دوستان 2-3 روز گذشته نت من دچار اختلال خیلی شدید شده . پینگ بالا و تایم اوت زیاد !! وضعیت برای دوستان دیگر به چه صورت هست ؟
Printable View
دوستان 2-3 روز گذشته نت من دچار اختلال خیلی شدید شده . پینگ بالا و تایم اوت زیاد !! وضعیت برای دوستان دیگر به چه صورت هست ؟
مال منم همینطوره. سرعت افتادهنقل قول:
پینگ با سرور EU بازی Fortnite 145 هست:|
جیتر و تایم اوت داره بیشتر موقع ها
کلاً اینکه توصیه نمیکنم بخرید تا وضعیت بهتر بشه:n34:
مبین نت افتضاح رو رد کرده دیگه. تک کانکشن فوقِ داغونه. من که دیگه میرم ADSL دوباره.
اصل مشکل برمیگرده به تک کانکشن خصوصاً با چیز شکن.
سلام دوستان یه سوال داشتم مگه مبین نت اینو نگفته؟
برای طرح های TD-LTE، مصرف از ساعت ۲ الی ۷ صبح، شامل ترافیک شبانه می شود و مشترکین می توانند از حجم شبانه در این ساعات استفاده کنند، استفاده از حجم شبانه رایگان با سرعت ۱ تا ۴ مگابیت بر ثانیه امکان پذیر است.
و بعد اینو
برای طرح های +TD.TURBOوTD.TURBO ساعات اینترنت رایگان شبانه از ساعت ۲ الی ۷ صبح و برای سایر طرح ها تمدید۳ الی ۷ صبح می باشد. سرعت ساعات اینترنت رایگان شبانه برای طرح های تمدید ۱ تا ۴ مگابیت بر ثانیه می باشد. اما برای مشترکینی که تمایل دارند در ساعات شبانه از سرعت ۴ تا ۴۰ مگابیت بر ثانیه بهره مند شوند،طرح های TP6401 و TP6402 و T6401 پیشنهاد می گردد.
پس دانلود تو ساعت 2-7 یا 3-7 رایگان حساب میشه یا از حجم شبانه ما کم میشه؟
آخه من طرح ورود P5401 10 گیگ یکساله دارم ولی دیشب از 3-7 دانلود کردم از حجمم کم نکرد؟
من که مبین نت رو خاموش کردم و توی کمد گذاشتم و تا وقتی سرویسش به ثبات نرسه دیگه ازش استفاده نمیکنم. برگشتم به ای دی اس ال و طرح ۸ مگ نامحدود با ۱۱۰۰ گیگ مصرف منصفانه با قیمت ۴۵ تومن رو فعال کردم.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
منم بعد از استفاده از تیرماه گذشته دیگه این ماه تمدید نکردم و خاموشش کردم امیدوارم یه فکری به حالش بکنن در حال حاضر برگشتم به ADSL با طرح 8مگ:n27:
ممنون ازتون مبین نت باید بفهمه که یه بسته 100 گیگی 75 تومنی رو اونقدر شاخ فکر نکنه با این قطعی های آشغالیش(هی برداشت و گذاشت ! انگار 1000 گیگ 40 مگ به قول خودش که میگن به باند 40 مگی وصل شو! رو گذاشته 10 تومن نه داداش ADSL 2+ تغییر کرد 16 مگ با ثبات و با پینگ عالی شاتل با 350 گیگ ترافیک داره میده 80 تومن تو چیکار کردی!) 100 گیگ 4 مگ 75 تومن!!!!! وقتی مشتری هاش رفتن به ضرر افتاد میفهمه ADSL 2+ این بار برگشته باید رقابت کنه منم چاره ای ندارم چون خط برا مالکه دولتیه نمیتونم ای دی اس ال بگیرم وگرنه یه لحظه نمیموندمنقل قول:
مبین نت دیگه بعد از ارزون شدن adsl صرف نداره مگه اینکه کسی مشکل خط داشته باشه یا آپلود سریع بخواد
این روزا هم افت سرعت منطقیه...
من هم برگشتم به ال دی اس ال با اینکه مشکل نویز خط داشتم ولی سرعتم خیلی خیلی بهتر از مبین نت هست چون واقعا شبها نمیشد استفاده کرد از مبیننت امیدوارم یه فکری بحال سرویساش بکنه