خیلی ممنون به خاطر توجهت :n16:نقل قول:
بله، هارد Backup Plus رو به راحتی میشه تهیه کرد اینجا. برای من اصلا سرعت اهمیتی نداره، فقط چون برای آرشیو تصمیم دارم هارد انتخاب کنم، کیفیت هارد و ماندگاری اهمیت بیشتری دارد.
Printable View
خیلی ممنون به خاطر توجهت :n16:نقل قول:
بله، هارد Backup Plus رو به راحتی میشه تهیه کرد اینجا. برای من اصلا سرعت اهمیتی نداره، فقط چون برای آرشیو تصمیم دارم هارد انتخاب کنم، کیفیت هارد و ماندگاری اهمیت بیشتری دارد.
با سلام.من به تازگی یه هارد 1 ترا وسترن بلک خریدم.با نرم افزار hd tune سرعتش رو با سرعت وسترن بلو(بنچمارکهای موجود در سایتها) مقایسه کردم.دیدم جفتشون سرعت متوسطشون 144 هست!
همچنین در تب Benchmark هم transfer rate و access time و burst rate هردو هم اندازه هست! چرا اینطوریه؟ چرا بلک 100 تومن گرونتره؟؟؟ یعنی اشتباه کردم بلک خریدم؟
نقل قول:
سلام .
مقايسه كلي هارد ديسكهاي WD Blue و WD Black كار درستي نيست آنهم تستهايي كه بر روي سيستمهاي متفاوت انجام شده . مشخصات سیستم ، تنظیمات انجام شده در بایوس (مثلاً فعال بودن یا نبودن AHCI) ، نصب بودن بودن یا نبودن آخرین ورژن درایور (مثلاً درایور Intel RST در سیستمهای اینتل) و ... همگی در کارایی هارد دیسک موثر هست و باعث تفاوت تستها در سیستمهای مختلف خواهد شد .
به تستهای پیوست شده این دو هارد دیسک دقت کنید . تفاوت در Access Time ، Random Seek 4KB/64KB/8MB ، Butterfly Seek کاملاً مشهود هست و هارد WD Black از این لحاظ کاملاً برتر هست . البته هارد WD Blue از لحاظ Sequential transfer rate بهتر هست ولی تاثیر زیادی در کارایی سیستم ندارد . احتمال میدم مدلهای جدید WD Black از لحاظ Sequential transfer rate بهتر شده باشند چون ظاهراً یکترابایتی آن تک پلاتر و صورتیکه مدلهای قدیمی آن دو پلاتر هست ولی در Seek Time و در نتیجه بر روی Access Time تاثیر منفی خواهد داشت و بدتر خواهد شد .
محتوای مخفی: WD1002FAEX
محتوای مخفی: WD10EZEX
اگر كارايي و عملكرد ايندو هارد يكسان بود چه نيازي به توليد WD Black از سوي كمپاني بود ؟
چقدر به نوع چیپست ارتباط داره؟نقل قول:مادربردم 770t-usb3 هست.مثلا اگه به 970 ارتقا بدم تغییری مشاهده میکنم؟
یه هارد مکستور 160 گیگ دارم خیلی قدیمیه با 2 مگ کش و ساتا 1 چند روز پیش یه هارد هیتاچی 250 گیگ خریدم با 8 مگ کش و ساتا 2 اما سرعت نصب برنامه ها و کپی فایل در هارد جدید کمتر از هارد قدیمیه مشکل از چی میتونه باشه؟
motherboard:asus p8h61/usb3
نقل قول:
سلام .
قبل از هرچيزي از سلامتي هارد مطمئن بشيد . وجود مشكلاتي مثل بدسكتوري ميتونه در كاهش كارايي و سرعت هارد موثر باشه . در اولين قدم ، پيشنهاد ميكنم از قسمت health برنامه hdtune بررسي كنيد smart statue در چه وضعيتي هست ؟ آيا تمام موارد OK هست يا مثلاً warning دارد ؟ (از اين قسمت برنامه عكس بذاريد)
با سلام بر شما.
آیا تغییر Native ide یه AHCI در افزایش کارایی سیستم تاثیر داره؟
و اینکه اگر به AHCI تغییر بدم دیگه dvd رام که به ide وصل هست کار نمیکنه؟
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قبل از هر كاري اگر بصورت دست دوم اين هارد را خريديد در اسرع وقت پس بديد . به هر حال اگر فروشنده اين هارد را پس نگرفت پيشنهاد ميكنم پس از خارج كردن كليه اطلاعات ، با استفاده از نرم افزاري كه در سايت سازنده هست يكبار آنرا zero fill كنيد كه البته نميشه گفت 100% موثر هست .نقل قول:
سلام .نقل قول:
بصورت تئوري در افزايش و كارايي هارد ديسك موثر هست . اما در عمل بايد تست و بررسي كنيد كه تفاوت تا چه حد هست . ضمناً در صورت تبديل از IDE به AHCI نياز به نصب مجدد ويندوز هست .
در مورد سوال آخر ، در صورت تبديل از IDE به AHCI مشكلي با DVD rom نخواهيد داشت .
من تو یه سایت یه مطلبی رو دیدم که بدون نیاز به عوض کردن ویندوز این تغییرات اعمال میشد فقط باید تو رجیستری در مسیرنقل قول:
بصورت تئوري در افزايش و كارايي هارد ديسك موثر هست . اما در عمل بايد تست و بررسي كنيد كه تفاوت تا چه حد هست . ضمناً در صورت تبديل از IDE به AHCI نياز به نصب مجدد ويندوز هست .
در مورد سوال آخر ، در صورت تبديل از IDE به AHCI مشكلي با DVD rom نخواهيد داشت .
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es\msahci
در سمت راست صفحه بر روی Start دابل کلیک کنید و مقدار اون رو به 0 (صفر) تغییر بدید.
من این کارو انجام دادم و سیستم بدون مشکل بالا اومد(تغییری هم در سرعت سیستم احساس نکردم!).
آیا این کار درست هست یا بهتره دوباره ویندوز عوض بشه(که فکر نکنم به صرف کردن وقت بیارزه)؟