لانوت که میگی پرفیومش ماندگاریش حدودا چند ساعته؟ توالتش چند ساعت میمونه به نظرت.چون من میخوام بخرم.دودلم بین این و wood راکی مینتیننقل قول:
Printable View
لانوت که میگی پرفیومش ماندگاریش حدودا چند ساعته؟ توالتش چند ساعت میمونه به نظرت.چون من میخوام بخرم.دودلم بین این و wood راکی مینتیننقل قول:
سلام
دوستان اگر لطف کنید گرم ترین ادکلن و اسپریی که استفاده کردید رو نام ببرید . اون چیزایی که وقتی ادم میزنه احساس گر گرفتی بهش دست میده ...
گرم ترین یا بهتره بگم داغترین(!) عطر از تولیدهای تازه اینه:نقل قول:
به رنگ گدازه آتشفشان طراحی شده!
[FONT='times new roman', times, serif][/FONT]
[FONT='times new roman', times, serif]1200°C by L`Bel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/FONT]
پرفیومش حدود 6 ساعت. تویلتشو نمی دونم تست نکردم. ولی حتما کمتر از پرفیوم هست دیگه.نقل قول:
این ادکلن هنوز به بازار نیومده . البته بیشتر منظور من تجربه ای بود که دارید .خیلی به این جوابها نیاز دارم ... یه ادکلنی میخوام که توی سرمای زمستون بزنم به خودم و حس سرما از بین بره .نقل قول:
مثلا کاپتان بلک خیلی ادکلن گرمیه ...
حالا منتظر پیشنهاد دوستان هستم . اسپری هم باشه مشکل نداره چون فقط نیاز دارم 2-3 بار ازش استفاده کنم .
ممنون
اوه اوه... به خیر بگذره والا ما که یه سرچ تو گوگل زدیم سوختیم ولی یک 0 از جلو اسمش هم برداشته بشهنقل قول:
بازم می سوزونه خیلی اغراق داره دیگه
-------------------------------------------------------------------------
من چند ماه پیش دیور ابسولوت فارنهایت رو هم تست زدم سوختم :31: اونم شیشه ش به همین سبک و سیاق
طراحی شده؛ اولش سرما و تلخی بدجوری می زنه بالا ولی وقتی رسیدم خونه از گرماش داشتم می سوختم
همون جا یادمه شستمش. کلا گرما و سرما مخلوط داره و هم سرماش و هم گرماش منو سوزوند کلا فک کنم
برای طرفدارای سوزیدن مناسبه ولی هر چی باشه یکی از شاهکارای دیوره و خاطر خواه هم زیاد داره
اما حقیقتا بیشتر به درد کسایی می خوره که ادوکلن بازن و می خوان با بوی عطر و ادوکلناشون با هم کل کل کنن
و مچ همو بخوابونن :16:
به کاره ما که نیومد... به نظرم زیادی پیچیده هست اما قابل احترامه:42:
حدس می زنم آکوا فارنهایت از این بهتر شده باشه
افتر شیو چی گرفتی بالاخره؟نقل قول:
این ادکلن اسمش چیه و قیمتش چنده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین عطر چای جهاننقل قول:
Tea for Two هستش...قیمت 100 میل حدود 150 تومن اینجا هم گیر نمیاری ولی دوبی هست..
شنیدم عطر گوچی پورهوم 2 هم بوی چایی میده...
من دیشب فارنهایت دیور رو تست کردم خیلی بوی خوبی داشت ودلچسب از این بوهایی بود که وقتی کسی زده باشه حتما دیگران برمیگردن و یه نگاهی میندازن :27:
هی وود هم سیلورش رو تست کردم بقول دوست خوبمون سایبر(cyber) بوی تندی داره و زیاد جالب نیست
از دیشب رفتم تو فکر دیور ..... یه سرچی کردم این فارنهایتش چند مدل داره و تفاوتش توی درب شیشه هاشه حالا نمیدونم کدوم اصلیه اینی که من تست کردم شبیه مدل آکوا بود (البته شیشه ) ولی بوی خیلی خوبی داره
اگه کسی میخواد تا 110 خرید کنه بنظر من خیلی عالیه بوشم خنک و تلخه