بچه ها من پچ رو نصب کردم اما لباسای لیگ انگلیس درست نشد
Printable View
بچه ها من پچ رو نصب کردم اما لباسای لیگ انگلیس درست نشد
منم بازی رو پاک کردم. با اینکه سیستم میکشید ولی احساس کردم اصلا ارزش بازی کردن نداره:n03: کونامی گیم پلی رو اومده سخت ترش کرده که به واقعیت نزدیک بشه. نسخه بعدی حتما قراره با کینکت دریبل کنیم و شوت بزنیم.:n02: گیمر رو یه آدم علاف بیکاری فرض کرده که توی زندگیش چیزی دیگه ای به جز PES وجود خارجی نداره! که بیاد حتما دستورات اینو یاد بگیره.
درسته با تنظیمات میشه به نسخه 13 برگردوندش ولی خب حالت پیش فرضش اینه و بقیه جاها هم مجبوری همینجوری بازی کنی.
یاد گرفتن گیم پلی بازی خوبه و منم وقت می گذارم ولی نه دیگه در این حد! یه بازی که این همه سال بازی کردی رو دوباره از صفر یاد بگیری. حالا عنوان جدیدی بود یه چیزی.:n15:
واقعا حیف 5 گیگ ترافیک اینترنت...:n28:
آخر فصل براتون از تیم های دیگه پیشنهاد میاد(اگه عالی کار کنید،مثلا من همه جام هارو درو کردم تقریبا همه تیم های معروف پیشنهاد داده بودن:n02:) که برید اونجا مربی بشیدنقل قول:
سرمربی تیم های ملی هم در کنار سرمربیگری تیم مورد نظرتون میتونید بشید
در کل تغییر مهمش همین بوده دیگه زیاد تغییرات نداشته
یه سوال هم که فکر کنم بار سومه دارم میپرسم،نمودار پیشرفت بازکنا کجا شده؟
+
میگم دوستان پچ رو نصب کنن ببینن واقعا تو گیم پلی تاثیر داشته یا من توهم زدم بازی گیم پلیش روان تر شده؟
داداش من نصب كردم واسه pes edite و درست شد همه لباسا و نقل و انتقالا.دوستان لينك گزارشگر عربي رو بدين لطفا.فكر ميكنيد كي پچي مياد كه تيم استقلال توش درست شده باشه؟؟؟؟
گزارشگر ژاپنی قشنگ تره یا عربی؟
بی انصافی هم حدی داره دوستان! بازی واقعا جذاب شده این یه شروع طوفانی هست فکر کنید سال آینده بازی به شکل نکست جنریشن با بهبود هایی از قبیل افزایش تعداد فیس های واقعی افزایش هوش مصنوعی داور دروازبان و ... چی می تونه باشه حقیقتاً این همونی هست که انتظارش رو داشتم دیگه اینطوری نیست که هر تازه کاری بیاد با کوچکترین دانشی از گیم زبان انگلیسی و ... بیاد هر کاری رو که می خواد فقط با تکیه بر یکسری مشخصات فردی بازیکنان پیاده کنه توی زمین باید تمرین کنی باید موشکافی کنی بازی رو تا بدونی چطوری باید دریبل زد گل زد و یا پاس داد...
باید وایسید اگه پچ pesedit درست نکرد سایت هایی که پچ لیگ ایران میسازن اونا بسازننقل قول:
کونامی امسال شکست بدی میخوره ! تو فروم ها خارجی و شبکه های اجتماعی هم که گشتم 90-95 درصد مردم ناراضی و شاکی بودن و با 98 و... مقایسش می کردن!!! بازی پر از اشکالات و باگ های مختلف هست تا گیم پلی و ...! تغییرات هم خیلی ناگهانی و زیاد بودن و اصلا نمیشه تحملش کرد!
محتوای مخفی: !...
رفتن ببینن تور پاره هست یا نیست
سلام لطف میکنید جواب سوالاتمو بدید؟
اینکه سیستم پاس تو عمق چه جوری کار میکنه؟
یکی دیگه اینکه موقعی پاس میدم به مهاجم و شوت میزنه سر ضرب نمیزنه و حتما اول یه استپ میکنه بعد شوت میزنه این راه حلی داره؟
سون اینکه چطور با تنظیمات میشه برش گردوند به 2013؟
ممنون