اين پست ويرايش شد ....
فكر كنيد اصلا اين پست وجود نداشته :biggrin: ...همون شتر ديدي نديدي ... ;)
Printable View
اين پست ويرايش شد ....
فكر كنيد اصلا اين پست وجود نداشته :biggrin: ...همون شتر ديدي نديدي ... ;)
سلام...
خوبی نوید جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دفعه پول آب زیاد میاد مواظب خودت باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادته گفتم تاپیک به 200 صفحه میرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.....
خوب یه چندتا سوال...
الان کجایی
دوست داشتی همین لحظه کجا باشی
چپ دستی یا راست دست...
با چپ تایپ میکنی یا راست یا هر دو دست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا بدون mouse هم بودی...چه مدت...
چند بار صندلی کامپیوترت رو شکوندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- مدل كاپشني كه در فصل سرما ميپوشي چيه .. ..... چرم .... اسپرت يا معمولي ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا يه دونه چرمي دارم يه دونه معمولي ...
2- امروز ناهار چي داشتي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( سوالي كه اگر ميليونها بار هم پرسيده بشه هيچ وقت تكراري نميشه ) ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز ناهار رو تو اداره زدم ... جوجه كباب بيد .... آخ چسبيد ....
3- راستي به نظرت اين سوالهاي حسين مشكوك نميزنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من و حسين ديگه راهمون جداست بخاطر اون حرفهاش ....
4- به نظرت حسين مشكل عشقي پيدا كرده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( يعني عاشق شده ) ؟ اگر حسين بياد بهت بگه برو بين من و زن آيندم واسطه بشو قبول ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخودش مربوطه ....
5- به نظرت سوالهاي من مشكوك نيستند ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نكنم ....
6- اگر بياي تو انجمن متفرقه بعد با يك تاپيك با اين عنوان روبرو بشي عكس العملت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (( عنوان تاپيك ---->> خداحافظي هميشگي : حسين ... مونيكا ..... فرانك ..... مافيا ..... امين ...... سعيد رونالدو ..... بهروز و يوسف از فروم )) البته ميدونم اين عنوان جا نميشه ولي فكر كن اون موقع علم پيشرفت كرده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا دست به خودكشي ميزنم .... :biggrin: ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد عزيزم:مطمئن باش اگر يك تهيه كننده و كارگردان و يك موسسه فيلم سازي داشتم از اين بحثهاي خنده دار و طنز بين خودت و مونيكا خانم يك فيلمي ميساختم كه 100 برابر آتش بس فروش داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
پس بدشانس بيدي كارگردان نشدي ... :laughing:
مزاحمت نشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... فعلا با اجازه تو عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... موفق باشي..... فدات بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... خدا نگهدارت باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدانگهدار ... عزيز دل
لطفا مراعات احوال اين رفيق گلمون رو بكنيد..... (هم بخودم ميگم هم شما دوستان گل ...) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
چرا متن سوال من هميشه همينه؟
نظرات در باره اينچيه؟
خب حتما اينطوري بيشتر حال ميكني ...نقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
اون مسئوليت رو توي 4 تا فروم ديگه دارم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...
خوبی نوید جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دفعه پول آب زیاد میاد مواظب خودت باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزيز .. خوبي؟ ... حتما ... :laughing:
یادته گفتم تاپیک به 200 صفحه میرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.....
خوب یه چندتا سوال...
الان کجایی تو خونمون :blink:
دوست داشتی همین لحظه کجا باشی همينجا :biggrin:
چپ دستی یا راست دست... راست دست ;)
با چپ تایپ میکنی یا راست یا هر دو دست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هردو دست
تا حالا بدون mouse هم بودی...چه مدت... نه اصلا - دق ميكنم
چند بار صندلی کامپیوترت رو شکوندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفر بار :tongue:
فعلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت
سلام مومن خدا ...الان در حال حاضر بيشتر در مورد بنده چي نگرانت ميكنه ودر مورد خودت...ديشب خوابي ديدي كه بتوني بگي...تا حالا برق گرفتدد...با اين كلمات جومله بساز...سه پچ...رسولی(یارو بچهه)...گیر...بختک سیاه...lovergod14amorousand
نقل قول:
نوشته شده توسط Master
سلام حسين جان من همه جوره مخلص بچه هاي گل پي سي هستم ( رامبد .. مونيكا خانم ... حسين .... ساويس و غيره كه با معرفتن و در برخوردي كه باهاشون داشتم با محبتشون من رو شرمنده كردند ) . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسين جان من افتخار ميكنم كه شما به من اينقدر محبت داريد و دوست دارم كه هرجا و هرجور كه شده اين محبتها رو جبران كنم از لطف شما و رامبد عزيز هم خيلي ممنونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
موفق باشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رامبد عزيزم و الفين گل و گلاب .....نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
اولا كار الفين جان بسيار جالبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خيلي لذت بردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
دوما : اين رامبد عزيز ما در جايي كه همه دوستش دارن مثل پي سي دوست داره كه هم سطح همه كاربرها پيش بره و به خاطر همينه كه خيليها دوستش دارند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... اون 4 تا فروم هم كه مديره بايد همينطور باشه چون همه جا پي سي نميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ......
1- رامبد جان من نميدونم يا شايد هم نميفهمم كجاي پست حسين تو رو ناراحت كرد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشكرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... عزيز مني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ....
سلام مومن خدا ...الان در حال حاضر بيشتر در مورد بنده چي نگرانت ميكنه ودر مورد خودت هيچي دشمن (كم هم نيستن ...)...ديشب خوابي ديدي كه بتوني بگي نه والا خواب نديدم ديشب...تا حالا برق گرفتدد تا دلت بخواد...با اين كلمات جومله بساز...سه پچ...رسولی(یارو بچهه)...گیر...بختک سیاه...lovergod14amorousand
احتمالا: رسولي مثل بختك سياه افتاده جون lovergod14amorousand و گير سه پيچ داده ... ;)