سلام مازيار جاننقل قول:
كرك بازي شما اشكال داره يعني اينكه كرك قبلي شما با اين پچ سازكار نيست وبايد اين كرك 1.20 رو نصب كنيد.
اين هم ادرسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد .
Printable View
سلام مازيار جاننقل قول:
كرك بازي شما اشكال داره يعني اينكه كرك قبلي شما با اين پچ سازكار نيست وبايد اين كرك 1.20 رو نصب كنيد.
اين هم ادرسش :
موفق باشيد .
با سلام خدمت MORTAZA.2FUN عزیز دست شما درد نکنه، من یه مدتی سرم شلوغ بود زیاد تو تاپیک نیومدم احیانا اگه سوالی در مورد سایر قسمتهای بازی داشتی خوشحال میشم کمکت کنم. راستی یه سوال اگه پچ 1.40 کونامی رو نصب کنم می تونم از ادیت فایل قبلی استفاده کنم یا نه؟
سلام خليل جاننقل قول:
اگه شما پچ 1.40 رو نصب كنيد به كرك پچ 1.20 نياز داريد تا بازي بالا بياد و لينكش رو تو پست قبل گذاشتم ومطمئن باشيد كه مشكلي با اين كرك نخواهيد داشت و سيو بازي شما خراب نميشه .
و مورد تائيد من وا رمين هم هستش .(امتحان شده و جواب داده .)
نه با اون اديت فايل قبلي كار نميكنه ونياز به ساخت يه اديت جديد داره تا با اين پچ مچ :دي بشه و الان هم ارمين جان مشغول ساختنش هست تموم شد خبر ميده .
سلامنقل قول:
منظور شما كدوم گل هستش اوني كه توي صفحهي قبل هستش رو ميگيد يا گل مربوط به مد بال رو .
منظور شما چيه كه نمي تونيد ببينيد امكان نداره بيشتر توضيح بديد .
بعد يه سوال در مورد PRO-EVO Editing Studio 2009 V1.0.0.0 داشتم .
ابولفضل جان من به گفته ي شما يه پروفايل ساختم بعد سيو هم كردم بعد از اون هم يه بك اپ هم گرفتم ولي الان يه اروري ميده اين چيه .
اين عكس پروفايلم :
اين هم عكس ارور :
اين ارور رو توي جا هاي كه قرار توي برنامه تيك بخوره مي اد و من بايد كنتينيو بزنم تا تيك بخوره .
يه حدس نكنه به خاطر ورژن برنامه باشه يعني V1.0.0.0 وماله بازي من 1.2.0.0 هستش .
تو اونجا دقت كرده باشين براي اديت فايل نميشه تيك زد فكر كنم به خاطر اون هم باشه چون الان اديت فاي كار نميكنه .
لطفا توضيح بديد .
قربانتان :40::10::40:
خوب اينكه شوت نميشه فقط از بالاي ديوار دفاي رد ميشه احتمال گل زدن با دايره خيلي كمه. من منظورم اين بود كه استايل كارلوس رو داشته باشي و سعي كني با شوت از بالاي ديوار دفاعي توپ رو عبور بدي طوري كه توپ هم تو چهار چوب باشه اين خيلي سخته حداقل من توي اين مدت تا حالا يه همچين كاري نكردمنقل قول:
سلام ارمين جاننقل قول:
ارمين جان حق با تو هستش شايد بگي چون سانتر مي كنم و اين شوت نميشه .
ولي اگه دقت كرده باشين من گفتم حين حركت توپ دكمه مثلث رو هم بگيرين اين به خاطر اين بود كه به شوت تبديل بشه يا سنكين بشه و با اين كار دقت ضربه ازاد بالا مي ره .
اگه شما روشي براي شوت يا اموزشي براي شوت داري به من هم بگو .
سلام به بچه های گل pes باز :دی
بچه ها میشه لینک آخرین پچ و اگه آپدیتی چیزی هم داره بذارین؟؟؟
من هیچ وقت سرچ کردن با سرچ این سایت رو یاد نگرفتم:13:
آخرین پچی که دانلود کردم GCPbuild25 بود به حجم 440 مگ حدودا:31:
ممنون میشم :11:
وقتي شما شوت ميزني كافيه تا نصف پر كني و جهت پايين رو نگه داري بهترين استايل براي ضربه ازاد ها كه بخواد از بالا ديوار دفاعي عبور داده بشه و در چهار چوب باشه كه دور از دستان دروازبان باشه شماره 4 هست شما يه بازيكن خلق كن پارامتر هاي اون بازيكن رو كلا بذار روي 99 استايل ضربه آزاد رو هم بذار شماره 4 توي تراينينگ مود دور و بر نيمدايره محوطه جريمه توپ رو بكار دستت رو روي r1 + جهت پايين نگه دار بين دو نفر آخري ديوار دفاعي كه كنار وايسادن رو هدف بگير يعني اون دو نفري كه به سمت مخالف دروازبان وايسادن كلا اينجوري كاملا از دروازبان دور ميشه هدف شما يعني جايي كه دروازبان روي ديوار دفاعي حساب كرده و خودش سمت ديگه رو نگه داشته شما مي تونيد منتهي اليه سمت مخالف دروازبان رو هدف بگيري بهتره نشانه شما بين دو نفر ديوار دفاعي باشه كه اونطرف كنار هستند بعد در طي 2 مرحله قدرت رو تا نصف پر كن دو بار به شوت طوري تپ بزن كه تا نصف پر شده قدرت احتمال گل شدن خيلي زياد هست اينطوري
يه روش ديگه كه : شما همون بازيكن رو استايلش رو به استايل شماره 2 تغيير بده و توپ رو داخل نيمدايره محوطه جريمه بكار دروازبان رو هدف قرار بده يه ذره به سمت تيرك ميل بده يعني مستقيم نره به طرف دروازبان گوشه دروازه رو هدف قرار بده يعني طوري باشه كه ديوار دفاعي نقش نداشته باشه و ضربه ات از كنار اونها بايد رد بشه دستت رو ميذاري روي R1 + اينبار جهت بالا رو ميگيري و شوت رو در 2 يا 3 مرحله تا يك چهارم پر مي كني اين هم به احتمال زياد گل ميشه البته مطمئن نيست حتما بايد مثلث رو نگه داشت بعد ضربه زدن يا نه ولي شما براي هر دو شيوه بعد ضربه زدن مثلث رو هم نگه دار. ولي مطمئن نيستم تاثير داره يا نه. من كه عادت كردم نگه مي دارم
بعدش هم شماره 3 اومد دیگه چیزی نیومده ]چون سایتش یه مدت خراب بودهنقل قول:
شماره 3 هم بهش اسکوربورد اضافه میکنه چندین اسکوربرد هر کدومو که خواستی میزاری برای بازی
با سلام من نمیدونم چه کار کردم که با هر تیمی بازی میکنم دروازه بانهاش میان جلو یعنی عین یه مدافع میره دنبال توپ و دروازه رو خالی میزاره و راحت گل میخورم لطفا اگه کسی میدونه کمک کنه که من چه کار کنم که این مشکل حل بشه یعنی چه تنظیمی رو باید دستکاری کنم
نمیتونم پچ نصب کنم . وقتی پچ 1.2 رو میخوام نصب کنم این عکسی که اینجا گذاشتم میاد.
حتی یه روش هم امتحان کردم اما نشد . یعنی اینبار اول کرک 1.2 رو نصب کردم و بعد که میخواستم پچ رو نصب کنم باز همین اومد کسی میدونه مشکل چجوری حل میشه؟؟؟؟؟
سلام حتما شما حين بازي دكمه ي مثلث رو نگه مي دارين به همين خاطر دروازبان جلو مي اد .نقل قول:
سلامنقل قول:
اولا عكستون باز نشد اگه به شما ارور ويندوز اينيستالر بده بايد اين كار رو انجام بديد .قبلا هم گفته بودم اگه سرجچمي كردين متو جه مي شدين به هر حال :
نقل قول:
نوشته شده توسط MORTAZA.2FUN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
کافی هست که شما فقط فایل زیر رو دان کنید واونو نصب کنید :
کد:
http://www.2shared.com/file/5248660/56fbe490/install_orginal.html
البته با تشکر از khelane عزیز به خاطر این فایل .
این فایل به صورت رار هستش شما بعد از اینکه اونو اکستراکت کردید فولدری به نام نیو فولدر دارید شما در این فولدر در ادرس زیر از محل نصب بازی فولدر img بازی خودتون رو در این ادرس در فولدر برنامه کپی می کنید :
New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
شما در این ادرس یه img فایل دیگه ای هستش که شما اون فایل کپی شده رو جایگزین این فایل می کنید .
در ضمن پسورد این فایل matin هستش .
برای اجرای برنامه مراحل زیر رو انجام می دید :
شما از داخل فولدر برنامه فایل Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا می کنید و به شما یه ادرس پیش فرض می ده شما باید اون ادرس رو عوض کنین یعنی این برنامه رو در محل نصب بازی در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب کنید واین ادرس رو جایگزین ادرس پیش فرض کنید .
ممکن است که هنگام نصب شما با ارور مواجه بشید شما باید سومین گزینه ی ارور یعنی اگنور رو بزنید تا نصب بازی تکمیل بشه .
اگه سوالی بود مطرح کنید .
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانتان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من می خوام با برنامه Pes Legend کار کنم اما نمیشه چکار کنم؟
اینم عکسش:
کد:http://img.villagephotos.com/p/2008-11/1327710/untitled.JPG
ميشه بگين كه ويندور تون پك چنده وايا اين برنامه رو از همين تاژيك دان كرديد يا نه ؟نقل قول:
يكي هم اگه خواستين از اين به بعد عكس بذارين لطفا لينكش رو بذارين تا پيج سنگين نشه .
فکر کنم شما microsft dot net framework رو نصب نکردین
اخرین نسخه اون رو نصب کنین مشکلتون برطرف میشه
سلام آقا بايد dot net Framework 3.5 نصب كني تا درست شهنقل قول:
بعدشم يه نكته!!!! اونم اينكه وقتي شما ميخواي پارامتراي بازيكنتو تغيير بدي اين برنامه پارامتراي پيشفرض بازي رو كه از همون اول بازيكنت داشته در نظر ميگيره و تمام مقاديري كه پارامتراي بازيكنت تا اين مدت رشد داشته رو به اون چيزي كه شما اديت كردين اضاف ميكنه
پس اگه دفعه اول اشتباه كنيد ميبينيد كه پارامتراي بازيكن بيشتر از اون چيزي كه شما اديت كردين اضاف شده و در اين حالت شوك زده ميشين!
:18:
سلام.
اوون گلی که یکی گذاشته بود رو من تو قسمت سیو بازی ها گذاشتم از خود بازی از کجا می تونم لود کنم و ببینم. ؟:13:
به قسمت gallery در همون منوی اول بازی رجوع کنین
بعد از اون از بین گزینه ها replay رو فکر کنم باید انتخاب کنین
سلام مرتضی جان شما نسخه PRO-EVO Editing Studio 2009 V1.2 رو دانلود کن و بعدش وقتی استخراجش کردی یک پروفایل بساز و به ترتیب آدرس ادیت فایل و آدرس پوشه کیت سرور و آدرس پوشه pes 2009 رو بهش بده و ok رو بزن. چون نسخه های بالاتر این برنامه به درد نمی خوره
سلام خليل جاننقل قول:
اگه لطف كني لينكشو بزاري ممنون ميشم .
سلام دوستان، من یه سوالی داشتم. من هر وقت توی PES 09 میرم توی بخش ترینینگ، برنامه Not Responding میشه و از بازی خارج میشه مشکل سخت افزاری هم نیست، جلوی همش Good هست. آیا مشکل از دی وی دی هاست؟ گفته باشم که اریجینال انگلیسی رو نخریدم، ماله من گزارش فارسی بود که خیلی هم افتضاح هست. همه اسم ها رو جابجا میگه ( تکین بازی نما / مدرن )
مرتضی جان بفرمانقل قول:
کد:http://downloads.soccergaming.com/complete.php?id=00014015
من نسخه 2 رو نصب کردم ولی وقتی می خوام 3.5 رو نصب کنم عینا همون پیغام رو میده مشکل چیه!!؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
خودتون جواب دادين .
مگه ميشه چيزي دستكاري بشه وخرابي هم نداشته باشه .
1-پيشنهاد مي كنم كه دوباره بازي رو نصب كنيد .
2- دقت كنيد كه ايا سيو شما درست هستش يعني خرابي نداره .
تا حالا ارور don,t send داده يا نه ؟
يادمه يكي از بچه هاي همين فروم خيلي وقت پيش همين مشكل رو داشت يعني وقتي مي رفت ترينينگ واسش ارور ميومد. اونم بازيش دستكاري شده بود. به اميد مرگ بازي هاي دستكاري شده غير از دارينوس كه خداييش تنها شركتي هست كه كارش اصولي هست. و گند نمي زنه توي بازي
میشه لطف کنین و لینک بذارین؟؟؟نقل قول:
بعدش هم شماره 3 اومد دیگه چیزی نیومده ]چون سایتش یه مدت خراب بوده
شماره 3 هم بهش اسکوربورد اضافه میکنه چندین اسکوربرد هر کدومو که خواستی میزاری برای بازی
این بعد از نقل و انتقالات زمستانی هست؟؟؟؟
سلام
خسته نباشید
من یه مشکلی با سیو پیدا کردم
قبلا پچ 1.20 رو با کرک خودش نصب کردم خوب جواب داد ولی بعد از تعویص ویندوز با سیو قبلی تو مستر لیگ بعد از دو تا بازی دوباره سیو مشکل پیدا کرده و میندازه بیرون .
من کرک رو دوباره دانلود کردم ولی درست نشد
اگه ممکنه راهنماییم کنید
منظور من گلی که توی مد B.A.L زدی،هستش. ورژن بازی من 1.2 هست و وقتی می خوام گلت رو لود کنم ارور میده!!!نقل قول:
------------------------
عکسا اصلاً نمیان و مثل اینکه سایتی که آپ کردی خرابه!!! :13:
من کراکی رو که گفتی دانلود کردم، بعد کپی کردم، دوباره پچ 1.40 رو نصب کردم باز هم نشد و دوباره همون پیغام رو میده. راه حلی نیست؟ چرا فقط من اینطوری می شم؟نقل قول:
سلام عزيزنقل قول:
منظور من گلی که توی مد B.A.L زدی،هستش. ورژن بازی من 1.2 هست و وقتی می خوام گلت رو لود کنم ارور میده!!!
------------------------
عکسا اصلاً نمیان و مثل اینکه سایتی که آپ کردی خرابه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم لينك اپ شده :
نه دوست عزيز كاملا درست هستش لينك ها چون دو بار ادرسش به اشتباه نوشته شده بود پيج رو باز نكرد به هر حال باز لينك عكسا رو گذاشتم .
اين هم لينك اخرين cv0f :
فقط عزيز توي جاي خالي كلمه ي P A T C H رو بنويس .کد:http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
راستي من يه ورژن جديد برنامه يPRO-EVO Editing Studio v1.2 رو دان كردم ورژنشم 1.2 هستش و اون اروري كه مي گفتم رو ديگه نمي ده.اخه ورژن قبلييه 1.0.0.0 بود و با اون عكسي كه براي توضيح لينكش رو برام گذاشتين خيلي فرق مي كرد ماله شما اون بالا توي اولين صفحه 4 تا منو داشت و لي اوني كه من دانلود كرده بودم (ورژن 1 ) تا منو اون بالا داشت منظورم صفحه اي كه پروفايل مي سازيم .
فقط شما يه توضيحي بديد كه من چه طوري مي تونم بازيكنان و تيم ها رو پيدا كنم يه خورده بلدم ولي توضيح بيشتر مي خوام .
حتي چه طوري مي تونم بازيكن توي بال رو پيدا كنم .
موفق باشيد
سلام دوست عزيزنقل قول:
نه اين مشكل فقط براي شما نيست براي من هم وتمام كساني كه بازيشون دستكاري شده واز پچ 1.40 استفاده مي كنن اين مشكل پيش اومده شما كاراي كه مي گم بكنين درست مي شه من خودم اين كار رو كردم فقط به ترتيب .
شما الان اين فايل رو دان كرديد .
بذاريد يه بار كامل توضيح بدم فقط دنگ و فنگ زياد هستش .
شما اول بازي رو پاك كنيد و بعد از اون هم دوباره نصبش كنيد .
بعد برنامه install orginal_2 رو اجرا كنيد ( مطوئنا كه اينو دان كرديد .)
بعد بريد پچ 1.40 رو نصب كنيد .بعد از اون هم برييد كرك 1.20 رو باز كرده چون اون به صورت رار هستش شما اونو يا توي دسكتاپ اكستراكت كنيد واز اون جا با فايلPES2009.EXE در محل نصب بازي جيگزين كنيد يا از توي فايل رار ادرس محل بازي رو بديد و با فايل PES2009.EXE تعويض كنيد .
بعدش هم كه بريد تو بازي . بعد اين كار ها يه خبري بديد كه ايا شد يا نه ؟
ببخشيد كه كار سخت شد .
آقا من میتونم حالا که آپدیت 1.2 رو واسه اریجینال کردن نصب کردم و بعدش مستر لیگ شروع کردم . سیو مستر لیگمو بیارم تو نوین پندار عادل فردوسی پور بازی کنم؟
نه نمیشه...سیو نسخه های 1.2 با نسخه 1 فرق می کنه
باید روی نسخه فارسی هم این اپدیت نصب شده باشه
دوستان من یه مشکلی دارم که تو Become a Legend بعد از یه مقدار که جلو میرم و مثلاً 13 14 تا بازی که انجام میدم بعد بازی آخر که میاد تو منو یدفعه بازی هنگ میکنه !!!
وقتیم که Save بازی قبل رو Load میکنم و بازی آخر رو دوباره میرم ، بازم بعد بازی تو منو هنگ میکنه !! کسی میدونه مشکل چیه ؟!
ببین یه کاری کننقل قول:
سیو تو ببر رو کامپیوتر یه نفر دیگه اجرا کن اگه اون مشکلی نداشت مشکل از ویندوزت هست و باید عوض کن یا بازی رو دوباره نصب کن
تا حالا رو XP Vista و 7 تست کردم ... رو همش این مشکل رو داشته !!! که با این شرایطی که گفتم حداقل 3 بار نسبش کردم !نقل قول:
تا حالا حداقل 5 6 بار هم از اول رفتم اما جواب نداده !
از یکی دیگم DVDشو گرفتم نسبیدم برا اونم مشکل داشت ... اما آخه مگه این میتونه مشکل سیستمم باشه !!
دوست عزیز، باز هم نشد. بذار کل کارهایی که انجام دادم رو برات بنویسم شاید اشتباه از من باشه :نقل قول:
1: اول بازی رو پاک کردم.
2: دوباره بازی رو نصب کردم. (دی وی دی بازی، نه اون Original Install)
3: فایل Original Install رو توی دایرکتوری محل نصب بازی نصب کردم.
4: پچ 1.40 رو نصب کردم.
5: کرک 1.20 (فایل RAR) رو کپی کردم.
بازی رو اجرا کردم بعد تیم رو انتخاب کردم، هیچ کدوم از بازیکن های ترانسفر نشده بود و هنوز همون بازیکن های قبلی بودن.
راستی دوستان، من توی PlayStation 3 توی Difficulty بازی بعد از Top Player یکی دیگه دیدم که اضافه شده بود به اسم Super Star، کسی نمی دونه توی نسخه PC با پچ، این Difficulty اضافه میشه یا نه؟
همنچین گزینه ای وجود نداره...
با پچ هم فکر نکنم بشه درجه سختی به بازی اضافه کرد و اون رو بیشتر کرد
pro soccer 2009 چطور شبکه میشه؟ ایا باید حتمآ به اینترنت وصل باشم؟
با سلام خدمت MORTAZA.2FUN عزیز ببخشید که یه خرده دیر شد جواب بدم، آدرس همونی که دوستمون Khelane گذاشتن.
بله ورژن بازي شما با كركي كه استفاده مي كني نمي خونهنقل قول:
یعنی با استفاده از یه کرک دیگه مشکل حل میشه ؟نقل قول:
میشه فهمید چه کرکی جواب میده ؟!