پیامک جدید همراه اول " مشترک گرامی ، بسته های جدید نوترینو در دو گروه آلفا (سرعت پایه) و آلفا+ (پرسرعت) از 24 اسفند 93 ارائه خواهد شد."
یعنی واقعا میخواد همون بسته های قبلی با همون سرعت ها را ارائه کنه؟
Printable View
پیامک جدید همراه اول " مشترک گرامی ، بسته های جدید نوترینو در دو گروه آلفا (سرعت پایه) و آلفا+ (پرسرعت) از 24 اسفند 93 ارائه خواهد شد."
یعنی واقعا میخواد همون بسته های قبلی با همون سرعت ها را ارائه کنه؟
میخوان مثلاً پرسرعت ها رو گرونتر بفروشن.
XPERIA Z3
احتمالا سرعت پایه روی 1 مگ بسته بشه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
خاک برسرشون اگه سرعت رو محدود کنند
Sent from my iPhone using Tapatalk
قیمت هاشو بخواد ببره بالا مفتش گرونه با این کیفیت...:n22:نقل قول:
مشکل این نیست که تمدید خودکار وجود داره (بهتر از اینه که حجمات را تمام کنی و بقیهاش را آزاد حساب کنه و بعداً پیامک بیاد که مشترک گرامی 4 ساعت پیش حجم بسته اینترنتات تمام شد و از آن ساعت تا الان داشتی اینترنت آزاد استفاده میکردی!!!)مشکل اینه که وقتی 8 را به 8088 میفرستی و اعلام میکنه که دیگر بسته تمدید نخواهد شد وقتی بستهات تمام شد پیغام میاید که بستهات تمدید خودکار شد!نقل قول:
ببخشید این مشکل فقط برای بسته های یک روزه است یا بسته های ماهیانه و هفتگی همراه اول هم همینطوریه؟نقل قول:
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
خوب ، شواهد اینطوری نشون میده که همراه اول قصد داره بسته های اینترنت فغلی خودش را به نام بسته های آلفا دارای سرعت 128 کیلوبیت بر ثانیه هست ارائه کنه و برای بسته های آلفا+ هم سرعت 1 مگابیت را در نظر گرفته است ... (این هست 3g همراه اول با سرعت 1Mbit/s )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این تصاویر هم از داخل سایت همراه اول بخش سرویس E-care که با نام همراه من منتشر شده گرفتم همین الان
این چند روز اخیر که مراغه بودم پیشرفت نسل 3 همراه اول خوب بوده !! خوابگاهی که من خودم اونجا بودم هم تحت پوشش قوی همراه اول رفته !! البته آشغال ترین نت ممکن رو داره !!! سرعت به کل زور بزنه 10 کیلو پینگ هم بالای 400-500نقل قول:
در حالیکه هم رایتل و هم ایرانسل پوشش نسل 3 رو اونجا دارن و نت ایرانسل واقعا مثل موشک کار میکنه و پینگ خارج زیر 150 داره
نقل قول:
تا اینجا که قیمتهاشو زیاد نکرده باید دیده سرعت پایش تا چند بازه...