دوست عزیزم ایمیجهام رو عموما" با نرو گرفتم و فایلهای تصویری شو و فیلم و... هستند با فرمتهای متفاوت (VCDو DVD و ..)نقل قول:
ممنونم
Printable View
دوست عزیزم ایمیجهام رو عموما" با نرو گرفتم و فایلهای تصویری شو و فیلم و... هستند با فرمتهای متفاوت (VCDو DVD و ..)نقل قول:
ممنونم
چیزی که شاید دوستان ندوند اینه که این پلیر وسترن پتانسیل تبدیل شدن به یه سورس صوتی بسیار گرون قیمت رو داره... با یه DAC میتونید خروجی اپتیکال پلیر رو تبدیل به آنالوگ کنید و بهترین صدای ممکن رو ازش بگیرید... من از Shanling DAC50 استفاده میکنم و نتیجه کار باور نکردنیه :46::8:
دوست عزیزم میشه دقیقا" با توضیحات بیشتر بفرمائید این Shanling DAC50 چیه و قیمتش چنده؟نقل قول:
نقل قول:
آره منم خیلی دنبال همچین وسیله ای میگردم اگه لطف کنی و در موردش توضیح بدی ممنون میشم ممنون
نقل قول:نقل قول:
یه توضیح میدم درباره DAC که به اختصار بهش دَک میگن:
Digital to Analog Converter وسیله ای است که که دیتای دیجیتال موسیقی رو که از سورس های اپتیکال یا USB و گاهی فایروایر بهش میدید رو به سیگنال آنالوگ خطی مناسب برای آمپلی فایر تبدیل میکنه... چیزی که خیلی از علاقمندان موسیقی بهش دقت نمیکنن اینه که اگه شما به کیفیت صدا اهمیت میدین و صدای واقعی* رو میخواید نمیتونید از سورس های چیپ و بی ارزشی مثل MP3 استفاده کنید چون خیلی از فرکانس های صدا در اون کات شده... شما بوسیله یه تبدیل دیجیتال به آنالوگ میتونید با اتصال این دستگاه به کامپیوتر فایل صوتی خالص (مثلا سی دی اودیو یا Wave یا Flac) رو مستقیما به آنالوگ تبدیل کنید و از خروجی این دستگاه (که آنالوگه) به آمپلی فایر (یا پری آمپلی فایر و بعد به آمپلی فایر) متصل کنید و صدای واضح و شفاف و واقعی رو بگیرید... از 150 دلار میشه اینارو تهیه کرد تا چند هزار دلار ... اینی که من گرفتم نسبت به امکانات و ظاهرش قیمت فوق العاده ای داره که من 1400 دلار خریداری کردم... یه مدل خیلی عالی دیگه که با حدود 500 الی 600 هزار تومن میشه تو ایران تهیه کرد (از امارات خریداری میشه به ایران میاد) DACMagic از کمپانی Cambridge Audio هست که یه چیز خیلی عالیه...:11:
* صدای واقعی یعنی صدایی بسیار نزدیک به اجرای زنده با ساند استیج مناسب و صدای شفاف و شیشه ای و گرم که Timber Accuracy بالایی داره و گوش شنونده رو خسته نمیکنه... در کل بهترین صدا یعنی شنوایی انسان و بازآفرینی یا Reproduction صدا توسط سیستم صوتی یعنی یه صدای خوب
سلام دوستان .
به تازگی یه WD Live گرفتم و فریمورش رو هم Up Date کردم به ورژن [Current Firmware - 1.06.15 یه مشکلی باهاش دارم اینه که هنوز با اینکه ورژن جدید شده هنوز زیر نویس انگلیسی که Srt هم هست رو نمیخونه !!!!!!!!!!!! و Option که میزنم برای زیر نویس مینویسه No Subtitle !! در صورتی که همونو به PC میزنم زیرنویسو نشون میده .
چی کار باید انجام بدم اساتید ؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
دوستان آیا مدیا پلیری هست که خروجی صدای 5/1 داشته باشه منظورم شش تا خروجی واسه صداست؟
ممنون از کسانی که جواب میدن
با اپگرید فرم ور میتونی از طریق HDMI صدای 5.1 بگیری... ولی 7.1 نمیده گویا :46:نقل قول:
SALAM KASI IN WD TV LIVE JADIDARO NEMIYARE KE WIFI DARE KHEILI TO KAFESHAM
مثل اینکه شرکت وسترن مدل لایو را اپدیت سخت افزاری کرده دیگه خبرای از مدل قدیمی لایو توی سایتش نیست
کد:http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=330