سرعت دانلود الان شده حدود 200 - قبلا حدود 230 بود . با تغییر ساعات رایگان به 5 تا 8 صبح محدودیت سرعت هم برداشتننقل قول:
Printable View
سرعت دانلود الان شده حدود 200 - قبلا حدود 230 بود . با تغییر ساعات رایگان به 5 تا 8 صبح محدودیت سرعت هم برداشتننقل قول:
سرویس های محدود سرعتشون 200 هست؟نقل قول:
400هم تو روز محدود به آدم نمیده؟نقل قول:
نه - 512 واسه من حداکثر به 250 میرسید و اکثر مواقع روی 230 بود.نقل قول:
2 مگش 400 توی روز میده ولی شبانه ندارهنقل قول:
کسی جواب سوال منو نمیدونه؟خواهشن اگر چیزی میدونید بگید.نقل قول:
دوست عزیز به خاطر بسته بودن تقریبی! https جواب نمیده تقریبا باید مودم رو چندبار خاموش روشن کنی تا درست بشهنقل قول:
آخه من دقیقا یک ماه پیش از نوین سرویس داشتم و با ستفاده از google video از داخل خود جیمیل چت تصوری میکردم مثل ساعت هم جواب میداد.(من راضی بودم و فقط به خاطر افزایش قیمت و کم شدن حجم سرویسمو قطع کردم).حالا تو این یه ماهی که از پارس آنلاین سرویس گرفتم این امکان چت تصویری رو ندارم یعنی تا وقتی صوتی چت میکنی همه چیز درسته اما به محضی که تصویری میخوای چت کنی همون ثانیه های اول تصویر فریز میشه و ارتباط با جیمیل قطع میشه.نمیدونم این بی پدرا چه سیستمی کار گذاشتن که ترافیک تصویری رو تشخیص میده و بهش اجازه عبور نمیده.حالا با یکی از دوستان که صحبت میکردیم میگفت من هم تا یک ماه پیش استفاده میکردم اما حدودای یه ماهه نمیتونم استفاده کنموحالا میخوام بدونم اگر این اتقاف یعنی قطع شدن تصویر در چت جیمیل در نوین نت هم اتفاق می افته یعنی همه جا اینجوری شده.من میخوام خیالم راحت بشه.نقل قول:
خواهش میکنم اگه کسی هنوز میتونه با نوین نت چت تصویری از داخل جیمیل بکنه بیاد بگه.اگر نه که من بیخودی سرویس فعلیمو عوض نکنم بیام ببینم نوین هم همون آش و همون کاسه هست.
من از مشترکان نوین نت نیستم ولی بخاطر اطلاع شما این پست رو دادم تا بگم من هم که از مخابرات سرویس میگیرم همین مشکل رو دارم و مشکل از زیر ساخت هست و عملا غیر وبگردی نمیشه کار دیگه ای انجام داد.نقل قول:
اسکایپ هم که کار نمیکنه بلطف عزیزان حتی برای من سرعت لود یه جیمل ساده هم پایین اومده و فقط سرورهای داخلی خوب جواب میده فعلا!!
از شما متشکرم دوست گرامی.اتفاقا یکی از گزینه ها مخابرات بود که با این وضعی که شما گفتین اونم منتفی شد.ولی واقعا برام جالبه که بدونم google video هنوز هم تو نوین نت کار میکنه یا نه؟نقل قول:
ببینید من تا آخرین روزی که از نوین نت سرویس داشتن یعنی اول اسفند به خوبی از داخل جیمیل به صورت تصویری با خانوادم چت میکردم (کسانی که ده بیست سال خانواده هاشونو اعم از خواهر برادر و ... ندیدن میدونن که چقدر این امکانات گوگل دلتنگیهای اونارو کم میکنه).حالا اومدم پارس اما دیگه نمیتونم از این امکان استفاده کنم چون تصویرمو فریز میکنه و بعد از چند ثانیه کلا ارتباط مرورگر با جیمیل قطع میشه.
حالا فقط یه احتمال مونده اونم اینکه تو فاصله 10 روزی که خط من از رانژه نوین نت دراومده و از طرف پارس رانژه شده، زیرساخت تو همون 10 روز این اختلالاتو ایجاد کرده باشه و در نتیجه نوین نت هم همون جوری شده باشه.برای همین دنبال یه نفر از نوین نت میگردم که مثل من از این امکان گوگل استفاده میکنه تا تکلیفم مشخص بشه.