ميشه رو پوشش داده!
با زدن اين كتاب به آساني هر درصدي كه دلتون بخوادو ميتونين از خودتون انتظار داشته باشين
هرچقد اين كتابو خوب بخونين همونقدم درصدتون ميره بالا!
و البته بگم تستاش تو 3 سطح متوسط ، دشوار و بسيار دشواره ،پس مناسب واسه هر داوطلبي نيست!
اگه كسي عربيش واقعا ضعيفه بهتره اول از كتابي مثل فوت و فن يا مبتكران ايادفيلي استفاده كنه!
اين كتابم فوق العاده پرحجمه!! نزديكاي 530 صفحه
ولي درسنامه هاش نسبت به فوت و فن روون تره
2112 تا هم تست داره
زبان فارسي : نشر دريافت (2 جلدي)
بر خلاف تصوري كه داشتم جلداي اين كتاب همچين كلفتم نيستن!
جلد 1 ، 170 و جلد 2 ، 200 صفحه
ولي همونطور كه از قبلم ميدونستم مناسب ترين و مفهومي ترين كتاب براي كنكور به حساب مياد!
من كتاب كلاس رمزينه هم گرفتم ، البته براي خواهرم!
اين كتاب بيشتر مناسبه بچه هاي سال سومه و هدف كنكوري نداره! ولي براي كسي كه ميخواد واسه زبان فارسي وقت كمي بذاره و يه چيزي جمع و جور و واقعا به زبون ساده بخونه اين كتاب عاليه! 170 صفحه هم حجم اين كتابه
پس اگه خواستين يه چيز درس حسابي بخونين به جاي اينكه برين سراغ خيلي سبز ، دريافت رو بگيرين!!!
اگه هم ميخواين سبك بخونين به جاي اين كه برين سراغ الگو ، رمزينه رو بخونين!!!
البته من احتمال ميدم كتاب انتشارات همگامان هم كتاب خوبي باشه با اين كه نديدمش! حتما به اين كتابم يه نگاهي بندازين :46:
تاريخ ادبيات مصور تخته سياه
بايد بگم كه كتاب خوبيه! ولي نه اونجور كه ازش انتظار داشتم :31: البته قبول دارم ديگه واسه هر چيزي نميشه كاريكاتور كشيد!!!
اين كتاب 132 صفحه س! البته چاپ 89 رو خريدم چون چاپ جديد هنوز نيومده بود!
ولي همينشم خيلي خوبه! مطمئنا چاپ جديد عالي تر ميشه
اين كتاب كاريكاتوراشو اول كتاب كشيده درس به درس! آخر كتابم هر چيو كه نميشد كاريكاتور كشيد رو به عنوان نكات تكميلي آورده!
تست هم داره ، كتاب جالبيه !
راجع به انگليسي هم بايد بگم كتابيو نگاه نكردم چون خيلي سبز رو داشتم و تصميمم هم همين بود كه با اون جلو برم
اما دروس اختصاصي :31:
اول ديفرانسيل رو بگم كه خيالم راحت شه واسه توضيحه بقيه دروس!
خوشخوان ، ميكرو بانك گاج ، انديشه فائق همه ي اين كتاب ها چاپ قديمشون تو بازار هست!
تنها انتشاراتي كه دس به كار شده و كتابش رو ويرايش كرده رمزينه س!
جلد 1 كتاب كلاس رمزينه (ديفرانسيل 1) الان تو بازاره!
ولي جلد 2ش هنوز چاپ نشده!
از 3تا كتاب تستشم فقط كتاب تست رياضيات پايه چاپ شده و اون دوتا هنوز تو نوبت چاپن!
اونجور كه اون دوست عزيزمون تو كتاب فروشي ميگفت ، بچه ي خيلي باهاليم بود :31: ميگفت امكان داره همين فردا بياد امكانم داره تا يه ماه ديگه نياد چون انتشاراتيا تاريخ دقيق اعلام نميكنن هيچ وقت
به هر حال اگه كسي بيخياله و ميخواد همون چاپ قديم رو بخونه كتاب زياده!
وگرنه تنها كتاب هاي موجود تو بازار كتاباي خيلي سبزن كه چاپ جديد كتاباي رياضياتو پوشش ميدن!
هندسه پايه
اول يه چي بگم به شما
هر كسي وقتي اينجا پشت پي سي ميشينه خيلي راحت ميگه مثلا من ميام فار رو ميخونم بعدش ميرم سراغ گاج سفيد!
ولي تك تك شما وقتي حجم اين كتابارو ببينين تازه ميفهمين چي به چيه
يعني واقعا خوندن دوتا كتاب اراده ميخواد! اگه داري پس هيچي!
هندسه پايه گاج سفيد واقعا كتاب سطح بالاييه با تستاي سخت! همش بايد حل كنين مسابقه هاي علمي آمريكا ، ماكسي المپياد بلژيك ، ميني المپياد بلژيك.. :31:
البته تستاي كنكور رو داره ، درسنامه هاي خييييلي خوبيم داره! پاسخاي تشريحيه عالي! با يه آلفردو :31:
هدف كتاب هاي هندسه گاج چه پايه چه تحليلي آموزش بر اساس تمرين نيست! يعني اين كه بياد از يه مبحث 600تا تست بريزه بگه خوب اينارو شما حل كنين ، هرچي تست بيشتر بزنين به نفعتونه! همينجوري كشكي :31:
اين كتابا كاملا مدل بندي شدن! يعني كاملا تمام تيپ هاي موجود سوالارو تك تك بررسي كردن!
نه اين كه بخوان زياده روي كنن! از هر تيپ تعدادي تست اونم با شكل و شمايل مختلف!
هندسه 1 گاج چيزي در حدود 545 تا تست داره
هندسه 2 گاج هم حدود 500تا تست دارن
روش خوندن اين كتابا فوق العده مهمن! دونه دونه ي اين تستا ارزش آموزشي دارن ،رو همشون بايد فكر كنين! نه اين كه بگين چون تستاش كمه پس ولش كن به درد نميخوره!
من چون كلان هندسه پايه ي ضعيفي دارم كنار اين كتابا نشر دريافت هم گرفتم چون ميخوام بيشتر كار كنم
300 صفحه س ولي از نظر آموزشي فوق العادس!
ميتونين با وجود اين كتابا ديگه سراغ خوشخوان ، مبتكران ، الگو ، رمزينه يا انديشه فائق نرين!
اگه گاج سفيد واستون سخته پس دريافت رو كار كنين! اگه بعدش وقت و حوصله موجود بود ميتونين برين سراغ گاج وگرنه دريافت خودشم هيچي كم نذاشته!
هندسه تحليلي :
فار يه غوليه واسه خودش ،گاج سفيد يه غوله ديگه!!!
به هيچ وجه نميارزه خوندن اين دوتا كتاب با هم! به هيچ وجه!!!
يا فار يا گاج سفيد!
جلد 1 فار نزديك 350 صفحه س وجلد 2(آزمون) 250 صفحه!
گاج هم 400 صفحه كلان!
گاج فوق العاده كامله! يه عالمه درس نامه داره! تستارو كاملا تيپ بندي كرده! روي هم نزديك 1040 تست داره
با خوندن گاج هيچ نيازي ديگه به هيچي ندارين!
كلان كتاباي هندسه گاج از نظر آموزشي هم خيلي خوبن! فقط سطحشون بالاستو دانش آموزاي ضعيف نميتونن خوب آموزش ببينن
فار هم كه اصلا ديگه تركونده تو هندسه تحليلي :31:
به هر حال هيچ وقت اين دوتا كتابو با هم نگيرين! اگه دلتون ميخواد تا ته مفهوم برين ، علاوه بر تست زدن تمرينم زياد حل كنين و پاسخاي خيلي تحليلي ميخواين از كتاباتون فار مناسب ترين گزينس! ولي اگه نه فقط دنباله اينين كه فقط تستاي كنكورو بزني گاج سفيد!
گسسته : جلد 1 و 2 فار
من فار ، خوشخوان ،گاج سفيد ، مهر و ماه ، انديشه فائق ، رمزينه رو ديدم!
هيچ كدوشمون فار نميشه ، فار خيلي كتو كلفته ها!!!! سراغ كتاب ديگه نرين! حتي لازمم نميشه!!!
اگه نخواستينم فار بگيرين بين گاج سفيد با خوشخوان يكيو انتخاب كنين!! هر دوتاشون عالين!
گسسته فار جلد 1ش 500 صفحه س! جلد 2ش 180!
شيمي 3 :خيلي سبز
من شيمي خيلي سبزو پيشنهاد ميكنم بهتون ، حرف ديگه اي هم ندارم :31:
فقط بايد يه فكري واسه حجمش بكنين!
آموزشش خيلييييي زيادده! خيلي زياده! پره توضيحه!
تستاي فصل 1 از صفحه ي 1 تا 43 س ! بعد پاسخاي تشريحيشون از 43 تا 200!!! :31:
ولي شك نكنين از همه نظر از مبتكران سره!
فيزيك پيش وپايه
راجع به فيزيك پيش فار بايد بگم كه خوف ترين كتابيه كه در تمام طول عمرتون خواهين ديد!!!
4 جلد ، البته قراره ويرايش جديد 3 جلد بشه! يعني پيش 2 بشه 1 جلد!
بله دوستان ، شما روي هم بايد 1000 صفحه فيزيك پيش بخونين اگه ميخواين فار بگيرين!
و واقعا اگه كسي هنوزم شك داره كه فار بگيره آيا كنارش كتاب ديگه اي هم لازمه؟؟ خودشو معرفي كنه كه من بهش بگم ديگه اميدي بهت نيست دوست عزيز ، كاري از دست دكترا هم بر نمياد به خدا توكل كن :31:
خيلي از شمارو من ميشناسم ، قيافه ي 4 جلدو ببينين از زندگي نا اميد ميشين :31:
ولي بازم اگه خواستين يه كم سبك تر كه چه عرض كنم ،خيلي سبك تر (از نظر وقتي) كار كنين ميتونين برين سراغ خيلي سبز! يا گاج سفيد!
خيلي سبز مثلا جلد 2 فيزيك 1 پيشش فقط 160 صفحه س!
اگه هم ميخواين هم از نظر وقتي هم از نظر مفهومي سبك تر كار كنين ميتونين برين رمزينه رو بگيرين!
كسي كه فار رو كار كنه بازم خيلي بيشتر كار كرده از كسي كه رمزينه با خيلي سبز رو با هم كار كنه :19:
فيزيك پايه نشر الگو
كتاب خيلي خوبيه! واسه فيزيك پايه حرف اولو ميزنه! فقط اگه قبلش گاج سفيد كار بشه ديگه تمومه :10:
چون كلا هدف اين كتاب جمع بنديه نه تدريس!
ديگه حرفي نميمونه فقط كه ديگه اينقد وسواس نداشته باشين ،اگه هم باز دارين وقتي برين كتاب فروشي همه چي حل ميشه خود به خود
موفق باشين دوستاي خوب!
سلام فیزیک سوم و پیش کدوم بهتره اندیشه سازان یا 30 سال کنکور کانون؟
دو روزه اندیشه سازان میخونمو نتونستم نصف یه فصل سوم رو تموم کنم
فكر كنم يه قانونيه به اسم كپي رايت....:18:نقل قول:
نوكرتمنقل قول:
بد هم حرف نزديا!!!!خيلي سخت نگير....:40::11:
نقل قول:
بهترين پست اين تايپيك بود
دمت گرم
خيلي زحمت كشيدي.....
مبحثي بخون! خيلي سبز نگير حتي اگه تستاشم خيلي خوب باشه :20:نقل قول:
نه كنكورهاي 10 سال اخير رو به طور كامل دارن!نقل قول:
آزموناش تاليفين كامل :46:
جسارته ها! ولي به نظرم با اين كتابا نتيجه ي وقتي كه داري ميذاريو نميگيري دوستمنقل قول:
اگه ميخواي بخونشون ، تصميم با شماس:11: فقط منم يه راهنمايي كوچيك ميكنم!
اگه درك فيزيكت خوبه واسه سال 3 خيلي سبزو بخون! انديشه سازان سبك تستاش قديمي شدن ، خيليم بي هدف يه عالمه تست داره ولي خيلي سبز يه روند آموزشي داره تستاش! تستاي خيلي سبز از انديشه سازان كمترن ولي فك ميكني چرا خيلي سبز اينقد بهتره...؟؟؟
جوابم كه گفتم قبل سوال :31:
اگه هم ميخواي خودآموز باشه واست كتاب كلاس رمزينه ، كه تستاش كمه ولي درسو عالي گفته
واسه پيش هم رمزينه هست ، خيلي سبز هست
اگه غير اينا ميخواي گاج سفيد با الگو رو يه نگا بنداز :46:
از نظر خودم بد بود :31:نقل قول:
خيلي آقايي :11:
:10:
یک نکته ای را به خوبی از این پست eminem عزیز برایم ملموس شد و آن اینکه شاید یکی مثل من و eminem و بعضی از دوستان در شناخت و انتخاب کتاب های خوب به اطمینان رسیده باشیم ولی بعضی دوستان هستند که به دلایل گوناگون هنوز این اطمینان را در خود ندیدند و دوست دارن که در خرید کتاباشون به طور مطمئن عمل کنننقل قول:
حال از برای دوستان تجربی
هر چهار کتاب زیست خیلی سبز! را که بدون شک بگیرین و پایه ثابت و اصلی تمرین و زدن تست باشد ولی از من میشنوید حتما حتما زدن تست های زیست حتما بعد از دو بار مطالعه هر چهار کتاب درسی داشته باشین و یک دور مطالعه هم از برای تهیه خلاصه نویسی «یک نکته یک عنوان» داشته باشین که این طوری میشه سه دور مطالعه خوب کتاب های درسی و در یک سطح آمادگی قرار میگرین که بتونید قشنگ تست بزنین و بهترین استفاده از تک تک تست ها و نکته هایی که در هریک وجود دارد داشته باشین.
و از برای اینکه بتونید به زیرمبحث های هر چهار کتاب یک جا دسترسی داشته باشید این یک کتاب زیست گاج سفید میکروطبقه بندی (تک جلدی) را بگیرد و بر حسب هر زیر مبحثی که دارد روال مطالعه خودتون را دنبال کنید و در دور سوم سعی کنید که بر اساس هر عنوان زیرمبحث یک نکته یکی دو خطی به زبان خودتان بنویسید و داشته باشید برای مروری های بعدی. این طوری یک نمای کلی از سازماندهی مباحث زیست در ذهنتان ایجاد می شود که بعد از این که میخواهید نکات ریز و ترکیبی و مفهومی را یاد بگیرید سرعت عمل و اطمینان شما چندین برابر افزایش پیدا می کند و هم از یادگیری زیست لذت می برید و هم اینکه به وضوح پروسه پیشرفت خودتان را حتی تا کسب درصد 100 احساس خواهید نمود. و حال در این بین شما میتوانید ژنتیک و زیست گیاهی دکتر آرام فر تخته سیاه یا ژنتیک و زیست گیاهی دکتر حامد اختیاری یا ژنتیک مندلی خیلی سبز! را بگیرید و در این پروسه یادگیری استفاده از زیرمبحث ها از این دو کتاب زیست گیاهی و ژنتیک برای رفع ابهامات خودتون استفاده کنید.
یک چیزی را در زیست کاملا حواستان خوب جمع کنید:
زیست بیش از آنکه تست خوب نیاز داشته باشد یادگیری مفهومی میخواد. پس نگید که کتاب درسی خوندم و برم تست برنم بلکه بگید خوب و مفهومی بخونم و بعد برم تست برنم ببینم تا چه قدر در مطالعه خودم دقیق عمل کردم که با زدن تست های فصل ا زیست 1 اگر دیدید کمتر 63% زدید این جا هستش که سعی کنید برای فصل 2 این روال مطالعه مفهومی خودتان را بهتر کنید و این را بهتر و بهتر و بهتر کردن یادگیری مفهومی خودتان را تا اخرین درس های زیست پیش 2 که به قارچ ها و آغازیان و باکتری ها و ویروس ها میرسید به بهترین و بالاترین سطح آن برسانید و زمانی که به این سطح برسید هم برای حال حاضرتون عالی است و هم برای بعدتون که دانشجو میشید یک امتیاز و برتری فوق العاده در یادگیری مباحث گوناگون علوم پزشکی و علوم زیستی و علوم آزمایشگاهی خواهین داشت
ریاضیات تجربی
1) خیلی سبز چاپ جدیدش اومده و بهتر از قبل و بهترین انتخاب
2) مهروماه یک درسنامه ای هم در ابتداش داره ولی قشنگی تست های خیلی سبز را نداره
3) فار هم داره یک کتاب برای ریاضیات تجربی میده که اگر میتونید یک مدتی هندسه 1 گاج و ریاضی 3 خیلی سبز! را کار کنید و بعد برید سراغ این کتاب که احتمالا باید کتاب فوق العاده ای باشد
سلام...
آقا یه نفر لطف میکنه بگه کتابای دبیرستان و پیش دانشگاهی رشته تجربی چاپ 90 کدوماشون فرق کردن؟؟
من میخوام برم کتابایی که عوض شده رو بخرم عجله دارم خیلی...
اگه کسی میدونه یا سایتی رو میشناسه بگه ممنون میشم...
eminem never dies گل گلاب که اینقد پستای خفن میذاری....:31:
مبحثی که میخونم میگم وقتی مبحثی تموم شد 3جلدسبز بگیرم؟
:46:نقل قول:
نه ديگه :31: نه!
نصف بچه ها اصلا نميرسن ادبيات پيش سبزو تو يه سال بزنن! اونوقت تو ميگي اول مبحثي بخونم بعد بيام 3 جلد خيلي سبز؟؟؟ :18:
ميرسيا ، اگه از همه درسات بزني فقط بري سراغ ادبيات ميرسي بابا ، نگران نباش :31:
يه سري نكته كه جا موندو بگم خوبه :31:
بانك تست خيلي سبز دقيقا مبحثاي تستيش مطابق با فوت و فنه! يعني شما وقتي يه درسي از فوت و فن ميخونين ميتونين خيلي راحت برين از بانك تست تستاشو بزنين! يه جورايي اين دو تا كتاب جفته همن!
تو مقدمه كتاب نوشته شده كه مطالعه ي دقيق كتاب حدود 100 ساعت از وقت داوطلب رو ميگيره!
يعني با روزي 30 دقيقه (هفته اي 3 ساعت و نيم!) تو 200 روز امكان پذيره!
حني آخر كتاب واسه يه قسمتايي كه تو فوت و فن به صورت جدا بهش پرداخته نشده تستاي ويژه داره!
مثل نگارش جملات ، درك مطلب ، مفهوم...
يه جورايي من عاشق اين كتاب شدم :38:
اعتقاد دارم كسي كه يه ذره عربي حاليش باشه با وقت گذاشتن رو اين كتاب همه ي نيازاشو در حد 110% زدن تو كنكور رفع ميكنه!
راجع به دين و زندگي همگامان
اگه كسي هنوز شك داره رو اين كتاب ميتونم چندتا چيزو بهش بگم
اگه ميخواي بري سراغ الگو به خاطر اينكه فكر ميكني تستاي تاليفي و سختش بيشتره بايد بدوني كه از نظر تعداد تست هر دو كتاب 3800تا تست دارن! هر دو كتاب!
ولي تستاي همگامان واقعا مفهومي تاليف شدن! كسي كه درسنامه هارو ميخونه وقتي مياد اين تستارو ميزنه تاااازه ميفهمه كه چه نكات مهمي از چشش دور موندن!
خود اين كتاب هم واسه زدن تستا گفته حداقل 48 ساعت بعد خوندن تستارو بزنين ولي من كلا با وقفه انداختن بين خوندن و تست زدن دروس عمومي مخالفم!!! شديدا!!
به چه دليل؟ به دليل زير...
به داوطلب میگی خوب برای این آزمون معارف و ادبیات رو کی خوندی که زدی 30 درصد؟
میگه پنجشنبه قبل از آزمون یا حتی جمعه صبح زود!
میگم برای چی اون موقع گذاشتی تازه بخونی؟
میگه آخه تو یادم میمونه و میتونم تستش رو بهتر بزنم.
میگم پس چرا زدی 30 درصد؟ بد خوندی ... کم خوندی ؟
میگه نه اتفاقا براش هم وقت گذاشتم ولی راستی چرا زدم 30 درصد ؟؟؟
داوطلبان عزیز بسیاری از شما وقتی بهتون گفته میشه یک درس معارف رو بخون و بعد به من بگو چقدر مسلط هستی ، میگین همه رو خوندم و همش رو یاد گرفتم .
میگم الان ازت تست از همین یک درس بگیرن چند میزنی ؟ میگی بالای 80 . ولی در عمل ما میبینیم که اینطور نیست و شما فکر می کنید که همه چیز رو یاد گرفتید و مسلط هستید .
چند روز پیش به همکاری داشتم می گفتم که چرا تست عمومی ها بره چند روز دیگه ؟
گفت : چون داوطلب درست جواب میده و فکر میکنه همه رو بلده و میره تو آزمون خراب میکنه .
بهش گفتم که مطمئنی همون رو هم بلده ؟ گفت چه طور مگه ؟
گفتم که بهت قول میدم با خوندم هم همون موقع ازش تست بگیری خودش متوجه میشه که ای دل غافل اینجا رو اصلا ندیده یا بهش توجه نکرده ...
حالا ما بیایم بذاریم دو روز دیگه یکسری از چیزها از یادش بره و بعد بیاد تست بزنه ، درصورتی که همون یکسری از مطالب رو بالای 50 درصدش رو از اول هم نفهمیده و نخونده و اینجا راه تشخیص مطالب فرارتر با اشکال مواجه میشه
پس بنابراین تست زنی دروس توصیفی هم در همان مرحله و پس از خوادن انجام بشه تا مرحله ادراک و تفهیم مطلب به طور کامل انجام بشه و اون تست اصلا جنبه سنجشی نداره و همانند تست زنی آموزشی برای دروس تحلیلی مثل ریاضی و فیزیک هست .
اين حرفا و توصيه هاي روتين فقط حرف مفته كه يه سري انسان هاي بيكار با نام مستعار مشاور به خاطر اينكه جيب خودشونو پر كنن به خورد داوطلبا ميدن!!!
اگه مردي بيا مثل همين آقاي افشار كه اين مطلبو از سايتش برداشتم رايگان مشاوره بده به بقيه! نه با 90000 تومان واسه نيم ساعت!!!
من فقط ميخوام يه مثال بزنم كه بدونين حرفم درسته!
اشكان اسماعيلي رتبه 1 كنكور 89 با وجود تمام داد و فريادها و توصيه هاي اكيد مشاورا مبني بر خلاصه نويسي در تمام دروس بدون هيچ استفاده اي از اين تكنيك موفق شد رتبه 1 كنكور سراسري رو مال خودش كنه!!!
اشكان اسماعيلي گفته كه هيچ وقت ، وقت با ارزشمو صرف خلاصه نويسي نكردم!! فقط تست زدم!!!
من نميگم خلاصه نويسي بده ،من نميگم مشاورا هدفشون اين نيست كه به داوطلبا كمك كنن ، من فقط دارم ميگم هر كسي بايد مشاور خودش باشه!!! هر كسي بايد كاريو بكنه كه خودش بدونه اون كار درسته!
من كم كم دارم از كوره در ميرم ، بحثم كه عوض شد كلا :31:
خوب ادامه مطلب..
اگه خواستي هم بري سراغ گاج بايد بدوني كه گاج با همه سو استفاده ها و كپي هايي كه از همگامان كرده تا كتاب خودشو كلفت كنه! يا با اينكه كتابشو رنگي كرده كه جذاب تر! باشه با وجود عليرضا دلشاد و ويرايش جديد مرداد 90 هنوز هم بايد به فكر يه روش ديگه واسه معرفي خودش به عنوان انتشارات بين المللي باشه!
خيلي سبز هم انتشارات محترميه! كتاب دين و زندگي خوبيم داده! ولي خوب اگه كسي يه نگا به همگامان بندازه ، يه نگا به خيلي سبز خودش متوجه ميشه :20:
و در آخر هم بگم من فقط دارم اين كتابارو با هم مقايسه ميكنم ، و هر كسي كه كتابيو خريده و با اون كتاب راحته به هيچ وجه پيشنهاد نميشه كه كتابشو عوض كنه!!!
مخصوصا تو درسي مثل دين و زندگي كه كتاب كمك آموزشي دقيقا همون چيزيو ميگه كه تو كتابه!
اينا بيشتر مخصوص كساييه كه كتاب نخريدن تا حالا!
راجع به زبان فارسي هامون سبطي فقط يه نكته هست كه اونم خود ايشون تو مقدمه كتاب بهش اشاره كردن...
نقل قول:
اميدوارم خواندن اين كتاب راهي باشد براي رها شدن شما و همه دانش آموزان كشورمان از زجر حفظ كردن و آشنا شدن با لذت دريافتن!
اكثر كتاب هايي كه واسه زبان فارسي معرفي شدن مثل خيلي سبز يا الگو حتي زبان فارسي هم تبديل كردن به درس فرمولي!!!!
واسه اختصاصيا هم هنوز خوبه خوب كتابارو تو خونه بررسي نكردم ولي بهتون ميگم :31:
امینم جان من هندسه 1 گاج 89-90 رو خریدم می گی جدیده خوبه یا اون قبلیه هم خوبه؟(چی گفتم)
esilovexp درمورد ریاضی عمومی کوله پشتی نظری نداری؟فک نمی کنی عالی باشه:8:
من از این تاپیک بدم می یاد :31:ادم یه کتابی گرفته یا یکی ازش بد می گه بدش می یاد یا از یه چیز دیگه تعریف می کنن ادم می خواد بره بگیره .که می شه یهکامیون کتاب
ولی به نظر من تست تالیفی زدن تو دینی حماقت محضه حتی خوندن درسنامه کتاب کمکی هم لازم نیس فقط کتاب +تست کنکور حالا خواستی دیگه خیلی خر بزنی یه کتاب پیام ایه بگیری خوبه هر چی می خواد باشه (سبز-الگو-..)
اگه درسای مهم تر نداشتیم تست تالیفی زدن توصیه می شد ولی درسای مهم تری داریم و وقت کم
نه اونم خوبه :31:نقل قول:
هيچ وقت از اين تاپيك اينجوري استفاده نكن!
هر كسي كه گفت اين خوبه اون بده تو كه نبايد باور كني
اول دليلشو ببين بعد تصميم بگير
يكي دين و زندگي گاج ميگيره ميبينه همه آزموناي قلم چيو باهاش خوب ميزنه نميدونه خوشحاليشو كجا خالي كنه مياد اينجا ميگه واااااااي گاج سلطانه ،گاج سروره ، عاشقتم گاج! :40: :31:
اين كه نشد راهنماي معرفي كتاب!
اول فک کردم از استاد افشار خرده گرفتی .ایشون واقعا کاردرستننقل قول:
دقيقا ويژگي هاي همگامان رو گفتي!نقل قول:
همگامان فقط به خاطر همين با بقيه كتابا فرق داره!!
همونطور كه آقاي دلشاد گفت :
يعني واقعا يه كتاب كمك آموزشي!نقل قول:
ويژگي خاص اين كتاب امانت داري در حفظ مطالب كتاب درسي به سبك كاملا طبقه بندي است
اگه شما ميتوني بدون كتاب خاصي كار خودتو را بندازي چرا از كتاب بد ميگي؟؟؟ :31:
باز هم عليرضا دلشاد! :
يعني تو وقتي درس رو خوب مسلط شدي اگه دلت خواست مياي سراغ تستا!نقل قول:
دوستان عزيزم!
دقت كنيد زماني كه طرح سوالات مفهومي مورد نظر واقع ميشود مراد و مقصود سوالات خارج از حيطه ي كتاب نيست بلكه تمام پرسش هاي 4گزينه اي از داخل كتاب اما براي افراد مسلط طرح ميگردد!
همگامان دو جور تست داره: تستاي آموزشي (نه تاليفي!!!) + تستاي كنكور
اين سوالا روند آموزشي دارن يعني واسه اين كه بببيني درس رو خوب ياد گرفتي يا نه!
بعدشم ميتوني بياي سراغ تستاي كنكور!
اشكان اسماعيلي ، حميدرضا عباسپور (رتبه 2 كنكور 89) ، فريبرز صالحي (رتبه 3) ، و همچنين رتبه هاي 5 ، 6 ، 10 و خيلي هاي ديگه كه اول كتاب تعريفاشون از اين كتابم نوشته شده از اين كتاب استفاده كردن!
اگه حماقت محض بود پس... :20:
ميسه سايت اين آقاي افشار رو قرار بديد ما هم بهره اي ببريم؟؟؟:31:
آدرس سايت تو امضا من هست كه :31:نقل قول:
سلام دوستای کنکوری ! میبینم که ترکودین ! بچه ها یه سوال ! من فردا داریم میرم کتاب بخرم واسه رشته انسانی ( واسه خواهرم ) !
مثل اینکه اینجا راجع به انسانی ها حرف نزدین چون حدود 30 صفحه خوندم اما چیزی ندیدم !
میشه راهنمایی کنین برای درسهای زیر چی بگیریم!
فلسفه و منطق
زبان انگلیسی
تاریخ و جغرافیا
دینی = البته خودمون میخوایم همگامان بگیریم
ریاضی
اقتصاد
مممنون میشم بگین چون فردا میخوام برم بگیرم !
با سلام وخسته نباشيد به دوستان عزيز،
دو تا سوال فوري از محضر دوستان داشتم بيزحمت!
اين هفته يك مشكلي برام پيش اومد كه خيلي حالم رو گرفت!:( كلاس فيزيكي كه پهلو يكي از بهترين اساتيد استان مي رفتم كنسل شد!!:(( خيـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــلي خـــــيلي حيف شد! ولي خوشبختانه دو فصل اول رو ايشون كامل درس داد،با توجه به اينكه امسال من مدرسه اي رفتم كه دبير هاي خوب ش معدودند ولي به جاش دانش آموز ها رو براي غيبت آزاد ميزارن،الان نتيجتاً باس بشينم خودم بدون دبير فيزيك پيش رو بخونم!!(البته ميتونم دو،سه جلسه اي هم كلاس خصوصي رفع اشكال برم،اما نه بيشتر...(پولش...))
من خودم فيزيك پيش رو نشر الگوي آقاي خالو رو به عنوان كتابي كه دم دست واسه رفع اشكال باشه گرفتم،ولي خودم آموزش رو از جزوه دبيرمون(كه ديگه نميرم!) مي خوندم و تست هم از خيلي سبز آقاي مصلايي كه خيلي از كتابش خوشم اومده مي خوندم(ضمنا قصد دارم در ادامه هم تست ها رو حتما از همين بزنم، اما آموزش رو...؟)،ولي امروز از طرفي با تعريفي كه از فار شنيده بودم رفتم فار هم گرفتم(اما به جاي اموزش فصل 3 و 4(جلد 2) هواسم نبود فصل 5و6(جلد 3) رو گرفتم!) اما الان كه اون رو با نشر الگو مقايسه كردم يهو كمي ازشون دلسرد شدم!! آخه فكر مي كردم خيلي كمتر باشن،مثلا فصل موج هاي مكانيكي 2(فصل5) رو نشر الگو در 32 صفحه و فار در 46 صفحه درس دادند و خيلي سبز هم كه دم دست ندارم ولي فكر كنم 12 تا يا 16 تا درس نامه براش داشته باشه با اين وضع يكم مي ترسم كه نتونم مثلا اول يكي از اين دو تا آموزش ها(الگو يا فار) رو بخونم و بعد برم سراغ تست هاي خيلي سبز،مخصوصا كه با روش خودآموزي خيلي با وسواس هم مي خونم، حال مي خواهم بدونم نظر شما چيه،مثلاً گزينه هايي مثل زير كدوم بهترند:
1. آموزش:الگو /تست:خيلي سبز 2.آموزش:فار /تست: خيلي سبز 3.آموزش و تست: خيلي سبز 4.هر طوري شده برم پهلو دبير واسه آموزش/ تست:خيلي سبز
فكر ميكنم واسه من كه با وسواس هم ميخونم گزينه ي 3 از همه بهتر باشه،اما خوب تا جايي كه من خيلي سبز روش اش رو ديدم گاها يك نكته فوق العاده مهم رو فقط مياد در پاسخنامه 2تا تست اشاره ميكنه و رد ميشه و درسنامه هاش هم كه بيشتر كلي گويي هست،مي ترسم باعث شه كه جاهايي رو جا بندازم،از طرفي معتقدم يك كتاب(چه تست چه آموزش) رو هر چقدر هم كم چند بار بخونم بهتر از اينه كه چند كتاب بخونم.
مي خواستم بي زحمت شما در اين مورد هر كدوم از گزينه هاي بالا يا راهكار ديگه اي دارين بهم كمك كنين بگين؟
سوال2 ! :
من فيزيك 3رو حدودا مديون كتاب آموزش نشر الگو(آقاي سيد مجتب سادات) ام،و بسيار از روش هاي تدريس شون در قسمت هاي 2و3 فيزيك 3 خوشم مياد(تا روش كتاب هاي خيلي سبز،خوشخوان،مبتكران كمانگر و محمود زاده و رمزينه كه ديدم يا داشتم قبلش!)،با اين حال همون طور كه ميدونيد كتابچه ي تستي هم همين مولف براي فيزيك 3 داره،كه من تازه خريدم ولي متاسفانه ديدم اكثر تست هاش تاليفي هست!!!:41:،و بين كتاب هاي فيزيك 3يي كه دارم و نام بردم دومين رو خيلي سبز ميدونم كه وقتي كتابچه نشر الگو رو باهاش مقايسه كردم بلعكس ظاهرشون الگو تعداد تست هاي هر فصل اش بين 20 تا100 تا بيشتر از خيلي سبز بود!!(البته به جز فصل2) ضمنا كه خيلي سبز هم تعداد تاليفي هاش از الگو خيلي پايين تره، حال موندم من كه دارم مرور آموزش فيزيك 3 رو از الگوي آموزش مي خونم و با روش اون اُختم وقتي برم تست هاي خيلي سبز رو بزنم وقتي پاسخ نامه اش رو ميبينم حدس ميزنم گيجم كنه!! ميخواستم ببينم نظر شما چيه؟ كسي هست كه كتابچه ي فيزيك 3 الگو رو خونده كه بهم بگه آيا مي ارزه بشينم تاليفي هاي الگو رو بزنم و سبز يا... رو كنار بزارم؟ و يا هر پيشنهاد ديگه اي در مورد تست فيزيك 3 ؟؟
ضمنا بي زخمت اگه كسي تفاوت هايي كه ديني همگامان در چاپ مرداد90 نسبت به قبل داشته رو ميدونه بيزحمت بگه؟
از تمامي دوستان عزيز ممنونم، اميدوارم همگي در طي اين سال به هدف هامون برسيم.:11:
میشه یک جمع بندی کلی درباره کتابا بذارید؟؟؟؟این تاپیک799صفحه ست وقت خوندنشو ندارم:41::41:
دوباره ازت تشکر میکنم دور از ادب است که تو برای ما وقت بذاری و ما برای تو وقت نذاریم و ازتو قدردانی نکنیم!:11:نقل قول:
یادت نره منتظرم نکاتی هم درباره اختصاصیا بگی
سپاس تو را...
سلام رتبه بنده 304 انسانی منطقه 1نقل قول:
فاسفه و منطق:گاج هم سوم و هم پیش
زبان:جامع خیلی سبز و نترسیم از متن شبقره دکتر کیاسالار
تاریخ و جغرافی:گاج
اقتصاد:گاج
ریاضی:گاج
قافیه و عروض:خیلی سبز
روان شناسی:گاج یا خیلی سبز
جامعه شناسی:گاج و قلم چی هر دوش با هم
در درس های انسانی گاج حرف اول رو میزنه دوست من
سلام
بچه ها ،من امسال به احتمال زیاد میخوام برم به یه اموزشگاه تو شهرمون.اسمش فهیمه.تو اصفهان خیلی داره تبلیغ می کنه.(حتی رتبه 9 ریاضی 90-حسین حیدری- هم تو این اموزشگاه یود.یه پژو جایزه برد)
4تا از دبیرای اختصاصیش اینان :
اقای تقوی -دیفرانسیل و حسابان
اقای شریفی -فیزیک
اقای محصص-شیمی
اقای صحت کار-هندسه
شما این دبیرارو میشناسید؟(چون فکر کنم از تهران میان.)
البته یه هفته رایگان برامون کلاس میذارن ،اگه خوشمون اومد ثبت نام میکنیم.ولی میخوام یه اطلاعاتی داشته باشم.
من این دبیرا رو نمی شناسم ولی اینو خوب می دونم که فهیم عالیهنقل قول:
سپاس فراواننقل قول:
باسلام خدمت دوستان
کسی کتاب تست جبرواحتمال سراغ داره؟
من فقط مبتکران میشناختم که دیروز رفتم بگیرم پیدا نکردم (گفتن برا اندیشه سازانه قدیمیه)
بیشتر کتابا هم با کسسته هستن ولی من چون سومم یه کتاب میخوام جدا باشه
نشرالگو هم دیدم خوب نبود (یعنی تستاش کم بود)
2-تا حالا کسی از سایت فروشگاه مبتکران کتاب گرفته؟
زود میفرستن؟
قابل اعتمادن؟
ممنون میشم کمک کنید
باتشکر
کتاب جبر و احتمال خوشخوان رو کار کردم خيلی عالی هست درسنامه های جامع و حرفه ای فقط يه ايراد داره: تستاش پاسخنامه نداره فقط کليد داره و تک و توک برخی تستا يه توضيح يکی دو خطی کوتاه دارهنقل قول:
نقل قول:
برای تست و کنکور همون کتاب مبتکران که عکس هندونه روشه رو پیشنهاد میدم.
برای امتحانات نهایی هم جبر و احتمال گل واژه رو بخون.
نظرتون راجع به ریاضی پایه عباس مرادی (انتشارات کوله پشتی )چیه؟برای کیا ضروریه؟ مثلا من فکر کنم کسی که برای تصاعد از ریاضی 2 گاج سفید کار کنه دیگه نیازی به این نداره. یا اصلا همون تستای سالهای قبلو هم کار کنه. به نظرتون خوبه بخرمش یا نه؟
برای تست حسابان،گاج سفید رو میخواهم بخرم .نظرتون چیه؟
با اینکه من تجربی هستم ولی کتاب تست حسابان خیلی سبز رو دارم . فوق العادست هرکی حسابان رو از روی این تست بزنه خیلی خوب نتیجه میگیره
خیلی ممنون از کمکتوننقل قول:
من هم همین کتابو میخواستم بگیرم که گفت برا اندیشه سازانه و یگه چاپ نمیشه
کلاکتاب تست جبر مبتکران نبود
کتاب دیگه ای سراغ ندارین؟
تو سایت فروشگاه مبتکران گذاشته حالا نمیدونم اینو اگه بگیرم برام میفرستن یا نه چون یه جا شنیدم گاج بعد از چند ماه میفرسته
کسی تا حالاگرفته؟
eminem never dies کجایــــــــــــــی؟؟!!!:33:
بیا ما به نظراتت احتیاج داریم منتظر نکاتت درباره اختصاصیا هستیم!:25:
یه نظری رو میخواستم درباره کتب جامع دین وزندگی بگم:(eminem never dies رخصت!)
رفتم کتابفروشی خیلی ها اومده بودن برا الگو خیلی ها هم برا گاج اما یه تفاوت داشت اینکه یکی اومده بود به فروشنده گفته بود تستا گاج اینقد ابکین که اصلا تست نبودن بعد فروشنده بهش الگو رو داد گفت پوستتو میکنه!:31:
خلاصه همه میومدن الگو و گاج(همش بخاطر تبلیغه)میبردن فقط من داشتم همگامان میدیدم...
از فروشنده که چند سال کارشه پرسیدم گفتم الگو یا همگامان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟گفت الگو.من رفته بودم برا همگامان اما.. هیچکدوم رو نگرفتم فردا پس فردا میرم یا الگو یا همگامان میگیرم.
جالب که کسی دنبال خیلی سبز نبود!
اما چیزایی که تو کتابا دیدم:
درسنامه همگامان بسیار تخصصی و بسیارکامل و درسنامه الگو کامل و جم و جورتر که خواندن همگامان زمان بیشتری میبره!البته درسنامه الگو جذاب تره. باتوجه به اینکه دینی را باید از کتاب خواند و فقط تستای خوب زدکه:
تستای تالیفی همگامان اموزشی و مفهومی و تعداد کمی تستای کنکور رادارد و تست الگو تالیفی که از همگامان بهتر نیست اما بدتر هم نیست و ویژگی برتر الگو تستای کنکور از ازل تاابد(به نقل از کتب شیمی خیلی سبز)و تستای گزینه دو سنجش و.. هر تست به درد بخور!و با توجه به اینکه برای دینی توصیه میشه تستای کنکورای قبل رو بزنین.
-یه نکته رو باید توجه داشته باشید که این نظر مربوط به کسانی است که هنوز کتاب نگرفته اند و تعریف من از کتابی دلیل بد بودن بقیه نمی شود و من سعی کردم بیشتر نظرم و انچه را که دیدم بازگو کنم.
یه چیزی هم بگم هنوز خودم هم بین الگو و همگامان(این کتاب تایید شده نفرات برتر کنکور است و همین نفرات اول دوم و.. با این کتاب موفق شده اند) مانده ام!!!!
از شما یاری می خواهم و بگم هنوز منتظر eminem never diesهستم.
اون سطحش بالاست.نقل قول:
میخوام درحد تستای کنکور باشه.فکر کنم گاج سفید خوب باشه برای سطح متوسط.
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
به نظرمن -همگامان +تستای کنکورهای سال های قبل(همه ی گروه ها)نقل قول:
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
خرید اینترنتیشو نمیدونم. ولی اکثر اعضای تاپیک ،برای جبرو احتمال همین کتابو پیشنهاد دادند.فکر نکنم ربطی به اندیشه سازان داشته باشه.جدید باید باشه .مولفاش هم اینان:فرهاد ابوالقاسمی و عطاصادقینقل قول:
فک کنم دیگه نیاد امینمو می گم یعنی تا یکی دوهفته نیاد .تو برو کتابتو بگیر .نکنه هنوزم شک داری چی بگیری؟همگامان دیگه!!!!!!!!!!!!111نقل قول:
کسی تاحالا از فروشگاه سایت مبتکران چیزی نگرفته؟نقل قول:
من موندم اینترنتی بگیرم یا نه؟
نقل قول:
خب اگر کتاب ها رو دیدید و مورد پسندتون هست اینترنتی بگیرید
ولی اگر ندید حتما یک نگاه بندازیدد ببینید مناسب هست براتون یعنی بدردتون میخورد یا خیر ....
بچه ها بین فوت وفن و ایاد فیلی موندم میگم اگه ایاد فیلی بگیرم کتاب تست لازمه؟؟برا فوت و فن چطور؟(میدونم بستگی به سطحم داره حالا نیا بپرس سطحت چطوره؟؟:31:)
از بین تستیا گاج سفید یا بانک سبز؟ یه راهنمایی درست حسابی بکنین البته خواهشا!:27:
دوستان کتاب هايی که ميخوام بگيرم و همچنان شک دارم رو پايين مينويسم نظرتون رو بگين:
شيمی پيش: خيلی سبز يا مبتکران دبيرمون ميگفت خيلی سبز بهتره
ديفرانسيل: رمزينه انديشه فائق گاج خيلی سبز و خوشخوان
گسسته: گاج و خوشخوان
ادبيات: خيلی سبز و کلک خط به خط
املا و لغت: هامون سبطی
برای لغت: تيک ايت يا خيلی سبز