+
صفحه خازنی روی صفحه کوچک (2.8) اصلا جالب نیست.......
+
صفحه خازنی روی صفحه کوچک (2.8) اصلا جالب نیست.......
سلام رفیق .نقل قول:
ال جی در این مورد از یه فناوری ییشرفته ای استفاده کرده به این طریق که جای اینکه با گوشی زوم کنی باید خودت زوم کنی رو سوژه :31:
ولی جدا چرا نداره ؟ من تالا دقت نکرده بودم بش :13:.
:10:
سلام به همه کوکی باز با اجازتون ما هم کوکی دار شدیم خیلی جیگره.:31:
فقط میمونه 2 تا سوال که ممنون میشم جواب بدید:
1-ویبره گوشی رو چطوری می شه برداشت؟؟؟:41:
2-ویبره بازی مارو پله رو چه طور میشه برداشت؟؟؟:41:
ممنون میشم به سوالام جواب بدید:11:
خوب مفارکه! :دی همین چهارشنبه هم قراره با دوستم بریم برای خرید کوکی براش! :26::26:
تو قسمت پروفایل های (مشخصه ها) پروفایل مورد نظر رو ویرایش کنید و قسمت ویبره رو غیر فعال کنید....خیلی راحت...نقل قول:
1-ویبره گوشی رو چطوری می شه برداشت؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمی کنم بشه برداشت! :دی :41:نقل قول:
2-ویبره بازی مارو پله رو چه طور میشه برداشت؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موقع خریدش دوست داشتم سیاه بگیرم، یارو بهمون انداخت دور قرمز داد! :دی جفتش قشنگه ولی من سیاه رو میپسندیدم....:11:نقل قول:
اکثر دوستان یا این گوشی رو دارن یا حداقل دیدنش شما میگین کدومش ؟
سلام ممنون از نظرات خوبتون در باره ی مقایسه ی زیبایی بین تمام تیره یا دور قرمز
راستش فعلا که قصد خرید گوشی جدید ندارم اما گوشی انتخابی بعدیم حتما کوکی خواهد بود واسه این سوال بالا رو پرسیدم اما هر وقت موقع خرید شد باید هر دوشو ببینم و ببینم کدومش به دلم میشینه
درود بر همه ی کوکی داران:7:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
ببخشید دکمه تشکر رو پیدا نکردم :41:
سلام دوستان عزيز،كسي هست كه بخواد گوشيشو بفروشه؟ اگركسي هست لطفاپيغام خصوصي بده ،درضمن گوشي هيچ اشكالي(هنگ،خط وخش و...)نداشته باشه...
فکر کنم وقتی ویبرهِ تاچ رو غیر فعال کنید....اون هم غیرفعال بشه...نقل قول:
2-ویبره بازی مارو پله رو چه طور میشه برداشت؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رنگ یک دست مشکیش توی علائدین نبود تا چند وقت پیش که من خریدم...کلا خیلی نایابه......
پ.ن : امیر رضا و حسین..........2000 پست را من زدم.......:27: