من اخرش به جوابم نرسیدم... برای انتقال پول از حساب سیبا بانک ملی به دیگر بانکهای عضو شتاب به صورت اینترنتی و بدون کارمزد راهی وجود داره؟
Printable View
من اخرش به جوابم نرسیدم... برای انتقال پول از حساب سیبا بانک ملی به دیگر بانکهای عضو شتاب به صورت اینترنتی و بدون کارمزد راهی وجود داره؟
استفاده از بانک برای استفاده از خدمات بانکی خوبه.
مثلاً همین کارتهای عابربانک، دسته چک، وام ها، و بطور کلی تمام پرداختها و برداشتها .
ولی حتما شما هم دور و برتون دیدید کسانی رو که مقدار قابل توجهی پول رو گذاشتن توی بانک و کار خاصی هم انجام نمیشه.
منظورم اینه که با مقدار خیلی کمتر از اون هم امورات روزمره ی زندگی که به استفاده از خدمات بانکی نیازمنده میگذره و نیازی نیست که اون همه پول یه گوشه افتاده یاشه.
می خوام بدونم چه دلیلی هست که آدم پولهاشو توی بانک میذاره ؟
هرکسی گردش مالی و مخارجش در ماه مشخصه ! مثلا خود من در ماه حدود فلان قدر خرج دارم و برای احتیاط دو یا سه برابر اونو توی حسابم نگه میدارم.
این مقدار هیچ وقت کم نمیشه چون ماه بعد جایگزین میشه. ولی آیا لازمه که باقی پولمو هم بهش اضافه کنم ؟
مبلغش حدود 54000تومان هستش ولی بانک ملی یه سامانه رعد ملی داره که ان شاالله به زودی راه می افته که این سامانه گوشی موبایلت تبدیل میشه به یک رمز یابنقل قول:
بله چرا که نهنقل قول:
برای مبالغ بالا باید از سامانه سبا استفاده کنی ولی مبالغ پائین رو می تونی از طریق انتقال به کارت دیگر استفاده کنی البته فک کنم انتقال به کارت یه کارمزد کوچولو داشته باشه
نقل قول:
این موردی رو که گفتید خیلی ها رو شامل میشه
میدونید با یه مبالغی مثل 5 تا 20 تومان کاری نمیشه کرد.یا باید سکه و دلار خرید یاباید بذاری توی بانک....خب خیلی ها اهل ریسک نیستند.با اینکه همه میدونیم که طلا همیشه گران میشه ولی همه نمیخرند.
از طرفی داشتن مبلغی اضافی در حساب برای کسانی که دستگاه کارت خوان دارند خوبه...چون راحت تر میتونند دسته چک یا وام بگیرند(بانک دیگه بهونه ی موجودی حسابتون کمه نمیاره)
میشه راهنمایی کنید؟نقل قول:
یک میلیون تومن روزشمار سودش میشه 16136 تومننقل قول:
خب بانک ریسکش کمه و یا اصلا ریسکی ندارهنقل قول:
استفاده از بانک برای استفاده از خدمات بانکی خوبه.
مثلاً همین کارتهای عابربانک، دسته چک، وام ها، و بطور کلی تمام پرداختها و برداشتها .
ولی حتما شما هم دور و برتون دیدید کسانی رو که مقدار قابل توجهی پول رو گذاشتن توی بانک و کار خاصی هم انجام نمیشه.
منظورم اینه که با مقدار خیلی کمتر از اون هم امورات روزمره ی زندگی که به استفاده از خدمات بانکی نیازمنده میگذره و نیازی نیست که اون همه پول یه گوشه افتاده یاشه.
می خوام بدونم چه دلیلی هست که آدم پولهاشو توی بانک میذاره ؟
هرکسی گردش مالی و مخارجش در ماه مشخصه ! مثلا خود من در ماه حدود فلان قدر خرج دارم و برای احتیاط دو یا سه برابر اونو توی حسابم نگه میدارم.
این مقدار هیچ وقت کم نمیشه چون ماه بعد جایگزین میشه. ولی آیا لازمه که باقی پولمو هم بهش اضافه کنم ؟
ولی وقتی یکی میتونه ریسک کنه پولش و میبره بازار به کار میندازه و البته با توجه به نوسانات بازار ممکنه سود کنه یا ضرر
ولی شاید خیلی ها دوست ندارند این ریسک انجام بدن و دنبال منافع بی دردسرند
از طریق ساتنا و پایا میشه که باید شماره شبای حساب مقصد رو داشته باشینقل قول:
با سلام .
این سپرده های سرمایه گذاری کوتاه مدت ( روز شمار ها ) رو چه جوری محاسبه می کن . با توجه به این که مثلا توی روز های مختلف از حسابمون برداشت می کنیم . یعنی توی هر روز سود همون روز رو تناسب با پولی که توی حسابمون هست محاسبه می کنن ؟
یه سوال دیگه :
وقتی صحبت از سپرده های سرمایه گذاری بلند مدت میشه مثلا همون 4 ماهه . یعنی ما از زمان افتتحاح حساب به مدت 4 ماه نمیتونیم دست به پولمون بزنیم بعد از 4 ماه می تونیم هر زمانی که خواستیم برداشت کنیم ؟
و این که توی یک بانک می تنونیم چند تا حساب باز کنیم اون هم به نام خودمون ؟