نه فیبر نوریه ، کافو هست ، مخابرات هم رفتم میگه عمرا از فیبر نوری برنمیگردونن رو مسی معمولی ... !!!!!!!نقل قول:
مشکل خط شما چیه pcm هست یا...؟!
چه اقدامی کردی رفتی درخواست بدی که خط را درستش کنن؟!
Printable View
نه فیبر نوریه ، کافو هست ، مخابرات هم رفتم میگه عمرا از فیبر نوری برنمیگردونن رو مسی معمولی ... !!!!!!!نقل قول:
مشکل خط شما چیه pcm هست یا...؟!
چه اقدامی کردی رفتی درخواست بدی که خط را درستش کنن؟!
جدیدا تماس گرفتی با شرکت ها ببینی فیبر نوری ساپورت میکنن؟! چون خط من معمولی بود فیبر نوری شد و من ADSL روی همین خط فیبر نوری دارم از شاتل.نقل قول:
یعنی دوباره خطم را روی فیبر نوری رانژه کردن..
الان که مرکز ما فیبر نوری شده همه شرکتها ساپورتش میکنن شاید برای شما هم جدیدا ساپورت کنن تماس بگیر بپرس...
کدام مرکز هستی؟!
نقل قول:
اره اونجاهایی که قبلا سرویس میگرفتن بعد شده فیبر نوری دوباره براشون رانژه میکنن ، البته همه جا هم مشکل نداره یکی از دوستام مرکز امیرکبیر پیش شماره 824 بود راحت که نه اما بااخره گرفت ، اما ما هم همون امیرکبیر پیش شماره 843 هستیم اما میگن 843 اصلا ، یعنی تا میشنون اصلا ییه جوری میگن نه که یعنی برو دنبالش هم نگیر ، خیلی هم دنبالش رفتم خود مخابرات هم زیاد رفتم اما نشد که نشد ...
!!!!!
چرا باز کردن این سایت این چند روزه اینقدر مشکل شده؟!!
برای هر صفحه باید 1 دقیقه منتظر بود!!
بقیه سایتهاخوبه فقط همین سایت اینجوری هست
بنظرتون مشکل از کجاست؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?p=5175737#post5175737
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?p=5168932#post5168932
با سلام خدمت تمامی دوستان شیرازی
کاش زودتر این تاپیک رو دیده بودم
هفته پیش رفتم شاتل و یه اکانت 128 اکو گرفتم از قضا جریان کارت طلایی رو هم نمیدونستم و15 تومان پیاده شدیم.
گفتند منطقه شما (شهرک گلستان) داریم پورت اضافه میکنیم باید برید رزرو تا یک ماه دیگه وصل بشه،ما هم گفتیم باشه!
ناگفته نمونه یه برگه هم پر کردیم مبنی بر اینه هیچگونه اعتراضی نسبت به تاریخ اتصال نداشته باشیم.
حالا موضوع اینه که شاید تا یک ماه دیگه هم وصل نشه.و بعد از نصب هم به علت شلوغی پرت ها دچار افت سرعت و قطعی بشیم.
به نظرتون برم انصراف بدم یکی دو ماهی پارس آنلاین استفاده کنم بعد برم سراغ شاتل؟
بعد این پارس آنلاین قیمتهای توی وب سایتشون برای تهرانه یا شیراز هم شامل میشه؟
کسی اینجا 128 پارس آنلاین داره؟
سلامنقل قول:
اول تماس بگیر پارس انلاین اگه پورت خالی دارن برو کنسل کن از پارس بگیر..
فکر کنم فرق داره توی پستهای قبلیم ادرس و شماره پارس انلاین را گذاشتم زنگ بزن بپرس..
در مورد پارس انلاین هم توی پست های قبلی دوستان صحبت کردن در موردش
سلام همسایه!نقل قول:
آره خودتو الاف نکن. این شاتل ازبس مشتری داره که ماشاله دیگه میگه برو 2ماه دیگه بیا
کیفیت سرویس هاشم اومده پایین 10-12 روزی میشه.
چندتا از بچه های شهرک پارس آنلاین گرفته بودن 1مدت شاکی بودن ولی جدیدا میگفتن بد نشده
1ماه بگیر ببین چجوره تا این شاتل هم خالی بشه
یک مشکل :
از امروز عصر تلفنم قطع شده ( بوق آزاد نداره ) ، حتی از حیاط هم چک کردم ولی مثل زمانی هست که تلفن قطعه .
ولی adsl وصل هست . میشه همچین چیزی ؟ یا ربطی بهم نداره؟
غیر از قطع شدن تلفن احتمال دیگه ای هم هست ؟
برای منم قبلا همچین مشکلی پیش امده بود زنگ بزن 117 شماره تلفنت را ثبت کن...نقل قول: