عادت دارن واسه منم اینجور شد تو نظرسنجیش نمره بهش ندادم. و توضیح دادم که چرا قطع کرده و... هرچند براشون مهم نیست .نقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
Printable View
عادت دارن واسه منم اینجور شد تو نظرسنجیش نمره بهش ندادم. و توضیح دادم که چرا قطع کرده و... هرچند براشون مهم نیست .نقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
به نظرتون ارزش داره؟ منظورم کیفیت سرویسهنقل قول:
و اینکه کلا میارزه؟ اون مودم usb های وایمکس رو 120 به ما انداختن ، آشغال بود
موندم بیخیالش شم پیگیر adsl شم یا نه، چون فسبر نوریه، باید مخابرات تهران بگیرم که بازم آشغاله
و اینکه قضیه اون 47 چیه؟ چگن یه سریا گفتن آخرش 47 تموم میشه
این کد رهگیری که میدن و به ایمیل میاد واقعا بدرد چی میخوره من که هر کجا تماس میگیرم تا رهگیری کنم در چه مرحله ای قرا دارد فقط میگن منتظر باشید تماس میگیرن
به نظر من هیچ مزیتی نداشته باشه مزیتش اینه که بعد از چند مدت میتونی تو سایتای حراجی بفروشیش الان وایمکس و دارند جمع میکنن مودمشم که بدرد آدم نمیخوره باید بعد از جمع شدن انداخت تو سطل زباله کسی هم دیگه پول نمیده وایمکس بگیره الان 50 بدی ردش کنی بهتر از اینکه چند وقت دیگه هیچی ارزش نداشته باشهنقل قول:
دوستان من تماس گرفتم و درخواست تعویض مودم usb وایمکسم رو که یه گوشه بیکار افتاده بود دادم. گفتن از دیروز هزینه ارسال حذف شده و ۴۷ تو من به کارت واریز کردم. در مورد زمان تحویل هم کفت تا الان ۲۴ ساعته بوده اما به خاطر استقبال زیاد ۷۲ ساعته شده. مودم هم گفت b5142 هست برای تعویضیا.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سیم من هم بعد 48 ساعت فعال شد
منطقه میرداماد یک انتن دارم
تست سرغت: دانلود خیلی خوبه اپلود خوب نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی برای 1 خط خیلی خوبه (فکر کنم این مودم باقی چراغ هاش سوخته هرکی داره یک خط انتن میده !!!)
من تا چهار تا انتن هم گرفتم ولي اصلا تاثيري تو گيرندگي نداره با تماسي كه با اپراتورشون داشتن پس از ككلي كلنجار گفت مقدار RCRP1 و RCRQ بايد بيشتر بشه تا سرعت خوب بشه كه با جابجايي تو سطح منزل و بازي با اون اعداد تونستم تا 23 مگابيت هم سرعت رو ببرم بالا ولي با دو انتن يعني جايي كه چهار تا انتن بود سرعت پايينتر بودنقل قول:
من با سه چراغ روشن معمولا سرعت دانلودم 49 یا 48 مگابیته .نقل قول:
خب اين خيلي عاليه با همين مودم ؟نقل قول:
ميتوني اون اعدادي كه تو پست بالا گفتم رو واسم بذاري از تنظيمات مودم ؟
باید برم خونه ببینم مودم 2101 هست یک هفته از خریدم گذشت ایرانسل زد وایمکس را رایگان عوض میکنه منم 10 ام صبح ثبت نام کردم تا حالا که مودم جدید را نیاوردن . برعکس خیلیا که ایراد میگیرن از ایرانسل با این اینترنت td که سابقه و اسم خراب خودش را که از زمان وایمکس مونده بود پیش من خوب کرد و سریع رفتم adsl خونه را درخواست قطعی دادم و گفتم ارزونی خودتون .نقل قول: