" اینجا" ؟!
شما کجا هستید؟!
Printable View
" اینجا" ؟!
شما کجا هستید؟!
...............پ خ شدنقل قول:
سلام
من الآن یک iTouch + Sony ex-32 دارم. خوبه و راضی هستم، ولی خواستم یکم سطح کیفیت رو بالاتر ببرم! :پی نظر دوستان راجع به مثلا cx3-II و Clip یا Fuze چی هست؟ سبک هم بیشترین تاکید روی Cello. منظورم اینه تفکیک صدا مهمه برام (فکر کنم!)
پیشاپیش مرسی
اگه تفکیک واست مهمه هم هدفونو عوض کن و هم یه منبع تغذیه خوب واسش بگیر یا به امپ واسه ای تاچ بگیر ...نقل قول:
در هر صورت بحث مورد نظر رو مشخص کن و هر کدوم رو تو تاپیک خودش پی بگیر ....
الان اینجا بحث هدفون میکنیم واسه شما ... که شما محدوده بودجتو بگو تا بریم جلو.........
سلا رفیق ...نقل قول:
ببین یه قاعده کلی بگم از شک و ابهام درت بیارم ....
ببین من از چند صفحه قبل که پست شما رو میخوندم بین چند تا هدفون از این به اون می پریدی ...
hd595 ... ue ... shure ...
ببین تو الان تو موقعیتی هستی که به بازار خیلیی گسترده ای دسترسی داری پس به نظر من شما بین فول سایز و این ایر راهتو مشخص کن ... و اینو بدون که از این انخاب هایی که مطرح کردم هر کدوم رو بگیری برد کردی و باختی در کار نیست ... اصطلاحا قضیه برد برد هست ... حالا نمیدونم ولی مطمئنم هر کدوم رو بگیری پشیمون نمیشی ....
زیاد دور و برتو شلوغ نکن چون باعث سر در گمیت خواهد شد ...
در مورد پلیر هم نباید اینجا بگم ولی یه تیکه زیر ابی میرم امیدوارم بچه ها ببخشن ...
شما بودجتو بگو بعد انتخابها میان جلوت .... اگرم نظرت روی پلاس هست شک نکن چون ایشون یکی از خوش صدا ترین پلیر هایی هستش که حجم و اندازه جمع و جوری داره و کار کردن باش راحته ...
من توصیه میکنم که یه امپلی فایرهم واسه پلاس بگیری .. چون ایران فکر نمیکنم گگیر بیاد ... در مورد امپ حسین جان اطلاعات خیلی خوبی داره
مرسی بابت پاسختون:40:نقل قول:
خب در مورد هدفون، یک چیری میخوام که خیلی بزرگ نباشه چون outdoor بیشتر میخوام استفاده کنم واسه همین inear مدنظرم هست. البته px100 اندازه اش خوب هست تقریبا و بیرون هم میشه استفاده کرد. ولی قیمتی که سراغ دارم ازش فکر کنم نمی ارزه. 90 تومن این حدودا هست فکر کنم price / performance خیلی مناسب نباشه براش.
بودجه خیلی مشخص نیست توی ذهنم. مثلا از همه شنیدم که برای Inear تا سقف 100 باید هزینه کرد (تو ایران) و بیشتر از اون اصلا گزینه ای که بیارزه وجود نداره.
برای پلیر هم همونطور که گفتید میرم تاپیک خودش:11:
مرسی بازم
اگه تو مدل های شبیه px100 بخوای ... همون خودش گزینه خوبیه 70 تومنه که میتونی یه کوچولو هم تخفیف بگیری ... px100 II هم خوبه که اشکالات سری اول رو نداره ... و البته صداش انچنان پیشرفتی فکر نکنم داشته باشه ولی خوب از لحاض فیزیک بهتر شده ..
PX200 هم هست که اون کلوز هست و یه پله از لحاض صدا پاییتر از 100 قرار میگیره ...
اگه ایرفون بخوای کارای ای کا جی رو نیگاه بنداز ضمن اینکه از سونی قافل نباید شد ...
راستشو بخوای من درست متوجه سبکت نشدم واسه همین تو معرفی ایرفون مرددم ... شما یکم بیشتر در مورد سبک موزیک میگوشی بوگو .
ایشون تمرکزشون رو کاراری cello هست و فک میکنم تفکیک و شفافیت صدا براشون خیلی مهمتر هست تا داشتن باس قوی تو این رده فک میکنم کاراری سونی و سن هایزر رو مدنظر داشته باشن خوبه !
میگم شما کمین کرده بودید جواب بدید؟! :18: lol بینهایت ممنون بابت سرعتتون :40:
سبک که منظورم cello rock و cello metal سازهایی مثل ویولنسل و اینها هست. بهترین نمونه اش هم که Apocalyptica :40:
و دیگه اینکه قیمت تقریبی از px100-II و px-200 دارید؟ خیلی ممنون میشم:10:
اره منم فکر میکنم سونی خوب باشه + ای کا جی ....نقل قول:
من کلا جدا از بحث صدا .. تو این فیک بازار زنهایزر خرید این برند رو مناسب نمیبینم ...
200 رو همون بین 70 تا 80 در نظر بگیر ولی اون یکی رو نمیدونم باید زنگ بزنی نمایندگی زنهایزر تو خیابون جمهوری بپرسی ...نقل قول:
APOCALYPTICA به به AZPZ جان تحویل بگیر ...
اقا با این چیزی که گفتی روشن شدم و بی شک AKG تو این سبکا پیشرو هست کاراش و در رده بعد سونی میتونه خوب باشه ...
شما یه نیگاه به محصولات AKG بنداز من الان حضور ذهن ندارم ولی میگردم گزینه ها رو میزارم جلوت ...
فعلا اگه زبونم لال ای کا جی نابود بشه و انتخابات به سونی برسه EX85 , EX300 رو در نظر داشته باش ....
از ای کا جی تو شکل و شمایل PX100 دو گزینه هست که اونام خوبن ولی از لحاض ظاهری باید بپسندیشون
K450
K518
البته قیمت این دو مدل چون ایرفون نیستن کمی بالاتره ... 450 حدود 150 تومنه و 518 هم حدود 120
ایرفون های ای کا جی
K321 570000
K317 670000
K319 970000
بنده چون تا حالا شخصا صدای این 3 تا رو گوش نکردم نمیتونم تفاوتاشونو بگم ...
ولی میتونی بری نمایندگیش تو پاساژ
پایتخت شاید بزاره تست کنی
پس اگر درست فهمیده باشم بهتره که inear نگیرم برای این سبک. درسته؟ یعنی برم تو کار همون AKG . قیافه که اونقدر هم مهم نیست ولی این k518 یک مقدار قیافه اش جالبه خوشمان آمد:31:نقل قول:
و یک چیز دیگه. اگر مثلا EX300 سونی بخوام بگیرم، چطور میشه اگه NC33 بگیرم که نویزکنسلینگ داره؟ تو یک مایه ها به نظر میان.
بازم ممنون