با پینگ تست یه تست بگی بزا اینجا..نقل قول:
ببینیم جیترتو چند میزن این پارامتر مهمی برای تماس صوتی چون من خودم خیلی از این استفاده میکنم..:5:
Printable View
با پینگ تست یه تست بگی بزا اینجا..نقل قول:
ببینیم جیترتو چند میزن این پارامتر مهمی برای تماس صوتی چون من خودم خیلی از این استفاده میکنم..:5:
آهان فهميدمنقل قول:
آره بعضي اوقات ميخوام چيزي دانلود كنم يه چندتايي قطعي اون وسط دانلود داره
مثل اينكه براي همه اينطوريه
فکر کنم این لحظه همون لحظه ای هست که مودم های indoor ریست میشن..:21:نقل قول:
فکر کنم موجودات فضایی یک کارایی میکنن :31: (به کسی نگید ولی شایدم استکبار... :4:نقل قول:
حتماً چک میکنم پینگ رو نتیجش رو میزارم. ولی اینظور که معلومه وسواس نباید خیلی به خرج بدم و حالشو ببرم :7:
ببینید ریست شدن مودم با این که سرویس قطع بشه خیلی فرق داره....این مشکلات ناشی از اختلالات خود شبکشون هست و لا غیر !نقل قول:
سلام دوستان.
به نظر شما مجدادا ايرانسل پكيج نامحدود رو مياره؟
نظر بدبد دوستان:31:
خوب دوست من مودم مرض نداره که خود به خود ریست شه (من سه تا مودم عوض کردم هیچ تغییر حالتی حس نکردم.)نقل قول:
100% مشکل شبکه هست.. که داره حل میشه انشاالله..
مودم من از جمعه تا امروز خوب بود ولی دوباره امروز تا حالا 2 بار ریست شده..
:13:
عزیز من اون 24 کیلوبایت نیست 240 کیلوبیت هست و سرویس شما هم 256 کیلوبیت هست که افت سرعت هم کاملا درست هستنقل قول:
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
یه سوال دوستان من دیشب ساعت حدود 9 ثبت نام کردم گفت قبل از واریز پول بهتون زنگ میزنیم ولی هنوز زنگ نزده برای شماها کی زنگ زدن؟ بعد از زنگ زدن واریز کردین یا قبلش؟
معلومه بعد از اينكه واريز ميشه زنگ ميزنننقل قول:
تازه براي من كه اصلا زنگ نزدند
كلي زنگ زدم به پشتيبانيشون كه كي مياين براي نصب ؟؟؟
آخه هم پشتیبانی هم تو ایمیل و اس ام اس گفت که نباید پول رو واریز کنی اول وایسا زنگ بزنن بهت بعد پولو واریز کننقل قول: