سفره ی هفت سین دانشگاه ما : :n02:
محتوای مخفی: خطر!!!
Printable View
سفره ی هفت سین دانشگاه ما : :n02:
محتوای مخفی: خطر!!!
دوستان میشه فیزیک1 رو این ترم بردارم و آزمایشگاه فیزیک رو ترم بعد بخونم؟
آره میشه . :n01:نقل قول:
یه سوال فنی.این یعنی چی:
این عکسو از کجا آوردی ؟ :n02:نقل قول:
اینجوری که من میبینیم تاریخ امتحان یه درس رو زده . تاریخ : 1.3.92 ساعت : 9:30 تا 10:30 روزشم زده دوشنبه .....
حالا عکس کاملشو داری بزار بهتر راهنمایی کنم .
برای منم همینجورینقل قول:
فکر کنم ترجمه اش بشه: درس تئوری، دوشنبه، هفته اول، ساعت 13:30 تا 15 ، کلاس 304
بعدش هم تاریخ امتحان رو زده
کامل تر از این؟درس اندیشه 2 هست و این رو هم زیر تاریخ امتحان زدهنقل قول:
عکس رو از کدوم قسمت گرفتی ؟نقل قول:
این عکس مال گزارش 101 ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عنوان مثال : درس مدیریت مالی 1
تاریخ امتحان : 2 - خرداد - 92
ساعت : 11 تا 13
اگه میخوای تاریخ امتحانا رو ببینی از گزارش 101 نگاه کن .
درس اندیشه2 هست.دوشنبه تاریخ امتحان هست یا کلاس؟هفته ی اول دیگه چیه؟؟نقل قول:
میدونی بابا گزارش 101 هست همون عین واسه شما.دقیقا همونجایی که دورش رو سیاه کردی رو عکس رو گرفتم و گذاشتم اینجانقل قول:
خب محمد جان منو نزن :n02:نقل قول:
همونی که بالا گفتم :
نقل قول:
میشه درسی را که پیش نیازش را یک بار برداشتیم و توی جلسه غایب بودیم با همون پیش نیازش توی یک ترم برداریم ؟؟؟
مثلا فیزیک 1 را که توی امتحان غایب بودیم را ترم بعد با فیزیک 2 باهم برداریم.؟؟
بچه ها برای دروس زبان خارجی ، فارسی و اندیشه 1 نیاز به این کتابهای راهنما هست؟ کلا برای پاس کردن بی دردسر این سه درس باید چه کار کرد؟ :n02:
نمیشه : چوننقل قول:
زمانی میتونی همچین حرکتی بزنی که درس فیزیک 1 رو ترم قبل افتاده باشی و این ترم فیزیک 1 و 2 رو با هم ورداری .... اما شما چون غیبت داشتی ، غیبت به منزله حذف کردن درس میمونه نه افتادن اون درس .
برای زبان خارجه نیازه .... حل تمرینات و ترجمه . دوتای دیگه لازم نیست .نقل قول:
زبان خارجه که دقیقا عین جمله های کتاب رو تو سوالات میارن . باید خوب متن رو بلد باشین ...
کلا برای فارسی و اندیشه 1 باید اول متن رو خوب و کامل و با دقت بخونی بعد نمونه سوالات دوره های قبل رو مطالعه کنی . نمونه سوال خیلی میتونه کمک کنه .
درس های عمومی که فقط کتابو حفظ کن (به قول بچه ها قورتش بده:n02:) خود کتابه سوالاش:n27:نقل قول:
بچه ها برای دروس زبان خارجی ، فارسی و اندیشه 1 نیاز به این کتابهای راهنما هست؟ کلا برای پاس کردن بی دردسر این سه درس باید چه کار کرد؟ :n02:
جایی هست که بتونم بفهمم هر کتابی چند صفحه داره؟
ممنون بچه ها.....خوبی درسای عمومی اینه به نظرم که همون کتاب میاد...اینجوری واقعا راحت تره...
آقا من تا حالا هیچ کتابی تهیه نکردم و فقطسریککلاسحاضر بودم. کتابهای این دانشگاه چطوریاست؟ برای همه مشخصه؟ یا مثل دانشگاه دولتی هر استادی یه کتاب معرفی میکنه؟ مثلا ریاضی ۱ و یا فارسی؟
نه . جز اینکه بری کتابفروشی و کتابو از نزدیک ببینینقل قول:
شما باید اول برید این سایت و لیست منابع درسی مربوط به رشته ی خودتو دانلود کنی :نقل قول:
به عنوان مثال این ترم میخوام کتاب اصول حسابداری 3 رو بخرم :کد:http://www.pnu.ac.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=87308ebb-3a80-4639-9f01-181a14eaba9f
لیست رو باز میکنم و از لیست درس اصول 3 رو پیدا میکنم ...
در اینجا هم امتحان تستی و تشریحی ، هم نویسنده ی کتاب و هم در ادامه حذفیات درس رو نوشته .
برای خرید کتاب از همین لیست استفاده کن که در موقع خرید به دلیل تشابه زیاد کتاب های پیام نور دچار مشکل نشی .
موفق باشی .
تا پانزدهم کلاسها تعطیله؟ بخش اداری چی؟
راستی این کتابها رو از کجا میشه تهیه کرد تو مشهد؟ پاساژ مهتاب؟ جمعه بازار کتاب؟
سلامنقل قول:
اگه نو بخواین هم کنار دانشگاه چند تا مغازه هست هم توی پاساژمهتاب
من خودم اگه تبلیغ نشه رفتم از پاساژ مهتاب زیرزمینش از کتاب گلستان دست دوم گرفتم همه کتابارو داشت تمیز هم بودن به نسبت
سلامنقل قول:
اقا یه سوال فنی!!چرا واسه تاریخ امتحان مثلا زده3 -1392،03،02 یعنی امتحان توی هر 2 روز برگزار میشه؟اگه نه اون 3 واسه چیه؟
اون عدد بعد تاریخ امتحان مربوط به ترتیب امتحانات او گروهنقل قول:
سلام دوستان,
این کتابها رو چطوری باید خوند؟ مثلا ادبیات رو؟ من دست دوم گرفتم بعضی جاها رو علامت زده که باید خونده بشه. ولی در کل اگر کتاب نو باشه این که کجا و فلان خط مهمه رو از کجا میشه فهمید؟ استاد میگه؟ جمعیت و تنظیم خانواده که استاد نداره چی؟
چه همه کتاب هست من گیج شدم. الان برای همین اندیشه اسلامی 1 من یه کتاب دارم که سبز نیست و مال سبحانی و محمد محمد رضایی هست. یه دونه هم سبز رنگ هست که نویسنده اش همین دو نفر هستن فقط با این تفاوت که نوشته گروه معارف. کدوم کتاب برای من هست؟ من رشته برق هستم الکترونیک. آیا حتما باید انتشارات پیام نور این کتاب رو منتشر کرده باشه؟
سلام . در تکمیل صحبت های دوستم :نقل قول:
تاریخ اصلی امتحان شامل این قسمته : 3 -1392،03،02
سلامنقل قول:
شما باید تو پیام نور از سیر تا پیاز کتاب رو بخونید .... اینجوری نیس که قسمت های مهم رو فقط بخونید ....
جمعیت رو هم باید کل کتاب رو بخونی و بعد با توجه به نمونه سوالات ترم پیش سوالات رو بیرون بکشی
برای خرید کتاب و چک کردن کتاب شما طبق پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عمل کنید ... از لیست اسم نویسنده کتاب رو پیدا میکنی و بعد با کتابی که در دست داری تطبیق میدی .
یاعلی
دوستان در مورد حذف اضطراری دروس هم یه توضیح بدید. چطوری کار میکنه؟
به عنوان مثال شما از یه درس خوشت نیومده یا بنا به دلایلی نتونستی بخونیش یا از استادش خوشت نیومد و .....نقل قول:
میری اون درس رو از لیستت حذف میکنی ... ودیگه امتحانش رو شرکت نمیکنی ... تو معدلت تاثیر نمیزاره دیگه ..... چون درس رو حذف کردی ..... ولی باید شهریه رو پرداخت کنی ....
همیشه میشه حذف کرد؟ الان که من حذف اضطراری میزنم هیچی نمیاد.نقل قول:
حالا وقتش نیست. برو pnu-club.com وقتی وقتش شد اعلام میکنن.نقل قول:
دقیقا تو کدوم بخشش؟نقل قول:
این که برای کوچکترین جزییات پیام نور هم زیر انجمن داره. کم مونده بود برای تک تک اطلاعیه های پیام نور هم زیر انجمن بزنه.
تاریخ حذف و اضافه تموم شده .
حذف و اضافه با حذف اضطراری فرق میکنه .نقل قول:
حذف و اضافه 30 اسفند مهلتش تموم شد ....
بزار خیالتو راحت کنم.اول تاریخ حذف اضطراری معمولا چند هفته قبل از امتحاناته. دوم شما میتونی اون درسی که نمیخوای سر جلسه نری.اینطوری نمره به اون درس تعلق نمیگیره در حقیقت انگار حذف اضطراری کردی.مشکلی هم پیش نمیاد.نقل قول:
دوست عزیز یه هفته مونده به امتحانات پایان ترم حذف اضطراریه. دیگه لازم نیست دنبالش دو ساعت بگردی فوقشم از دستت در رفت امتحانی که نمیخوای بدی نرو سرجلسه.نقل قول:
دوستان یه سری درسهایی هست که حجم کتابهاشون خیلی زیاده مثلا مبانی و اصول سازمان مدیریت به نظرتون چطور میشه این درسا رو خوند و پاس کرد؟
نظر من اینه که اول به عنوان مثال یک فصل رو مطالعه کنید با دقت ... بعد برید سراغ نمونه سوالات ترم های پیش .... سوالات مربوط به اون فصل رو در بیارید و تو کتاب علامت بزنید و دوباره اون قسمت ها رو مطالعه کنید ....نقل قول:
با اینکه حجم این کتاب ها زیاده ولی سوالات واضح و درشت میاد ... اگه نمونه سوال زیاد کار کنی مطمئن باش میتونی راحت با نمره بالا پاس کنی ....
دوستان برای پرداخت شهریه اون رسید بانکی که تو گزارش شهریه(سیستم گلستان) هست رو باید پرینت کرد و برد بریا بانک؟!!
برای برق قدرت تهران
1- خواندن قدرت تهران و با استفاده از مهمان شدن درشهر خودمکه مجاور تهرانه حدود90 واحد را می تونم اینطوری پاس کنم(مگه اینکه توی مهمان شدن مشکلی باشه)
2-خواندن حدود 90 واحد کنترل در شهر خودم و بعد انصراف و شرکت در قدرت تهران و تطبیف این 90 واحد مشترک و پاس کردن حدود 31 واحد
اخر در تهران (اگه توی تطبیق زدن این همه واحد مشکلی پیش نیاد)
کدام گزینه بهترین راه؟ با توجه به مشکلات انجام هر راه
نه نمیخواد فقط شماره سریال رو برگه شهریه یاداشت کن که بعد جایگزین شماره سریال فیش بانکی کنی.شهریتم رند نکن دقیق تا قرون اخرش کامل بنویسنقل قول:
همون فیش واریز بانکو منظورتون هست بدم بشون؟نقل قول:
یه سوال دیگه فیش واریز رو باید حضوری بشون بدی؟!!