یعنی قبل از ازمون امسال دوباره میذارن ثبت نام کرد ؟ چون یکی از فامیلامون پارسال یادش رفته ثبت نام کنه !! حالا هم امید قبول شدنش فقط به ازاد هست که اونم ثبت نام نکرده اگه نشه 1 سال میمونه :n27:نقل قول:
Printable View
یعنی قبل از ازمون امسال دوباره میذارن ثبت نام کرد ؟ چون یکی از فامیلامون پارسال یادش رفته ثبت نام کنه !! حالا هم امید قبول شدنش فقط به ازاد هست که اونم ثبت نام نکرده اگه نشه 1 سال میمونه :n27:نقل قول:
کتاب مهر و ماه یک فصل املاء داره کلمه ها رو نوشته + گزینه 2 هم آزموناش رو بگیر کار کننقل قول:
بچه ها من هیچوقت دو تا تست املا رو نمیزنم . چند وقته املا میخونم اما بازم نمیتونم بزنم (چون شمارشیه و یه کلمه ش رو هم شک داشته باشی نمیتونی بزنی) بنظرتون بی خیال املا بشم؟؟
سعی کن تستش رو بزنی
تا جایی که میدونم این پذیرش آزاد اصلا ثبت نام نمیخواسته (بجز اون که یادش رفته الانم با سراسری آزاد هست مشترک) برای اطلاع دقیقتر با خودشون تماس بگیریدنقل قول:
برای املا کتاب الگو رو دارم . کتاب خوبیه و کلی هم معنی لغت یاد گرفتم و املا. معنی ها جواب میدم اما بازم انگار خیلی مونده تا املاها رو بزنمنقل قول:
وسطای الگو یه قسمت داره به اسم تشابهات املایی .. سوژه ی بیشتر سوال های املا همونه ! ( البته این قسمت تو کتاب آخر مهر و ماه هم هست به اسم واژه های هم آوا اگه اشتباه نکنم . اونم خوبه )نقل قول:
سوژه ی دیگه سوال های املا لغت های زبان فارسی 3 هست .. ( منظورم درس های املاش هست ) زیاد هم نیستن همون هارو بخون + تشابهات املایی به نظرم میتونی به سوالات املا کامل جواب بدی
با توجه به اینکه میگی لغت های کتاب های درسی ادبیات رو خوندی و بلدی .
اطلاعی در مورد کتابخانه های شبانه روزی دارید؟
یعنی شب هم میشه اونجا موند؟
البته اگر چنین شرایطی هم باشه تو این مملکت گل و بلبل احتمالا فقط آقایون اجازه موندن دارن نه خانوم ها :(
چون شاغلم روزی 2.5 ساعت فقط هدر میره برای رفت و آمد. حالا 6-7 ساعت که سرکارم به کنار
اگر نزدیک محل کارم یک کتابخونه شبانه روزی باشه میتونم بعضی روزا نیام خونه و کتابخونه درس بخونم و صبح از کتابخونه به مقصد محل کار! : دی
این حرف و از رو تجربه می گم.نقل قول:
شب ساعت ۱۲ به بعد بازده در حد صفر هست،به جاش هم صبح ادم و نابود می کنه،من که اصلا توصیه نمی کنم.البته من جواب نگرفتم از شب بیداری ولی شاید جواب بده.
من بازده شب درس خوندنم بیشترهنقل قول:
قبلا میرفتم بخوابم خوابم نمیبرد دو ساعت بیشتر هی اینور اونور میشدم تا خوابم میبرد و صبح هم به زور بیدار میشدم درس بخونم که بعد از چند دقیقه بازم خوابم میبرد:n02:
الان شبا تا 3 اینا میخونم بجاش صبح تا هروقت شد میخوابم
نه نمیخوام و نمیتونم شب بخونم :دینقل قول:
حداقل 7 ساعت خواب لازم دارم. 7 ساعت هم اداره، 3 ساعت هم در مسیر رفت و برگشت به اداره. همش 7 ساعت وقت آزاد میمونه که اینم بخش زیادیشو هدر میدم!
بذهنم رسید این 3 ساعت رفت و آمدو حذف کنم
اگر کتابخونه شبانه روزی نزدیک محل کارم باشه بعد از اداره برم اونجا تا شب درس بخونم.شبم پشت میز یا تو نمازخونه اش بخوابم : دی صبحم سریع میرسم اداره
حالا اصلا نمیدونم شبانه روزی بودن یعنی شب میشه اونجا موند؟
گرچه که چون دخترا موجودات خطرناکین عمرا چنین تسهیلاتی براشون بذارن:n27:
دوستان امتحان جامع 17خرداده که میفته جمعه.الان میخوام کارت ورود به جلسه رو بگیرم.میرم سایت سنجش قسمت خدماتش و دریافت کارت ,گزینه ی کارت ورود به جلسه ی آزمون جامع خاموشه.کی باید کارت رو بگیرم؟الان وقتش نیست؟
2 روز قبل نه الان!