منم از بوکانم دیروز سرویس مکس کلاس رو فعال کردم افتضاحه!!! ببین الان 3:40 شب : این نتیجشه!!! : :41:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش از همون مخابرات سرویس میگرفتم. الاهی از گلوشون پایین نره این پول!
Printable View
منم از بوکانم دیروز سرویس مکس کلاس رو فعال کردم افتضاحه!!! ببین الان 3:40 شب : این نتیجشه!!! : :41:نقل قول:
کاش از همون مخابرات سرویس میگرفتم. الاهی از گلوشون پایین نره این پول!
شما اگه به جای اینکه بعد از خرید سرویس از ماکس قبل از خرید میومدید اینجا و ازمون راهنمایی می خواستید ما به شما می فرمودیم که ماکس تو غربی آشغاله . الان که اومدید و میگید ما باید چیکار کنیم ؟ راستی من به اسپید تست اصلا اعتماد ندارم و باور دارم تستی که شما گذاشتید کاملا غلطه . مگه سرعت دانلود شما چقدره ؟ با این تستی که شما گذاشتید با سرعت دانلودتون 11 باشه که فکر نکنم اینجوری باشه .:11:نقل قول:
از ساعت 2:00 تا 7:45 تنظیم کردم تا ازم اعتبار کسر نکنه تو نمودار تا 8:00 دانلود کردم!! و خودمم خبر ندارم!!
من واسه دایرکت کردن لینکهام از این سایت استفاده میکنم، دقیقا نمیدونم چه محدودیتهایی داره ولی خیلی سریع لینکهارو دایرکت میکنه
کد:http://leechme.cz.cc/index.php
وضعیت شما خیلی تاسف باره :41:نقل قول:
بنظر من بهتره تخلیه کنین چون ارزش نداره عمرتون رو پای این شبه اینترنت تلف کنید
بزرگترین محدودیتش اینه که بعد 2 ساعت فایلا رو حذف میکنهنقل قول:
شما بالاخره یه تست نذاشتین ها
احسان خان شما نامحدود گرفتی دیگه ؟ من که گفتم بهتون پینگش خرابه ! من الان کلسیک دارم متوسط 70 کیلو ! اونوقت گفتم بت کلاسیک یا توربو بگیر !
.................................................. .....
باگ شاتل تا الان:
نقل قول:256 مخابرات
نامحدود؟؟؟نقل قول:
حسین یه پ.خ دادم بهت ج ندادی :41:
نقل قول:
نه عزیز، نامحدود:31: جک میگی؟ نامحدود واسه اونایی که خونشون از خون ما سرختره:41: مثل تهران، همدان!،کرمانشاه!!!:18: این تست واقعی تره
حذف گردد........... ....
اولا من قبل از خرید اینجا اومدم و راهنمایی هم گرفتم! دوما اینو برای این نگفتم که شما کاری بکنید برام! یکی از دوستان از میاندوآب میخواست این سرویس رو فعال کنه بهش گفتم مال من اینطوریه! لازم نیست شما زحمت بکشید چیزی بفرمایید!نقل قول:
نه نا محدود نیست داداش. همون روز که شما راهنماییم کردید من حرفتون رو گوش کردم و کلاسیک 3 ماهه رو فعال کردم ولی متاسفانه سرعتم اینطوری پایینه و در حد دیال آپه! :41: با تبریز هم تماس گرفتم گفتن کلا تو آ.غ سرعت پایینتر از آ.ش هستش!!! ولی دیگه اینقدر پایین دیگه!!! سرعت دانلود 11 :2: !!!!!نقل قول:
نقل قول:
گفتی 256 واسه همین
256 اینه 128 پس چیه؟؟؟
دیگه در حق غربی خییییییییییییییییییلی ظلم میکنند واسه ما خیییییییییییلی ظلم میکنند
آخه چطور ممکنه ؟ من الان MAxClass 128~512 دارم . سرعت دانلودم بین 60-75 هست ! شما میگی همین سرویسو داری ولی سرعتت 11 !!! یا از نویز هست ! که پیشنهاد میکنم یه سپلیتری چیزی وصل کنی . یا زنگ بزن یه کم سفت صحبت کن حتما برات زیاد میکنن
نه دیگه اینا شورش رو برای غربی در اوردن
به خدا خیلی نامردیه خیلی
ادم شرمش میشه که یه همچین تستی بگیره
باعث تاسفه که تو ایران دارن همچین اینترنتی رو به مردم به اسم اینترنت پر سرعت قالب میکنن
تو یه جا میخوندم که پهنای باند کل ایران 1000 گیگه(حالا شاید یادم رفته درست نباشه ولی تو این حدود)
در حالیه مردم کره
هر شهروند میخواد 1 گیگ داشته باشه
حساب کنید که سرعت اینترنت اونا از سرعت هارد هامون بیشتره
حالا ما هم 1 گیگ نمیخوایم
همون اپراتور سوم رو راه اندازی کنن
از 3GP اوون که 8 مگابیته استفاده میکنیم
البته امیدوارم که اونم تو زرد از اب در نیاد و روی اینترنی که میده محدودیت نذاره مثل ایرانسل
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 10:01 PM ----------
---------- Post added at 10:06 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------
جالب اینجاست که امروز مدت قانونی اشتراکم تموم شده ولی هنوز وصلم و دارم دانلود میکنم:31:
یه نفر لطف کنه هاست رایگانِ به درد بخور معرفی کنه، ترجیحا ایرانی
با تشکر
:40::40:
:31:سوتی دادی 3GP چیه 3G درستهنقل قول:
خیلی خوش خیالی:31: اینجا تحت سلطه ایرانه:2: ها با جایی اشتباهی نگرفتی؟؟!!!
نمیدونم چرا اینطوریه! اسپلیتر هم وصل کردم. ( راستی چراغ چشمک زن مربوط به اینترنت روی مودم باید ثابت باشه یا چشمک بزنه؟ مال من چشمک میزنه) الان سرعت دانلودم بین 8 تا 30 متغیره! :2:نقل قول:
یکی از دوستان میخواد مکس نت بگیره کدوم سرویس پیش نهاد میکنید؟؟!!! بین کلاسیک و توربو لطفا دلیل بگین که منم بش بگم
یه باگ دیگه رو از شاتل میزارم که همتون شاخ در بیارید
1 ماه سرویس رایگان:27:
+ دانلود های رایگانم
احسان کانکشن تو اتوماتیک هست یا دستی ؟ اگه اتوماتیکه که باید چراغ Activity ثابت , چراغ ADSL هم ثابت باشه !
احساس میکنم که پینگ شاتل خیلی کم شده:27::21::31:
يه خورده توضيح بده ببينيم اينا چيه گذاشتي، اصلا چه جوري اين باگ رو پيدا كردي؟
كاش ميشد باگهاي مخابرات رو هم پيدا ميكردي
مکس نت سرویس کلاسیک :
وهاب زاده خدا کور و ذلیلت کنه نامرد . تبعیض تا چه حد ؟ چرا داری این بلا رو سر غربی میاری :2:
اتوماتیکه کانکشنم. چراغ adsl فیکس روشنه ولی چراغ اینترنتم چشمک میزنه! ( مدل مودمم هم اینه: TP-LINK TD-W8901G) به نظرتون مشکل از کجاست که سرعت دانلود من اینقدر پایین و متغیره! الان سعت نزدیک 2 نصف شبه سرعت دانلود بین 20 تا 60!نقل قول:
من تا حالا از شاتل و صبا و مکس نت استفاده کردم که از همشون حداقل یه باگ بلدم ،،ولی شاتل بیشترین بعداد باگ رو داره با 5 تا باگ باحال که من همشونو بلدمنقل قول:
اینایی رو که گذاشتم فقط 2 تا از اون 5 تاس:27::27::27:
اگه چراغ اکتیویتی چشمک بززنه یعنی داری استفاده میکنی از نت ! ببین آپدیتی چیزی دزدکی ران نشده ؟ یه عکس هم از صفحه statistics , ADSL بزار !نقل قول:
تو تنظیمات مودم ببین مقادیر SNR و Attenuation چقدره.نقل قول:
مدل مودم منم همینهنقل قول:
]ADSL باید روشن باشه چراغ اینترنت هم وقتی داری استفاده میکنی باید چشمک بزنه سایر مواقع باید ثابت باشه یعنی وقتی صفحه ای رو لود میکنی چشمک میزنه وقتی لود تموم شد باید ثابت باشه که اگه اینطوری نیست یعنی یه جایی داره از اینترنت استفاده میکنه که ممکنه پهنای باندتو گرفته باشه
SNR و Attenuation رو هم که دوستمون گفت بذار
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:43 AM ----------
حالا اگه مودمو خاموش کنی اون یک ماه پریده؟؟نقل قول:
واقعا سرعتم افتضاحه! کل دیشب فقط 190 مگ تونستم دانلود کنم! :2:
به نظرتون میتونم با این وضع ازشون شکایت کنم؟ یا پولمو پس بگیرم؟
وضع مودم ، نویز و ... خوبه . خبر خوش بهت بدم که منم دیشب 130 مگ دانلود کردم ! افتضاح شده ! امروز یه زنگی میزنم
الان زنگ زدم . گفتم وضع غربی خرابه . گفت فایروالتو خاموش کن و ... من یهو قات زدم گفتم چه ربطی داره باو . همش میپیچونین که . شق گئشیئ گذاشتم . هیچ امیدی نیست . فعلا بسوزیم و بسیازیم .
دمت گرم! منم الان زنگ میزنم تهدیدشون میکنم! :31:نقل قول:
SNR خطت عالیه.یه عکس هم از interface مربوط به ADSL بزار.نقل قول:
نه . تهدید نکنی ها . من یه بار تهدید کردم خوردم . مستقیم برو شکایت کن .:11:نقل قول:
مستقیم باید از چه طریقی شکایت کنم؟ :19:نقل قول:
مستقیم برو شکایت کن
[PHP]http://www.tic.ir/fa/page/shekayat.htm[/PHP]نقل قول:
همه چی رو کامل و تمام و کمال توضیح بده .
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
البته بهتره از اینجا شکایت کنی :
[PHP]http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d[/PHP]