اینکارو کردم ولی نشد.نقل قول:
Printable View
اینکارو کردم ولی نشد.نقل قول:
با سلام به همه
موقع بعضی بازیها مخصوصا زدن سریع دگمه های جهتی تصویر هنگ میکنه.vpu recoverبه صفحه میاد.لطفا کمک کنین تا مشکل رو حل کنم.
mainboard:abit AX78
cpu:amd phenom 8650
VGA:HIS4850 IceQ4 512MB
RAM:2GB
POWER:silverstone 500W
سلام دوستان
بازی Dracula Originنسخه ی دارینوس رو گرفتم و با این سریال وارد نصب نمیشه...
K7MH87SP34GG
اگر ممکنه سریال صحیح رو بهم بدین...
ممنون....
سلام
در مورد بازی generals zerro:hour من قبلا اون راه حلو که دوستمون گفته بود تست کردم حتی crack که گذاشته بودو دانلود کردمو نصب کردم اما فایده نداشت و بازم همه چد سریع منفجر میشه اگه راه حل دیگری هست خواهشا بگید
سلام
من تو بازی Red Alert 3 به مشکلی برخوردم !
وسطای بازی سیستم یهویی قطع میشه . تو دسکتاپ که میام ترکیب رنگها آبرنگی میشه و حالت ویندوز 98 رو به خودش می گیره که باید حتما Restart کنم .
گفتم شاید مال Dirext باشه . شاید هم .......
شماها کمک کنید ... کارت گرافیکیم هم Gforce 7300 512 هست . رم 1 و cpu 2160
منتظرم
سلام ..من به تازگي بازي godfather را دانلود كردم!!..ميخواستم بدونم در مرحاه اول چكار بايد كرد!!....همان جايي كه داخل يك كوچه هست و يك نفر بايد بزني!!..من هر چي ميزنمش ..بازم انگار نه انگار اتفاقي نمي افته!!...چكار بايد كرد!!!؟كسي بازي كرده من را راهنمايي كنه؟/
سلام
من بازی arksector را گرفتم ونصب کردم ولی توی بازی مرحله اول جایی که هلکوپتر میاد از بازی میاد بیرون بدون هیچ eror
كسی میدونه چرا اینجوری میشه؟
darksector
شما باید مشخصات دقیق سیستمت رو بدی (مشخصات دقیق سی پی یو و نوع گرافیکت) تا بشه رو بهتر راهنماییت کرد.نقل قول:
اینکارو کردم ولی نشد.
شما باید درخواستت رو اینجا بدی.نقل قول:
سلام دوستان
بازی Dracula Originنسخه ی دارینوس رو گرفتم و با این سریال وارد نصب نمیشه...
K7MH87SP34GG
اگر ممکنه سریال صحیح رو بهم بدین...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537&highlight=%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84
نقل قول:
سلام ..من به تازگي بازي godfather را دانلود كردم!!..ميخواستم بدونم در مرحاه اول چكار بايد كرد!!....همان جايي كه داخل يك كوچه هست و يك نفر بايد بزني!!..من هر چي ميزنمش ..بازم انگار نه انگار اتفاقي نمي افته!!...چكار بايد كرد!!!؟كسي بازي كرده من را راهنمايي كنه؟
لطفا اینگونه مشکلات رو توی تاپیک خود بازی مطرح کنید چون کار خودتون خیلی سریع تر راه می افته:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=28039&page=1&highlight=godfather
شما اگه بازی سالم باشه احتمالا با یه آپدیت گرافیک و سی پی یو مشکلت حل میشه.نقل قول:
سلام
من بازی arksector را گرفتم ونصب کردم ولی توی بازی مرحله اول جایی که هلکوپتر میاد از بازی میاد بیرون بدون هیچ eror
كسی میدونه چرا اینجوری میشه؟
cpu: Intel pentium4 , 3.60 GHzنقل قول:
شما باید مشخصات دقیق سیستمت رو بدی (مشخصات دقیق سی پی یو و نوع گرافیکت) تا بشه رو بهتر راهنماییت کرد.
VGA: NVIDIA GeForce 7300 SE/7200 GS
main: ASRock (4CoreDual-VSTA)
RAM: 2G
نقل قول:
شما کلا سیستمت خیلی ضعیفه(حالا نه برای Age of Empires III) ولی بازیهای جدید رو با این سیستم به زور میتونی بازی کنی برای همین باید رزولوشن رو حداکثر روی 768*1024 و گرافیک رو روی low بذاری تا جواب بده( درسته سیستم شما در حد می نیمم بازیهای روز هستش ولی این نکته یادت باشه که تفاوت میان recommend و minimum اونها از زمین تا آسمونه:18:) ترجیها اگه ویندوزت رو هم sp2 بکنی به نظرم بهتره چون sp3 زیاد ویندوز به درد بخوری نیست و به درد بازی نمی خوره.
موفق باشی...
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک در مورد بازی fear2
باسلام
من بازی فیر 2 رو گرفتم هنگام اجرای بازی کارت صدا رو نمی شناسه
کارت صدای من realtek hd است.
در محیط ویندوز صدا دارم .
sound acceleration error میده.
pes2009 لودینگ اول بازی گیر میکنه!!2 تا از دوستام همین مشکاو دارن ولی یه دوسته دیگم نه(همه مون یه بازی رو به هم قرض دادیم).
VGA:6200
Ram:3Gb
Cpu:E2200
Mb:p5k
Win:vista 32
سلام به همگی...
من یک مشکل در مورد بازی Star Wars :: Empire at War داشتم.
بازی رو نصب کردم و وقتی وارد بازی شدم همان ابتدا از من یک سریال
(Serial Number/CD-Key) میخواهد. همه جا رو گشتم ولی نتوانستم سریال رو پیدا کنم.
آیا کسی میداند که باید چه کار کنم؟ با تشکر...:11:
نقل قول:
مگه کزک توی دیسک نیست؟
.نقل قول:
نه متأسفانه.:41:.:41:.:41:..:41:..:41:...:41: ...:41:....:41:....:41:.....:41:.....:41:......... .:37:
اگر کسی کرک بازی رو داره لطفا بذاره...:42:
سلام
من توي اجراي fallout3 مشكل دارم با وجود اخرين پچ و تنظيمات پايين باز هم فريز ميشه گرافيكم 4850 وcpu q6600 هست چرا هر دفه فريز ميشه؟
کسی جوابی نداد به این مشکل من چرا ؟ !!!!! ....نقل قول:
ضمنا با این سیستم من برای گیم کم نمی آرم ؟ چه جاهاییش رو پیشنهاد می کنید ارتقا بدم ؟
شما گرافیکت برای بازیهای امروزی خیلی ضعیفه اصلا با بقیه سیستمت همخونی نداره(یعنی داره قدرت بقیه سیستم رو هم حیف ومیل میکنه).نقل قول:
pes2009 لودینگ اول بازی گیر میکنه!!2 تا از دوستام همین مشکاو دارن ولی یه دوسته دیگم نه(همه مون یه بازی رو به هم قرض دادیم).
VGA:6200
Ram:3Gb
Cpu:E2200
Mb:p5k
Win:vista 32
احتمالا مشکلت هم باید از همین باشه.
شما باید درخواستت رو اینجا بدی:نقل قول:
سلام به همگی...
من یک مشکل در مورد بازی Star Wars :: Empire at War داشتم.
بازی رو نصب کردم و وقتی وارد بازی شدم همان ابتدا از من یک سریال
(Serial Number/CD-Key) میخواهد. همه جا رو گشتم ولی نتوانستم سریال رو پیدا کنم.
آیا کسی میداند که باید چه کار کنم؟ با تشکر... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توي اجراي fallout3 مشكل دارم با وجود اخرين پچ و تنظيمات پايين باز هم فريز ميشه گرافيكم 4850 وcpu q6600 هست چرا هر دفه فريز ميشه؟
کد:http://ati.amd.com/support/driver.HTML
دوست من نمیشه گفت مشکلت دقیقا از کجاست ولی برای شما تنها و تنها راه پیشنهادی آپگرید گرافیکتهنقل قول:
کسی جوابی نداد به این مشکل من چرا ؟ !!!!! ....
ضمنا با این سیستم من برای گیم کم نمی آرم ؟ چه جاهاییش رو پیشنهاد می کنید ارتقا بدم ؟
در ضمن تمام تنظیمات بازی رو روی low بگذار :
کد:http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
اینکار رو کردم ، اون ارور رفع شد اینبار اینو میگه :نقل قول:
This Windowos is old version of instal Hitman Blod Money , You must repair's and use him .
Do not do that
پسرخالم گفت باید ویندوزت رو عوض کنی ، به نظرتون این کار رو بکنم درست میشه ؟
کمک در مورد بازی fear2
باسلام
من بازی فیر 2 رو گرفتم هنگام اجرای بازی کارت صدا رو نمی شناسه
کارت صدای من realtek hd است.
در محیط ویندوز صدا دارم .
sound acceleration error میده.
directx9c اخرین ورژن رو هم نصب کردم درست نشد
در ضمن مودم هم ندارم
سلام
من بازي mirroe edge را كامل نصب كردم ولي ميگه شما نميتونين شروع كنيد وصل به اينترنت شويد و از طريق سايت اقدام كنيد
من به تازگی سیستمم را عوض کرده ام و یک میلیون و سیصد هزار تومان به این سیستم پول دادم و کارت گرافیکم 4870 512 Toxic است ولی هنگام اجرای بازی ها در اکثر بازیها دموی آنها را نمایش نمی دهد و در جدید ترین مشکلی که پیش آمد هنگام اجرای بازی کرایسیس در قسمت دمو که در وسط آن تصویر سیاه شد و در داخل بازی چند دقیقه ای بازی کردم و در همین چند دقیقه یکی دوبار بازی قفل شد و صفحه سیاه شد و بعد از چند ثانیه دوباره درست شد ولی دوباره بعد از چند دقیقه بازی فریز شد بعد ناگهان تصویر سیاه شد
در بازی assassin و Prince of Peraia و بقیه بازیهای جدید هم در همان مرحله آزمایشی یا اوایل بازی بازی قفل می کنه و صفحه مانیتور سیاه می شه و فقط چراغ مانیتور چشمک می زنه و مجبورم سیستم رو ریست کنم
در ضمن هنگام اجرای بازیها سرعت فن کارت گرافیک بالا میره و خیلی صدا میده و درجه کارت گرافیک رو در حالت معمولی در برنامه Catalyst Control Center 50 درجه نشون می ده
به نظرتون ایراد از چیه واز کجا میتونم بفهمم ایراد از چیه
حالا چکار کنم من این همه خرج کردم تا بتونم بازی های جدید رو بازی کنم ولی هیچکدوم رو نتونستم بازی کنم
به نظرتون کارت گرافیکم ضعیفه آخه من فکر می کردم که خیلی قویه که اینو گرفتم
تو رو خدا من رو راهنمایی کنید تا بتونم بازیهای جدید رو بازی کنم
مشخصات سیستم من :
win XP SP2
Q6600
4870 512 Toxic
2 gig 1066 OCZ
Monitor samsung 2033 SN
power: AC Bel 560w active pfc
بچه ها
در جدیدترین مشکلی که با کارت گرافیک 4870 512 Toxic برای من بوجود آمده هنگام اجرای بازی ها پیغام زیر نمایش داده می شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که بعد از کلیک روی دکمه dont send چند دقیقه ای می شود دوباره بازی کرد ولی دوباره این پیغام تکرار می شود که بعد از دو سه بار پیغام زیر ظاهر می شود که باید سیستم ریست شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر به این پیغام ها توجهی نکنم صفحه سیاه میشه و فن کارت گرافیک با سرعت خیلی بالایی شروع به چرخیدن میکنه و خیلی صدا می ده که باید سیستم رو ریست کرد
به نظرتون حالا چکار کنم و ایراد از چیه
آیا ایراد از کارت گرافیکه و باید چکار کنم
اول از همه بگم کارت و کلا سیستمت خفنه و به قدرتش اصلا شک نکن .تمام بازیهای دنیا رو به استثناء کراسیس(چون این بازی سیستم گریه اندازه:18:) می تونی در بالاترین رزولوشن ها با بهترین گرافیک بازی کنی به یک شرط اونم اینه که درایور گرافیکت رو همیشه آپدیت نگه داری (البنه سی پی یوت هم برای اینکه بتونه باهاش خوب هماهنگ کار کنه آپدیت کنی ضرر نداره).نقل قول:
مشکل با کارت گرافیک Sapphire 4870 512 Toxic هنگام اجرای بازیها
من به تازگی سیستمم را عوض کرده ام و یک میلیون و سیصد هزار تومان به این سیستم پول دادم و کارت گرافیکم 4870 512 Toxic است ولی هنگام اجرای بازی ها در اکثر بازیها دموی آنها را نمایش نمی دهد و در جدید ترین مشکلی که پیش آمد هنگام اجرای بازی کرایسیس در قسمت دمو که در وسط آن تصویر سیاه شد و در داخل بازی چند دقیقه ای بازی کردم و در همین چند دقیقه یکی دوبار بازی قفل شد و صفحه سیاه شد و بعد از چند ثانیه دوباره درست شد ولی دوباره بعد از چند دقیقه بازی فریز شد بعد ناگهان تصویر سیاه شد
در بازی assassin و Prince of Peraia و بقیه بازیهای جدید هم در همان مرحله آزمایشی یا اوایل بازی بازی قفل می کنه و صفحه مانیتور سیاه می شه و فقط چراغ مانیتور چشمک می زنه و مجبورم سیستم رو ریست کنم
در ضمن هنگام اجرای بازیها سرعت فن کارت گرافیک بالا میره و خیلی صدا میده و درجه کارت گرافیک رو در حالت معمولی در برنامه Catalyst Control Center 50 درجه نشون می ده
به نظرتون ایراد از چیه واز کجا میتونم بفهمم ایراد از چیه
حالا چکار کنم من این همه خرج کردم تا بتونم بازی های جدید رو بازی کنم ولی هیچکدوم رو نتونستم بازی کنم
به نظرتون کارت گرافیکم ضعیفه آخه من فکر می کردم که خیلی قویه که اینو گرفتم
تو رو خدا من رو راهنمایی کنید تا بتونم بازیهای جدید رو بازی کنم
مشخصات سیستم من :
win XP SP2
Q6600
4870 512 Toxic
2 gig 1066 OCZ
Monitor samsung 2033 SN
power: AC Bel 560w active pfc
به نظر من مشکلات شما هم به خاطر همینه از طریق این سایت جدیدترین driver و catalyst رو دانلود کن به احتمال زیاد مشکلاتت حل میشه:
از طریق این سایت هم سی پی یوت رو آپدیت کن:کد:http://ati.amd.com/support/driver.HTML
کد:http://downloadcenter.intel.com
شما اولا باید کرک بازی رو نصب کنی اگر هم نصب کردی از طریق این تاپیک درخواست کرکی رو بکن که نیازی به اتصال اینترنت نداشته باشه:نقل قول:
سلام
من بازي mirroe edge را كامل نصب كردم ولي ميگه شما نميتونين شروع كنيد وصل به اينترنت شويد و از طريق سايت اقدام كنيد
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537&highlight=%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA
به نظر من اول بازی رو یه مرتبه دیگه به طور کامل پاک و دوباره نصب کن اگه بازم همین ایراد رو گرفت ایندفعه ویندوزت رو عوض کن.نقل قول:
اینکار رو کردم ، اون ارور رفع شد اینبار اینو میگه :
This Windowos is old version of instal Hitman Blod Money , You must repair's and use him .
Do not do that
پسرخالم گفت باید ویندوزت رو عوض کنی ، به نظرتون این کار رو بکنم درست میشه ؟
(در ضمن اگه از xp استفاده می کنی حتما از sp2 اگر هم نداری توصیه نمی کنم ولی از sp3 استفاده کن)
همگی موفق باشید...
من درایور ( 7300 gforce ) رو از سایتی که دادی دانلود کردم . حالا باید با این فایل چکار کنم ؟ آیا به درایور قبلی من که آسیبی نمی رسونه ؟ یا مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ .......
نقل قول:
نه فقط باید مثل فایلی که داخل سی دی گرافیک هست نصبش کنی همین...
کسی دلش نمی خواد جواب بده بابا یه چیز خواستیما.نقل قول:
سلام ، این GTA IV ای که نصبش این شکلیه (این آتورانشه ):
چجوری نصب میشه ؟ اولا کرکشو کجا بریزم ؟ هر جا میریزم Overwrite نمی خواد ازم ، اصلا کل هاردو که search کنی فایلی هم اسم فایل های کرکش پیدا نمیشه که در نتیجه بریزی روش و overwrite کنه ، در ضمن فولدری به نام offlineactivetion هم ساخته نمیشه .
من کرک fear 2 رو می خوام اگه بدید یک دنیا ممنومیشم
دوست عزیز نصب gta iv خیلی پر دردسر هست(به خاطر همین یه تاپیک جدا براش گذاشتند) یه سری به این تاپیک بزن متوجه می شی:نقل قول:
موفق باشی...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
سلام دوستان من حوس کردم بازی gears of war رو نصب کنم؟؟؟ولی بعد از نصب یه اروری داد تو رو خدا فقط نگین ماله xlive چون بالای 100 بار نصب کردم باور کنین یه جورایی شارژ ای دی اس الم تموم شد اینقد واسه این بازی فایل دانلود کردم که شاید درست بشه...از دوستان خواهش میکنم که راه حل قطعی میدونن بگن...مممنون
عکس از ارور....
لینک عکس:
تو رو خدا خبرم کنین منتظرم...راستی اینم اطلاعات کامپیوترم
INTEL(R)
XP SP2 PROFESSIONNAL 2006
NVIDIA 9400 GT
1,50 GB RAM
CPU 3.00 GHZ --- 3.01 GHZ
منتظرم!
ُسلام من
FEAR2 را نصب کردم بعد از نصب موقع اجرای بازی یک اروری داد به این صورت که یک فایلی به اسم D3DX9_40.dll احتیاج داره بعد این فایل را از اینترنت دانلود کردم و ریختم تو درایو ویندوز و پوشه سیستم بعد که دوباره اومد اجرا کنم بازم ارور داد که یک فایل دیگه به اسم
X3DAudio1_5.dll احتیاج داره بازم مثل مورد قبل فایل را تو محل خودش ریختم وقتی اومدم بازی را اجرا کنم با ارور dont send مواجه شدم
لازم به ذکر است موقع نصب وقتی dvd اول را گذاشتم مثل بازی های معمول inistal نداشت و فقط یک دایرکتوری ازم خواست تا بازی را از حالت فشرده خارج کنه
حجم کرک داخل dvd هم 3.16 هست
به نظر شما اگر این بازی مشکل داره برم پسش بدم !!!!!!!!!!!!!!
سلام مشکل تو بازی gears of war دارم موقع اجرا این ارور رو میده
wargame-g4live.exe:you cannot run the game with modified executable code
چیکار کنم ؟
سلام بازی Saints Row 2 را کامل نصب کردم و وقتی روی شرت کات بازی کلیک میکنم اجرا میشه اما وقتی وارد صقحه اصلی میشه کیبرد از کار می افته! یعنی هیچ جوری نمیتونم new game را انتخاب کنم و وارد بازی بشم
گرافیک 1 گیگ
رم 3 گیگ
و...
من بازی Splinter Cell Double Agentرو نصب کردم ولی ارور زیر رو نشون میده Directx9.0c رو با آخرین آپدیت نصب کردم نشد بازی رو هم دوباره نصب کردم نشد ولی بازی تو ویندوز قبلی اجرا میشد
گرافیکت که direcx9.c روساپورت میکنه؟نقل قول:
من بازی Splinter Cell Double Agentرو نصب کردم ولی ارور زیر رو نشون میده Directx9.0c رو با آخرین آپدیت نصب کردم نشد بازی رو هم دوباره نصب کردم نشد ولی بازی تو ویندوز قبلی اجرا میشد
اگه می کنه حتما Directx9.0c داخل سی دی بازی رو نصب کن.
خود من هم یکی دو بار همین مشکل رو با این بازی داشتم ولی فقط دفعه اول که رفتم توی بازی و وقتی که به طور صحیح خارج نمی شدم دیگه در تمام مواقع درست کار می کرد.(فکر کنم بازیش کلا اینجوری باشه)نقل قول:
سلام بازی Saints Row 2 را کامل نصب کردم و وقتی روی شرت کات بازی کلیک میکنم اجرا میشه اما وقتی وارد صقحه اصلی میشه کیبرد از کار می افته! یعنی هیچ جوری نمیتونم new game را انتخاب کنم و وارد بازی بشم
گرافیک 1 گیگ
رم 3 گیگ
و...
ولی خوب شما یک بار دیگه directx توی سی دی رو اجرا کن ببین حل میشه؟
نقل قول:
سلام دوستان من حوس کردم بازی gears of war رو نصب کنم؟؟؟ولی بعد از نصب یه اروری داد تو رو خدا فقط نگین ماله xlive چون بالای 100 بار نصب کردم باور کنین یه جورایی شارژ ای دی اس الم تموم شد اینقد واسه این بازی فایل دانلود کردم که شاید درست بشه...از دوستان خواهش میکنم که راه حل قطعی میدونن بگن...مممنون
عکس از ارور....
لینک عکس:
تو رو خدا خبرم کنین منتظرم...راستی اینم اطلاعات کامپیوترم
INTEL(R)
XP SP2 PROFESSIONNAL 2006
NVIDIA 9400 GT
1,50 GB RAM
CPU 3.00 GHZ --- 3.01 GHZ
نقل قول:
سلام مشکل تو بازی gears of war دارم موقع اجرا این ارور رو میده
wargame-g4live.exe:you cannot run the game with modified executable code
چیکار کنم ؟
اول از همه تاریخ سیستمتون رو به یه سال قبل برگدونید و حتما بازی رو توی درایور ویندوز نصب کنید و باید بازی رو از مسیر gears of war\GEARSOFWAR\binaries\startup اجرا کنید.
ببینید درست میشه...
فکر کنم که کلا بد نصبش کردی یه بار دیگه نصبش کن اگه بازم ایراد گرفت احتمالا بازیت خرابه(از یه شرکت دیگه بگیر)نقل قول:
ُسلام من
FEAR2 را نصب کردم بعد از نصب موقع اجرای بازی یک اروری داد به این صورت که یک فایلی به اسم D3DX9_40.dll احتیاج داره بعد این فایل را از اینترنت دانلود کردم و ریختم تو درایو ویندوز و پوشه سیستم بعد که دوباره اومد اجرا کنم بازم ارور داد که یک فایل دیگه به اسم
X3DAudio1_5.dll احتیاج داره بازم مثل مورد قبل فایل را تو محل خودش ریختم وقتی اومدم بازی را اجرا کنم با ارور dont send مواجه شدم
لازم به ذکر است موقع نصب وقتی dvd اول را گذاشتم مثل بازی های معمول inistal نداشت و فقط یک دایرکتوری ازم خواست تا بازی را از حالت فشرده خارج کنه
حجم کرک داخل dvd هم 3.16 هست
به نظر شما اگر این بازی مشکل داره برم پسش بدم !!!!!!!!!!!!!!
بابا این عکسا رو تو تاینی آپ نکنین برای خیلی ها فیل ترهنقل قول:
ممنون. اما دایرکست را دوباره نصب کردم ولی درست نشدنقل قول:
خود من هم یکی دو بار همین مشکل رو با این بازی داشتم ولی فقط دفعه اول که رفتم توی بازی و وقتی که به طور صحیح خارج نمی شدم دیگه در تمام مواقع درست کار می کرد.(فکر کنم بازیش کلا اینجوری باشه)
ولی خوب شما یک بار دیگه directx توی سی دی رو اجرا کن ببین حل میشه؟
والا من رو همین طور که گفتم خیلی اذیت نکرد دیگه دنبالشم نرفتم که برای چی بود ولی شما به این تاپیک یه سری بزن شاید پچ خاصی داشته باشه که مشکلش رو رفع کنه:نقل قول:
موفق باشی...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537