اگه به چشم عقابیت بزنی میبینی که به خوبی نشون داده چطور نقشه زمین رو بچینی خیلی راحته.نقل قول:
Printable View
اگه به چشم عقابیت بزنی میبینی که به خوبی نشون داده چطور نقشه زمین رو بچینی خیلی راحته.نقل قول:
سلام دوستان
خوشحالم که تونستم این بازی رو نصب کنم و دوباره به جمع شما بپیوندم.
اگر راهنمایی های دوست خوبمون Beny-Nvidia نبود شاید حالا حالا ها تو کف نصب کردن این بازی میموندم.
خدا را شکر.
تو مرحله ی آغازین بازی، زمانی که وارد دستگاه میشیم و برمیگردیم به گذشته، افراد من با یه گروه دیگه درگیر میشن و وقتی که درگیری تموم شد، یک علامت دست مشت کرده میاد رو صفحه و موندم که چکار باید بکنم. تقریبا همه دکمه ها رو هم امتحان کردم.
از دوستان خواهش میکنم که راهنمایی های لازم را متذکر شوند.
یه چیز دیگه: خوشحالم از اینکه گرافیک GTS 8600 من با 256 مگابایت حافظه DDR3 این بازی رو با 100 درصد تنظیمات گرافیکی البته با رزولیشن 1280*1024 روی مانبتور 17 به راحتی اجرا میکنه.
مثل اینکه هنوز وقت دور انداختنش نشده!
خواهش ميكنم...نقل قول:
خدا رو شكر كه مشكلتون حل شد...
لطفا به دوستاني كه همين كشكل رو دارن ادرس همين پست رو بدين تا اونام بازي كنن و تاپيك بهتر باشه...:11:
دوست عزیز دکمه shhft رو نگه دار بالای سر هر کدوم از جنازه ها تا لباسشون رو بگرده و بعد حل میشهنقل قول:
بازم مشکلی بود بگو در خدمتم
بالاخره بازی تمام شد.ولی چقدر طولانی بود.تا حالا بازی اینقد طولانی ندیده بودم.دوستان اخر بازی نوید قسمت 3 میده .؟نظر شما چیه
برای بعضی ها که اررور میده حالا می خوای شما هم یه امتحان کن شاید نصب شد....نقل قول:
بزودی : داستان بازی و مقدمه ای درباره ی سری " اساسینز کرید " برای اونایی که نسخه 1 رو بازی نکردند یا از دیالوگها سر در نمی آرند.
سلام
دوستان سیو بازی دانلود کردم کجا باید ذخیرش کنم؟
اینجا :نقل قول:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\storage\bWFya29zbGF2\4
برای شما شاید اسم این پوشه (bWFya29zbGF2) فرق کنه ولی داخلش یه پوشه به نام 4 هست بنداز اونجا
بچه ها توی مرحله آخر چه اتفاقی می افته
سلام
من تازه بازیو شروع کردم.اون اول اولشم. وقتی که حالت فیلمی میشه :31: صدای حرف زدنشون خیلی ضعیفه انگار از ته چاه می اد .هیچی متوجه نمیشم چی میگن. این طبیعیه یا مشکل داره یه جا؟