از نظر سرعت مشکلی نداره بستگی به جنسی که میخری دارهنقل قول:
قیمتش هم تو همین تاپیک سرچ کنی هست. در کل خیلی متغیره با توجه به مدل و گارانتی و ...
فقط سعی کن مجیک گیت رو پشتیبانی کنه
از نظر سرعت مشکلی نداره بستگی به جنسی که میخری دارهنقل قول:
قیمتش هم تو همین تاپیک سرچ کنی هست. در کل خیلی متغیره با توجه به مدل و گارانتی و ...
آقا من حدود 1 یا 2 ساعته باتریه دستگام شارژ کامل میشه طوری که چراغ سبز میشه و در داخل دستگاه هم می زنه شارژ 100 %
از طرفی چرا گفته میشه برای َشارژ کامل 5 ساعت طول میکشه این قضیش چیه؟؟؟؟؟
کی گفته برای شارژ کامل دستگاه باید 5 ساعت به شارژر وصل باشه؟؟؟؟نقل قول:
هر موقع چراغ سبز شد و نوشت 100 درصد باطری کاملا شارژ شده.
فقط دفعه اول که میخواهی باطری را شارژ کنی باید 7-8 ساعت توی شارژ باشه.
به به آقا ساسان.نقل قول:
خیلی خوشحال شدم به اینجا سر زدی.اینشاا... همیشه بیایی.
موفق باشی
علی
ممنون اره دفه اول زیاد طول کشید
سلام دوستان .
برنامه ای هست که بازی ها رو از طریق wlan از یه اسلیم به یه فت یا بر عکس انتقال بده ؟
ممنون می شم تا فردا جواب بدین چون دوباره امتحانا ... !
راستی یه سؤال دیگه :
این Majic Gate به جز بالا بردن سرعت دیگه چی کار می کنه ؟ مال من مجیک گیت نداره 8 گیگ هم هست 602 مگ فقط خالی داره .نقل قول:
سرعتش مثل جته . مشکلی ندارم این مجیک گیت واقعاً به چه دردی می خوره ؟
خدانگهدار
کسی tenchu shadow assassins رو بازی کرده ؟
دوستان جوابی برای من ندارن؟نقل قول:
پی اس پی شما پیکسل سوخته داره؟:21:نقل قول:
نه عزیز دل برادر یکی گیرم اومده میخوام بخرم خیلی تمیزه فقط یک پیکسل سوخته داره می خوام دوتا داشته باشم.......چطور مگه؟نقل قول:
چند؟ شاید من خریدم.
سونی داره تا خرخره بازی برای PSP بیرون می ده :
Devil May Cry براي PSP كنسل شد !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجله فاميتسو در شماره اخير خود اعلام كرد كه Capcom ديگر بر روي بازي Devil May Cry براي PSP كار نخواهد كرد و اين بازي كنسل شده است.
Devil May Cry جز بازي هايي بود كه همزمان با عرضه PSP و در سال 2005 براي اين پلتفرم معرفي شده بود. در حالي كه Capcom چندي پيش از PSP حمايت كرده بود اين بازي امروز كنسل شد.
طبق اعلام Capcom تا به حال 10 ميليون نسخه از سري Devil May Cry به فروش رسيده است.
سونی شوخی نکن تازه این همه نصفشه ؟؟؟
ohn Koller رییس بازاریابی SCEA در مصاحبه با GI.biz نوید یک سال پر فروغ را برای PSP داد و اعلام کرد عناوین بزرگ و بیشتری امسال برای PSP عرضه میشود که آن را به بهترین سال برای PSP تبدیل میکند.
وی در این مصاحبه گفت: "ما تمرکز خود را بر روی عرضه بازیهای بیشتر قرار دادیم و فکر نمیکنم که اینکار خیلی غیر منتظره باشد، زیرا امسال بهتر سال برای PSP خواهد بود و شما میتوانید منتظر عرضه چندین عنوان بزرگ کنسولها، برای PSP باشید."
ایشان همچنین اضافه کرد: سونی تنها نیمی از عناوینی که امسال برای PSP عرضه میشوند را معرفی کرده است و عناوین بیشتری را در E3 رونمایی خواهد کرد.
Obscure 2 برای PSP عرضه میشود.
Playlogic تایید کرد که عنوان Obscure 2 بعد از چیزی حدود دو سال برای PSP عرضه میشود. این معرفی که در سایت رسمی بازی نیر انجام شده اطلاعاتی را نیر در بر داشته که طبق ان اعلام شده است که، نسخه PSP این عنوان نسبت به نسخه های عرضه شده بر روی PC،Wii و PS2 از انتخاب ها و کار امدی بیشتری برخوردار میباشد.
از جمله این امکانات میتوان به ساده تر شدن نحوه دستورات، تغییر ساختار منو، cutscene های بهتر، music playlist ها و... اشاره کرد. بعضی از مجلات المانی نیز به این نکته اشاره کرده اند که بازی از قابلیت co-op هم بهره میبرد. Playlogic تاریخ عرضه دقیقی اعلام نکرده است اما میتوان این پیش بینی را کرد که بازی در بهار امسال عرضه میشود.
psp رو از کجا بخرم خوبه؟
تـــوپخونهنقل قول:
psp رو از کجا بخرم خوبه؟
Psp بالاخره ds رو تو ژاپن گرفته ! الان اول شده از نظر فروش هفتگی
یـــــــــــــــــــــــه ســـــــــــــــــــــــو ال کوچــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــیـــــ ــــــــــــک
حتما همتون برنامه بوکر رو میشناسید
برنامه برای خوندن فایلهای pdf , html , ...
وقتی میخوام زووم کنم psp هنگ میکنه و ریست میشه ؟
من ورژن 8 بوکر رو استفاده میکنم
بازی socom : fire team bravo 3 هم برای psp تایید شده و زمستان امسال عرضه میشه .
2009 واقعا سال psp هست
بعضی از pdf ها چون سنگینه psp کم میارهنقل قول:
یـــــــــــــــــــــــه ســـــــــــــــــــــــو ال کوچــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــیـــــ ــــــــــــک
حتما همتون برنامه بوکر رو میشناسید
برنامه برای خوندن فایلهای pdf , html , ...
وقتی میخوام زووم کنم psp هنگ میکنه و ریست میشه ؟
من ورژن 8 بوکر رو استفاده میکنم
آقا بازی کامیون خوب برای pspهست یا نه یه بازی برای کامپیوتر بود به نام هارد تراک یه چیزی شبیه اون میخوام
ورژن 8 مشکل داره.من هم بعضی وقت ها توی زوم کردن ها یا لود کردن ها هنگ میکنه و ریست میشه شما از ورژن زیر استفاده کن.من که باهاش مشکلی ندارم.نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/70096256/e4d433df/BOOKR_MOD.html
سلام به همگی دو تا سوال داشتم اول این که اگه سیپیو کلوک روی 333 بزاریم مشکلی برای psp پیش نمیاد و یا از عمر دسگاه کم نمیشه دوم من یک مموری دو گیگ اصل دارم که برام خیلی کمه و می خوام هشت یا شانزده گیگ تقلب بگیرم نظرتون چیه اونایی که مموری تقلبی دارن دستگاه هنگ نمیکنه ؟؟
هیچ مشکلی برای دستگاه پیش نمیاد .مموری هم به نظر من تقلبی نگیری بهتره من تقلبی 4 گیگ گرفتم از 6 تا بازی که ریختم روش فقط یه بازی رو اجرا کرد 4 گیگ اصل گرفتم راضی هم هستم اون موقع گرفتم 100 تومان الان 8 گیگش توی بازار 100 تومان هست و 4 گیگش 50 تا60 تومان.نقل قول:
دوستان یک سوال دارم :
مادر بورد PSP 3000
کدوم مدل است . یا این که هر دوتاش رو داره :
TA-090v2
یا
TA-008 v3
یکی کمک کنه من گیج شدم .
خبر های جدید PSP 3000 هک شده یا نه ؟
PSP 2000 ها هک شدن با مادربورد TA-008v3 ولی هنوز خبرش اعلام نشده .
PSP 3000 هم یک hen ( یعنی چی ؟ ) براش می یاد تو سط دارک الکس .
TA-09 v3 هم به زودی هک می شن .
فقط مادربورد PSP 3000 کدوم مودله رو موندم ؟ ( یکی کمک کنه )
تا اونجایی که من میدونم.نقل قول:
مادربورد ta-088 v3 در مدل های 2000 استفاده شده.
و مدل ta-090 v2 در مدل های 3000
سلام دوست من . دفعه اولي كه مي خواي پي اس پي رو شارژ كني لازم نيست كه 5 ساعت بزاري " همين كه شارژ تكميل شد مي توني ازش استفاده كني. چون باطري هاي سوني مثل باطري قديمي نيست و از نوع Li-ion و شارژ اوليه نمي خواد.نقل قول:
اگر psp با usb شارژ كني 5 ساعت طول مي كشه تا شارژ تكميل بشه.
برای من که دفعه اول که گذاشتم توی شارژ 4-5 ساعت طول کشید.نقل قول:
الان هم خداراشکر با باطری هیچ مشکلی ندارم(با ابنکه دل و روده باطری را ریختم بیرون و پاندورا کردم:31:).راحت 6-7 ساعت بازی میکنم.
اگه میشه بگو از کجا خوندی یا یه منبعی چیزی بده...نقل قول:
فقط واسه خوندن میخوام... قصد دیگه ای ندارم
گیر نمی دم:5:
سلام رسول 100 تومن به نظر شما زیاد نیست برای یک مموری به این کوچیکی خود پی اس پی 3000 با اون عظمت و زیبایی 180.90 تومن بعد یه مموری 100 تومن یعنی چیزی بیش از نصف پول خود دسگاه به نظر من کار عاقلانه ای نیستنقل قول:
کلا مموری های pro duo توی ایران قیمت بالایی نسبت به قیمت جهانی دارند.نقل قول:
الان مموری 4 گیگ اصل حدود35 هست و مموری 8 گیگ هم 60 تومن.16 گیگ هم 110
مموری تقلبی هم با توجه به اختلاف قیمت 10-20 تومنی پیشنهاد نمیشه.
البته من خودم مموری تقلبی دارم اما درجه 1 تا حالا هم مشکلی نداشتم.اما مطمئنا اگه الان میخواستم بخرم اصل میخریدم چون قیمت ها تقریبا معقول شده.
اون موقع که من مموری را خریدم 4 گیگ اصل 70 بود و تقلبی 40
سلام علی جان یه جا مموری 8 گیگ میداد 35 تومن تضمین شده شما می تونی بگی چه مارکی زده روش یا عکسش بزاری:46:نقل قول:
کسی ازدوستان از قیمت جدید PSP 2000 & 3000 خبر نداره ؟؟؟؟؟؟؟
------------
1 ماه پیش تقریبا اواسط عید بود پرسیدم psp slim هک شده یارو گفت 320 شاخ در اورده بودم آخه ی زمانی کپی خورشدش 210 بود!!!
الان قیمت جدیدازدوستان توی تهران دارن؟
خواهش می کنم دوست عزیز ما دعوا که نداریم :نقل قول:
لینک فارسی :
لینک انگلیسی :کد:http://www.----------.com/forums/showthread.php?t=21656&page=3
کد:http://www.dark-alex.org/forum/viewtopic.php?f=83&t=9400&sid=64bf6504ac94e55cdf19b7b696941316&start=520
سلامنقل قول:
موری های تقلبی از نظر ظاهری با مموری های اصلی فرقی ندارند.
مموری 8 گیگ که 35 تومن باشه 100 درصد از مدل های تقلبی هست.
حالا ابن تقلبی ممکنه به 2 صورت زیر باشه.
1-سرعت خواندن و نوشتن پایین هست که این مدل اصلا به هیچ عنوان به درد psp نمیخوره.چون سرعت خواندن پایین باعث میشه بازی ها فریم فریم اجرا بشوند.
2-سرعت خواندن برابر مموری های اصل هست و فقط سرعت نوشتن اطلاعات پایین هست.(مثل مموری خودم).از این مدل میشه توی psp استفاده کرد.تنها عیب اون این هست که وقتی میخواهی یک بازی را داخل مموری کپی کنی مدت زمان بیشتری نسبت به مموری اصل نیاز هست.
توی پست زیر 2 مموری اصل و تقلبی درجه 1 (قابل استفاده در psp) را از لحاظ سرعت با هم مقایسه کردم.اگه مموری که میخواهی بخری تست سرعت خواندن اطلاعات به اعداد پست زیر شبیه بود میتونی 90 درصد خیالت راحت باشه که مشکلی پیش نمی آید.
با برنامه ای هم که توی پست زیر معرفی کردم میتونی این تست را انجام بدی.البته حتما مموری داخل psp باشه و psp را با یک کابل usb 2.0 به کامپیوتر وصل کن و تست را انجام بده.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3504879&postcount=7223
بازم سوالی بود در خدمتم.:46:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3508856&postcount=7237
قیمت ها به دلیل کم شدن مدل هایی که قابلیت کپی خور شدن دارن بالا رفته.(البته موقتی هست با هک شدن مدل های زیر قیمت ها هم متعادل میشه)نقل قول:
الان psp مدل2000 کپی خور 300 به بالا هست.
2000 با مادربورد TA-088 V3 (غیر قابل هک کردن) 170 تا 180
3000 هم 190 تا 210
بالا خره فهمیدم hen چیه .
کسانی که PSP 3000 و اسلیم دارند با ماربورد های جدید فردا می توانند با استفاده از hen بازی های PS1 را روی دستگاه خود اجرا کنند.
قراره بعضی از بازی های PSP هم اجرا شن . بقیش رو نمی دونم .
فردا بعد از ظهر در سایت زیر :
کد:www.dark-alex.org
یک بازی زیبا با گرافیک خوب برای psp در راه است.
SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo 3
تاریخ انتشار : زمستان 2009
کلیپی از این بازی:(پیشنهاد میکنم حتما ببینید حجم 5 مگ)
منبع:کد:http://exophase.com/psp/clip-fireteam-bravo-3-gameplay-montage-11104.htm
کد:http://----------.com/forums/showpost.php?p=671045&postcount=396
hen که قراره امروز بیاد به معنی آزادی عمل است .:18:
هکری که این کارو کرده گفته فعلا بازی های ISO و CSO رو نمی شه اجرا کرد :41:اما با ساخت loader ( چیه ؟؟؟ ) می شه این کارم کرد.:20:
یعنی PSP 3000 روش بازی های PS1 و PSP اجرا میشه .:11:
90 درصد امروز می یاد امیدواریم بازی های PSP رو هم اجرا کنه .:46:
ببخشید ولی مگه تو سایت dark ننوشته که سه شنبه 21st مییاد؟نقل قول:
نوشته شایدم دوشنبه بیا....
شاید من جایی رو متوجه نشدم
ولی یه نگاه دو باره بکن
یه بازی از تورنت دانلود کردم وللی اجرا نمی شه اصلا تو دستگاه نمایش نمیده
GTA.Vice.City.Stories.PSP.EUR.[حجمشم890 مگابایتهکد:www.HispaTorrents.net]
مشکل از کجاست
دستگاهت کپی خور هست؟؟؟نقل قول:
فرم ویر دستگاهت چنده؟؟؟
سلام ،
امروز یه PSP SLIM که 1 ماه بیشتر کار نکرده بوده و 6 ماه پیش از کنج خریداری شده بوده (5 ماه خاموش بوده) + یه رم 8 گیگ سونی + کیف + یه سیم اضافی که سر USB و شارژ ( 3 سره ) خریدم 240 تومن. به نظرتون خوب خریدم ؟ از کجا می تونم بفهم پیکسل سوخته داره یا نه ؟ البته بعید می دونم داشته باشه خود دستگاهم چیز مشکوکی نشون نمیده.
روی جعبشم اینارو نوشته : PSP-2004 PB
220-240 V <- این که هیچی !
F
فیرمویرشو چطور می شه تشخیص داد ؟ با نصب همه جور بازی که مشکلی نمی تونه داشته باشه ؟! مثلا MGS, Resistance, Prinny, ...