دوستان سلام
منم همین سوال رو دارم؟نقل قول:
چه جوری میشه این ؟ اونا 4 سال مکانیک میخونن ، اینا 2 سال علوم پایه و 2 سال مکانیک ، اونوقت هر دوتا یه جور فارغ التحصیل میشن ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان سلام
منم همین سوال رو دارم؟نقل قول:
چه جوری میشه این ؟ اونا 4 سال مکانیک میخونن ، اینا 2 سال علوم پایه و 2 سال مکانیک ، اونوقت هر دوتا یه جور فارغ التحصیل میشن ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-3 ترم اول بیشتر مهندسی ها واحد های مشترکی رو پاس میکنن و بعدش واحدهای تخصصی مربوط به رشته ی خودشون رو میگیرننقل قول:
البته بازم بیشتر اطلاعات میگیرم
فقط اینو میدونم که رئیس دانشگاه تهران این قول رو داده که همه ی واحد هایی که بچه های علوم مهندسی واسه آزمون ارشد (اون گرایش خاصی که انتخاب میکنن) نیاز دارن تو مقطع کارشناسی واسشون میزاره
منظورم از درسای پایه هم فقطعلوم پایه نبود
khob yani ba ye mohandese mekanik k 4 sal khunde hich farghi nadare, in k faghat 2sal mekanik masalan khunde, che juriast?:20:نقل قول:
taze man tu entekhabe 30 om mavade sharifo zadam:27:نقل قول:
كسي هست كه بخواد ساله دوم بخونه؟:37:
یحتمل بنده باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان کسی نیست جواب من رو بده؟؟؟؟
رتبت چند شد تو منطقه ؟ من یادگار ماندگار 87 رو دارم خیلی امید گرفتم ازشنقل قول:
مگه مسافرتت چند وقتس؟نقل قول:
اگه یکی دو هفته ایه که میتونی بری کافی نتی یا با یه ایرانسل وصل شی یا اینکه اطلاعاتو بدی به یکی جوابا اومد بگه حله دیگه؟:46:
بابا هی من خجالت میکشم حالا هی همه میپرسن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
11000 شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اونم دیدم زیاد امیدوار نشدم
خواهشا فارسی تایپ کنید:46:نقل قول: