امروز انشاا... با نتايجي كه ديروز به دست اومد (تساوي برق - باخت مس و باز تساوي ذوب آهن ) البته غير از پيكان با يه برد خيلي خودمونو ميتونيم بكشيم بالا
به اميد پيروزي پرسپوليس
امروز انشاا... با نتايجي كه ديروز به دست اومد (تساوي برق - باخت مس و باز تساوي ذوب آهن ) البته غير از پيكان با يه برد خيلي خودمونو ميتونيم بكشيم بالا
به اميد پيروزي پرسپوليس
3-0 میبریم
:21:
اگه ببره چندم میشه!؟
به امید برد ...
خیلی نیاز به این برد داریم
ببریم چهارم میشیم.نقل قول:
1- پیکان 21
2- ذوب آهن 21
3- برق 19
4-پرسپولیس 18 (البته اگه ببریم میشیم 18)
تا دقیقه 25 :
فولاد خوزستان 2 -- پرسپولیس 0
بابا این دیگه خیلی نامردیه اون همه موقعیت گل نکردیم بعد از فاصله 40 متری اون شوت رفت تو گل و گل دوم هم ...
دقيقه 33
فولاد 2 - پرسپوليس 1
من تلویزیون رو خاموش کردم دیگه اعصاب باخت ندارم , اصلا هرچی میخواد بشه بشه .
خدا کنه جبران کنیم
اصلا دوست ندارم یه باخت دگه ببینم
نقل قول:چه قدر زود نا اميد ميشيننقل قول:
پرسپوليس بر ميگرده
مطمئن باشيد
رنکینگ مدافع های دنیا!
کاناوارو
فردیناند
..
..
..
..
پسر دائیم!(4 سالشه!!!)
..
..
..
مترسک
..
..
..
پلانگتون
..
..
..
اکسیژن جو!
..
..
..
..
و در آخر!:
(***********)
خودتون حدس بزنید!!!
پ.ن:به کسی برنخوره ها خودم پرسپولسیسم ولی چندتا بازیه از دفاع داریم بد جوری ضربه می خوریم!
3-1 به نفع فولاد! خاک عالم تو سرشون! منم تلویزیون خاموش کردم!
بچه ها این تیم مشکله اساسی داره دلتونو خوش نکنید .. دفاع که سوراخ اونم چه سوراخی ..با این وضع بازیها رو زیر 3 تا نمیخوریم .. روی دوتا گل اولم حقیقی مقصر بود.. گله اول دیر واکنش نشون داد( البته شوت هم از اون شوتا بود ناغافلی زد) ...گل دوم هم بیخودی اومد جلو یا رو هم از خدا خواسته زرت کرد تو کیسش .. کلا متزلزل بود... پرسپولیس به جای اینکه اینقدر هافبک بگیره باید چند تا دفاع درست حسابی میگرفت.. خیلی راحت گل میخوریم خیییییییییییییییییییلی !
اه اه حالم به هم خورد از این بازی ... گند زدن
دیگه ارزش نداره بازیاشون رو نگاه کنیم....:2:
پايان بازي
فولاد 3 - پرسپوليس 2
خاک....
خاک....
خاک....
خاک را با هنر کیمیا کنیم....!
کاشی ایرانا!
از استقلال عقب افتادیم !!!
:(
با یه باخت دیگه باید منتظر شعار :
قطبی حیا کن / پرسپولیس رو رها کن
باشیم !
به استقلال چی کار داری؟؟
اونا 16 باشن ما 15 راضی هستی!!!؟؟؟
مدافع گلابی نمی خوایم نمی خوایم!!!
دیگه فقط رحمان رضایی می تونه این خط دفاع داغون رو نجات بده!
الان 3 بازیه از یک قسمت ضربه می خوریم! یعنی قطبی هیچ راهی نداره هیچ ایده ای نداره که این خط دفاع افتضاح رو درست کنه! توی این بازی هم شانس آوردیم بیشتر نخوردیم. اگه با این وضعیت پیش بریم بازی با برق با اون مهاجم های سرعتیشون تیم از هم می پاشه!
لعنت لعنت لعنت .............
ای بابا این پرسپولیسی نیست که من می شناسم ...
چه شانسی داریم همش باید بازیکن از دست بدیم
اگه برق رو نبریم دیگه نا امید میشم
دفاع که تعطیله...!
ولی اینا چقدر مثل حیف نونا بازی میکردن..!
اون دی کارمو **** ** ***...!....این همه پول گرفته..!...چه غلطی میکنه تو زمین..؟؟!
متاسفانه تیم شده ناجی مربیهای لبه تیغ ...
اون هفته برگی زر این هفته هم جلالی...
واقعا داریم مفت امتیاز از دست میدیم...
وقتی مقابل تیمهای بحران زده و ضعیف اینقدر راحت امتیاز میدیم وای بحال تیمهای قویتر...
به هرحال باز امیدوارم قطبی یه فکری به حال این دفاع که مثل پنیر سویسی شده بکنه و تیم از بحران دربیاد...
با اینکه حسش نیست ولی چندتا خبر میذارم ...
حاشيه ديدار تيم هاي فولاد و پرسپوليس/
انتقاد هواداران پرسپوليس از مصطفوي و قطبي
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از شكست اين تيم مقابل فولاد در ورزشگاه تختي اهواز به عملكرد مديريت و كادر فني اعتراض كردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ديدار معوقعه از هفته پنجم ليگ برتر برابر تيم فولاد خوزستان با نتيجه 3 بر 2 شكست خورد تا دومين شكست پياپي را تجربه كند زيرا سرخ پوشان هفته گذشته نيز برابر تيم ابومسلم ناكامي را تجربه كرده بودند.
در پايان مسابقه هواداران پرسپوليس كه به شدت از نتيجه پاياني خشمگين بودند عليه كادر فني اين تيم شعار داده و خواستار اتمام ناكامي ها شدند.
آنها به مديريت باشگاه نيز اعتراض كردند و با ناراحتي از ورزشگاه بيرون رفتند.
*قبل از شروع مسابقه يك هوادار بيش از صد بليت در دست داشت و آنها را با قيمتي پائين تر از قيمت اصلي به تماشاگران مي فروخت. هيچ برخوردي با وي صورت نگرفت.
*در دقيقه 84 مسابقه هنگامي كه علي كريمي مي خواست يك ضربه كرنر را براي پرسپوليس بزند از سوي هواداران فولاد خوزستان با بطري هاي آب و اشيا مورد حمله قرار گرفت و به همين دليل احمد صالحي، داور مسابقه بازي را متوقف كرد. اين اتفاق با دخالت مستقيم سرپرست تيم فولاد خوزستان به پايان رسيد.
*هواداران فولاد خوزستان پس از اين پيروزي و هنگام ترك ورزشگاه تختي اهواز با به راه انداختن كارناوال شادي در داخل و بيرون ورزشگاه خوشحالي خود را نشان دادند
/2 خبر از پرسپوليس تهران/
مصدوميت علوي و تمرينات ويژه براي نيكبخت واحدي
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران به دليل مصدوميت از سفر به اهواز بازماند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، محمد علوي كه در آخرين تمرين پرسپوليس قبل از ديدار برابر فولاد خوزستان دچار مصدوميت از ناحيه پاي راست شد، تا 2 روز حق تمرين كردن ندارد و به همين دليل پرسپوليس را در سفر به اهواز همراهي نكرد.
در صورتي كه پس از 2 روز درد پاي وي از بين نرود، بايد MRI بگيرد.
* عليرضا نيكبخت واحدي به دليل سرما خوردگي در تمرينات اخير پرسپولس شركت نكرد.
مربيان پرسپوليس به وي اعلام كرده اند براي رسيدن به شرايط مطلوب بايد تمرينات اختصاصي انجام دهد.
نيكبخت كه همراه تيم به اهواز سفر نكرده است، امروز به طور اختصاصي زير نظر پرويز كماسي تمرين خواهد كرد.
پرسپوليس امروز در اهواز ديدار معوقه از هفته پنجم را مقابل فولاد انجام مي دهد.
دقيقا شده اتوبوس جهان گردينقل قول:
چرا بايد فولاد اولين برد توي خونش جلوي پرسپوليس باشه ؟؟؟؟
حاشيه ديدار تيم هاي فولاد و پرسپوليس/
هوادران فولاد و استقلال عليه پرسپوليس متحد شدند
خبرگزاري فارس: هواداران تيم هاي فولاد و استقلال براي ديدار امروز مقابل پرسپوليس متحد شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان برگزاري مسابقه تيم هاي فولاد خوزستان و پرسپوليس بيش از 30 هزار تماشاگر در ورزشگاه تختي حضور يافتند.
هواداران فولاد خوزستان و تعداد زيادي از تماشاگران علاقمند به تيم استقلال با تهيه بنرهايي با همديگر متحد شده و عليه پرسپوليس شعار داده و تيم ميزبان را حمايت كردند.
* باشگاه فولاد خوزستان به تازگي يك مهاجم برزيلي بنام لوسيانو را جذب كرده است كه قبل از شروع مسابقه كانون هواداران فولاد وي را به جمع تماشاگران برده و او را به آنها معرفي كرد.
*افشين قطبي در ابتداي بازي به مدت 10 دقيقه با عليرضا حقيقي به گفت و گو پرداخت.
* احمد رضا عابد زاده هنگام ورود به زمين براي گرم كردن حقيقي، به شدت از سوي تماشاگران حاضر در ورزشگاه تشويق شد.
* دروازه بان فولاد 2 بار با توپ جمع كن پشت دروازه به دليل اينكه قصد تلف كردن وقت را داشت درگير شد.
* افشين قطبي در بين 2 نيمه از ورود افراد متفرقه به داخل رختكن جلوگيري كرد.
سلام.خواهش می کنم صبر داشته باشید تازه هفته 11 قهرمانیم انشا..... خواهشن زود نا امید نشید.خدا بزرگ امروز 5 بازیکن اصلیمونو نداشتیم.
پرسپولیس قهرمان:40::40::40:
سلام
از رادیو گوش میکردم
نبود کریم بدجوری داره ضربه میزنه.اصلا انگار میانه زمین نداریم
انگار دقیقه1 باید گل میزدیم که نزدیم
الان لابد جناب قطبی دوباره تشریف میبرن دوبی
قطبی بره دوبی یه فکری به حال تیم نکنه به گند میکشه امسال
خیلیلی... باقری... دنیزلی کجایین که یادتون بخیر
هنوزم میگم ای کاش که دنیزلی رو امسال میاوردن
اینا میخواستن پوز کاشانی رو بزنن با برگردوندن قطبی
باز امیدواریم کریم برگرده تیم رو جمع و جور کنه
1-2تا باخت دیگه بدن،مصطفوی برکنار میشه و کاشانی میاد و اونم استیلی رو با خودش میاره
چقدر فحش دادم
عینکمو انداختم بالا اومد رو پله ها فقط جفت شیشه هاش اومد بیرون و نشکست
الان دارم به خودم میخندم . خوش بحال اونا که فوتبال نگاه نمی کنن .
فقط یه خوبی که داشت : این ذخیره ها که میشینن رو نیمکت ... مفت میزنن حالا دیگه زیپ دهنشونو ببندن .
با اینکه خیلی عصبانیم ولی به هر حال میشه تیم رو جمع کرد
چون تیم هایی که الان صدرن هیچ کدوم تجربه درست حسابی ندارن و احتمال اینکه صدر رو از دست بدن زیاده
ما اگه برق رو ببریم بیشتر مشکلات برطرف میشه چون الان برق شاخ تر از بقیه است
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي بعد از اينكه تيم فوتبال پرسپوليس با نتيجه سه بر دو مقابل فولاد خوزستان شكست خورد به جريان مسابقه اشاره كرد و گفت: ما بازي را خوب شروع كرديم؛ اما داور مسابقه يك ضربه پنالتي و يك كارت قرمز را بسود تيم پرسپوليس ناديده گرفت و اين تصميمات باعث شد كه روند بازي تغيير كند.
وي ادامه داد: گل احمد آل نعمه نيز شيرازه تيم ما را در ادامه مسابقه بهم ريخت، البته پرسپوليس هميشه در اهواز مشكل داشت و به همين دليل در اين ديدار ما نتيجه دلخواهمان را به دست نياورديم.
قطبي خاطرنشان كرد: از عملكرد بازيكنانم راضي هستم؛ اما از تماشاگران اهوازي انتظار داشتم كه رسم مهمان نوازي را بهتر بجا آورند و نبايد آن برخورد را در دقايق پاياني با تيم ما ميكردند.
سرمربي پرسپوليس درباره ضعف خط دفاعي تيمش و دريافت 7 گل در سه مسابقه اخير تاكيد كرد: بدون شك ما در خط دفاع مشكل داريم و به زودي تغييراتي را در اين پست ايجاد خواهم كرد. به زودي يك مدافع جديد را جذب مي كنيم تا اين مشكل رفع شود،
قطبي تاكيد كرد: در ديدار مقابل فولاد ما 5 بازيكن اصلي را در اختيار نداشتيمغ اما اين نكته نمي تواند توجيهي براي شكست ما باشد و من قصد اين كار را ندارم.
سرمربي پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه به دلخوري مسئولان و مديران باشگاه چه واكنشي نشان خواهد داد، تاكيد كرد: آماده هرگونه برخوردي از سوي هيئت مديره هستم. آنها اختيار تام دارند كه مرا بركنار كنند؛ اما بعنوان يك مربي حرفه اي هرگز از سمت خود استعفا نميدهم.
وي تصريح كرد: فصل گذشته پس از ديدار با استقلال اهواز و شكست سنگين در برابر اين تيم ليدرهاي پرسپوليس از من خواستند از اين تيم جدا شوم؛ اما آن كار را انجام ندادم. آنها حتي در يك اتاق مرا مورد بازجويي قرار دادند؛ اما من مربي حرفهاي هستم و تاكيد ميكنم كه در فصل جاري با 70 امتياز قهرمان ليگ برتر ايران خواهم شد.
قطبي در پايان گفت: تا پايان رقابتها 24 مسابقه ديگر باقي مانده است و ما ميتوانيم نتايج خوبي را بدست آوريم.
فقط من تو این موندم که چرا بعد از دریافت سومین گل باز یه دفاع اورد تو زمین و تا دقیقه 76 هیچ تغییری در روند تیم نداد و با تک مهاجم بازی کرد
حال منم خیلی خراب شدنقل قول:
عینکمو انداختم بالا اومد رو پله ها فقط جفت شیشه هاش اومد بیرون و نشکست
الان دارم به خودم میخندم . خوش بحال اونا که فوتبال نگاه نمی کنن .
به امید روزی که بعد از قهرمانی به این کارامون بخندیم...
نقل قول:
نه به بازی با استقلال که دقیقه 60-70 که رسیدیم دیگه دفاع نداشتیم تو زمین نه به این بازی.
)با این که تیم شهرمون برد ولی باید بگم) افتضاح بازی کردیم!!!
پرسپولیسم پرسپولیس قدیم!
آخه این چه بازی ای بود؟؟
پس از شكست مقابل فولاد خوزستان
مصطفوي: بازيكنان مقصر اصلي ناكاميهاي پرسپوليس هستند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: مقصر اصلي ناكامي هاي پرسپوليس در 2 ديدار گذشته فقط بازيكنان هستند.
به گزارش خبرگزاري فارس، داريوش مصطفي پس از ديدار پرسپوليس مقابل خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دليل اينكه همه دوست دارند گل بزنند،به دروازه حريف حمله ميكنند و دفاع را كاملاًَ رها ميكنند. اين فوتبال به هيچ عنوان حرفهاي نيست.
وي افزود: از قطبي حمايت ميكنيم، چون او مقصر نيست. در اين باره مقصر اصلي بازيكنان هستند كه بايد جوابگوي مسئولان باشگاه باشند چون از هيچ تلاشي براي آنها دريغ نكردهايم.
وي ادامه داد: براي من فرقي ندارد چه كسي ناراحت ميشود چون همه بايد پاسخگوي اشتباهات خود باشند.
با دستور هيئت مديره
بازيكنان و مربيان پرسپوليس به باشگاه احضار شدند
خبرگزاري فارس: با دستور هيئت مديره باشگاه پرسپوليس، بازيكنان و كادر فني اين تيم فردا صبح در باشگاه حاضر مي شوند.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به دو نتيجه بد مقابل ابومسلم و فولاد خوزستان اعضاي هيئت مديره پرسپوليس در اهواز دقايقي پس از بازي تصميم به احضار بازيكنان و مربيان گرفتند.
تمامي بازيكنان و اعضاي كادر فني بايد ساعت 11 فردا در باشگاه حضور پيدا كرده و پاسخگوي ناكامي هاي اخير باشند.
داريوش مصطفوي اين خبر را در رختكن به بازيكنان تيم اعلام كرد كه ناراحتي برخي از نفرات را در پي داشت.
پس از بازي پرسپوليس مقابل فولاد خوزستان بازيكنان اين تيم به مدت 40 دقيقه در رختكن به گفتوگو پرداختند.