سلام
میخوام برم کلاس والیبال ثبت نام کنم صبح رفتم گفت : (چون دوماهه که کلاسها شروع قبول نمیکنیم ولی هالا بعد از ظهر دو باره بیا)..........
میخوام بدونم حالا که رفتم چطوری راضیشون کنم. لطفا سریع جواب بدید 40دقیقه فرصت دارم.
Printable View
سلام
میخوام برم کلاس والیبال ثبت نام کنم صبح رفتم گفت : (چون دوماهه که کلاسها شروع قبول نمیکنیم ولی هالا بعد از ظهر دو باره بیا)..........
میخوام بدونم حالا که رفتم چطوری راضیشون کنم. لطفا سریع جواب بدید 40دقیقه فرصت دارم.
چقدر خوب شد که یک مثال زدیدنقل قول:
ببینید در حالت عادی هر کسی زنگ بزنه به یک دوست یا همکلاسی قدیمی امکان نداره بهش بگن گمشو شماره ات رو میذاریم توی اینترنت
پس در قدیم بین شما و دوستانتان یک اتفاقی افتاده که انها بسیار بسیار از شما دلگیر شده اند که حتی نمیخواهند صدای شما را بشنوند...
اگر 1 یا 2 مورد از دوستانتان اینجوری با شما برخورد میکنند خب قابل چشم پوشی هست ولی اگر تمام دوستان و همکلاسی های قدیمی یا بیشتر انها همین رفتار را با شما دارند پس 100 درصد یک عیبی در رفتار شما با انها بوده...
سعی کنید بخاطر بیاورید اخرین بحث های شما با انها در مورد چه مسئله ای بوده...انگاه متوجه میشوید که چرا انها از شما ناراحتند
شاید نشود اون دوستی ها را دوباره احیا کرد ولی حداقل متوجه میشوید که در دوستی های بعدی اون اشتباه رو دیگر تکرار نکنید
گرامی اونا که از پول بدشون نمیادنقل قول:
شما رو هم نمیشناسن که بخوان از روی عناد و دشمنی بهتون جواب رد بدن فرضا!
بنابراین راه داشته باشه شما کاره خاصی هم نکنید ازتون ثبت نام میکنن:n18:
من اینطور حدس میزنم که شخصیت شما بگونه ای بوده که نزد همه افراد همکلاسی و ... منفور بوده (اون رفتار و اون شخصیت نه شخص شما)نقل قول:
شخصیتی شبیه بسیجی بودن یا پاچه خوار معلم و مدیر بودن یا درس نخون بودن یا چیز دیگه که در نظر مردم زشت و منفور هست....
گاهی نمیشه دلت بخواد یکی دوست صمیمیت باشه و این اتفاق بیفته ....
توی زندگی خیلیهای دیگه هم از این مسایل بوده شما زیاد سخت میگیری ...
منم کلاس اول دبیرستان یه پسره بچه گرگان هم بود و تازه اومده بود شهر ما انگار که کمی غریبیش هم میکرد بین آدمای جدید ...
شخصیت شوخ طبعی داشت اما بیشتر با معلما شوخی میکرد و بین بچه ها مگر با یکی دو نفر .... فوتبالش بیست بود ... و بسیار خوش تیپ و خوش هیکل و... :n02: منم ازش خیلی خوشم اومده بود ...
یکبار زنگ تفریح سمت دستشویی دیدمش و سلام کردم اما جواب سلاممو نداد :blink:
منم خیلی بدم اومد .... هیچ دلیلی به جز بی ادبی و بی شعوری نداره که جواب سلام کسی که هر روز میبینی رو ندی....
اما به شخمم هم نگرفتم :) . و دیگه ارتباط کلامی و غیر کلامی ای نه باهاش داشتم نه در صدد انجامش بودم ...
چند ماه پیش هم بعد- 6 5 سال توی دانشگاه هم دیدمش که متوجه شدم دانشگاه خودمونم درس میخونه اما نه سلام علیک کردم باهاش و انگار که نشناختمش ....
و الان که شما داری این حرفا رو میزنی یاد این ماجرا ها افتادم و گرنه ذره ای فکرم درگیر این قضایا نبوده و نیست :) ...
حالا از بحث دور نشیم ... بنظرم هیچوقت درست نیست به یکی بگی بیاد دوست صمیمی من شو :blink:
صمیمیت یه چیزیه که باید به مرور ایجاد بشه! مراحلی داره .... که از آشنایی دو طرف شروع میشه و بعد برای موضوعات مشترکی روابطی بین دو طرف بوجود میاد و بعد کم ک م اون دو شخص اون تعارفات و بنوعی احترامهایی رو کمرنگ میکنند و میتونه به سمت صمیمیت بره... و ضمنا بعضی وقتا هم وقتی بوجود میاد متوجه میشی که چه صمیمیت مرخرفی بوده و با چه موجود مزخرفتری....
یه چیزی رو هم یاد بگیر اینکه آدما میان و میرن نمیشه همیشه با تو بمونند ....
موردهای جدی تر از اینو ملت بیخیال میشند ... اونوقت شما کلید کردی روی یک رفیق هم نوع که یه زمانی همکلاسیت بوده و بعدش بهت اونطور ج داده ... و افسردگی و مشگل روحی پیدا کردی .... بیخیال بابا ...
بعد یه سوال : چه دلیلی برای تهدید به اینکه شماره شما توی اینترنت پخش بشه وجود داشته ؟!
یعنی افرادی بودند که دوست داشتند مزاحمت ایجاد کنند ؟!
دلیل اینها چی بوده !؟
سلام مجدد :n16:نقل قول:
نمیدونم والا - مطمئنا امضام رو دیدی ... :/ نمیدونم چیکارشون کردم ... وقتی ندونمم نمیتونم تصمیم بگیرم ... ازشون عذر خواهی هم کردم اما محل نمیدن ... یعنی منو آدم حساب نمیکنن ...
خب بذارین اینجور فرض کنیم بذار بگیم تقصیر منه ... البته من نمیدونم جریان چیه ... شاید بخاطر اس ام اس باشه چون زیاد پیام میفرستادم ... به نظرتون چیکار کنم که اونا منو ببخشن و مثل سابق بشن ؟
احتمالا مشکل از منه چون اکثر دوستام با من اینجورین!
و از طرفی آره بهتره هیچوقت حتی از یک نفر خوشمم بیاد هم نباید بهش بگم ازش خوشم میاد و بقولی نباید بهش بگم داداشمه و از این حرفا ...
آره من تصمیم گرفتم که در دفعات بعد این اشتباهارو تکرار نکنم ولی من جدی میگم نیت بدی نداشتم ... اونا افکارشون به نظرم بد بوده ... و یا شایدم بد متوجه شدن ...
نقل قول:
نه من تو کلاس خیلی ساکت بودم دلیلشم تو پستای قبلی گفتم ، چه بد ... والا منم مثل شما ... منتهی مال من اوضاعش فرق میکنه ... طرف کلا به من فحش میداد ولی من چیزی بهش نمیگفتم ...
آره موافقم نباید به کسی بگیم که بیا دوست صمیمی من شو ... دیگه تا ابد این حرف رو به کسی نخواهم گفت ... آره والا واقعا حق با شماست -
بله میان و میرن :/ - یک نفر نیست چندین نفر بودن آره دارم کم کم بیخیال میشم قبلا خیلی خیلی خیلی ناراحت می شدم - اما الان وقتی اونارو می بینم بازم ناراحت میشم - از خاطرم نمیتونم پاک کنم - براشون همیشه بهترین هارو آرزو کردم و خواهم کرد ... من بسیجی و ... نیستم مثل بقیه یه آدمم ولی احساس میکردم اون افراد تفاهم های زیادی با من دارن و میتونیم دوستای خوبی واسه هم باشیم در حالی که اشتباه میکردم ...
---
نمیدونم والا هنوزم دلیلشو نمیدونم شماره منو ریجکت کرد و هنوزم ریجکتم ... میگه شماره منو تو اینترنت پخش میکنه منم گفتم برو پخش کن ... واقعا که...
نه مزاحمت نه ، ولی اونا فکر میکنن که من مزاحمم در حالی که اینطور نیست
دلیل اینارو خودمم نمیدونم - فقط چیزی که من میدونم اینه که اونا بدجور دلمو با حرفا و رفتارشون شکستن یکی دوبار هم نه!!!
بیش از ده ها و بیست ها بار!!! پشت سر هم ! بعدش از سوی چندین نفر - حالا این وسط که ضربه میخوره! روح من! چرا؟ چون روح و یا دل انسان نمیتونه آهنی باشه! و قطعا ناراحت میشه!
پیرو این پست میخواستم چند جمله ی جالب که باید جایگزین یه ممنون یا مرسی خشک و خالی بشه رو بفرمایید .:n16:
نقل قول:
نقل قول:
۱) واقعا متشکرم، خیلی لطف کردید ، انشالله فرصتی باشه جبران کنیم.
۲) خیلی ممنون، خجالتم دادید، لطف شما به ما ثابت شده اس.
۳) بینهایت ممنونم. خیلی زحمت کشیدید. تو هرکاری کمکی از من بر اومد دریغ نکنید.
ببینید اینکه نمیدونید چکارشون کردید به نظر من اشتباه هست.قطعا میدونید ولی نمیخواهید قبول کنیدنقل قول:
ولی اصلا مهم نیست
به نظر من دوست شدن بااین افراد دیگر هیچ فایده ای ندارد.به محیط های جدید بروید و به دنبال پیدا کردن دوست جدید باشید....دوستی اولا گذشت داشته باشه دوما که خطا ها و اشتباهاتت رو به خودت نشون بده ولی نه مسخره ات کنه نه بهت فحش بده
به نظر من همون بهتر که اینهابا شماقطع رابطه کردند...این ادم ها ارزش دوستی رو ندارند
درود
میشه یه واژه معرفی کنبد ب جای یا الله یا یالا!
مثلا وارد خونه فامیل میشیم از پله اول تا پله ی آخر هی باید آدم بگه یاالله! که چی آخه!
چیزـه دیگه نی دم دست باشه استفاده کرد؟
اگه خانوم باشن اصلا محل نده چون خیلی بدتر میشه . بزار واسه روز تولد یه اس ام اس تولد بده خیلی هم گرم نباشین.اصلانم اسم معذرت خواهی اینا نیارید چون بدتر گندش میکنید.نقل قول:
اگه پسرن نمیدونم .
ولی بنظرم کسایی که انتخاب میکردید به اخلاقای شما نمیخوردن .
زیاد اس ام اس دادن یا زیاد زنگ زدن و ... فک میکنم واسه هرکسی/هرجنسی کلا ازار دهنده باشه .
من خودمم اصلا دوست صمیمی ندارم ولی اصلا برام مهم نیست . بنظرم شمام اهمیت ندید چون اینجور که معلومه دوستاتون لیاقت دوستی شمارو نداشتن.