برو عین مرد هکش کن.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
Printable View
برو عین مرد هکش کن.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
بازم سلام
5800 سه تا رنگ داره . آبی و قرمز و مشکی.
من هرچی گشتم فقط آبی و قرمز و دیدم کسی رنگ سیاهشو دیده؟
کدوم شیک تره؟
سلام دوستان....من 4 ماه پیش این گوشی رو خریدم.....یعنی از اون ور آب برام آوردن...این گوشی مجاری هست و اصلا فنلادیش نیست.....برای استفاده از امکانات بهترش بهترا ورژن نرم آفزاریش رو از 11 به 21 برسونی تا قابلیتهای بهتر این گوشی رو بفهمی....
تویه آپدیت سرعت پردازش...امکانات توی منو موزیک...اضافه شدن دیکشنری و آپلیکیشن آپدیت....سرعت بیشتر درمقابل لمس کردن... و خیلی چیزای دیگه...
دوستان من اول که گوشی رو گرفتم چندتا مشکل عمده داشتم و هنوز آپدیتش نکرده بودم....
1-درحین موزیک گوش دادن با هدست نمیتونستم از همون هدست برای مکالمه استفاده کنم باید حتما گوشی رو میزاشتم در گوشم..
2- لیست آهنگهام رو نمیتونستم نامگذاری و ادیت کنم...
3-تویه قسمت دوربین نمیتونستم به دوربین ثانویه یا دوربین جلو دسترسی داشته باشم....
4-استابلیزر صداش کمی ضعیف بود.......
..بعد از آپدیت همه این مشکلات رفع شد و خصوصا صداش که بایس بیشتری پیدا کرده کیفیت عکس برداریش عالی شده.....یک سری از باگهای نرم افزاری برداشته شده....
درکل یک گوشی خیلی خوب و بسیار عالی و با قیمت کم...که حتا بهتر از آیفون هستش...
پیشنهاد میکنم ..حتما بخرید...درضمن اصلش مجاری هست نه فنلاند:11:
دوستان میگم من هرچی میگردم این تاپیک های
گرفتن فایل cer بسته شده یکی راهنمایی کنه
آموزش درخواست گرفتن فایل Cert توامضام هست...نقل قول:
شاد باشی:40:
سلام دوستان
اول اینکه دوستم یه 5800 خریده رو کارتون نوشته فنلاند ولی پشت گوشی نوشته چین منظورش چیه من موندم
2- این منوش که میری نوشته ها یه کمی کج نشون میده آیا تنظیم جداگانه داره
3-مارکه اصلیش ماله کدوم کشوره و از کجا می شه فهمید که اصله بدل نیست
ممنون میشم دوستان
چرا گوشي كه مخصوص پخش موسيقي هست دكمه موسيقي در كنار گوشي نداره.اگه بخواي آهنگي كه قبلا نيمه كاره گوش كردي رواز ادامه هاش گوش كني گزينه اي نداره.و چرا تو پليرش همه فايلها رو با هم نشون ميده.نميشه كاري كه فولدر به فولدر نشون بده به جاي درست كردن Playlit
سلام میخوام نرم افزار dvx رو نصب کنم ولی نصب نمیشه بجاش اینو مینویسه: expired certificate این یعنی چی ؟؟چه کار کنم رفع شه؟؟ در ضمن میشه یه سایت با حال برای دانلود به روز نرم افزار معرفی کنید ؟؟ممنون میشم
منم به این موضوع فکر کرده بودم، اینم یکی از نقاط ضعف این گوشیه.من برای گوش دادن به موسیقی باهاش معمولا برحسب Artist گوش میدم که اصلا خوشایند نیست.:13:نقل قول:
نقل قول:
سلام .
من cert رو دریافت کردم ولی وقتی خواستم key رو دانلود کنم نشد ، حالامیخام دانلود کنم گزینه ای واسش وجود نداره.
اینم ادرسش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیگه نمی دونم چیکار کنم. لطفآ کمکم کنید.