نظرتون کلا راجع به بازی چیه؟
Printable View
نظرتون کلا راجع به بازی چیه؟
گرافیک خوبی دارهنقل قول:
کمبوهاش هم یه مریضی میندازه به جونت تا همش رو یاد بگیری
اگر اهل کلوپ رفتن بودی و اونجا دکمه های دسته رو خورد میکردی تا رفیقت رو ببری:n25: بعد یه فینشینگ باهال روش اجرا کنی تا همه توی کلوپ ساکت و کف بر بشن:n09: بازی خوبیه
سلام
اساتید یکی بگه تو مود story این shau kahn رو چجوری میشه زد ...با raiden البته.:n24:... با این raiden هر چی میزنم چیزیش نمیشه...2 تا فن اون میزنه خونم تموم میشه:n28:...خیلی خره این نره غول:n02:....استراتژی خاصی داره؟؟
با Raiden که خیلی راحت تره. وقتی میخواد تیر بندازه یا فاصله زیاده و داره ادا درمیاره(!) براحتی میتونی بزنیش.نقل قول:
وقتی میخواد تیر بندازه من پایین بالا رو میزنم پشتش ظاهر میشه و دو تا چک و لگد حوالش می کنم...ولی خونش خیلی کم نمیشه...خیلی وقتها هم که بدل میزنه و تا پشتش ظاهر میشم آمادس که بزنتم...موندم خدا وکیل چیکارش کنم:n03:نقل قول:
بازی قشنگه ولی خدا وکیلی هیچی اون کمبت 4 سگا نمیشه .
این 24 ضرب نداره؟
آره خونش خیلی کم نمیشه باید صبر کنی :n01:نقل قول:
از همه باحالتر به نظر من Ultimate Mortal Kombat 3 بود. تمام رمزهاش هم بلد بودم با تمام کاراکترها، تماااام رمزها. استاد این بازی بودم. همه میومدن پیش من یاد میگرفتن. یادش بخیر... :n14:نقل قول:
آقا خیلی حال داد کلا، بعدِ عمری بالاخره یه نسخه ی پی سی اومد، این نینجاهاش واقعا خفنن، اِرماک، نوب و راین آخرشن. اسکورپیون و اسموک که دیگه عشقن :دی این کنشی هم کارش درسته... میشه بدون اینکه تکون بخوری طرف رو بزنی :دی:دی
دوستان با گورو و شائو کان نمیشه بازی کرد؟
شائو کان که راحته زدنش! اونم با رایدن، با تلپورت و آپرکات/کمبو راحت میترکهنقل قول:
کرم داره و اعتیاد آوره :دی هی میخوای بازی کنی حرکات جدید رو تجربه کنی :دی بعضی شخصیت هاش رو من دیگه خوردم :دینقل قول: