صفحه ست اپ چطور میاد؟نقل قول:
با کدوم کلید ها برای تغییرات گفته شد باید استفاده کرد؟
Printable View
صفحه ست اپ چطور میاد؟نقل قول:
با کدوم کلید ها برای تغییرات گفته شد باید استفاده کرد؟
موقع روشن شدن کامپیوتر (صفحه مشکی) کلی Delete رو فشار بدین تا به صفحه BIOS برید. توی بخشی که نوشته Advanced داره، برید و First Boot رو تغییر بدید. بعدش با کلید F10 و فشردن Enter برای تایید تنظیمات ذخیره میشه.نقل قول:
سلام، من روی دوتا از درایوهام دوتا ویندوز نصب کردم، البته هر دوشون رو از روی یک سی دی نصب کردم. حالا یکی از ویندوزها پیغام
this copy of Windows did not pass genuine windows validation میده و بک گراندش میپره اما اون یکی مشکلی نداره. نمی دونم چرا این اتفاق می افته.
نقل قول:
http://www.cl.ly/0z2O311I1b3i260z112x
با سلامنقل قول:
و یه راه ساده تر این که زمانی که سی دی بوت رو گذاشتید بدون رفتن به بایوس سیستم با فشار دادن کلید F12 بعد از روشن کردن سیستم میتونید بوت منو رو مشاهده کنید که سی دی رام یا دی وی دی رام یا همون رسانه ای که سی دی داخلش هست رو انتخاب میکنید و بعد وارد مراحل نصب میشید
موفق باشید.
سلام دوستان من مودم adsl رو که میخوام از طریق کابل usb به کامپیوتر که ویندوز xp sp2 روش نصب هست وصل کنم هنگام نصب درایور مودم این ارور را میدهد Error loading newdv.dll و اصلا درایور نصب نمیشود(حتی زمانی که دستگاه خاموش هست هم این پیغام را میدهد) مودم هم ظاهرا سالم است چون با کابل لن کار میکند و فروشنده میگوید این ویندوز رو مودم ساپورت میکنه شاید وینوزت خرابه. حالا به نظر شما مشکل کجا میتونه باشه یعنی ویندوز من خرابه و باید پاک بشه یا میشه حلش کرد ؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
ممنون، اما وقتی سیستم رو ریست میکنم دوباره برمیگرده به وضع سابق :41:نقل قول:
با سلامنقل قول:
به نظر من هم مشکل از ویندوز هست و نمیتونه یکی از فایلهای کتابخانه ای ویندوز که مربوط به سخت افزارهای جدید هست رو لود کنه
اگه واستون امکان داره از یه مودم دیگه استفاده کنید و امتحان کنید
اگه هم امکانش رو ندارید ویندوز رو یا ریپیر یا از دوباره نصب کنید
موفق باشید.
این مسیر رو که می رم می گه قادر به بازیابی نیست و ریستارت کنید هر چند ریستارت هم سودی ندارهنقل قول:
نمیدونم چرا پراپرتیز ویندوزم اینجوری شده و سربرگ سیستم ریستوری وجود خارجی نداره؟! (یک نرم افزار تقویم نصب کردم و پاکش کردم ولی این عکس و .. نمی ره!)
اینچنین شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین مسیر سیستم ریستور رادرمحیط Safe Mode انجام بده ببین چی میشهنقل قول:
task manager شما بخاطر و توسط ویروس غیرفعال شده. برای این کار فایل زیر رو دانلود و یکبار اجراش کنید.نقل قول:
فعال کردن Task Manager در ویندوز XP
[HTML]http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/TaskManager_Reset.reg[/HTML]
سلام
یه سوال دارم.اگه مربوط به اینجا نیست بگید...
من یه سیستم قدیمی تر دارم که بعد یه مدت(2-3 ماه) اومدم روشنش کنم دیدم بعد اونجایی که عکس ویندوز XP میاد زیرش اون بار پر میشه صفحه آبی میشه و سیستم ریستارت...
از اون صفحه های آبی ارور رم نیست.مث محیط داس هست و خیلی سریع در حد نیم ثانیه میاد و میره!!!
چکار کنم؟
میتونم هاردش رو به سیستم دگه ای وصل کنم و روش ویندوز نصب کنم و بعد بذارم رو اون سیستم؟
چون درایو CD هم مشکل داره! خرابش کردم!!!
با سلام
اون صفحه معروف به صفحه مرگ و اینطور چیزا هست
دلایل زیادی هم هست که باعث بروز این مشکل میشه
مثه: ویروس
مشکل هارد
مشکل های سخت افزاری مثه رم
یکی از سخت افزارهای جدید که نصب کرده باشید مثه کارت گرافیک کارت TV و ....
موفق باشید.
به احتمال خیلی زیا مشکل ازویندوز شما قبل ازورود به ویندوزکلید F8 فشاربدین بعد ش ازبین گزینه هایی که ظاهرمیشه گزینه Last Good Know انتخاب کنید ببینید وارد میشه دیدین کارتون راه نیفتاداگرفلش دارین که یک بوت فلش ویندوزدرست کنید ازطریق اون ویندوزخودتون اول repair دیدین بازم مورد داره باید چنج بشه دررابطه با سئوالتونم که گفته بودین هارد روی یک سیستم دیگه بزارم نصب کنم ویندوزنه نمیشه باید کلیه قطعات اون سیستمی که هارد روش سوارمیکنیدبا یکی سیستم شما ست باشه:20:نقل قول:
سلام. سیستم عامل کامپیوتر من7. حجم درایو ویندوز پرشده.چجوری میتونم از حجم درایوادیگه بردارم به درایو ویندوز اضافه کنم؟ بدون نصب نرم افزار.خود ویندوز این امکانو داره؟
نه، با خود ویندوز نمیتونید؛ از Partion Magic استفاده کنید.نقل قول:
سلام دوستان
من به یه مشکل اساسی برخوردم که کسی نتونست کمکم کنه . ممنون میشم راهنمایی کنید .
کیبرد قبلی من فیشش از این قدیمی ها بود (سوزنی) بعد از خراب شدن کیبرد جدیدی که گرفتم فیشش یو اس بی هست ولی بعد از وصل کردن سیستمم نمیشناستش !!
چندین بار ریست کردم ، خاموش روشن کردم بازم نشناختش!!
دوستمم این مشکلو با موسش داشت بالاجبار ویندوز عوض کرد !
یعنی راه حلی نداره کیبرد یو اس بی رو به سیستم بدون تعویض ویندوز بشناسونم ؟؟!
ممنون از راهنماییتون.
نقل قول:
شمادرستاپ سیستم خودتون باید به دنبال گزینه ای به اسم usb legasy بگردین اونو enable کنید:20:
به Device Manager برو سپس کیبوردراUnistiall کن ویک باررایانه رارااندازی مجدد کننقل قول:
سلام.
این هم عقیده من هست :
برید به ستاپ تو قسمت Integrated Peripherals دنبال گزینه ای با عنوان Enable USB Keyboard بگردید و اونو فعال نمائید. اگر در Integrated Peripherals نبود جاهای دیگر ستاپ را بگردید.
با سلام خدمت دوستان
من چطر میتونم product key ویندوزیکه در حال حاضر نصب دارو بدست بیارم یعنی ببینم ویندوز با چه شماره سریالی رجیستر شده؟
شما میتونی رو مای کامپیوتر کلیک راست کنی بعدبری توقسمت پراپرتیس بعد اخر صفحه باز شدرو نگاه کن اگه ویندوز فعال باشه پروداکت آیدی شماره فعال سازی ویندوزته.
ادامه سوال قبلیم واسه افزایش پارتیشن درایو ویندوز میخواستم بدونم چیکا کنم؟
پارتیشن مجیک 8 با 7 ویندوز 7 سازگار نیست. نرم افزارا دیگم میخوام نصب کنم اتومات تو درایو ویندوز نصب میکنه که به دلیل کمبود جا نصب متوقف میشه.لطفا راهنماییم کنین چیکا کنم.
مرسی
شمامیتونیدبرای اضافه فضا به پارتیشن مورد نظرتون ازبرنامه MiniTool Partition Wizard Pro میتونید استفاده کنید ازداخل تاپیک پایین میتونید دان کنید:20:نقل قول:
لینککد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=350256&highlight=MiniTool+Partition+Wizard
سلام
بعد از این که مودم adsl رو وصل کردم ویندوز xp اکسپایر شد...
اهمیتی نمی دادم چون با سونی که کنارش داشتم کار می کردم...
حالا که دوباره هر دو درایو ویندوز رو فرمت کردم و ویندوز xp رو نصب کردم چند دقیقه بعد از این که مودم رو روشن کردم اکسپایر شد و مثل قبل !
اینم عکس از دسکتاپ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چیکار کنم؟؟ راهی هست که کرک شه؟
بعد از کلی وقتی که گذاشتم نصب کردم بازم مثل اوله اعصابم به هم ریخته.حالا برم سون رو نصب کنم که اینو نبینم دیگه
البته اگه درست شه که خوبه
ممنونم
سلامنقل قول:
اینارو ببینید مشکلتون رو حل میکنه
اگه پست بالا جواب نداد,یه کرک دیگه برای XPکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5018744&postcount=5653
کد:http://up.--------.com/Files0/f194f827c3e644599f14.zip
سلام ببخشید من دو تا مشکل دارم که خیلی وقته فکرم رامشغول کرده ،لطفا راهنمایی کنید؟ مشکل اول مشکل نشناختن مبدل های usb به ps2 و بلاعکس در سیستم از قدیم داشتم هر کاری کردم نمیشناسه ،به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ یک نکته ای هم است که من در تنظیمات بایاس ،گزینه خاصی پیدا نکردم که فعال بشه مشکل دوم من با نصب ویندوز ایس پس 64 بیت، با فونت این ویندوز مشکل برخوردم،یعنی نوع فونت آن بی کیفیت است و باید خیلی دقت کرد تا بتونید ،اسم را بخونید(اسم فولدر،فایلو...)لطفا راهنمایی کنید آیا راهی است که فونت ویندوز را عوض کنم و یا باکیفیت تر کنم؟ نکته:مانیتور من lcd است و در قسمت effectsگزینه ی use the following method ....را تیک زدم ،ولی هیچ فایده ای نداشت باتشکر
راجع به مشکل اوّل : به احتمال زیاد باید از سیدی مین بورد پورت usb نصب بشه .
با سلام
دوستان این virtual xp چیه و چطور میتونم دانلود و نصبش کنم و طرز کارش چطوریه میشه یه نفر یه توضیحی راجع بهش بده؟
خیلی ممنونم از راهنماییتوننقل قول:
یو اس پی های سیستم من همه کار می کنند،بازم لازم به نصب است؟
سی دی درایور یو اس پی که احتمالا باید از این مینی سی دی ها باشه رو متاسفانه گم کردم،آیا شما سایتی را برای دانلود درایور میشناسید؟
باتشکر
آقا سیستم یکی از دوستانم ویندوز ویستا داره . وقتی میخواد بازی Sims 2 رو بازی کنه این پیغام رو میده :
درحالی که directx رو سیستمش نصبه و هیچ ایرادی نداره !!!!! میشه بگید ایراد از کجاست ؟؟؟؟!!! حتی خواستیم directx رو نصب کنیم پیغام میده که قبلا نصب شده و آماده برای استفاده ست !!!!!
سلام به همه
اين تاپيك هم پس از 800 صفحه به آرشيو پيوست
دوستان از اين پس براي مشكلات خودشون در سيستم عامل XP تاپيك جداگانه بزنن
موفق و پيروز باشين
قفل شد
wordist