من یه وسترن 2 ترا خریدم .روش که میرم 1.8 ترابایت جای خالی داره آیا این طبیعیه؟
Printable View
من یه وسترن 2 ترا خریدم .روش که میرم 1.8 ترابایت جای خالی داره آیا این طبیعیه؟
آره. چند خریدی؟
سلامنقل قول:
حدس میزنم که شما نوع پرتابل (بدون آداپتور) رو میخواین . چون برای 500 گیگ بهتره که بدون آداپتور باشه ولی برای حجمهای بالاتر بهتره که دسکتاپی (آداپتوری) باشه. البته این نظر منه !!!:31:
پرتابلهای سیگیت به دو نوع تقسیم میشن
1. مدل Goflex که از جدیدترین مدلها هست و خودش هم چند نوع میشه
1-1. مدل FreeAgent® GoFlex™ Ultra–portable Drive که عمده ترین مشخصه آن 5400 دور بون هارد هست و از 320 گیگ تا 1.5 ترا موجوده و من دیروز 500 گیگ رو 78 هزارتومن خریدم !!!
1-2. مدل FreeAgent® GoFlex™ Pro Ultra–portable Drive که عمده ترین مشخصه آن 7200 دور بودن هارد و 16 مگ کش هست اما تا زمانی که از usb2 استفاده کنین نمیتونین از تمام این ظرفیت استفاده کنین . و فقط حجم 500 گیگ و 750 گیگ موجوده .
1-3. مدل GoFlex™ Slim Performance Drive که از باریکترین هارد های ساخته شده هست این هارد فقط با اینترفیس usb3 فروخته میشه !!! و فقط در حجم 320 گیگ موجوده !!!
2. مدل FreeAgent که قدیمی شده و من تو بازار دیگه نمیبینمش (از دور خارج شده) این مدلها فقط usb2 دارن .
مهمترین خصوصیت هاردهای گوفلکس انعطاف پذیری اونهاست . به خاطر اینکه انتهای این هاردها قابل جدا کردنه و میشه انواع اینترفیس ها رو متصل کرد مثل usb3 و usb2 و esata و firewire . قیمت این اینترفیس ها حدودا 35 هزارتومنی هست .
بعضی از هاردهای گوفلکس با اینترفیس usb3 فروخته میشه و بعضی هم با اینترفیس usb2 فروخته میشه که در هنگام خرید به جعبه اش باید دقت کنین .
در مورد گارانتی هم تا به حال هارد اکسترنال من به گارانتی نخورده و نمیتونم اظهار نظر کنم !!!
حجم در خواستی رو نگفتین ولی با توجه به اینکه برای آرشیو میخواین و احتمالا کمتر جابه جا میکنین بهتره که مدلهای دسکتاپی (آداپتوردار) رو بخرین . در مورد مدل و برند هارد ، تا چند صفحه قبل رو بخونین مدل پیشنهادی معلوم میشه !!! :31:نقل قول:
برای خرید هارد اکسترنال میتونین از پاساژ مرکز کامیوتر ایران که چندصد متر پایینتر از میدون ولیعصر ، بعد از سفارت عراق هست اقدام کنین . تنوع هاردهای اونجا بالاست و انواع هارد موجوده !!!
نقل قول:سلامنقل قول:
ممنون
هارد 1 ترابایتی میخوام .
فکر کنم از وسترن دیجیتال بیشتر تعریف شده باشه . درسته ؟
بله ، وسترن دیجیتال منظورم بود .نقل قول:
با توجه به اینکه برای آرشیو لازم دارین مدل دسکتاپی (آداپتوردار) My Book Essential من پیشنهاد میدم که هم usb2 داره و هم usb3 که در موقع خرید دقت کنین روی جعبه اش نوشته باشه usb2+usb3 و با توجه به اینکه 1 ترا میخواین قیمتشون هم فکر نکنم از 100 هزارتومن بیشتر باشه .
البته مدلهای بدون آداپتوری یکترابایتی هم هست . ولی قیمتشون از 130 الی 140 تومن بیشتره !!!
1. پرتابل (بدون آداپتور) مدل My Passport Essential SE که هم usb2 داره و هم usb3 . فقط به se دقت کنین چون مدلهای هادی یکترا نداره !!!
2. پرتابل (بدون آداپتور) مدل WD Elements Portable SE که اخیرا در بازار زیاد شده فقط usb2 داره و تا یکترا موجوده !!! (توصیه نمیشه)
البته مدلهای دیگه ای هم هست مثل سامسونگ و adata و سیلیکون پاور ولی من تا به حال باهاشون کار نکردم و نمیتونم اونها رو به شما پیشنهاد بدم !!!
147 تومان خریدمنقل قول:
sharmande fingilish minivisamنقل قول:
hamchin chizi vase pc ham hast
?
---------- Post added at 02:22 AM ---------- Previous post was at 02:20 AM ----------
mashala etelaatنقل قول:
manam ye 2tb arzon mikham
hamin khobe
نقل قول:سلام .نقل قول:
ببخشید . من زیاد از قطعات اطلاع ندارم .
کدوم مدل آداپتوریه ؟
WD My Book World Edition
WD My Book Studio Edition
WD My Book Essential Edition
WD My Book Elite Edition
WD My Book 3.0
شما کدوم یکی رو توصیه میکنید ؟
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/harddisk/list.aspx?vendor=wd&p_group=hdd_ext
سلامنقل قول:
بلی ، برای PC هم هست که اکثرا روی اسلات pci express نصب میشه !!!
مثل عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
همه مدلهایی که در بالا گفتین آداپتوری هستن اصولا My Book یعنی آداپتوری .
WD My Book World Edition به کار شما نمیاد این مدل بیشتر برای شبکه استفاده میشه این مدل از دو هارد اینترنال استفاده میشه که به صورت راید باهم کار میکنن و گرون هم هست .
مدل WD My Book Studio Edition هم برای سیستمهای اپل مکینتاش طراحی و ساخته شده گرچه قابل استفاده برای ویندوز هست اما با توجه به اینکه فقط usb2 و firewire داره خرید این مدل هدر دادن پوله !!!
مدل WD My Book 3.0 هم دیگه تولید نمیشه و اگر هم تو بازار پیدا بشه خریدشو توصیه نمیکنم .
مدل WD My Book Elite Edition من شش عدد از این هارد ها رو دارم و کیفیت بسیار عالی داشته !!! این مدل به نظر دیگه تولید نمیشه . همچنین این مدل فقط usb2 داره .
در نهایت مدل WD My Book Essential Edition رو مناسب میدونم این مدل هم usb2 و usb3 رو داره !!!
خلاصه برای کسب اطلاع بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنین
لینک مدل My Book Essential در کمپانی سازنده این هارد !!!
کد:http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=240