کسی اینجا هست مرکز فیض اصفهان سرویس کیمیا 2mb داشته باشه؟سرعت شبانه چطوره؟
Printable View
کسی اینجا هست مرکز فیض اصفهان سرویس کیمیا 2mb داشته باشه؟سرعت شبانه چطوره؟
نگیر داداش ... فرقی نداره کجا باشی ... چن صفحه قبلو بخونی می فهمی شبانه چند وقتیه به " گ ا " رفته ! و هنوزم برنگشته !نقل قول:
شبانه نابوده نابوده!!!یه شب تا صبح به زور 400 مگ گرفتم با یه مگ..........
چند روزه خراب کرده آسیاتک..نقل قول:
من با 256 شبانه 40 45 میگرفتم...الان با یه مگ 8تا9 سرعت میاد بالای 30....
با این وضع مزخرف دانلود شبانه فرق مخابرات با اسیاتک چیه ؟
تنها میزیت اسیاتک به مخابرات دانلود شبانه هست مگر نه این مزیت بگیریم ازش مخابرات خیلی هم به صرفه تره نامحدودم هست
سلام دوستان.من میخوام اینترنت آسیاتک بگیرم.میخوام بدونم سرویس256سرعت دانلودش تا چند میره؟
میصرفه بگیرم یا نه؟
مرتب سوالای تکراری پرسیده میشه،بد نیس دوستان یه جستو جو کوچولو بکنن قبل سوال کردن!
الان مگه چی شده؟نقل قول:
سوال دیگه.....
30 هست دوستم ماهی 15 تومن میشه بیکران برنزی چالاک:n19:نقل قول:
30من سرویس 256 از مخابرات دارم 3 ماهه 24 گیگ 42000نقل قول:
اوایل سرعتم روی 400 بود الان اومده روی 140 صبح تا 240دانلود میکنه.
میخواستم از مخابرات انصراف بدم بیام آسیاتک حالا دیگه همون مخابرات رو دارم
با این وضعت همون مخابرات بمونی بهتره ... این جا همون طورم که گفتم رو شبانه نباید حساب باز کنی .... شما سرعت شبانت رو 140 ؟؟؟ !!!!نقل قول:
من 2 مگ محدود دارم دانلود شبانش که بد نیست اینجا...(مرکز کاظمیان)
حذف............
این سوال شاید در 10 صفحه گذشته چندین بار پرسیده شده.نقل قول:
آسیاتک روزانش خوبه شبانش افتضاح شده داغووووووووووون.
برنزی 512 چطور؟
سرعت این تو شب و روز چطوره؟
جسارت نباشه دوست عزیز ولی سوالایی بعضی مواقع پرسیده میشه که چنتا پست بالاتر جواب داده شده،وگرنه من منظوره خاصی ندارم،شخص خاصیم منظورم نبودهنقل قول:
یا حق
تهران.نقل قول:
الان اينترنتم 2 روزه قطع شده و دارن بررسي مي كنن.
اگه فهمیدی به ما هم بگو :n03:نقل قول:
شما که یادمه سرعت شبانه ات خوب بود، پس برنزی هم خوبه و طرفای 60-70 برای 512.نقل قول:
چراغ adsl مودمت روشن میشه ؟ یا فقط کانکت نمیشه ؟نقل قول:
شما تهرانید؟نقل قول:
اگه 60- 70 هم بده باز به نظر شما مخابرات بهتره یا این؟
من میگم باز آسیا شاید یه پشتیبانی داشته باشه!!!:n13:
من دیشب زنگ زدم در حالی که داشتم با 15 دانلود میکردم صبح چک کردم سرعتم دوباره برگشته درست شده.
ماله منم همین شکلیه ... شب کمه صب میره بالا ... دوباره امشب چک کنید شرط میبندم دوباره میاد پایین ....نقل قول:
راستی از دوستان کسی هست برنزی داشته باشه ؟ من شبا مودمم به جای این که بره رو adsl2+ میره رو یه حالتی به نام g.lite !!!!
من خوزستانم... بعضی نقاطش خیلی خوب سرویس میده آسیاتک.نقل قول:
حالت چی چی؟:n13:نقل قول:
والا منم تو همینش موندم!! :Dنقل قول:
تو تنظیمات مودم شبا به جای adsl2+ مینویسه G.LITE. یا. G.DMT. خدا می دونه چین! سرعتشم خیلی کم میشه...
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
dsl كه روشن ميشه ، اما چراغ اينترنت خاموشه.نقل قول:
خيال ميكردم پشتيباني اش خوبه ، اما فقط خوب برخورد مي كنن ! رسماً آدم رو مي پيچونن.
قرار شد بررسي كنن ، اما اينترنتم رو قطع كردن و گفتن اين مدت قطعي رو بهت برميگردونيم.
ديروز زنگ زدم ميگم چرا 2-3 روز قطعي رو برنگردونديد ؟ ميگه بعيد ميدونم برگردونيم !!!!!!
الان وصل شده ولي كيفيت اينترنتم هم اومده پايين تر.
80 تومن دادم براي سرويس 2 مگ برنزي نامحدود كه روي 2 مگ مي بندن. اما پشتيباني اش بهم ميگه روي 1 مگ بستيم ، خداتم شكر كن. الانم با 30-40 دان مي كنه !!!!!
ميخوام به تنظيم مقررات شكايت كنم.
خيلي تعريف آسياتك رو شنيده بودم ، اما ظاهراً مثل همه شركتها و سازمانهاي ايراني ؛ اگه شكايت كني ، اونقدر اذيتت مي كنن تا بگي غلط كردم.
دیگه خسته شدم به خدا ... همه سرویسای شهرمونو گرفتم دیگه چیزی نمونده ! پارس،فن آوا،آسیاتک ... پیشگامان مونده ! اگه همین جوری پیش بره واسه شبانه دیگه شارژ نمی کنم !
خیلی توجه نکن به استانداردهای مودم ... برای منم G.DMTرو مینویسه ولی برای سرعت مشکلی نیست ... به هر حال پایین ترین استانداردهای ADSL هم سرعتای 2مگ و 4 مگ رو راحت ساپورت میکنن ...نقل قول:
نقل قول:
اینکه با 40 دان میکنی یعنی حتی رو 512 هم نبستن !!
شکایت هم نمیتونی بکنی چون قراردادت برای سرویس یک به ده (برنزی) هست و کف سرعت که شرکت تضمین میکنه در این حالت یک دهم سرعت قرارداده!
نقل قول:من هم دارم با 40 دان میکنم ... تو شب هم تا 20 ! ... البته شبا میره رو همون حالت ... 512 برنزی !نقل قول:
من پيشگامان ، پارس آنلاين ، شاتل و مخابرات داشتم.نقل قول:
پيشگامان مزخرفترين بوده بدون شك !
چرا داداش ؟ ... قیمتاش که بد نی ... قطعی زیاد داره ؟ ... از آسیا بهتر نی ؟نقل قول:
[QUOTE=Agame.Arash;7364089]من هم دارم با 40 دان میکنم ... تو شب هم تا 20 ! ... البته شبا میره رو همون حالت ... 512 برنزی ![/
اقا یعنی چی طرف پ.ل 2مگ داده ولی بهش 256 میدن من که پول 256 دادم همون 30 تا میده راستی الان از رو ناچاری سرویس 256 برنزی نامحدود 2 ماهه شارج کردم تا ببینیم چی میشه:n02:
سلام
من الان اسیاتک دارم می خواستم بدونم عوض کنم بهتره یا اینکه بمونم ،اگه عوض کنم چه شرکتی بگیرم
اگه راضی هستی بمون بنظرم میشه باش کنار اومد
[QUOTE=LOVEFORLOVE;7364339]شما با 512برنزی 40دان میکنید؟یعنی 1مگ برنزی فوقش بشه باهاش 75دان کرد:n04:نقل قول:
مخابرات اینجا 128نامحدود رو میده11تومن.سرعت dlش 35-40.
نمیدونم 512 بگیرم یا نه!!!:n13:
[QUOTE=hexor007;7364696]شما ساکن کجایین ؟ گفتم که پسرعمه من تو با 1 مگ مخابرات شبا سرعتش میاد رو 10 !!!! البته ما خوزستانیم ... خب دیگه .... !نقل قول:
Pinging google.com [74.125.236.133] with 32 bytes of d
Reply from 74.125.236.133: bytes=32 time=1962ms TTL=47
Reply from 74.125.236.133: bytes=32 time=1938ms TTL=47
Reply from 74.125.236.133: bytes=32 time=1966ms TTL=47
پینگ رو نگاه کنید
اونایی که سرویسهای 5 گیگ دارن دانلود شبانشون چقدره ؟ مخصوصاً با سرویس یک مگ یا دو مگ ؟
توي تاپيك پيشگامان در همين فروم ، توضيح دادم چرا پيشگامان آشغاله :نقل قول:
پشتيباني فوق العاده ضعيف و پيچ و خالي بند ، كيفيت سرويس مزخرف و ...